Persoonlijk

9 toffe dingen om te vragen voor kerst

2 december 2015

De sint is al weer een tijdje in ons land en de kerstdagen komen nu echt héél erg dichtbij. Ondanks dat ik vaak denk ‘dit moet ik echt hebben!’, blijft het lastig om tijdens de feestdagen mijn wishlist door te geven (en ik weet eigenlijk helemaal niet waarom..). Redenen genoeg om negen toffe dingen op een rijtje te zetten om iedereen zonder inspiratie (of juist mét inspiratie, een wishlist kan nooit lang genoeg worden, toch?) een handje te helpen.

1. Adventskalenders zijn áltijd een goed idee, het blijft heerlijk om iedere dag in december een vakje open te maken en iets leuks aan te treffen. Mocht je (net als ik) van beautyproducten houden, dan zijn de kalenders van The Body Shop of Essence misschien wel een leuk idee.

2. Sieraden zijn altijd een goed idee en in het speciaal de de ringen van MelanO zijn ontzettend fijn. Op dit moment heb ik twee ringen met twee verschillende knopjes, maar daar mogen er nog veel meer van komen… (hint).

3. Iets waar ik nooit genoeg van zal hebben zijn geurkaarsen. Er zijn ontzettend veel soorten, geuren en maten, maar de variant van The Body Shop die ik laatst ontving is echt héérlijk. Op mijn wishlist staat in ieder geval nog een exemplaar van Diptyque.

4. Polaroid foto’s, omdat het heerlijk is om foto’s terug te kijken en je kamer of huis helemaal vol te hangen met mooie herinneringen.

5. De lightbox die ik afgelopen maand kreeg voor mijn verjaardag is ook echt een typisch voorbeeld van een perfect kerstcadeau. Ontzettend fijn in gebruik, betaalbaar en daarnaast ook nog eens super fotogeniek!

6. Een super toffe wereldkaart om te krassen van Radbag, omdat reizen fantastisch is en dit me nog meer motiveert om reizen te gaan maken. Binnenkort staan er in ieder geval weer twee tripjes op de planning, waar ik jullie heel snel meer over vertel.. 🙂

7. Het nieuwe boek van Annemerel dat begin volgend jaar uitkomt, omdat ik in ieder geval ontzettend benieuwd ben naar haar boek, ik écht meer wil gaan lezen en hardlopen stiekem nog iets is wat op mijn bucketlist staat. Misschien dat ik dan toch écht een keer begin.. Who knows..

8. En hoe tof is het om gewoon een weekendje weg te vragen? Het klinkt misschien een beetje raar, maar er zijn tegenwoordig weekendjes weg naar bijvoorbeeld Barcelona te boeken voor maar 35 euro, inclusief retourvlucht én hotelovernachtingen. Super goedkoop en zo leuk!

9. En mocht je echt niets weten, dan is een tas toch al-tijd goed? Op mijn niet-realistische-wishlist staan in ieder geval nog exemplaren van Mulberry en Chanel, maar dat is wellicht een beetje té enthousiast..

En dan nog een paar kersverse tips van Denise, een redelijk chaotisch meisje dat véél te veel leuk vindt en graag alles last minute koopt. Allereerst, begin OPTIJD! Ik weet hoe verleidelijk het is om juist op kerstavond nog snel wat cadeaus te scoren, maar hoe relaxt zou het zijn dat je dan gewoon al je zaken op orde hebt, je gedichten al aan de cadeau’s zitten en je alleen nog maar naar de locatie hoeft te rijden (en ja, hier kan ik ook heel veel van leren..). Daarnaast is kerst gewoon een héle gezellige gelegenheid waar je van moet genieten, dus throw away all the negative energy en GENIET. Voordat je het weet is het alweer 2016 en moeten we nog twaalf maanden wachten tot we van de kerstboom en alle kerstliedjes kunnen genieten <3

Liefs,
Denise

Dit artikel is onderdeel van de ‘Be the Champion of Christmas’ kerstcampagne van Radbag.

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Femke 2 december 2015 at 06:41

  Allemaal leuke ideeën. Zelf vraag ik vaak een geurtje, kleding en cadeaubonnen.
  Femke plaatste onlangs…Review: Starter Set eyes kwasten van Real TechniquesMy Profile

 • Reply Anniek 2 december 2015 at 07:09

  Whaa, voor 35 euro naar Barcelona? WAAR? Lijkt me helemaal geen verkeerd idee 🙂 Leuk lijstje heb je gemaakt, in veel dingen kan ik me zéker wel vinden 🙂 Die kraskaart van Radbag is ook tof!
  Anniek plaatste onlangs…Outfit / in een straatje met witte huizen en heel veel plantjesMy Profile

  • Reply Denise 2 december 2015 at 19:52

   Op de website van TravelBird staan altijd zulke goede aanbiedingen!

 • Reply Svenja 2 december 2015 at 07:19

  Wat een hoop leuke tips! Een tas is inderdaad altijd een goed idee, daar maak je mij ook heel erg blij mee. Zo een wereldkaart waar je de landen op kan afkrassen waar je bent geweest vind ik ook een heel origineel cadeau!
  Svenja plaatste onlangs…Personal / November FavoritesMy Profile

 • Reply thebeautyblognl 2 december 2015 at 08:59

  Wat een fijne tips. I love geurkaarsen!
  thebeautyblognl plaatste onlangs…New In | It’s a ‘marble’ x-mas!My Profile

 • Reply Suzanne 2 december 2015 at 09:21

  Geurkaarsen zijn inderdaad altijd goed. En ik ben ook heel benieuwd naar het boek van Annemerel!
  Suzanne plaatste onlangs…Volg Suzanne #5 – November: Erwtensoep, Sauna, ToomlerMy Profile

 • Reply Mandy 2 december 2015 at 09:31

  De kras wereldkaart is super leuk, ik heb hem ook. En de optijd beginnen tip is een goede, misschien moet ik het dit jaar ook eens proberen ; )
  Mandy plaatste onlangs…♥ Een kijkje in mijn fall edition instaswapMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 2 december 2015 at 09:39

  Ik ben niet zo materialistisch ingesteld dus ik vind het het leukst om iets te krijgen om te doen. Een dagje weg o.i.d. Zo leuk!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Essence Merry Berry LipsticksMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 2 december 2015 at 09:48

  Voor €35 naar Barcelona?! Kom maar op 😀 Misschien is het leuk om eens te delen waar je die goedkope reizen kan vinden, want ik vind ze nooit zo goedkoop! 😉
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Short Story | De vuurtoren – Deel 1My Profile

  • Reply Denise 2 december 2015 at 19:52

   Goed idee! Komt er aan! 🙂

 • Reply Kim | Kimsbloglife 2 december 2015 at 09:48

  Leuke ideeën! Sinds ik blog weet ik ook altijd veel beter wat ik op mijn wishlist wil haha!
  Kim | Kimsbloglife plaatste onlangs…Veroordeeld worden op basis van je blogMy Profile

 • Reply Linda 2 december 2015 at 09:53

  Wat een fijne tips meid, in de geurkaarsen kan ik mij helemaal vinden. Of scentchips. Daar kan je er nooit teveel van hebben. En de landkaart is gaaf! Ik heb een grote ophangen en prik vlaggetjes waar ik ben geweest 🙂
  Linda plaatste onlangs…I was made for loving you by Ruelle DluxeMy Profile

 • Reply Sax and the Pretty 2 december 2015 at 10:12

  Ik ga voor de adventskalender, mits er een belachelijke hoeveelheid chocola in verstopt zit. x
  Sax and the Pretty plaatste onlangs…Vlog #15 Voor 1 dag een man zijnMy Profile

 • Reply Charlotte 2 december 2015 at 13:00

  Wat een superleuke tips! Een weekendje weg vragen is best een leuk idee! En idd, geurkaarsen zijn altijd welkom!

 • Reply Sarah 2 december 2015 at 13:08

  Wow, een weekendje Barcelona voor maar 35 euro? Jaaaa!
  Heel leuk lijstje, dit.

 • Reply Lou 2 december 2015 at 13:26

  Leuke tips! En inderdaad proberen te genieten van die dagen is zooo belangrijk. Gaan altijd veel te snel voorbij!
  Lou plaatste onlangs…PERSONAL // DRUK, DRUK, DRUK!!!My Profile

 • Reply Manon 2 december 2015 at 14:42

  Leuke tips!

 • Reply irene 2 december 2015 at 15:14

  Leuke tips! 🙂 Ik heb al m’n cadeautjes al uitgezocht haha 🙂

  X

 • Reply alexa 2 december 2015 at 15:28

  wat een leuk lijstje met dingen die je kan doen vooral een reisje mag je mij ook wel geven! haha
  alexa plaatste onlangs…I can feel your heartbeatMy Profile

 • Reply gea 2 december 2015 at 16:50

  Het lijstje is zeker handig, leuke tips heb je er tussen staan.

 • Reply anna 2 december 2015 at 19:00

  Leuke tips! Ik vind het altijd leuk om een nieuw boek te krijgen met de Feestdagen.
  anna plaatste onlangs…IK BEN GESTOPT MET STAGE!My Profile

 • Reply Eveline 2 december 2015 at 19:35

  Ik heb nog 1 cadeautje te kort en dan heb ik ze allemaal! Ik ben al gestart van oktober en zo blij dat ik ze bijna allemaal heb!
  Eveline plaatste onlangs…Winactie: Jafra basic skin care setMy Profile

 • Reply Lonneke 2 december 2015 at 20:13

  Ik vind de meeste tips wel erg leuk zoals geurkaarsen daar krijg ik nooit genoeg van.
  Lonneke plaatste onlangs…E.L.F | Moisturizing Lipstick Pink MinxMy Profile

 • Reply Josha 2 december 2015 at 22:09

  Wat een leuk blog heb je! En super leuke cadeautips!

 • Reply beautifulday4makeup 4 december 2015 at 09:04

  De geurkaarsen van de Bodyshop uit de kerstlijn zijn echt heerlijk

 • Reply Eveline 11 december 2015 at 10:21

  Leuke tips! Bij mij staan een verwendag op de wishlist, maar ook de geurkaarsen vind ik een leuk idee! (Zeker nadat ik gisteren gemerkt heb dat mijn kaarsen stash enorm aan het verminderen is!).
  Ik heb wel al een vervroegd kerstcadeau gekregen! Een nieuwe lens voor mijn camera :D!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten