Fashion

Festival proof met platform espadrilles

30 mei 2017

Het festivalseizoen is in Nederland inmiddels weer begonnen (zo leuk!) en ook ik ben van plan om er deze zomer weer heel wat te gaan bezoeken. Welke precies weet ik nog niet, maar mijn outfit staat in ieder geval al vast. Een paar weken geleden bestelde ik khaki groene espadrilles bij Sacha, inclusief een platform zool. Super fijn om te lopen en helemaal festival proof. Vandaag een review over mijn nieuwe aanwinsten!

Bij mij is het festivalvirus eigenlijk pas twee jaar geleden begonnen toen ik samen met mijn beste vriendinnetjes besloot om gewoon eens naar Loveland in Amsterdam te gaan. Inmiddels ben ik al twee zomers op de leukste feestjes te vinden, met vaak ontzettend lekker weer. Een voordeel van het festivalseizoen is natuurlijk het feit dat deze valt in de zomer én we lekker met blote benen van huis kunnen. Vaak vind ik het wel lastig welke outfit ik precies moet dragen, maar eigenlijk is alles goed. Als het maar lekker zit en het er natuurlijk wel een beetje fancy uitziet 🙂

Voor de komende festivalletjes heb ik mijn outfit in ieder geval al klaarliggen, al weet ik nog niet helemaal welk festival ik precies ga bezoeken (woops!). Bij Sacha bestelde ik super fijne platform espadrilles in een khaki groen kleurtje. De zool is gemaakt van een soort touw en ze zitten super comfortabel, daarnaast ben ik ook nét een beetje groter doordat de zool 4 cm hoog is. Ik combineer ze met mijn nieuwe gouden horloge van Rosefield, gouden ringen van MelanO (favorieten!) en mijn crossbody van DKNY. Af en toe wissel ik espadrilles af met sandalen, het is namelijk ook super fijn om open schoenen te dragen met warm weer. Playsuitje aan en ik ben helemaal ready to go!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply joske 30 mei 2017 at 15:50

  oh die schoenen zitten zo lekker!

 • Reply Kim 30 mei 2017 at 16:05

  Oh wauw love them!!!
  Kim plaatste onlangs…Verliefd in Rotterdam – VIDEOMy Profile

 • Reply Larissa 30 mei 2017 at 16:37

  Wat een leuke espadrilles!
  Larissa plaatste onlangs…25 mei 2017 | OutfitMy Profile

 • Reply Justine 30 mei 2017 at 17:01

  Ze zijn echt cute!
  Justine plaatste onlangs…Bloggen als je in het buitenland bent (voor langere tijd)My Profile

 • Reply Kim 30 mei 2017 at 19:05

  Ze zijn weer leuk!!
  Kim plaatste onlangs…De leukste lakjes voor in de lente!My Profile

 • Reply Laura - I scream beauty 30 mei 2017 at 21:50

  Heel leuk!!
  Laura – I scream beauty plaatste onlangs…Laura’s week #93My Profile

 • Reply Nienke 31 mei 2017 at 12:00

  Oh ik vind Espadrilles echt dé zomerschoen. Super leuk, zit lekker en kan prima op warme en wat koudere dagen.

 • Reply Lindsey Beljaars 1 juni 2017 at 15:52

  Ze zijn super cute!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Mei 2017My Profile

 • Reply Sija 10 juni 2017 at 16:26

  Wauw, wat een leuke schoentjes! Espadrilles zijn echt perfect voor een festival. Eigenlijk voor alles. Love them!

 • Reply Florentine 14 juni 2017 at 19:08

  Heel leuk die espa’s! Ik heb ze ook van dit merk, maar dan met een slangenprintje. Love it! Wat een mooie foto’s heb je gemaakt.

 • Reply Janne 26 juni 2017 at 17:26

  Hele gave schoenen!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten