Geen categorie

Current Favourites – Parfum hoek, Maybelline ByDanie en sushi

22 mei 2015

Iedere week ontdek ik de leukste hotspots, de nieuwste beauty producten, heerlijke unieke recepten en de tofste schoenen. Deze week laat ik jullie de ontzettend mooie nieuwe make-up lijn van Maybelline ByDanie zien, neem ik jullie mee naar een ontzettend leuk tentje met de lekkerste lunchgerechten en kunnen jullie een gedeelte van mijn parfumcollectie bewonderen. Kijk je met me mee?Favoriete eten – Sushi!!! (is always a good idea)

Het zal jullie de laatste weken vast niet ontgaan zijn, sushi en Denise is een fantastische combinatie. Sinds het moment dat ik een aantal jaar geleden een stukje rauwe vis met rijst en zeewier in mijn mond stak, was ik direct verkocht. Eigenlijk ben ik het sindsdien langzaam op gaan bouwen. Van één keer in het half jaar een diner bij Sumo ben ik inmiddels uitgegroeid tot een die-hard homemade sushimaker én eet ik minstens één keer in de twee weken een flinke portie. Afgelopen week at ik samen met lieve blogvriendinnen bij Shintori in Den Bosch – mega aanrader voor goede en verse sushi!!! – en maakte ik ook nog eens een flinke portie zelf. I love it.


Favoriete limited edition – Maybelline ByDanie 100 years collection

Ik ben altijd al een groot fan geweest van de make-up van Maybelline, maar nu de nieuwe limited edition met Danie Bles verschenen is, zijn de verpakkingen nóg leuker. Ontzettend lief dat ik verrast werd met een héél leuk pakketje: de nieuwe mascara, eyeliner, wenkbrauwgel én het fantastische nude palette met maar liefst twaalf prachtige kleuren. Uiteraard verschijnt hier nog een uitgebreide review over!

Favoriete hotspot – Beans & Bites in Tilburg

Ik ben gek op lunchen, eigenlijk ben ik gewoon gek op alles wat met eten en gezelligheid te maken heeft. Afgelopen maandag ontdekte ik een heel leuk eettentje in de Stationsstraat in Tilburg, waar ik samen met mijn schoolvriendinnen natuurlijk meteen eens een kijkje van binnen nam. Ze hebben er de lekkerste soorten koffies, meer dan twintig smaken milkshakes en ook nog eens heerlijke verse smoothies. Uiteraard moesten deze drankjes getest worden onder het genot van een méga baguette. En ik zou Denise niet zijn waneer ik die niet zou bedekken met een enorme laag carpaccio.

Favoriete dier – Mijn kat Floris

Meet Floris, al meer dan twaalf jaar mijn allerbeste maatje. Eigenlijk vertel ik veel te weinig over hem op mijn blog, terwijl ‘ie toch echt iedere dag weer met zijn lieve koppie bij me op bed springt en heerlijk met me komt kroelen. Vandaar een ereplaatsje in mijn favorieten, want ik kan me stiekem geen leven voorstellen zonder dit heerlijke fluffy beestje.

Favoriete plaats in mijn kamer – Parfum hoekje

Al sinds ik me kan herinneren vind ik parfum fantastisch. Vroeger spaarde ik weken voor een mooie geur en kon ik best uren in de parfumerie blijven hangen. Inmiddels ben ik twee jaar parfumerie ervaring rijker, weet ik even niet waar ik al mijn items moet laten en ben ik stiekem nog lang niet klaar met het uitbreiden van mijn collectie. Trouwens, dit op de foto is slechts een klein gedeelte van de werkelijke hoeveelheid.. Woops!
Liefs,
Denise

You Might Also Like

33 Comments

 • Reply Anniek 22 mei 2015 at 05:25

  Ah, die foto van je parfumcollectie: heerlijk! Het is inderdaad zo fijn om 's ochtends steeds weer een andere geur uit te mogen kiezen, waar je je op dat moment lekker bij voelt 🙂 Mijn nieuwe favoriet is Amazing Grace van Philosophy, heerlijk fris! En ik ben benieuwd naar die LE van Maybelline! Zag trouwens op FB dat je laatst ook nog gezellig was gaan eten met lieve bloggers, fijn dat jullie het leuk gehad hebben samen! X

 • Reply Justine A 22 mei 2015 at 05:40

  Fijne favorieten! Dat palette maakt me nieuwsgierig, tof dat Maybelline ook eindelijk eens aan de paletten gaat! En wat een schattige poes heb jij <3

 • Reply Svenja 22 mei 2015 at 05:48

  Je parfum stash blijft jaloersmakend mooi, hihi <3 En hmm, je food foto's zien er altijd zo jummie uit. Ik ben ook dol op lekker eten en gezelligheid!

 • Reply Sophie 22 mei 2015 at 06:05

  Je parfumstash is echt pretty! <3 Ik heb mijn parfums allemaal in een lade staan omdat ze het beste blijven in het donker (door licht worden ze toch minder sterk? Dat zegt mijn mam altijd haha!). Maar het liefst stal ik ook al mijn parfums uit :') En ik ben benieuwd naar de producten van Danie bles, dat palette ziet er prachtig uit!

 • Reply Iris | Todayslipstick 22 mei 2015 at 06:52

  Wauw wat een prachtige parfum stash heb je! En sushi is natuurlijk altijd goed!
  Liefs, Iris

 • Reply Beauty Unboxing 22 mei 2015 at 07:05

  Wauw! wat een hoop parfum zeg!

 • Reply Simone -lifeofsimone- 22 mei 2015 at 07:12

  Oeh wat een goede tip Beans & Bites! Ik woon er vlakbij maar ken het helemaal niet. Ziet er super lekker uit. Ook de collectie van Maybelline had ik nog niet gezien en ook die ziet er top uit!

 • Reply Anna 22 mei 2015 at 07:15

  Wat heb je veel parfums, ik heb er heel weinig "ik kan ze toch niet allemaal tegelijk gebruiken." Haha. En wat is Floris een lieverd, mooie foto! Ik ben heel benieuwd naar de producten van Maybelline. X

 • Reply Renske 22 mei 2015 at 07:23

  Jeetje, wat heb jij veel parfum, haha. En wat is Floris een schatje. Toffe foto van jouw mooie kattenvriendje! 🙂 Die baguette carpaccio ziet er heerlijk uit! Ik heb gelijk trek in een broodje carpaccio! Mmm…

 • Reply Diolifestyle 22 mei 2015 at 07:31

  Dat make-up palette van Maybelinne ziet er heel mooi uit! Daar ben ik echt benieuwd naar!

 • Reply fashionbyeline 22 mei 2015 at 07:45

  Wow wat zijn je foto's mooi geworden!

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 22 mei 2015 at 07:57

  Floris is werkelijk een schatje 😀 Wij hebben ook twee lieve harige (en ondeugende) katjes rondlopen bij ons… ik zou echt niet zonder ze kunnen 🙂
  Geef Floris maar een kroel over zijn koppie van me 😉

 • Reply Linda 22 mei 2015 at 08:18

  Jou kamer is haast net een parfumerie haha! Wat heb je prachtige exemplaren staan. En ja sushi en lekker lunchen, heerlijk! <3 En wat is Floris een leukerd!

 • Reply Beauty& gezondheid 22 mei 2015 at 08:22

  Ahh ben de laatste tijd ook helemaal gek op sushi!

 • Reply beautifulday4makeup 22 mei 2015 at 08:59

  Je parfumhoekje ziet er erg leuk uit.

 • Reply Celeste - A Cup of Medicine 22 mei 2015 at 09:19

  Oh wauw die parfum stash! Wat een leuke favorieten, wat leuk trouwens dat jullie met allerlei bloggers gezellig wat zijn gaan doen! Vind ik altijd een van de leukste dingen aan bloggen, nieuwe mensen ontmoeten 😉

 • Reply Maaike 22 mei 2015 at 09:55

  Ik ben enorm benieuwd naar de nieuwe Maybelline collectie! En wat een schatje, die Floris. Ik heb ook twee katten en ik vind het onwijs fijn dat het van die knuffel katten zijn haha

 • Reply Be Beautifully 22 mei 2015 at 10:22

  De LE van maybelline ziet er inderdaad erg mooi uit zeg.Ik ben jaloers op je heerlijke parfum stash 😉

 • Reply Dagmar Valerie 22 mei 2015 at 10:48

  Wauw wat was de sushi heerlijk, ik geniet nog van de herinneringen eraan 😀 Superleuk artikel en wat een schattige foto van Floris <3

 • Reply Denise Joanne 22 mei 2015 at 11:59

  Ben onwijs benieuwd naar de Maybelline producten!!

 • Reply Femke 22 mei 2015 at 13:09

  Waaaaaaaauuw, al jouw parfum (of een gedeelte van de foto :P) is echt geweldig!! Heerlijk he, parfum 'sparen'. 🙂

 • Reply Manon Boerakker 22 mei 2015 at 13:14

  Wat een heerlijke parfumcollectie heb je! wauw! Wat leuk dat je een sushi date met de meiden had!

 • Reply Daphne G 22 mei 2015 at 15:05

  Supergave collectie parfums, echt om jaloers op te worden! <3

 • Reply Loïs 22 mei 2015 at 17:00

  Die parfum stash!

 • Reply Loïs 22 mei 2015 at 17:01

  Die parfum stash!

 • Reply Marloes | NOVA Magazine 22 mei 2015 at 18:15

  Ohh ik deel jouw liefde voor sushi! Leuk artikel weer!

 • Reply Chahrazad 22 mei 2015 at 18:18

  Je katje lijkt nog zo jong!! Wat een schatje.

 • Reply Léonie Anouk 22 mei 2015 at 18:43

  Als ik ergens ga lunchen kies ik eigenlijk standaard voor het broodje carpaccio. Dit broodje ziet er ook zo lekker uit! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe producten van Maybelline. Ik gebruik al jaren de mascara's van Maybelline want ik vind ze echt fijn. En deze verpakking is cute. <3

 • Reply Eline 22 mei 2015 at 18:54

  Leuk om te zien en wat een schattige kitten!

 • Reply Yvette Eigenraam 22 mei 2015 at 20:32

  Je parfumcollectie is echt groot :O

 • Reply Annelies DP 23 mei 2015 at 05:58

  Die nieuwe make-up van Maybelline ziet er veelbelovend uit, ben benieuwd naar de review! Liefs

 • Reply Lonneke 23 mei 2015 at 07:30

  Ah wat een leuke favorieten meis!
  Die hotspot Beans & Bites ziet er echt HEERLIJK uit.
  En Sushi is always a good idea. Zo lekker vind ik dat!
  Liefs Lonneke

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 29 mei 2015 at 16:37

  Wat een leuke post! En je kat is echt super schattig 🙂 Liefs! x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten