Geen categorie

Enquête – Wat vind je leuk aan mijn blog? Wat lees je graag?

3 september 2014

Na ruim vier maanden bloggen lijkt het me onwijs leerzaam – en stiekem ook heel spannend! – om via een enquête naar jullie mening te vragen. Een van m’n favoriete bloggers, Anne , heeft me alleen maar meer gestimuleerd om mijn brandende vragen gewoon te stellen en ik ben er klaar voor! Super om mijn volgers zo wat beter te leren kennen én natuurlijk m’n blog te verbeteren naar al jullie wensen.

Ik heb er voor gekozen om de enquête anoniem te houden, zodat ik niet weet wie wat invult. Stiekem vind ik dit zelf heel eng, maar ik heb wel het idee dat de antwoorden zo meer naar waarheid ingevuld worden. Wanneer je er behoefte aan hebt kun je natuurlijk altijd je naam bij de overige opmerkingen zetten, super leuk! De enquête zal trouwens niet meer dan 5 minuutjes in beslag nemen.

Klik HIER om de enquete in te vullen

Alvast onwijs bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om zo samen met mij m’n blog nóg leuker te maken. Zonder jullie zou het bloggen nooit hetzelfde zijn, de dagelijkse lieve reacties zorgen ervoor dat ik iedere ochtend met een enorme glimlach wakker wordt. Het zou super zijn als ik jullie van nóg betere artikelen, foto’s en content kon voorzien! Omdat ik alweer ruimschoots de 500 volgers op Bloglovin gepasseerd ben – super, super bedankt iedereen! -, komt er binnenkort een onwijs gave winactie aan. Stay tuned! <3
Liefs,

Denise

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Lovely Lonnie 3 september 2014 at 05:57

  Ik heb het ingevuld ?

 • Reply Kimberley NJ 3 september 2014 at 06:32

  Ga het invullen!

 • Reply Denise van L 3 september 2014 at 06:38

  Ik ga het invullen voor je ! X

 • Reply Laura - Sunlight Dream 3 september 2014 at 07:11

  Verstuurd 🙂 Goed van je dat je een enquête houdt! 😀

 • Reply Kimsbloglife 3 september 2014 at 08:00

  Wat een leuk initiatief, zo kan je veel leren over je blog en die nog beter op je lezers proberen af te stemmen! Maar het is ook belangrijk dat je blijft doen wat jij zelf het leukste vindt! 🙂 ik heb de enquête alvast ingevuld!

 • Reply Kim 3 september 2014 at 08:18

  Ik ga het vanmiddag als ik terug kom uit school invullen! <3

 • Reply Laura 3 september 2014 at 09:48

  Slim dat je een enquete doet! Ik heb het ingevuld.

 • Reply Nesrin | Dialy Cup of Bla Bla Bla 3 september 2014 at 09:51

  Gaaf dat je zo snel veel volgers hebt! How did you do it? Los van het feit dat als mensen eenmaal je blog hebben gezien voor je vallen heb je je goed vindbaar gemaakt clearly. Netjes hoor.
  Ik ga de enquete invullen!

  • Reply Denise van Kalmthout 3 september 2014 at 09:59

   Dankjewel Nesrin! Ik weet het eigenlijk ook niet, ik heb zelf altijd veel blogs gelezen en laat ook wel eens een reactie achter. Ik denk toch dat mensen daarop doorklikken!

 • Reply Kiss & Make-up 3 september 2014 at 11:01

  Ik ga de enquete meteen invullen.

 • Reply mellavieee 3 september 2014 at 11:03

  Wat leuk dat het zo goed gaat met je blog! ik ga de enquête zeker invullen x

 • Reply Mayara Esther 3 september 2014 at 14:13

  Ik hem hem ingevuld. En super gaaf dat je het na korte tijd al hebt bereikt.

 • Reply Daphne G 3 september 2014 at 17:12

  Net ingevuld! <3

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 4 september 2014 at 22:40

  Ook ingevuld :)!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten