Geen categorie

Dé manier om twee weken lang mooi gelakte nagels te hebben

24 juni 2015
Mooi gelakte nagels, het blijft voor mij met m’n zwakke en dunne nagels een lastig onderwerp. Waar ik met gewone nagellak na een dag beschadigingen ontdekte, heb ik nu dé manier ontdekt om echt twee weken lang van perfect gelakte nagels te genieten. Vandaag vertel ik jullie meer over de Mixcoco Gel Polish Kit, kijk je met me mee?

Ondanks dat mijn nagels vrij zwak en dun zijn, probeer ik toch bijna iedere week een kleurtje aan te brengen. Gevolg: na twee dagen een volledig verwoeste en gechipte nagellak. Gelukkig was daar Beauty Millenium, zij stuurden mij een Gel Polish Kit toe met daarin vier kleuren nagellak, een lamp en wat bijbehorende benodigdheden zoals een base- en topcoat. 

De starterskit bevat een nagelvijl, doekjes, een base gel, top coat en vier kleuren nagellak. Ook over de verwijdering van de lak is nagedacht, er wordt een flesje remover bij het pakket geleverd. Van de vier kleuren nagellak, spreken twee kleuren me ontzettend aan. Het gaat hierbij om het rode lakje Red Carpet met nummer 060 en het paarse lakje Vintage Pink met nummer 009. Daarnaast werden er nog twee lichte kleuren (Belle De Jour en Au Naturelle) in mijn pakket meegestuurd, wat vooral erg mooi staat op een zongebruinde huid. Even wachten nog dus 🙂

Ieder kleurtje bevat 15 ml aan lak en het is mogelijk om losse flesjes aan te schaffen voor €14,95 euro per stuk. Een prima prijs, met een kleurtje doe je namelijk ontzettend lang. Ze zijn zuinig in gebruik, zien er erg professioneel uit en hebben een perfecte pigmentatie. Op deze manier kun je al je favoriete kleuren kopen, zonder daar een heel pakket bij af te rekenen. 

Mijn voorkeur ging uit naar het rode lakje Red Carpet, waar ik meteen mee aan de slag ging. De lakjes van Mixcoco hebben een perfecte pigmentatie, waardoor er steeds maar een dun laagje aangebracht hoeft te worden. Wanneer je een te dikke laag op de nagels aanbrengt zal dit onder de lamp krimpen, waardoor het resultaat wat minder wordt.
Je begint met het aanbrengen van de base gel, deze laat je vervolgens tussen de twee en drie minuten drogen onder de UV lamp. Vervolgens breng je een kleur naar keuze aan, waarna je weer twee tot drie minuutjes de nagellak laat verharden onder de lamp. Zelf breng ik altijd nog een tweede laag aan met de kleur, dit zorgt voor een betere dekking en het blijft naar mijn idee nog nét iets langer mooi.

Nadat je de kleur hebt laten drogen en verharden onder de lamp, breng je de top coat aan op de nagels. Ook deze laag laat je een paar minuten onder de lamp drogen. Deze top coat zorgt er voor dat de lak optimaal beschermt wordt en mooi glanst. De plakkerige laag van de lak is verdwenen, waardoor je meteen een douche kunt nemen of de stad in kunt gaan.

De rode kleur Red Carpet is absoluut mijn favoriet, hij is goed gepigmenteerd en heeft een mooie zomerse kleur. Voor het opbrengen moet je toch wel twintig minuten uittrekken, maar omdat de lak twee weken lang goed blijft zitten is dit een prima investering. Het enige nadeel vind ik het verwijderen van de gellak. Ik ben gewend om met een simpele veeg het product van mijn nagels te halen, maar ook hier moet je weer een kwartier voor uittrekken. Het is namelijk de bedoeling dat de lak zacht wordt door middel van de remover en je het er op die manier af kunt halen.
Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben ben ik ontzettend positief over de gellak van Mixcoco. Het is helemaal waar wat ze beloven, je nagels zien er tot wel twee weken perfect gelakt uit én echt alle kleuren zijn beschikbaar. Van paars met glitters tot nude, er zit voor iedereen wat bij. Het aanbrengen en verwijderen kost wat tijd, maar het feit dat je twee weken niet meer naar je nagels hoeft om te kijken is voor mij een reden om dit veel vaker te gaan gebruiken.

De starterskit met vier kleurtjes, inclusief lamp en benodigdheden 79,94 euro – te koop bij Beauty Millenium


Heb jij ervaring met gellak?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

You Might Also Like

67 Comments

 • Reply Kelly BelessaNL 24 juni 2015 at 04:40

  Dit ziet er echt heel erg leuk uit! Ik heb hele zwakke nagels, dus ik denk dat de kit wel iets voor mij kan zijn Afhalen zal niet mijn sterkste kant zijn, omdat ik nogal ongeduldig ben haha!

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 07:18

   Een beetje hetzelfde verhaal als bij mij dus! Zeker de moeite om dit aan te schaffen, omdat het echt heel lang mooi blijft zitten!

 • Reply Sophie 24 juni 2015 at 05:32

  Ah op deze momenten baal ik zo dat nagellak echt niet mag op mijn werk 🙁

 • Reply Justine A 24 juni 2015 at 05:58

  Ohhh wauw! Dat ziet er echt prachtig uit. Zou toch wat zijn, nagellak houdt het nooit zo lang bij mij, ik krijg 1 chip en begin gelijk met pulken haha.

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 07:18

   Haha snap ik wel hoor, ik heb daar helaas ook last van. Gaat alleen niet zo heel makkelijk met deze gellak!

 • Reply Svenja 24 juni 2015 at 06:01

  Wauw, dit klinkt echt als een uitkomst! Bij mij gaat nagellak er ook altijd zo snel af. En wat is de rode kleur op je nagels mooi klassiek, love it!

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 07:18

   Dankjewel Svenja! <3

 • Reply Esther 24 juni 2015 at 06:22

  Dit klinkt echt als de zevende hemel! Nagellak die niet na 1 dag al gaat afbladderen, maar gewoon 2 weken blijft zitten? Nice!

 • Reply Beauty Unboxing 24 juni 2015 at 07:25

  Mooi gellak hoor!

 • Reply Jasmijn 24 juni 2015 at 07:30

  Prachtig kleurtje! Lijkt me een erg fijn systeem 🙂

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 08:06

   Dat is inderdaad zo! <3

 • Reply beautifulday4makeup 24 juni 2015 at 08:11

  Dit lijkt mij een superleuk merk om uit te proberen. Zelf gebruik ik nu heel erg vaan de le mini macaron setjes. Lekker snel

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 09:15

   Die ken ik nog niet!

 • Reply Sophie 24 juni 2015 at 08:31

  Wat heb jij prachtige lange nagels, dat wil ik ook haha! Ik heb een kit van Sensationail gekocht onlangs, ik ben echt dolblij ermee! Het blijft echt heel lang zitten 🙂

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 09:16

   Jaaa fijn is die he, ik heb hem ook! <3

 • Reply Maaike 24 juni 2015 at 08:54

  Die kleur is inderdaad onwijs mooi zeg! Ik heb zelf nog nooit gellak aangebracht, maar het lijkt me tof dat dat zo lang blijft zitten 🙂

 • Reply Nortfhlix NL 24 juni 2015 at 08:58

  Ik heb hier geen ervaring mee, maar het lijkt me wel ideaal!

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 09:16

   Kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat!

 • Reply Moniek Leonie 24 juni 2015 at 09:01

  Dit klinkt goed. Ik heb ook erg zwakke nagels. Na 2 dagen heeft nagellak zijn mooiste tijd wel gehad bij mij. Gellak klinkt hier als een mooie uitkomst.

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 09:16

   Ooooh dan is dit ideaal! <3

 • Reply Mariëlle M. 24 juni 2015 at 09:42

  Dit klinkt wel erg goed en super handig!! 🙂

 • Reply joske 24 juni 2015 at 10:21

  ja ik heb ook die rode en blijft echt 2 weken zitten, supermooi.

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 20:57

   Mooi is 'ie he! <3

 • Reply Elke 24 juni 2015 at 10:30

  Wat een mooie kleur zeg! En fijn dat hij echt 2 weken blijft zitten 🙂

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 20:58

   En er zijn nog veeeel meer kleuren <3

 • Reply Frederique 24 juni 2015 at 10:48

  Ik ben benieuwd of dit net zo goed werkt als mijn sensation nail, vind het effect altijd wel mooi alleen toch is het nog best veel werk altijd haha! Dit ziet er ook super uit! X

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 20:58

   Ik heb toevallig ook Sensation nail en vind deze nog iets prettiger werken!

 • Reply Manon 24 juni 2015 at 10:48

  Wat een prachtig pakket! Ik ben blij dat mijn nagels tegenwoordig weer wat sterker zijn (Tip: Hema Nail Hardener, Extra strong lakje). Dit pakket lijkt me echt fantastisch voor gelnagels 🙂

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 20:58

   Ik ga die Nail Hardener ook zeker eens aanschaffen, dankjewel!

 • Reply Anna 24 juni 2015 at 11:25

  Dit is echt ideaal! Mijn nagellak chipt ook super snel, al moet ik zeggen dat wat duurdere lakjes vaak wel fijn werken. Wel heel jammer dat het zoveel tijd in beslag neemt. Je kunt je vingers ook inwikkelen met aluminiumfolie met daaronder een watje met remover, dan kan het inweken en gaat het er makkelijker af. Doe ik ook altijd met glitter lakjes! X

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 20:59

   Dankjewel voor de tip, ga ik zeker eens proberen!

 • Reply Alexandra // ILUMUOTI 24 juni 2015 at 11:58

  Wauw, ziet er mooi en goed uit! Ik heb alleen nooit het geduld om te lakken hahaha 😉

  xx Alex

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 20:59

   Het duurt even, maar dan heb je ook wat 🙂

 • Reply Bianca 24 juni 2015 at 12:16

  Ik heb nog zo'n sensationails set staan die ik eigenlijk nooit meer gebruik, ik vind het te leuk om dagelijks iets anders op te doen haha 🙂

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 20:59

   Dat is ook weer zo!

 • Reply De Dotties 24 juni 2015 at 12:27

  Oeps er hangt best wel een prijskaartje aan, maar ja het lijkt het wel waard te zijn! Liefs

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 20:59

   En eigenlijk was de set bijna 200 euro, nu is 'ie erg voordelig!

 • Reply Manon 24 juni 2015 at 13:07

  Ik ga het laten doen voordat ik op vakantie ga, ik ben namelijk geen held in nagels lakken en heb ook nog nooit gellak opgehad dus eerst even kijken hoe dat bevalt 🙂 de set ziet er wel heel mooi uit zeg!

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 21:00

   Laten doen is natuurlijk veel relaxter, haha!

 • Reply Kim van Kampen 24 juni 2015 at 14:02

  Deze ziet er goed uit zeg! Die komt op de wishlist.

 • Reply Maureen | Captualize.nl 24 juni 2015 at 17:05

  Ik heb een gellak setje van Essence. Een paar keer gebruikt, maar ik heb daar gewoon de concentratie niet voor. Wel vind ik het ontzettend mooi, maar ik denk dat ik mijn nagels binnenkort gewoon eens een keer bij een salon laat doen 🙂

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 21:00

   Bij de salon laten doen is natuurlijk een stuk relaxter, het neemt toch best wat tijd in beslag!

 • Reply Denise Joanne 24 juni 2015 at 17:08

  Wauw wat moooooi!! Ik ken het gevoel van dunne nagels als de beste, pfff… Wat super gaaf dat je dit mocht reviewen! <3

 • Reply Daphne G 24 juni 2015 at 18:28

  Deze gellak ziet er goed uit zeg! Mijn nagellak blijft nooit heel lang zitten namelijk..

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 21:00

   Daar heb ik ook last van 🙁

 • Reply Marlayne Vermeulen 24 juni 2015 at 19:01

  Ziet er goed uit!

 • Reply Jouvence 24 juni 2015 at 19:03

  ziet er ontzettend goed uit ♥

 • Reply Rowan Koeleman 24 juni 2015 at 20:03

  Wow dit ziet er heel goed uit! Mijn nagellak chipt alweer na twee dagen.

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 21:01

   Heb ik helaas ook last van 🙁

 • Reply Saraya Callewaert 24 juni 2015 at 20:10

  Ziet er mooi uit, zelf gebruik ik vaak Sensationail 🙂
  X

  • Reply Denise 24 juni 2015 at 21:01

   Jaaa die heb ik ook!

 • Reply Anne-Sterre 24 juni 2015 at 21:08

  Geen ervaring mee, gewone nagellak houdt het vaak zo'n vier dagen bij mij, daarna gaat het bladderen. Maar tegen die tijd wil ik vaak toch al weer een ander kleurtje haha

 • Reply Alexa Op 't Land 25 juni 2015 at 13:06

  Ik heb er gen last van mijn nagellak blijft sowieso altijd prima zitten op mijn nepnagles alleen mag het niet vanwege werk

 • Reply Léonie Anouk 26 juni 2015 at 11:18

  Dit heb ik echt nodig! Mijn nagellak blijft niet lang goed zitten omdat ik ook hele zwakke nagels heb. Om nou iedere keer mijn nagels te laten doen vind ik iets aan de dure kant dus dit zou ik vaak gebruiken!

 • Reply Jonne 27 juni 2015 at 07:49

  zo handig! Mijn nagellak blijft nooit echt lang zitten.
  Ik heb nog nooit iets van Gellak opgehad maar ik denk dat het heel fijn is.
  Liefs. Jonne

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 27 juni 2015 at 20:33

  Ziet er geweldig uit 🙂 En voor die prijs krijg je best nog wel wat in die kit. Liefs! x

 • Reply withlovefromS 3 juli 2015 at 11:56

  Wauw, ziet er super uit!! Ook een heel mooi kleurtje! jammer dat hij zo veel kost, anders zou ik dit meteen aanschaffen!

 • Reply Emilie 4 juli 2015 at 14:52

  Mijn nagels braken constant, de nagellak chipte er altijd af en toen ben ik ook overgestapt naar gel!
  Het lijken mij in ieder geval leuke kleurtjes! En de prijs valt eigenlijk goed mee tegen over andere setjes!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten