Lifestyle

5 grote favorieten van dit moment #4

12 oktober 2017

Inmiddels zijn er weer heel wat favorieten bijgekomen die ik graag met jullie wil delen. Ik test vaak producten waar ik ontzettend tevreden over ben, maar deze zijn vaak net iets te klein om een heel artikel over te schrijven. Daarnaast vind ik het heerlijk om gerechten, reizen of andere momenten te delen door middel van een groot favorieten artikel. Vandaag dus vijf(!) grote favorieten op dit moment, variërend van een grote mijlpaal tot mijn super leuke telefoonhoesjes. Kijk je met me mee?

Favoriete moment – 25.000 volgers
Absoluut mijn meest favoriete moment van dit moment: 25.000 volgers op Instagram. Een enorme mijlpaal waar ik maar niet over uitgepraat raak. Voor de een is het misschien weinig, voor de ander ENORM, maar ik heb er al een tijdje naartoe geleefd. Sinds ik afgestudeerd ben en dus echt voor mezelf werk probeer ik steeds meer tijd, creativiteit en energie te stoppen in het bloggen en mijn Instagram-account (@beautybydenies). Wanneer dat vervolgens zijn vruchten afwerpt is dat zó fijn, het voelt echt als een soort kers op de taart. Mocht je me volgen, duizend maal dankjewel. Ik vind het super bijzonder dat blijkbaar 25.000 mensen de moeite hebben genomen om op die follow knop te drukken en nog steeds iedere dag mijn foto’s in hun tijdlijn willen zien. Op naar de 50.000! 😉

Favoriete gadget – Nieuwe telefoonhoesjes
Heel eerlijk? Al jaren loop ik met hetzelfde marmeren telefoonhoesje rond mijn iPhone 6. Deze liet ik een hele poos geleden zelf maken en hij beviel zo goed, dat ik eigenlijk nooit dacht aan andere exemplaren. Inmiddels is mijn iPhone 6 meer versleten dan goed, maar alsnog kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om dat ding weg te doen. Zo lang hij nog aangaat en de batterij nog redelijk meegaat, zullen we nog wel een tijdje samen blijven. Maar goed, ik dwaal af. Het was toch écht tijd voor nieuwe hoesjes toen de stukken van mijn marmeren exemplaar afvlogen. Sinds vorige week heb ik nu deze twee favorieten rond mijn telefoon zitten, ik vind ze zo leuk. Ze zijn van het merk GoCase en je hebt er echt heel veel leuke, het is oprecht super moeilijk om te kiezen. Absoluut twee favorietjes van dit moment!

Favoriete aanwinst – Noir Stockholm Sahara Love Story droogshampoo
Kenden jullie het merk Noir Stockholm al? Het is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar en dat vond ik het ideale moment om mijn eerste product te testen. En dat is inderdaad niet tegengevallen, logisch wel aangezien ik jullie hierover vertel in mijn favorieten artikel. Noir Stockholm is een lijn van haarverzorgingsproducten, ontwikkeld door de oprichters van high-end salon Noir Stockholm. Wat mij meteen opviel was natuurlijk het enorm mooie design van deze droogshampoo. Daarnaast is de geur ook oprecht om door een ringetje te halen. Vaak vind ik een nadeel van droogshampoo’s die enorme omageur die eraf komt (ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel, haha). Noir Stockholm gebruikt gelukkig in al haar producten verfijnde geuren en parfums, waardoor er een aanwezige maar zeker geen zware geur aanwezig is. In deze droogshampoo zijn de geuren grapefruit, rozen, jasmijn, oranjebloesem, vanille, patchoeli, muskus verwerkt, waardoor het product warm en fris ruikt.

Deze droogshampoo ‘Sahara Love Story’ is trouwens speciaal gemaakt voor blondines en bevat 250 ml droogshampoo, best een redelijke hoeveelheid. Wat me opvalt is dat er een soort blonder laagje op het haar komt, waardoor mijn haar nog net iets lichter lijkt. Ziet er heel natuurlijk uit en zo wil ik het eigenlijk altijd wel hebben, haha. Ik gebruik sowieso redelijk vaak droogshampoo om het haar een beetje op te frissen en er wat volume aan te geven, want anders valt het maar recht naar beneden. Naast Batiste (mijn absolute favoriet!) is deze variant van Noir Stockholm ook zeker een aanrader en dat zeg ik niet snel. Wat betreft droogshampoo’s ben ik SUPER kieskeurig, mijn haar moet namelijk niet na gebruik aanvoelen als stro (ieh!). Naast alle voordelen is er helaas wel een klein nadeel: de prijs. Voor een flacon betaal je namelijk €29,95 euro en dat is naar mijn idee net iets te veel om iedere maand zomaar aan te schaffen. Mocht jouw budget dit wel toelaten, dan zou ik het zeker wel weten.

Favoriete gerecht – experimenteren
Ik weet niet of ‘ie hier helemaal tussen past, maar de laatste tijd ben ik een beetje aan het experimenteren geslagen. En dan vooral in de keuken, het moet inderdaad niet gekker worden. Joost en ik wonen inmiddels al meer dan drie maanden in ons appartement en we hebben zelden hetzelfde gegeten, steeds proberen we gewoon weer wat nieuws. Love it. Gisteren bijvoorbeeld maakten we nog rösti met champignons en heel veel andere groenten, inclusief een spiegeleitje. Wanneer het recept geslaagd is en dan nog lekker blijkt te zijn is onze avond helemaal goed, haha. Mochten jullie nog lekkere (en redelijk gezonde) recepten hebben, dan hoor ik dat natuurlijk graag 🙂


Favoriete elastiekjes – Invisibobble Beauty Collection
Niets is irritanter dan die bobbels in je haren wanneer je een elastiekje na een paar uur uitdoet, dus inmiddels gebruik ik al jaren de haarelastiekjes van Invisibobble. Een gouden uitvinding als je het mij vraagt en zeker een vermelding waard tussen deze favorieten. Afgelopen week kreeg ik super toevallig een héél leuk pakketje binnen: de nieuwe limited editie van Invisibobble. Deze limited edition lijn is geïnspireerd op de nieuwe collecties en modetrends voor de herfst en winter van dit jaar én er zijn vier nieuwe kleuren ontstaan: metallic zwart, rood, lichtgrijs en nude met bruin. Ontzettend mooi en ideaal om te combineren met de kleding die we in die periode dragen 🙂 Ik heb zelf trouwens vrij dun haar dus de original invisibobbles zijn al perfect voor mij, maar mocht je heel dik haar hebben dan is waarschijnlijk de ‘power’ lijn met extra veel grip nog veel geschikter. Mocht je benieuwd zijn: deze nieuwe collectie is tijdelijk verkrijgbaar bij onder andere Ici Paris voor €4,95 per doosje (3 stuks!).

Liefs,
Denise

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lindsey Beljaars 12 oktober 2017 at 15:54

  Wat een fijne favorieten en van harte gefeliciteerd met je 25.000 volgers!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Rondreis door Thailand Deel 4My Profile

 • Reply Dana 12 oktober 2017 at 15:58

  Fijne favorieten heb je! En gefeliciteerd met de 25000 volgers 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten