Geen categorie

10 random facts about me – Verslaving, insecten en sproetjes

27 september 2014

Wist je dat ik vroeger altijd schrijfster wilde worden? En dat je รฉcht niet kunt verwachten dat ik om 08:58 uur m’n bed uit rol? Die twee minuten blijf ik dus echt nog even liggen.. In dit artikel vertel ik jullie weer 10 hele persoonlijke – en vooral hele gekke! – feitjes over mij. Kijk je met me mee?


Panisch voor insecten

Insecten, brr. Wie mij kent weet dat ik van een mug al helemaal hysterisch kan worden. Ik ben in m’n leven al drie keer gestoken door een wesp en sindsdien heeft mijn lichaam een sensor gebouwd waardoor ik rond ren wanneer er een in m’n buurt verschijnt.Sproetjes

Of het nu hartje winter of hoogzomer is, er zullen altijd wat sproetjes op mijn neus te zien zijn. Ze horen bij mij en zonder zou ik me serieus best kaal voelen!Chocolade

Welke vrouw maak je nou niet blij met chocolade? Nou eh, mij dus. Hoe ongesteld of chagrijnig ik ook ben, je zult mij nooit een reep weg zien werken. Jammer dat ik van ijs, koek en chips wel zes bakken op kan..Apple fan

Jaren geleden kocht ik mijn allereerste smartphone: de iPhone 3G. Sinds dien ben ik Apple fan, wat een mooi design en onwijs fijn besturingssysteem! Een logisch vervolg was dan ook m’n iPod, iPad, MacBook en iPhone 4S. Nu de iPhone 6 uit is kan ik niet wachten om hem te bestellen!Hele getallen

Naar mijn idee heeft iedereen wel wat autistische trekjes in zich, helemaal niet erg! Zo vind ik het fijn  om alles op een heel getal te doen. Zo hoef je mij niet om 07:53 uit bed te sleuren, ik blijf echt liggen tot 08:00 uur. Enne.. kan de TV alsjeblieft iets harder tot geluidsvolume 20 in plaats van 18?Vaseline verslaving

Serious business.. Mijn vaseline verslaving heeft zich zo ontwikkeld dat ik dag en nacht met een potje in mijn handen liep. Nadat m’n moeder een goed gesprek met me voerde heb ik ze allemaal weggegooid. Ik heb – echt waar! – een week rondgelopen met korsten en bloed op mijn lippen but I survived. Voor mij geen vaseline meer.Ruimte tijdens het eten

Op de een of andere manier heb ik veel ruimte nodig tijdens het eten. Ik vind het verschrikkelijk wanneer iemand mij met z’n ellebogen aanraakt tijdens het eten, ugh. Vat het niet persoonlijk op wanneer ik dus een beetje opschuif!

Al 1,5 jaar m’n rijbewijs

Wauw, ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe het was zonder auto rijbewijs. Al 1,5 jaar heb ik hem in m’n bezit en ik ben er echt blij mee. Geen regen meer trotseren voor mij. Oke, heel misschien als ik een keer verdwaald ben op de fiets dan…Schrijfster

Mijn juf op de basisschool heeft altijd al gezegd dat ik schrijfster moest worden. Verhaaltjes schrijven was dan ook mijn favoriete vak en ook heb ik heel wat dagboeken volgeklad over dat stomme meisje – laten we hier niet dieper op ingaan – en mijn top 3 jongens.Verschillende kleuren haar

Ik krijg vaak te horen of ik m’n haar geverfd heb: nee! Het is puur natuur en er zitten inderdaad ontzettend veel verschillende kleuren in waardoor het lijkt dat ik highlights heb. Grappig en stiekem ook wel leuk, geen uitgroei voor mij!

Heb jij ook gek feitje over jezelf?

You Might Also Like

80 Comments

 • Reply Beautyjuf 27 september 2014 at 05:04

  Oh, ik ben dus gelukkig niet de enige die ook ruimte nodig heeft tijdens het eten ๐Ÿ˜‰ En, het bord schuif ik ook altijd wat verder van me weg. Ik herken nog iets: schrijfster worden. Zowel op de basisschool, middelbare school en PABO, kreeg ik te horen dat ik schrijfster moest worden. Geprobeerd, maar ergens past het niet bij me. Toen ben ik mijn blog begonnen: korte stukjes + fotografie. Dat past bij me ๐Ÿ˜‰ Erg leuk om je via dit artikel wat beter te leren kennen!

  • Reply Denise van Kalmthout 27 september 2014 at 07:51

   Ah dankjewel! Wat leuk dat je ook altijd schrijfster wilde worden, ik heb mijn schrijfskills ook maar in m'n blog gestopt. Schrijfster gaat hem vast niet meer worden..

 • Reply Esther 27 september 2014 at 05:34

  Ruimte tijdens het eten herken ik heel erg, en aan de apple-fan-club kan ik ook wel aansluiten (:

 • Reply Femke 27 september 2014 at 06:39

  Wat een super leuke feitjes over jou! Je lijkt best wel op mij, of ik lijk op jou haha ๐Ÿ˜‰ Met die getallen bijvoorbeeld, het moeten ALTIJD hele getallen zijn ๐Ÿ˜€

 • Reply Window On My Wardrobe 27 september 2014 at 06:43

  Leuke feitjes! Ik ben zelf ook verslaafd aan Vaseline! Ik heb altijd wel een potje bij ๐Ÿ˜€

  X Sara

  • Reply Denise van Kalmthout 27 september 2014 at 07:50

   Het begon serieus een big issue in m'n leven te worden, weg met al die potjes!

 • Reply Lou Leeft 27 september 2014 at 06:55

  Hele leuke feitjes! Ik ben verslaafd aan labello. Zo irritant kan al jaren niet meer zonder!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 27 september 2014 at 07:52

  Ik vind Iphones juist echt zo onhandig als wat! Geef mij maar android en het liefst Samsung! Wat ik met getallen heb, zijn ook dat soort dingen, maar ook dingen als 23:23 –> 23:32 –> 11:11 etc etc.! Dan blijf ik op mn telefoon kijken tot dat er staat.. al moet ik nog 3 minuten wachten ><

  • Reply Denise van Kalmthout 27 september 2014 at 19:33

   Haha echt! Ik denk altijd dat er iemand aan me denkt op een getal als 11:11 of 00:00

 • Reply Marloes Mol 27 september 2014 at 08:41

  Wat leuk om te lezen! Ik ben ook een echt die hard Apple fan! Love it<3

 • Reply The Beauty Magazine 27 september 2014 at 08:49

  Leuk!! Ik vind je haar ook echt prachtig! Mooi glanzend en leuk dat het verschillende tinten heeft!

 • Reply Dionne Knooren 27 september 2014 at 09:01

  Wat een leuke feitjes! ๐Ÿ˜€

 • Reply Sanne dm 27 september 2014 at 09:13

  Haha ik heb dat autistisch trekje ook echt, ik ben blij dat ik niet alleen ben dus :)x

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 27 september 2014 at 09:14

  Tell us more! Hartstikke leuke post. Vaseline verslaving? Wow klinkt heavy.

 • Reply The Beauty Delivery 27 september 2014 at 11:27

  Hartstikke leuk om dit zo te lezen! ๐Ÿ™‚

 • Reply Lisa 27 september 2014 at 12:35

  Wat een leuk artikel! Altijd leuk om te lezen!

 • Reply Marlayne Vermeulen 27 september 2014 at 14:02

  Leuk artikel!

 • Reply Cindy 27 september 2014 at 14:31

  Haha, dat van die ruimte met het eten, dat is zรณ herkenbaar. Ik eet ook altijd heel breed haha.

 • Reply Charlotte 27 september 2014 at 15:25

  Wat een leuke weetjes! Ik vind muggen ook echt verschrikkelijk, bah! Sproetjes staan zo schattig en leuk. Ik had ze graag gewild haha!

  • Reply Denise van Kalmthout 27 september 2014 at 19:36

   Ah dankjewel! Wanneer ik een mug op m'n slaapkamer zie, rust ik niet voordat ie gevangen is..

 • Reply Natascha 27 september 2014 at 17:49

  Wat leuk om te lezen zeg! Wat wel grappig is, is dat ik ook zoiets met tijden heb. Alleen blijf ik niet liggen tot 07.00 maar sta ik dan 6.53 op, of 7.53 ipv 8.00 uur. Gek eigenlijk haha

 • Reply Sas 27 september 2014 at 18:47

  Wat een super leuk artikel om te lezen!

 • Reply Melissa en Laura van der Heijden 27 september 2014 at 23:25

  Leuk artikel! Ik herken me zo in het hele getallen verhaal. Grappig dat jij dat ook hebt, ik vind het nogal eigenaardig van mezelf. Hihi

 • Reply Kimsbloglife 28 september 2014 at 07:20

  Haha! Leuk om te lezen en je weer wat beter te leren kennen! Ik heb ook echt zen labelloverslaving, mijn lippen doen zoveel pijn als ik hem niet bij me heb!

 • Reply Yara 28 september 2014 at 07:42

  Verslaafd aan vaseline? Komt me bekend voor, alleen dan kampt mijn moeder met dat probleem ๐Ÿ˜› Ik probeer het zo min mogelijk aan te raken, hahaha! Leuk lijstje heb je ingevuld, zo leren we je weer wat persoonlijker kennen ๐Ÿ™‚ โ™ฅ

 • Reply Lizzy 28 september 2014 at 08:08

  Wat een leuk artikel Denise! ๐Ÿ™‚ Wat heb je al veel producten van Apple! Wat fijn ook dat je al zolang je rijbewijs hebt! Dat moet ik nog waarmaken haha!

 • Reply Justine A 28 september 2014 at 08:16

  Haha leeuk! Die van de hele getallen doe ik ook. Dan denk ik: ik kan nog 5minuutjes liggen.

  • Reply Justine A 28 september 2014 at 08:17

   Om er vervolgens weer een aantal keer 5 minuten an te plakken omdat het anders geen rond getal is, haha. ;p

 • Reply Annelie 28 september 2014 at 10:02

  Leuke post. Ik vind sproetjes altijd wel iets hebben. Helaas heb ik ze alleen in de zomer en beginnen ze nu alweer te verdwijnen. In je hele getallen verhaal kan ik me ook wel vinden hihi

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 28 september 2014 at 10:24

  Wat leuk om te lezen! Ik ben ook echt heel bang voor insecten. Als er een wesp langs komt en ik lig lekker in de tuin dan sta ik binnen twee seconden weer binnen! Haha x

  • Reply Denise van Kalmthout 29 september 2014 at 20:21

   Ah dankjewel Donna! Haha verschrikkelijk he, ik moet er ook niets van hebben!

 • Reply Romy 28 september 2014 at 12:04

  Chocolade, oohh jaa daar kun je mij ook altijd blij mee maken haha. En sproeten vind ik zo leuk staan, oh en wat betreft insecten; heel herkenbaar!

 • Reply Valerie 28 september 2014 at 12:17

  leuk om te lezen! ik was ook jaren dol op apple producten (telefoons, iPad), maar wil nu niks liever dan een andere telefoon want iTunes is echt irritant

  • Reply Denise van Kalmthout 29 september 2014 at 20:23

   Dankjewel Valerie! Ah wat jammer, ik vind het nog steeds best wel fijn!

 • Reply Manon Selier 28 september 2014 at 13:04

  Superleuk om te lezen! Ik heb precies hetzelfde met die getallen, ook echt precies wat jij zei haha!

 • Reply Globe Love 28 september 2014 at 13:32

  wat een super leuk om te lezen! ik dacht ook echt dat je haar geverfd was, had ik dat maar van nature haha!
  Liefs Ryanne

 • Reply Sara - lovelowbudget 28 september 2014 at 16:08

  Leuke feitjes zeg. Ik zou eigenlijk wat meer vaseline verslaafd mogen worden. Ik verzorg mijn lippen namelijk veel te slecht. Schandalig eigenlijk!

 • Reply Manon 28 september 2014 at 18:52

  Ruimte tijdens het eten, jaaa zo fijn ik kan er ook niet tegen als iemand naast me gaat zitten eten als ik niets eet hahah ๐Ÿ™‚

 • Reply Rachel Kromdijk 28 september 2014 at 19:30

  haha geweldig, ik heb er wel veel hoor haha als ik eenmaal chips eet kan ik niet stoppen, heb ik trek dan kijk ik in de koelkast en nog gerust daarna vijf keer terwijl ik weet dat ik er niets in vind wat ik wil eten, altijd eerst mijn foundation doe en dan mijn ogen pas! liefs

 • Reply Riemke 28 september 2014 at 20:10

  wat leuk om dit te lezen! ๐Ÿ™‚ verschillende kleuren in je haar is mooi!

 • Reply nathalieruiter 29 september 2014 at 09:06

  Leuk om al deze feitjes te lezen!!!

 • Reply Anouk 29 september 2014 at 09:54

  Wat een leuk artikel! Insecten ben ik ook helemaal panisch voor. En toevallig, heb mijn rijbewijs nu ook ongeveer 1,5, en ik kan echt niet meer zonder nu!

 • Reply Raounak 29 september 2014 at 15:52

  Leuke facts!!

 • Reply Loรฏs 29 september 2014 at 17:49

  Ben het met heel veel dingen eens, behalve van de chocolade ๐Ÿ™‚

  Liefs,
  http://www.loisblog.com

 • Reply Jaimie 29 september 2014 at 19:16

  Leuk om te lezen! Wat knap van je dat je bent gestopt met vaseline. Ik heb ook altijd droge lippen dus heb ook altijd wat spul bij me. En die ruimte tijdens het eten… ik ken het!! Ja vreselijk als je de hele tijd ellebogen in je nek hebt. Ga gewoon allemaal weg en laat mij rustig eten haha.

 • Reply Lotje Janssens 29 september 2014 at 20:38

  Ik ben ook niet zo fan van chocola, tenminste ik eet niet vaak een reep chocola. Je maakt me meer blij met een zak snoep haha! Leuk om te lezen dit XOXO

 • Reply Eva Realitijd 30 september 2014 at 11:06

  Aiii klinkt pijnlijk, afkicken van vaseline! Goed dat je ervan af bent :p

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 1 oktober 2014 at 06:46

  Wauw, afkicken van vaseline lijkt me heel erg lastig! Ik ben trouwens ook als de dood voor sommige insecten en spinnen!

 • Reply Mariรซlle M. 1 oktober 2014 at 19:16

  Wow wat leuk, ik herken zo veel! Vroeger werd me ook verteld dat ik schrijfster moet worden en kijk wat ik nu schrijf ๐Ÿ™‚ En hele getallen OMG! Mijn wekker op 7:53 dat kan gewoon niet ๐Ÿ˜ฎ En ja chocolade, wie kan dat nou weerstaan !? Ik denk dat wij het goed met elkaar zouden kunnen vinden hihi! ๐Ÿ™‚

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten