Persoonlijk

De 11 leukste zoekopdrachten via Google

5 november 2015

Naast mijn lieve trouwe volgers (slijm!) komen er natuurlijk ook op andere manieren mensen op mijn blog. Via Facebook, Twitter, Instagram, andere blogs, vriendinnen én via Google, waarbij ik stiekem alle zoekopdrachten kan zien. Over dit laatste kan ik echt een heel boek schrijven, het is af en toe hilarisch wat sommigen googlen (en vervolgens dus op mijn site belanden, maar hoe dan?!)

Kayla itsines ervaringen
Haha oh please… Ik zou willen dat ik dit hoofdstuk uit mijn leven zo snel mogelijk weer kan gaan vergeten. Het klopt inderdaad dat ik een keer geschreven heb over Kayla Itsines, een trainingsschema dat ik maar liefst 3 weken(!) vol wist te houden. Ik geloof dat sporten gewoon niet iets voor mij is.

Burrito zonder pakje
Uh.. oke?

Prachtige feed heb je
Dankjewel, wat een leuk compliment!

☆*:.。.゚゚・*ヽ(^ᴗ^)丿*・゚゚.。.:*☆ ¯\_(ツ)_/¯(•ิ_•ิ)(ಠ益ಠ)(ಥ‿ಥ)(ʘ‿ʘ)ლ(ಠ_ಠლ)( ͡° ͜ʖ ͡°)ヽ
Oke, ik vraag me echt héél erg af WAAROM iemand dit überhaupt googled, maar misschien nog wel meer hoe die persoon daarna in godsnaam op mijn blog uitkomt. Heel knap, maar het ziet er in ieder geval wel vrolijk uit.

Waarom ben je een onderneming gestart?
Goede vraag! Mijn blog is inderdaad mijn onderneming, hier schreef ik een jaar geleden een artikel over. Niet gek dus dat mijn blog op deze zoekterm gevonden wordt. Ik heb overigens nog steeds geen seconde spijt gehad van deze beslissing, het bevalt me meer dan goed.

Alexia zenuwtrekje twitter
Hahaha, WAT? Sorry, maar hier heb ik echt nog nooit een letter over geschreven.

Denise kaas
Oke dit vind ik stiekem echt héél erg grappig. Ik heb wel eens de quote ‘een dag zonder kaas, is een dag niet geleefd’ gebruikt aangezien ik GEK ben op alles wat met kaas te maken heeft. Goede zoekterm for sure!

Hoe maak je een mooie Instagram feed
Er wordt tot mijn verbazing ontzettend veel gegoogled op mijn Instagram-feed, wow. Best een mooi compliment, maar ook ik ben geen Instagram-queen hoor. Mocht je benieuwd zijn hoe ik mijn foto’s bewerk op Instagram, ik schreef er een tijdje terug een artikel over.

Baty by denies/ batty by denies/ beauty by denise/ beautyby
Bijna goed, bijna..

Mandy zingen enschede
De link met Mandy, zingen en enschede begrijp ik niet helemaal.

Amerika mooiste plekken
Een hele leuke zoekopdracht en nog leuker dat hierdoor mijn blog bezocht is. Een jaar geleden maakte ik inderdaad een hele toffe rondreis door Amerika, waardoor ik heel wat artikelen geschreven heb over dit prachtige land. Ga er zeker weer terug naar toe en het liefst ook heel snel, that’s for sure!

Denies natural beauty
Haha ah, ik weet niet of met deze zoekterm ook daadwerkelijk mij bedoeld werd, maar het is in ieder geval heel erg lief.

Een heerlijk lijstje om even met jullie te delen, ik heb minimaal een kwartier lang heel hard gelachen om alle zoektermen die er gebruikt worden en van de helft begrijp ik nog steeds niet hoé ze uiteindelijk op MIJN blog belanden, maar oké. Nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd geworden naar jou. Heb jij ook een blog en zo ja, wat is de allerleukste of juist allergekste zoekterm die op jouw blog gebruikt is?

Liefs,
Denise

 

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply Renske 5 november 2015 at 06:59

  Haha, geweldig! Baty, batty, beauty… :’)
  Renske plaatste onlangs…Toppers on Thursday #8My Profile

 • Reply Anniek 5 november 2015 at 07:18

  Haha, hilarisch is dit! Zo leuk om eens te kijken met wat voor gekke zoekwoorden mensen op je blog komen. Vooral van die hyrogliefachtige tekens is het toch wel zéér bijzonder dat ze op jouw blog terecht komen, haha! Ik ga zelf ook eens kijken.. 🙂
  Anniek plaatste onlangs…Een middagje struinen door het prachtige Van Abbe MuseumMy Profile

 • Reply Svenja 5 november 2015 at 08:36

  Haha sommige zoekopdrachten zijn echt te hilarisch voor woorden, hoe komen mensen er toch bij?! En sommige zijn juist weer heel tof, zoals dat je een mooie feed hebt, dat is inderdaad een groot compliment!
  Svenja plaatste onlangs…New In / Yankee Candle Fireside Treats JarMy Profile

 • Reply Mariëlle 5 november 2015 at 08:53

  Hahaha hoe komen ze erbij he?
  Mariëlle plaatste onlangs…Review Avril Lipstick Potlood Rose CharmeMy Profile

 • Reply Donna Luisa 5 november 2015 at 08:55

  Haha heel leuk om te zien! Hilarisch

 • Reply Suze 5 november 2015 at 09:17

  Haha wat leuk om terug te lezen zeg. Bij sommige denk je echt van, oke!? X
  Suze plaatste onlangs…Love it or hate it – UggsMy Profile

 • Reply Alexandra 5 november 2015 at 09:23

  Hahaha, heerlijk dit! Vooral de 4e vind ik érg creatief 🙂

  xx

 • Reply Suzanne 5 november 2015 at 09:25

  Haha, leuk is dat he. Ik kom ook wel eens zoekopdrachten tegen dat ik denk: hoe komt die bezoeker nou weer op mijn blog uit? Tip: zelf zoeken met dezelfde woorden. Dan wordt er ineens een heleboel duidelijk 😉
  Suzanne plaatste onlangs…Meet The Boyfriend TagMy Profile

 • Reply Danielle 5 november 2015 at 09:38

  Haha leuk! Ik vind het ook altijd grappig waar op je blog word gevonden. Zo word ik heel vaak gevonden op de term sex/pijp filmpje.. zucht haha komt overigens omdat ik ooit een artikel heb geschreven over een meisje waarvan er zo’n filmpje online heeft gestaan.
  Danielle plaatste onlangs…SpaardoelenMy Profile

 • Reply Dionne 5 november 2015 at 09:45

  Ik vind dit altijd zó grappig om te lezen! haha! Leuk!
  Dionne plaatste onlangs…Afgestudeerd | De zoektocht naar een baanMy Profile

 • Reply Rowan 5 november 2015 at 09:45

  Haha geweldig dit. Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen én leuk om bij mijn eigen blog te kijken welke gekke zoekopdrachten mensen op mijn blog komen.

 • Reply Linda 5 november 2015 at 11:07

  Zenuwtrekje, kaas? Haha ze worden steeds leuker! 🙂
  Linda plaatste onlangs…Video | Hoe het Jip vergaat na de aanrijding én operatieMy Profile

 • Reply Lizzy 5 november 2015 at 11:27

  Haha, super grappig om dit te lezen! Vooral die rare tekens vind ik erg opmerkelijk! Net of jij dat ooit getypt hebt op je blog haha. :p En jou Instagram feed is zo mooi, dus ik begrijp waarom mensen dat intypen op Google!
  Lizzy plaatste onlangs…Hello November: mijn doelen voor deze maandMy Profile

 • Reply Teddy 5 november 2015 at 12:55

  Hahaha, wat leuk om te lezen!

 • Reply Lindsey Beljaars 5 november 2015 at 13:00

  Hahaa geweldig leuk om dit te zien, zoveel gekke zoekopdrachten!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…De Beauty Budget TAGMy Profile

 • Reply wellnewss 5 november 2015 at 13:14

  Hahaha oh wat heb ik hier om moeten lachen zeg. Ik heb er ook wel eens gekke tussen zitten, maar over het algemeen klopt het wel. Xx Laura

 • Reply Dina 5 november 2015 at 13:42

  Hihi leuk lijstje! Ik kan me er zelf ook prima mee vermaken om zo nu en dan de zoektermen eens te bekijken.
  Dina plaatste onlangs…1K volgers!My Profile

 • Reply laura 5 november 2015 at 15:18

  Haha, geweldig !!
  laura plaatste onlangs…DOVER • 05My Profile

 • Reply Linda 5 november 2015 at 15:23

  Hahah gelukkig zitten er tussen je zoekwoorden veel complimenten 😉
  Linda plaatste onlangs…Get the look | Interieur Serena van der WoodsenMy Profile

 • Reply Manon 5 november 2015 at 15:30

  Hahahhaa van sommige moest ik wel erg lachen hoor!

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 5 november 2015 at 16:19

  Hahaha hoe komen ze er op xD
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Who needs Netflix, when you can have a Raspberry Pi?My Profile

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 5 november 2015 at 17:00

  Dit vind ik ook altijd fascinerend! Ze komen vaak op mijn blog door te zoeken op ‘moeder memphis depay’. Ik heb een foto van mij met Memphis (toen nog PSV-speler) op mijn blog staan. Nu denken ze allemaal dat ik z’n moeder ben haha.
  Marloes/GLAMOURMOES plaatste onlangs…Eerste ervaring met Veet OntharingscrèmeMy Profile

 • Reply Storia Dolce 5 november 2015 at 18:44

  Hahah, grappig dit.

 • Reply Melanie 5 november 2015 at 18:50

  hahaha geweldig! Mensen zoeken soms echt op de raaaarste termen!
  Melanie plaatste onlangs…Review: Overnight Serum-in-Oil by The Body ShopMy Profile

 • Reply Bianca 5 november 2015 at 19:22

  Haha wat een grappige zoektermen! Ik vind dat altijd zo leuk om te zien, jammer dat je er nu niet meer zoveel kan inkijken in GA

 • Reply Nicole 5 november 2015 at 20:29

  Ik moet ook altijd erg lachen om de zoekfuncties, heel leuk om die van jou te lezen.
  Nicole plaatste onlangs…NIVEA sensitive 3 in 1 micellair waterMy Profile

 • Reply Sara 5 november 2015 at 21:29

  Hahaha dit is altijd zo leuk! 🙂 Die zoekopdrachten zijn soms echt zoooo raar. Bizar gewoon. Vooral die zoekopdracht met al die gekke tekens. Serieus, hoe kan het dat iemand dat op Google intikt en vervolgens ook nog op jouw blog terecht komt. Bizar gewoon ja..
  Sara plaatste onlangs…Winactie: €50,00 shoptegoed BoozyshopMy Profile

 • Reply Rosanne 5 november 2015 at 22:01

  Haha, dit is echt ontzettend leuk om te lezen! Hoe diegene met al die tekens op je blog is gekomen is heel bijzonder haha.

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 5 november 2015 at 23:22

  Denise kaas hahaha. Geweldig! Die ene msn achtige tekentjes ook. Ik weet nog wel dat zulke dingen in iedereens naam stonden
  Eilish (artisticstateofmind) plaatste onlangs…Media Instagram Diary | Oktober 2015My Profile

 • Reply Lisa 6 november 2015 at 08:40

  Haha dit is echt zo ontzettend grappig!!
  Lisa plaatste onlangs…3 Beauty tipsMy Profile

 • Reply Kim | Kimsbloglife 6 november 2015 at 10:05

  Haha, dit is altijd zo leuk om te lezen 😀 Bij mij valt het eigenlijk reuze mee qua vreemde zoektermen!
  Kim | Kimsbloglife plaatste onlangs…OOTD: herfstwandeling aan de Basiliek van KoekelbergMy Profile

 • Reply Sarah 6 november 2015 at 10:17

  Haha, zo leuk om te lezen altijd dit! Baty, batty, geniaal haha!

 • Reply Saskia | SASHIONBLOG 6 november 2015 at 18:02

  Hahah oh heeerlijk dit! Vooral die spelfouten. Bijna goed! Super leuk om te zien, volgens mij heb ik nooit zulke heel grappige zoektermen. 😛

  – Saskia
  Saskia | SASHIONBLOG plaatste onlangs…Shopping | In the style of Balmain x H&MMy Profile

 • Reply anna 8 november 2015 at 20:45

  Hahaha! Wat een super grappige zoektermen, Sommige zijn heel weird en andere juist een compliment!
  anna plaatste onlangs…WHAT DID I DO #7 | SIGHTSEEING, STAGE EN BIJNA 400 VOLGERSMy Profile

 • Reply Vanessa 10 november 2015 at 12:58

  Dit blijft grappig om te lezen. Soms denk je echt: hoe komen ze erbij? 😀
  Vanessa plaatste onlangs…Lush Snow Fairy ShowergelMy Profile

 • Reply ICT crack 7 november 2017 at 10:03

  Haha leuke lijst! Ik heb net ook al je lijst van 2016 zitten lezen. Te grappig! Groetjes, Martine

 • Reply Sam 26 april 2018 at 09:31

  Om deze ging ik stuk!: ‘Baty by denies/ batty by denies/ beauty by denise/ beautyby”
  Ga zo door!

 • Reply Frederique 21 juni 2018 at 16:42

  Hahaahah, altijd leuk om deze blogs te lezen! Geweldig.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten