Lifestyle

Christmas Tag – Alles over mijn Kerst

26 december 2016

Het is vandaag Tweede Kerstdag, het ideale moment om de enige echte Christmas Tag voor jullie in te vullen. Van mijn favoriete kerstliedje tot aan mijn verlanglijstje, vandaag wordt alles rondom Kerst uitgebreid besproken. Kijk je met me mee?

Wat is je favoriete kerstliedje?
Oei, we beginnen meteen met een lastige vraag. Ik moet zeggen dat ik vrijwel alle kerstliedjes wel ken, kan ook niet anders natuurlijk wanneer je rondom de kerstperiode in een parfumerie werkt en zowat doodgegooid wordt met al die nummers. Hele dagen lang. Too much. Maar goed, mijn favoriet? All I Want For Christmas is You van Mariah Carey vind ik nog steeds een héle goede (en lekker cliché).

Wat is je favoriete kerstfilm?
Met Kerst kijk ik al-tijd naar Home Alone, ik heb ze geloof ik allemaal al een stuk of tien keer gezien. Echt van die heerlijke foute films, maar ze blijven leuk om naar te kijken.

Wat staat er bovenaan je verlanglijstje?
Pfoe, lastig. Ik heb al flink wat mooie cadeaus mogen ontvangen van de Kerstman, zoals onder andere mooie armbandjes, een nieuwe trui (wilde ik heel graag!), wat handige spullen voor in ons appartement, make-up (ja, nóg meer!) en twee agenda’s. Ik denk dat bovenaan mijn verlanglijstje toch wel echt de grote spullen voor het appartement staan, zoals een nieuwe bank en een eettafel. DUUR.

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Véél highlighter, felle lipstick en een mooie kleur oogschaduw. Ik draag normaal gesproken eigenlijk nooit oogschaduw en highlighter, maar tijdens de feestdagen mogen deze natuurlijk niet ontbreken. Gisteren (Eerste Kerstdag) voelde ik me iets minder goed dan vandaag, dus ik denk dat ik me vanavond echt eens op ga doffen. Nu al zin in!

Als je één cadeau mag geven, wat zou je kiezen?
Dan zou ik ervoor zorgen dat iedereen met zijn of haar geliefden mag zijn deze Kerst!

Wat doe je graag tijdens de kerstvakantie?
Nou, eigenlijk het liefste helemaal niks, lekker opladen. Of op wintersport, maar dat zit er helaas niet in. Deze vakantie werk ik namelijk fulltime en dat is naast alle stress van school, het bloggen en mijn sociale leven allemaal maar lastig te plannen. Nog één weekje bikkelen en dan heb ik gelukkig nog een hele week officieel vrij van alles. Daarna begin ik meteen weer met stage lopen in Tilburg, dat wordt dus ook weer even bikkelen!

Ga je voor een echte- of een kunstkerstboom?
Uiteraard voor een echte, veel mooier dan een neppe! Ik moet zeggen dat ik die alternatieve kerstbomen ook steeds leuker ga vinden, misschien dat dat wel iets is voor volgend jaar.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Jurkjes of rokjes, zo leuk! Het liefst ook met een glitter detail en een leuke panty, plus hakken. En uiteraard kunnen mooie sieraden niet ontbreken.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Nou, als ik mijn ideale kerst mag omschrijven, dan zou ik sowieso willen dat het sneeuwt. Maar ja, dat is tegenwoordig niet heel realistisch meer. Terwijl ik dit typ is de lucht namelijk helderblauw en is het rond de 12 graden, bizar warm gewoon. Daarnaast ben ik gezellig samen met al mijn familie en vrienden, dan is het voor mij al genoeg feest.

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?
Daarvoor verwijs ik je graag door naar dit artikel, gisteravond beschreef ik namelijk al precies wat mijn planning de afgelopen dagen was. Vanavond ga ik nog gezellig bij Joost thuis dineren en vervolgens nog een drankje doen en that’s it. Dan zit het er al weer op!

Wat zijn jouw plannen vandaag met Tweede Kerstdag?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Larissa 26 december 2016 at 18:21

  Leuke tag om te lezen! Fijne tweede kerstdag nog! 🙂
  Larissa plaatste onlangs…Hele fijne kerst!My Profile

 • Reply Yvette 26 december 2016 at 22:19

  Super leuk 🙂 zelf heb ik niet zoveel met kerst . Home alone kijkt iedereen volgens mij met deze dagen xD

 • Reply Susan 27 december 2016 at 07:48

  Leuke tag om te lezen!
  Susan plaatste onlangs…Trind Perfect Nail&CuticleMy Profile

 • Reply Kelly 27 december 2016 at 10:35

  Wat een leuke tag! Ik ben ook dol op kerst, heel erg jammer dat het al weer achter de rug is!
  Kelly plaatste onlangs…MAC Mariah Carey I Get So OOC LipstickMy Profile

 • Reply Lois 27 december 2016 at 11:51

  Ik ben gisteren naar de bioscoop geweest en daarna zijn we uit eten geweest! Heel gezellig 🙂
  Lois plaatste onlangs…Outfit / Ruches & bordeaux redMy Profile

 • Reply Rachel 27 december 2016 at 14:29

  oh wat een prachtig accessoire zeg.. wauw! en erg leuk om te lezen ik heb zelf ook een kerst tag online staan haha! X fijne dagen nog meis

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten