Persoonlijk

Current Favourites – Tony’s, reizen en nieuwe lay-out

11 december 2015

De afgelopen tijd heb ik weer heel veel leuke dingen ontdekt en meegemaakt die ik graag met jullie wil delen. Van mijn favoriete make-up product tot de lekkerste chocolade  en het feit dat ik nog steeds zo blij ben met mijn nieuwe lay-out. Er staan weer vijf héle mooie favorieten voor jullie klaar (die jullie waarschijnlijk ook nét zo fijn vinden als ik..!)

Dr hauschkaFavoriete make-up product – Dr Hauschka Eyeshadow Palette 

Inmiddels heb ik dit oogschaduw palette al een aantal maanden in gebruik, maar tegelijkertijd heb ik daardoor steeds meer redenen kunnen bedenken waarom dit make-up product gewoon MEGA fijn is. Het palette ziet er op het eerste gezicht vrij simpel uit met vier basic kleuren, maar de kleuren zijn goed gepigmenteerd en er is vrij simpel een alledaagse look mee te creëren (heel fijn voor een oogschaduwkluns zoals ik..). De witte kleur kun je trouwens ook heel fijn als highlighter onder op je wenkbrauwbot gebruiken of in je ooghoeken (zo lijken je ogen groter!).

UitgaanFavoriete bezigheid – Avondjes uit

Waarschijnlijk is het jullie wel opgevallen in mijn Photo Diary’s dat ik bijna iedere week wel een avond vrijmaak om gezellig met vriendinnen een wijntje te drinken of de stad in te duiken. Ik vind het belangrijk om ondanks mijn veel te drukke planning tóch tijd door te brengen met gezellige vrienden en vriendinnen. Iets waar ik ook gewoon altijd weer vrolijk van wordt (dat is meestal de dag erna wel wat minder…. eigen schuld). En wanneer ik dood moe op vrijdagavond op de bank hang besluit ik vaak tóch te gaan, waardoor het uiteindelijk weer een hartstikke gezellige avond. Veel leuker dan slapen (dat ik overigens ook wel kan waarderen hoor).

ReizenFavoriete droom – Heel de wereld zien en bezoeken

Dromen kan altijd…. Ik bedoel, wie zou nou niet de hele wereld met eigen ogen willen zien? Inmiddels heb ik al een aantal kansen gehad om prachtige landen en culturen van de wereld te zien, maar er staat nog zó veel op mijn bucketlist. Bali, Dubai, Costa Rica… zo kan ik nog wel even doorgaan. In januari staan er in ieder geval weer twee(!) tripjes gepland: wintersporten in de Alpen en een kleine citytrip naar Rome. Zin in!!!

Lay-outFavoriete verandering – Mijn nieuwe lay-out

Waarschijnlijk valt het veel bezoekers al niet eens meer op, maar twee maanden geleden kreeg mijn blog een drastisch nieuw jasje en daar ben ik nog steeds heel erg BLIJ mee. Er komen meer nieuwe bezoekers op mijn blog, ik krijg onwijs veel complimenten en ik merk dat jullie het makkelijker vinden om nu te reageren. Weet iemand nog hoe mijn oude blog eruit zag, haha? Ben ik benieuwd naar. En hoe bevalt het jullie zo zonder sidebar? En oja, de overstap van Blogger naar WordPress kan ik in ieder geval iedere blogger aanraden. Wat een wereld van verschil (op een hele positieve manier!).

TonysFavoriete snack – Tony’s Chocolonely

En ook deze mededeling komt waarschijnlijk voor jullie niet echt als een verrassing… Op kantoor bij DutchCowboys zijn we in ieder geval allemaal verslaafd aan de repen van Tony’s. Ideaal om de dip om drie uur door te komen en daarnaast gewoon TE lekker. De limited edition met popcorn is trouwens nóg lekkerder dan die met karamel en zeezout…. so you know…. Ik geloof dat er in de afgelopen vier maanden op stage in ieder geval aardig wat repen doorheen zijn gegaan. In mijn buik. Slecht, maar wel lekker.

En wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd? 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply Kelly 11 december 2015 at 06:20

  Ik ben ook dol op gezellige avondjes en ik doe het soms veel te weinig. Ik kom dan niet meer overeind van de bank hoor haha! Je diary’s vind ik altijd heel erg gezellig! Je layout is ook wel een puntje om nog een keer te benoemen, vind hem heel erg mooi!
  Kelly plaatste onlangs…Ditjes en datjes #7My Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:49

   Ah wat lief, dankjewel Kelly! 🙂

 • Reply Femke 11 december 2015 at 06:39

  Ik snap je favorieten helemaal, allemaal heerlijk/ lekker genieten! Gisteren hadden we op mijn werk toevallig mini Tony’s.. Super schattig en lekker en handig :-)!
  Femke plaatste onlangs…Een KICKSTART naar een gezonder lichaam?My Profile

 • Reply Lonneke 11 december 2015 at 07:07

  Je nieuwe layout is echt heel erg mooi en ook je foto’s zijn keer op keer perfect! Wat leuk om jouw passie voor reizen elke keer terug te lezen.
  Lonneke plaatste onlangs…OPI I Reached My GoldMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:50

   Wat lief Lonneke <3

 • Reply Sophie 11 december 2015 at 07:09

  Oh ben benieuwd naar dat palette!
  Sophie plaatste onlangs…Ik ben bang voor de feestdagenMy Profile

 • Reply Marloes 11 december 2015 at 07:19

  Je nieuwe layout is nog steeds prachtig! En Tony’s hmmm verslavend lekker hihi!
  Marloes plaatste onlangs…Biologische huidverzorging van BIOMED + WINACTIE!My Profile

 • Reply Svenja 11 december 2015 at 07:43

  Wat een hoop fijne favorieten. Het Dr Hauschka Eyeshadow Palette vind ik ook ZO fijn, gebruik hem echt bijna elke dag. En je lay-out is echt prachtig, begrijp wel dat je er trots op bent. Ik wil ook heel graag nog eens overstappen naar WordPress, maar heb geen idee waar ik moet beginnen. Oh en Tony’s chocolade is zo lekker, heb afgelopen weekend de zeezout karamel variant verorberd, jumm!
  Svenja plaatste onlangs…Winactie / Yankee Candle, The Body Shop, Nivea en veel meer!My Profile

 • Reply femke 11 december 2015 at 08:08

  Ik heb je vorige lay-out nooit gekend , maar ik vind deze in elk geval al super tof!

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:50

   Ah dankjewel! 🙂

 • Reply Liset - Beautdagboek 11 december 2015 at 08:55

  Leuke favorieten! Ik ben ook dol op Tony’s karamel en zeezout en als je me nu verteld dat die met popcorn nog lekker is! Ai, die moet ik dan ook proberen :). En ja, het oogschaduwpalette is ook een grote favoriet van me. Hele goede pigmentatie en ideaal voor een basic look.
  Liset – Beautdagboek plaatste onlangs…Mijn metamorfose bij Keune kappersMy Profile

 • Reply Alexandra 11 december 2015 at 09:01

  Wat een fijne favorieten zeg! Mijn favorieten van de afgelopen tijd waren toch wel de muziek van Kensington, mijn nieuwe telefoon en mijn Chanel lipstick 🙂

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Photography | #MyCalvinsMy Profile

 • Reply Daphne 11 december 2015 at 09:05

  Hoe vroeg het ook is, ik krijg nu opeens zin in Tony’s Chocolonely hahaha!
  Daphne plaatste onlangs…I Heart Makeup Candy Queen Of HeartsMy Profile

 • Reply Justine 11 december 2015 at 11:37

  Dit is ten minste een origineel lijstje, leuk! Tony’s is ook zo lekker he. Mijn lievelings was die met drop haha, jammer genoeg was dat een LE..

 • Reply Laura 11 december 2015 at 13:09

  Ik vind je lay-out ook nog steeds super mooi! En Tony’s is heavennnnnn
  Laura plaatste onlangs…Friday favoritesMy Profile

 • Reply Larissa 11 december 2015 at 13:10

  Ik vind je lay-out nu heel erg mooi! Ik volg je nog geen twee maanden, dus hoe hij er hiervoor uit zag weet ik niet. En die Tony’s Chocolonely ziet er héél lekker uit. Ik wist niet dat ze ook een variant hadden met koffie smaak, maar aangezien dat mijn favoriete chocoladesmaak is ga ik die binnenkort maar eens in huis halen. Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…Trend: Scandinavian interiorMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:51

   En ik vind het super leuk dat je me nu volgt en zo veel lieve reacties achterlaat! <3

 • Reply Sandra 11 december 2015 at 14:32

  Gaaf dat je lekker op wintersport en naar Rome gaat! Dat zijn nog eens leuke reisjes. 🙂
  Je layout vind ik erg mooi en uniek!
  Sandra plaatste onlangs…Maleisië #3 | Batu Caves, apen spotten & hotel TransitMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:51

   Dankjewel! 🙂

 • Reply Daisy 11 december 2015 at 15:38

  Ik vind je lay-out echt fantastisch! Maar qua Tony’s kan ik je geen gelijk geven: Caramel Zeezout blijft de beste!

 • Reply Sas 11 december 2015 at 15:40

  Oh wauw echt tof je nieuwe layout! Heel erg veel blog plezier ermee.

 • Reply Dianne 11 december 2015 at 16:54

  Ik ben echt zo jaloers op je lay-out hahaha! Oeeh, wanneer ga je op wintersport? Ik ben zo benieuwd wat jij van Rome vindt. Ik heb er afgelopen zomer echt genoten van al het moois!
  Dianne plaatste onlangs…Ik leef nog!My Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:51

   Ah dat hoeft toch helemaal niet! Ook in januari, zo veel zin in!

 • Reply beautifulday4makeup 12 december 2015 at 11:06

  Ik wil eens een paar andere smaken van Tony’s proberen 🙂

 • Reply Linda 12 december 2015 at 23:17

  Heerlijk dat er alweer nieuwe tripjes op de planning staan. Er is wat mij betreft ook niets mooiers dan reizen <3 En de hele wereld willen zien? Dat ben ik helemaal met je eens!
  Linda plaatste onlangs…Inspirerende Instagram accounts #3My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten