Geen categorie

Fall Favorites Tag – Pumpkin Latte, fluffy jacket en Chanel

18 oktober 2014
Warme chocolademelk met slagroom, dikke fluffy vesten en donkere lipsticks. De herfst is al een tijdje van start gegaan en we kunnen er niet meer om heen. Eigenlijk is het helemaal niet erg om die lekkere dikke sjaal weer van zolder te halen en een Pumpkin Spice Latte te kunnen bestellen bij Starbucks. Ik werd getagd door topper Dagmar om jullie al mijn herfstfavorieten te vertellen. Kijk je met me mee?


Thee

Ik weet niet wat het is, maar het lukt me nooit om iedere tag thee te drinken. Wanneer ik het ontzettend koud heb en lekker met kaarsjes voor de televisie zit wil ik nog wel eens een bakkie drinken. Het liefste heb ik bosvruchten, rooibos of een andere fruitsoort.Koffie

PUMPKIN SPICE LATTE. Duh. Do I need to say more? Deze heerlijke herfstkoffie van Starbucks is écht het proberen waard. Wanneer je hem nog niet geprobeerd hebt: snel doen! Eind oktober verdwijnt ‘ie namelijk al weer uit het assortiment en komt de winterkoffie weer back in town.Avondeten

Sushiiiii. Ik denk dat ik ook dit antwoord niet verder hoef toe te lichten. Of het nu hartje zomer is of de sneeuw op de straten ligt: sushi gaat er áltijd in. Verder word ik ook ontzettend blij van alle soorten pasta’s. Eigenlijk alles, als het maar geen stamppot is. Iel.

Snoep/koek

Gelukkig ben ik geen enorme snoeper en kan ik dus best een dagje zonder iets lekkers. Koek laat ik eigenlijk bijna altijd liggen en hoewel Joost meerdere malen per dag een mergpijp achter zijn kiezen heeft zitten kan ik best een paar weken zonder. Alhoewel, een beetje chips ‘s avonds is nooit verkeerd!Sjaal

Laatst vond ik een ontzettend leuke sjaal in de kast die ik eigenlijk nooit eerder gedragen had. Hij lijkt ontzettend veel op de sjaals die nu bij Primark in de nieuwe herfstcollectie hangen en is heerlijk zacht.

Lipstick

In de herfst kan ik m’n donkere tinten lipstick weer uit de kast trekken, super! Ik heb vorig jaar een gave van YSL gekocht en ik ben er nog steeds verliefd op. Ook vind ik het ontzettend leuk om nagellak te combineren met het seizoen. Neem nou deze prachtige Chanel lakjes!

Jas
Da’s een makkie! Mijn witte fluffy jas die ik laatst bij Primark voor een koopje scoorde. In dit artikel kun je hem nog een keer op je gemak bekijken. Heerlijk warm én super zacht!

Schoenen

Je kunt me officieel een echte Uggs-addict noemen maar ik heb ze expres dit jaar nog niet uit de kast gehaald. Met mijn vijf paar heb ik ruim genoeg keuze maar ik besef me wanneer ik ze nu al aantrek, mijn tenen in de winter met -5 graden bevroren zullen zijn. Verstandig, verstandig..Geurkaars
Is het heel gek dat ik hier eigenlijk helemaal niets mee heb? Kaarsjes vind ik ontzettend gezellig hoor, toch kan dat geurtje van mij wel wegblijven. Geef mij maar parfum of heerlijke Rituals stokjes!


Parfum

Haha, heb je even? Ik – de ultieme parfum addict – heb minimaal vijftig geuren in m’n stash en nog steeds blijven er maar meer bijkomen. Een logisch vervolg is dat het helaas ook steeds lastiger wordt om iedere dag een geur te kiezen. Coco Mademoiselle, Hugo Boss Noir en Dolce & Gabanna Pour Femme horen in ieder geval bij m’n favoriete herfstgeuren!Bezigheid

Blogging! Het is officieel de eerste herfst die ik meemaak als blogster en ik vind het nu al heerlijk. ‘S avonds wat artikelen typen terwijl de regen op m’n ramen tikt, er is echt geen fijner gevoel. Ook word ik ontzettend vrolijk van alle leuke herfst items die ik voorbij zie flitsen op andere blogs.

Natuurlijk ben ik ook ontzettend nieuwsgierig geworden naar jouw absolute herfstfavorieten. Voel je vrij om de tag over te nemen, ik kom zeker een kijkje nemen bij je antwoorden. Ik tag lieve Marloes, Dionne en Jill.

Wat zijn jouw herfst favorieten?

You Might Also Like

58 Comments

 • Reply Lovely Lonnie 18 oktober 2014 at 05:07

  Leuk ingevuld deze tag. Ik ben ook gek op fruit thee heerlijk maar maakt voor mij niet uit of het zomer of winter is.

 • Reply Natascha 18 oktober 2014 at 06:00

  Ik vind je sjaal echt heel erg mooi! Die outfit past perfect bij deze tag en de herfst 🙂

 • Reply Cindy 18 oktober 2014 at 06:09

  Haha ik heb deze tag vandaag ook op mijn blog geplaatst! Coco Mademoiselle, dat is ook mijn favoriete herfstgeur, samen met Eau de Prep van Tommy. Erg leuk om te lezen!

 • Reply Marouchka W 18 oktober 2014 at 06:46

  Fijne schrijfstijl heb je! Leuk om dit zo te lezen! 🙂

 • Reply Emily 18 oktober 2014 at 06:58

  Leuk artikel! Don't blame me, ik heb nog nooit de Pumpkin Spice Latte geproefd. Ik weet niet waarom, maar ik kom er op een of andere manier nooit toe.

 • Reply Esther 18 oktober 2014 at 07:13

  De pumpkin spice latte staat zeker op m'n lijstje, leuk artikel!

 • Reply Justine A 18 oktober 2014 at 07:51

  Leuk ingevuld Denise! In die favo bezigheid kan ik me ook helemaal vinden haha 😀

 • Reply Maaike 18 oktober 2014 at 08:39

  Baal zo ontzettend dat er nog geen Starbucks in Enschede zit, ik wil de Pumpkin Spice Latte ook proeven! 🙁

 • Reply Lizzy 18 oktober 2014 at 11:00

  Wat een leuke tag! 🙂 Ik hoor echt zoveel over de Pumpkin Spice Latte! Die ga ik zeker een keer proberen! En bloggen is in de herfst inderdaad heerlijk! Het voelt zo knus!

 • Reply Natiza | The Beauty Blondie 18 oktober 2014 at 11:35

  Oeeh wat een leuke tag! Ik denk dat ik hem ook ga over nemen 🙂

 • Reply Loïs 18 oktober 2014 at 11:43

  Ik drink ook bijna iedere dag een kopje thee. Mijn favoriet is gekarameliseerde peer.

  Liefs,
  http://www.loisblog.com

 • Reply Charlotte 18 oktober 2014 at 16:01

  Leuke tag! Hmm merg pijpjes, lekker! 😀 Ik ben ook uggs verslaafde haha

 • Reply Sas 18 oktober 2014 at 19:28

  Je hebt de vragen erg leuk ingevuld 🙂

 • Reply Anne Solveig 18 oktober 2014 at 19:40

  SUSHI <3

 • Reply Vanessa 18 oktober 2014 at 19:45

  Blijft een leuke tag om te lezen!

 • Reply Sara - lovelowbudget 18 oktober 2014 at 20:21

  Wat een mooie sjaal zeg. Ik had 'm op Instagram ook al voorbij zien komen. 🙂 Leuk lijstje!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 18 oktober 2014 at 22:13

  Wow, ik heb letterlijk 1 geurtje thuis, 1 bij mn vriend! Ik vind het zo zonde om daar geld aan uit te geven… Doe ik liever aan kleding haha!

 • Reply Anouk 19 oktober 2014 at 09:28

  Wat een leuke tag! De pumpkin spice latte wil ik zo graag proberen, moet dit maar heel snel gaan doen!

 • Reply Sarah 19 oktober 2014 at 11:48

  Die Chanel lakjes vind ik zo mooi! De pumpkin spice latte lijkt me super lekker, helaas zit er niet echt een Starbucks bij mij in de buurt, aaah!

 • Reply Jasmijn 19 oktober 2014 at 11:52

  Super leuke tag, je hebt hem ook erg leuk ingevuld 🙂

 • Reply Nortfhlix NL 19 oktober 2014 at 15:15

  Leuk om te lezen!
  En weer komt die PSL voorbij 🙂 … En ik heb hem nog steeds niet gedronken.
  Ik las overigens pas dat er niet eens pompoen in zit.

 • Reply Diary Of A Mua 19 oktober 2014 at 15:21

  Hele leuke post! Pumpkin spice latte moet ik nou toch echt ook een keer gaan proberen, haha. Deze maand zijn er ook veel serie's weer begonnen zoals o.a. The Walking Dead, dat zou ook echt op mijn lijstje komen

  Xo

 • Reply Mira Ennen 19 oktober 2014 at 15:40

  Leuk ingevuld! Ik ben sinds vorige week ook fan van de SPL <3

 • Reply Marlayne Vermeulen 19 oktober 2014 at 18:50

  Leuk artikel 🙂

 • Reply Evelien 19 oktober 2014 at 19:28

  Erg leuk om te lezen, <3 De PSL moet ik vlug proberen voordat ie weer verdwijnt.

 • Reply Alexa Op 't Land 20 oktober 2014 at 15:33

  heel leuk om te lezen! en de pumpkin latte is erg lekker!

 • Reply Bianca 20 oktober 2014 at 20:51

  Hihi, ik zwicht idd ook wel voor chips 's avonds ^^

 • Reply beautylisz.com 21 oktober 2014 at 13:11

  Leuke tag! Je hebt hem leuk ingevuld 🙂

 • Reply Estrella 22 oktober 2014 at 16:07

  Leuke tag! Ik heb onlangs voor het eerst Pumpkin Spice Latte gedronken en ik was gelijk verkocht. Wel erg duur!

  • Reply Denise 22 oktober 2014 at 17:03

   Dankjewel Estrella! Klopt, dat is echt het enige nadeel 🙁

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten