Beauty

Deze deodorant moét je hebben: Suave Sticks!

26 augustus 2015
De perfecte deodorant, het blijft een lastig iets. Van de een krijg je júist klotsende oksels, de ander ruikt veel te sterk en die waar je zo vertrouwd mee bent kan opeens zorgen voor een geïrriteerde huid. Naast mijn favoriet, de Lady Speed Stick, heb ik nu twee nieuwe pareltjes ontdekt die ik heel graag met jullie wil delen. Twee toppers uit Amerika, die sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar zijn! Kijk je met me mee?

Nadat ik de Lady Speed Stick en haar zusje Secret ontdekte, ben ik simpelweg nooit meer op zoek gegaan naar een ander soort of merk deodorant. Toch raakte ik erg nieuwsgierig naar een andere topper uit Amerika, de suave sticks. In Amerika al een enorme trend, maar hier toch nog iets minder bekend.
Zoals je ziet lijkt de verpakking verrassend veel op de deodorant van Secret, die ik al eerder voor jullie reviewde (en écht nog steeds iedere dag gebruik!). Via de webshop Exclusive Scents kreeg ik twee verschillende varianten opgestuurd, Tropical Paradise en Almond Verbena. Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, bevat Tropical Paradise een subtiele, tropische geur en belooft deze 24 uur bescherming. De flacon bevat 39 gram, waarmee je dus echt wel een paar maanden zoet bent.
Suave Almond Verbena is even groot als haar zusje, maar ruikt compleet anders. Ik ben zelf niet echt fan van hele sterke geuren onder mijn oksels (en dan bedoel ik in dit geval lekkere geurtjes!), maar mocht je dit fijn vinden dan is deze variant zeker iets voor jou. De amandelgeur is duidelijk aanwezig, iets waar ik toch nog even aan moet wennen. Desondanks beschermt deze deodorant prima, de hele dag door. Het is in mijn geval zelfs niet nodig om hem een keer her te gebruiken.
Een heel groot voordeel van deze twee deodorants is dat ze werken als een antiperspirant. Dit zorgt er voor dat je aanzienlijk minder zweet en dus voorkomt dat je met klotsende oksels aan het presenteren bent. Ik heb hier zelf vrij weinig last van, maar het is een fijn gevoel dat het écht tegen wordt gehouden.
Tropical Paradise is mijn favoriet van de twee door de wat minder sterke geur, maar Almond Verbena maakt haar beloftes ook helemaal waar. De producten geven geen witte waas af, beschermen prima de hele dag door en zien er ook nog eens hip en leuk uit. Een leuke bijkomstigheid is dat je er geen vliegticket meer voor hoeft te boeken richting The States, maar dat ze nu gewoon fijn thuisbezorgd worden. Guess what, ik heb er weer twee toppertjes bij in mijn collectie!
Beide producten zijn verkrijgbaar voor €5,99 euro in de webshop van Exclusive Scents.
Wat is jouw favoriete deodorant?
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply Jonne 26 augustus 2015 at 05:44

  Klinkt inderdaad heel fijn!
  liefs. Jonne

  • Reply Denise 26 augustus 2015 at 06:34

   Zeker het proberen waard!

 • Reply Sonja 26 augustus 2015 at 06:53

  Klinken echt heel fijn!

 • Reply Desiree Wanders 26 augustus 2015 at 07:08

  Wauw dit klinkt als een fijn product! Ik ben heel erg benieuwd!

 • Reply Anoniem 26 augustus 2015 at 07:26

  Ik heb het geluk gehad dit jaar naar Amerika ging. Deze tropical heb ik oa gekocht en ik ben er gek op! Nog net iets fijner dan lady speedstick.
  Groetjes Sabrina

 • Reply Beauty Unboxing 26 augustus 2015 at 07:47

  Doet me een beetje denken aan de lady speed stick!

 • Reply Nadine 26 augustus 2015 at 08:32

  M'n zusje en ik hadden gisteren nog een discussie welke deodorant nou beter was.. Ik denk dat deze deodorant de prijs zou winnen :o!

 • Reply Fashion meets Beauty 26 augustus 2015 at 09:05

  De deo's van Secret staan bij mij met stip op nr. 1! In juni heb ik in de VS nog een voorraad van deze deo's ingeslagen. Fijn dat deze deo's ook in NL te bestellen zijn..

  • Reply Denise 26 augustus 2015 at 18:15

   Nu hebben we geen excuus meer om een tripje richting Amerika te boeken, haha! Stiekem toch wel 🙂

 • Reply Léonie Anouk 26 augustus 2015 at 17:30

  Ze lijken mij echt heel fijn. Deze wil ik dan ook zeker proberen!

  • Reply Denise 26 augustus 2015 at 18:15

   Echt een aanrader!

 • Reply Femke Steketee 26 augustus 2015 at 18:07

  Joh, dit wil ik proberen. Maar…ik vind de nieuwe deo van Rexona ook niet slecht. Hoe heet -ie ook alweer, ohja maximum protection. Topspul! x

  • Reply Denise 26 augustus 2015 at 18:16

   Ooooh die ken ik nog niet! Thanks voor de tip!

 • Reply Céline 26 augustus 2015 at 18:13

  Klinkt fijn! Alleen wel wat jammer van de aluminium die erin verwerkt zit.

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 27 augustus 2015 at 14:56

  Ik ben hier echt heel benieuwd naar! Misschien dat ik het een keer bestel, als ik geld over heb en het wil besteden aan deo. Want ik heb eigenlijk nog genoeg deo liggen haha

  • Reply Denise 27 augustus 2015 at 15:56

   Het is echt het geld waard!

 • Reply JulieStarr 27 augustus 2015 at 18:01

  Klinkt geweldig! Ik gebruik sinds een jaar ook erg graag een stick, sinds ik de Lady Speed Stick leerde kennen. Ik vind die van Rituals eigenlijk ook wel fijn, maar die kost zelfs nog wat meer, haha! 🙂

 • Reply Wendy 28 augustus 2015 at 05:05

  Ik kende dit helemaal niet. Klinkt goed in ieder geval! Ik heb vandaag een leuke giveaway online staat. Zou leuk zijn als je meedoet 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Reply Justine A 28 augustus 2015 at 08:09

  Klinkt goed! Ze lijken zo inderdaad vrij veel op secret. Ik wil ze wel een keer proberen, ben erg benieuwd geworden. 🙂

 • Reply Marloes Meeusen 1 september 2015 at 10:07

  Het is dat ik nog zoveel deo's heb liggen, anders had ik ze direct besteld!

 • Reply Evelien - www.ohfashion.nl 9 september 2015 at 21:17

  Wat klinken deze goed zeg! Ben er nu heel benieuwd naar 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten