Geen categorie

Catrice – Sun Glow Shimmering Bronzing Powder

16 mei 2014
Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder
Bronzer is een van mijn favoriete make-up producten en absoluut niet te missen in mijn dagelijkse make-up routine. Wanneer ik het een dag niet op doe en de deur uit ga voel ik me een beetje ‘kaal’. Ook is een bronzer perfect om te contouren, waardoor je gezicht net even iets beter uitkomt. Catrice heeft nu bijna twee maanden een nieuwe bronzer in het assortiment en ik mocht hem ontvangen in mijn Catrice tasje die ik afgelopen week bij de Trekpleister voor maar €15,- kocht. Gelukkig komt de zon steeds meer tevoorschijn dus tijd om de bronzers uit de kast te halen voor de perfecte sun kissed look!

Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder
Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder

Zoals je al door het doorzichtige dekseltje heen ziet, heeft de bronzer wat glittertjes in zich. Op zich kan dit best leuk staan, maar het kan er ook juist heel gek uit gaan zien. Ik denk dat deze bronzer vooral geschikt is om een beetje op de jukbeenderen aan te brengen. Je hele hoofd vol glitters is ook niet de bedoeling, het effect van een discobal wilt niemand. Op de bronzer staat Medium Skin, maar ze hebben helemaal geen andere bronzer voor een donkere of een lichte huid dus dit is een beetje raar. Misschien bedoelen ze dat het voor ieder huidtype geschikt is?

Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder

Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder

Wat een prachtige 3D-print, ik vind het zonde om hem aan te raken en te gebruiken. Zoals je ziet bevat de bronzer verschillende bruintinten – van licht naar donker – wat zorgt voor een speels effect in de verpakking. Op de foto’s lijkt de bronzer best heel donker, maar dit valt in het echt wel mee. Ik ben best wel kieskeurig qua bronzers, je hebt snel een te poederige of juist een te donkere waardoor het er heel gek uit ziet op je gezicht.

Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder

Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder

Zoals je ziet bevat deze bronzer van Catrice veel pigmentatie. Ik vind hem zelf nog best aan de oranje kant en zoals ik al dacht komen er ook best wat glittertjes mee de huid op waar ik persoonlijk niet echt gek op ben. Ook vind ik hem vrij poederig wat op heel het gezicht absoluut niet mooi is. Deze bronzer kan dus hartstikke mooi zijn maar echt enkel op de junkbeenderen. Wanneer je hem over je hele gezicht aanbrengt of gebruikt om te contouren heb je de kans dat je een veel te oranje streep nalaat met ontzettend veel glitters.

Hoewel ik de verpakking echt ontzettend mooi vind – het 3D-printje is te gek! – vind ik de bronzer niet echt geweldig. Een leuk product om misschien te gebruiken als blush op de appeltjes van je wangen en over de junkbeenderen, maar niet echt voor het hele gezicht. Sowieso is een matte bronzer beter voor me weggelegd. Om te contouren kun je hem ook beter laten liggen. Wel heeft ‘ie een ontzettend fijne prijs, maar ik weet wel zeker dat er betere budget bronzers – zie review van Essence bronzer – in de schappen liggen!

Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder 4,99 – te koop bij Kruidvat en Trekpleister

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Romy 16 mei 2014 at 13:28

  Wat een mooi patroontje heeft 'ie!

 • Reply Anouk 16 mei 2014 at 13:50

  Het patroontje is erg mooi! Jammer dat hij wat gelig en glitterig is.

 • Reply Myrthe 16 mei 2014 at 13:53

  Wat een prachtige bronzer!

 • Reply Michaela 16 mei 2014 at 13:56

  Jammer dat die oranje is, de shimmers vind ik wel weer mooi!

 • Reply Amy 16 mei 2014 at 14:54

  Jammer dat hij zo tegenvalt! Ik gebruik het liefst bronzers van ELF, die zijn erg fijn en ook zeer betaalbaar.

 • Reply Beautyjuf 16 mei 2014 at 15:46

  Wow, deze is wel zéér goed gepigmenteerd! Jammer van de glittertjes. Neuh, niet echt een bronzer waar ik warm voor loop.

 • Reply Manon Boerakker 16 mei 2014 at 15:53

  Wat een mooie bronzer.

 • Reply Kimberly 16 mei 2014 at 16:42

  Ik vind zelf het patroontje echt helemaal geweldig! Ik hou zelf meer van een matte bronzer, vooral om mee te shapen. Deze kan wel heel mooi zijn op je wangen denk ik!

 • Reply Judith || AOWOB.NL 16 mei 2014 at 17:17

  Deze lijkt me heel erg fijn! XO

 • Reply Shana 16 mei 2014 at 18:25

  Ik ben ook meer voor matte bronzers.

 • Reply dresses and daisies 16 mei 2014 at 22:58

  Zo'n mooie bronzer. Dikke wauw aan het patroontje erin! 🙂

  Ps. er is momenteel een winactie op mijn site. Doe je ook mee?^-^

 • Reply Merle 17 mei 2014 at 11:26

  Wauw, prachtige bronzer.

 • Reply Sanne dm 17 mei 2014 at 15:11

  Jammer dat hij niet zo overtuigend is. Ik hou zelf ook meer van matte bronzers. Staat iets natuurlijker, maar het patroontje is wel helemaal geweldig!

 • Reply Jouvence 17 mei 2014 at 15:43

  erg mooie bronzer ♥ inderdaad zonde om er met een kwast overheen te gaan 😉

 • Reply Alexa Land 18 mei 2014 at 09:44

  Hij is in mijn ogen wat oranje, dus ik zou hem liever laten liggen!

 • Reply JulieStarr 19 mei 2014 at 17:04

  Ik laat deze toch maar liggen, aangezien hij vast erg oranje overkomt op mijn bleke huidje! 🙂

 • Reply randomblondje 25 mei 2014 at 11:29

  Wat ziet de bronzer er mooi uit! Jammer van de oranje kleur.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten