Lifestyle

De 11 leukste zoekopdrachten via Google #2

15 november 2016

Naast mijn lieve trouwe volgers (slijm!) komen er natuurlijk ook op andere manieren mensen op mijn blog. Via Facebook, Twitter, Instagram, andere blogs, vriendinnen én via Google, waarbij ik stiekem alle zoekopdrachten kan zien. Over dit laatste kan ik echt een heel boek schrijven, het is af en toe hilarisch wat sommigen googlen (en vervolgens dus op mijn site belanden, maar hoe dan?!). Deel één werd exact een jaar geleden goed ontvangen, vandaag is het tijd voor deel 2! Kijk je met me mee?

hotel jokertje las vegas vliegtuig
Oké, dit is zeker een goede binnenkomer om dit artikel mee te beginnen. Ten eerste, Jokertje? Ik weet zeker dat ik dat woord nooit eerder hier op m’n blog heb geschreven. Ben inderdaad in Las Vegas geweest, maar ik heb werkelijk géén idee in welk hotel hij verbleef. Sorry, dit antwoord ga je hier niet vinden!

bloot foto’s naomi drenth
Uh, WAT?! Ik moet toch wel even heel hard lachen om deze zoekterm, ten eerste heb ik geen idee wie Naomi Drenth is en blootfoto’s worden hier niet vertoond. Ik vraag me héél erg af hoe deze persoon op mijn blog terecht is gekomen… Hilarisch.

mooie dames slaapkamer
Oh thanks! Ik heb inderdaad wel eens een artikel geschreven over mijn slaapkamer, met veel foto’s. Mocht je benieuwd zijn, deze kun je hier teruglezen.

sap kuur niet afgemaakt
Klopt, dat was ik! Eind maart schreef ik een artikel over de sapkuur van SapVers, bleek inderdaad niet voor me weggelegd. Officieel duurde de kuur drie hele dagen, maar na een halve dag voelde ik me al zo ellendig dat ik ermee gestopt ben. Het hele artikel vind je hier terug!

wens je veel succes met je tentamens schat
Bedankt schat!

geurtje in de linda 2015
Pfoe, ik heb geen idee over welk geurtje dit gaat. Heb wel over heel wat geurtjes geschreven op m’n blog in het afgelopen jaar, ik ben namelijk een grote parfum addict!!! Gisteren kwam er toevallig nog een gedeelte van mijn collectie in beeld op Instagram stories (@beautybydenies)…. Hihi.

indianen spiritualiteit
Uhm, oké. Geen idee waarover dit gaat, maar ik schrijf nooit over indianen en eigenlijk ook niet over spiritualiteit.

lekkerste standjes
HAHAHA, serieus? Nee, hier heb ik sowieso niet over geschreven op m’n blog, dus ik vraag me héél erg af hoe deze persoon op deze manier op m’n blog is gekomen. Inspiratie voor een nieuw artikel? (NOT!)

assestment gehaald feestje
Heb inderdaad ooit eens een artikel geschreven over het halen van mijn assessment (zonder t!), grappig dat mijn blog op deze zoekterm te vinden is. Ik was op dat moment zo blij met het halen van mijn stage en bijbehorend onderzoeksplan, dat ik meteen een enthousiast artikel schreef. Hopelijk schrijf ik er over vijf maanden weer een, dat betekent namelijk dat ik GESLAAGD ben!

bauyty by denies
Bijna…….. Die “beauty” blijft soms lastig. Geen bauty, bauyty, beaty, beaty….

beauty by denies aantal keer vliegen
Haha, wat grappig dat hier op gezocht wordt. Ik heb oprecht geen flauw idee hoe vaak ik gevlogen heb in m’n leven, het is toch redelijk véél. Ben begonnen met vliegen toen ik nog geen jaar oud was dus ik heb de tel niet bij kunnen houden.

Ook dit keer was het weer een heerlijk lijstje om even met jullie te delen, ik heb weer heel wat afgelachen om alle zoektermen die er gebruikt worden en van de helft begrijp ik nog steeds niet hoé ze uiteindelijk op MIJN blog belanden, maar goed. Zoek jij net als mij ook veel op via Google?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Femk 15 november 2016 at 06:49

  Ik vind zoekwoorden hoe mensen op je site terecht komen altijd heel grappig, want hoe verzinnen sommige mensen bepaalde zoektermen joh haha!
  Femk plaatste onlangs…Review: Weleda verzachtende gezichtsolie & douchecrèmeMy Profile

 • Reply Dionne 15 november 2016 at 07:21

  Ik vind het altijd hilarisch hoe mensen toch iedere keer op jouw of mijn blog komen. Zo gek!
  Dionne plaatste onlangs…Happy Moments | Press days, koukleum & Limburgse gezelligheidMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 15 november 2016 at 10:32

  Whahaha leuk om te lezen!! Hoe verzinnen ze het?
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Pandora Glinsterende Hartjes OorknopjesMy Profile

 • Reply Charel 15 november 2016 at 10:35

  hahaha hee erg leuk om dit te lezen, bizar waar mensen naar zoeken!
  Charel plaatste onlangs…Rivièra maisonMy Profile

 • Reply priscilla 15 november 2016 at 10:48

  Haha wat grappig om te lezen! Er zitten echt gekke dingen tussen. Ik ga hier zelf ook eens naar kijken, ik ben wel benieuwd geworden nu!
  priscilla plaatste onlangs…About last week #44. Een dagje Amsterdam met 2 events en een bruiloft.My Profile

 • Reply Benthe 15 november 2016 at 11:34

  Zo grappig dit!! Van die superrandom dingen. Ik had laatst een bezoeker die via de term “Kibbeling Zeeland” was binnengekomen, ook al zo hilarisch haha. Leuk overzicht!

 • Reply Maaike 15 november 2016 at 11:39

  ‘Bedankt schat!’ hahaha geweldig.
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #88 – Deadlines voorbij & leuke pakketjesMy Profile

 • Reply Alexandra 15 november 2016 at 11:59

  Hahaha, wat een heerlijke zoektermen zeg! Leuk dat je dit deelt 🙂

  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…The Pink WallMy Profile

 • Reply Manon 15 november 2016 at 16:15

  Hahaha wat leuk om te lezen
  Manon plaatste onlangs…Real Techniques | Multitask SetMy Profile

 • Reply Suzanne 15 november 2016 at 16:18

  Dit soort dingen zijn altijd leuk om te lezen!
  Suzanne plaatste onlangs…Etos Botanical Boost Elderflower & RaspberryMy Profile

 • Reply Léonie 15 november 2016 at 16:38

  Hahaha, ik hou van dit soort artikelen. Ik vind het echt knap hoe sommige mensen dan tóch op je blog belanden. Die lekkere standjes blijft toch wel een hele vreemde.
  Léonie plaatste onlangs…Dat is nou écht gênant!My Profile

 • Reply Rachel 15 november 2016 at 16:54

  och wat erg!!! haha bizar bij mij word er elke dag op mijn puisten artikel geklikt.. meer dan 75.000 bekeken!

 • Reply Denise 15 november 2016 at 17:05

  Echt hilarisch deze zoektermen! Ik verbaas me ook regelmatig als ik mijn Google Analytics bekijk. Maar tegelijk ook zó grappig. Vraag me ook vaak af waarom mensen op sommige dingen googlen hha
  Denise plaatste onlangs…HEALTH – Hoe gaat het met mijn gezondere levensstijl? + HULP NODIGMy Profile

 • Reply Denise 15 november 2016 at 17:05

  Echt hilarisch deze zoektermen! Ik verbaas me ook regelmatig als ik mijn Google Analytics bekijk. Maar tegelijk ook zó grappig. Vraag me ook vaak af waarom mensen op sommige dingen googlen hha
  Denise plaatste onlangs…HEALTH – Hoe gaat het met mijn gezondere levensstijl? + HULP NODIGMy Profile

 • Reply Tessa 15 november 2016 at 21:29

  Hahah wat grappig om te zien dat mensen met de meest gekke termen op je site terecht komen! Ik hou het maar bij het volgen van je blog via bloglovin, is toch wat makkelijker dan allemaal van die gekke termen verzinnen haha.
  Tessa plaatste onlangs…Summer essentials 2015My Profile

 • Reply Marsha 15 november 2016 at 22:14

  Hahaha altijd leuk om dit soort dingen te lezen 😛
  Marsha plaatste onlangs…Dingen die ik super irritant vind! #3My Profile

 • Reply Larissa 16 november 2016 at 09:37

  Hahaha wat een aparte zoekopdrachten! Heel leuk om eens te lezen!
  Larissa plaatste onlangs…8X toffe outfits met overknee bootsMy Profile

 • Reply Laura 16 november 2016 at 12:35

  Altijd zo grappig om te lezen hoe mensen op je website komen. Echt de raarste zoekopdrachten!
  Laura plaatste onlangs…10 toffe cadeaus onder de 15 euroMy Profile

 • Reply Justine 18 november 2016 at 22:49

  hahaha, waar mensen toch allemaal wel niet naar zoeken he? Ik vind het dan vooral grappig dat google dan een link met jouw blog legt. Like how?!
  Justine plaatste onlangs…OOTD – dagje Den BoschMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten