Persoonlijk

Hello December – Persoonlijke dilemma’s en de feestdagen

1 december 2016

De laatste maand van het jaar is aangebroken. Nog maar 31 hele dagen tot het nieuwe jaar weer begint. Het klinkt cliché, maar iedere keer voelt het jaar weer sneller voorbij te gaan. Zoals iedere maand heb ik ook dit keer weer een overzicht met de plannen van de komende maand. Kijk je met me mee?

Projecten afronden en presenteren
Sorry voor die enorme schoolspam de afgelopen weken, maar de laatste loodjes wegen weer eens het zwaarst. Over anderhalve week(!) moeten de drie projecten ingeleverd worden en geloof me, er is nog véél werk te doen. De deadline staat op 13 december, dus dat betekent dat de eerste dertien dagen van de nieuwe maand besteed gaan worden aan KNALLEN en helemaal in het teken staan van school. Na het inleveren van de documenten zullen we twee belangrijke assessments krijgen met de projectgroep, waarbij de onderzoeken gepresenteerd en verdedigd moeten worden. Spannend! Vervolgens gaan we ook nog presenteren bij het bedrijf waar we het onderzoek voor gedaan hebben, zij zijn natuurlijk ook heel benieuwd waar we de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest.

Knallen bij parfumerie Douglas
Tot en met 13 december staat mijn leven dus in het teken van school, met uiteraard hier en daar gewoon een leuke activiteit. Don’t worry, ik doe alsnog genoeg leuks. In de weekenden ben ik heel december nog te vinden bij Douglas, maar na 13 december (wanneer de projecten ingeleverd zijn) kan ik helemaal los en ben ik zelfs vijf dagen in de parfumerie te vinden. Even keihard werken met de sint- en kerstperiode én uiteraard een lekker zakcentje bijverdienen. Helemaal niet erg 🙂

10.000 volgers op Instagram
Een persoonlijk doel dat ik al héél lang wil behalen is de 10K volgers op Instagram. Op het moment dat ik dit artikel schrijf heb ik exact 8.540 volgers, dus het is wellicht een klein beetje optimistisch bedacht dat ik die 10K ook echt daadwerkelijk in december ga behalen. Geen idee of het kan en hoe dit kan, maar ik geloof erin. Ik ga in ieder geval ook in december veel mooie foto’s schieten, jullie kunnen dan ook (bijna) iedere dag iets nieuws op mijn Instagram-account verwachten. Volg je me nog niet? DOEN! Zo help je mij weer een beetje dichter bij mijn doel <3

Feestdagen
December is natuurlijk december niet zonder het vieren van de welbekende feestdagen. Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw, ook ik ben alle dagen in mijn glitterjurk van de partij. Die glitterjurk is misschien wat overdreven, maar ik heb zeker voor alle drie de gelegenheden al iets leuks gepland. Sinterklaas vieren we dit jaar bij Joost thuis, inclusief lootjes trekken en een gedicht schrijven. Voor mij de horror, maar ik probeer er toch ieder jaar weer iets leuks van te maken. Terwijl ik dit schrijf krijg ik meteen een reminder dat dit gedicht zondag al af moet zijn en ik dus ECHT eens moet gaan beginnen. Maar goed, tussen Sint en Kerst vieren we thuis een soort Sinterkerst (volg je me nog?). Compleet met lootjes trekken en gedicht ook weer, hartstikke gezellig. Eerste Kerstdag vieren we vervolgens bij mijn oma, wat ik Tweede Kerstdag doe weet ik eigenlijk nog niet precies. En dan oud en nieuw, 31 december, de allerlaatste dag van 2016… PARTY!

Definitieve stageplaats
Maar voordat we december afsluiten heb ik natuurlijk al lang een definitieve stageplaats én is mijn afstudeerstage volledig goedgekeurd door school. Ik denk dat ik jullie nog wel even moet bijpraten, want ik heb natuurlijk al best wat sollicitatiegesprekken achter de rug. Deze hebben jullie misschien wel voorbij zien komen in mijn Photo Diary’s, maar er zijn twee toffe bedrijven overgebleven waar ik heel graag zou willen afstuderen. Voor mij is het nu de enorm moeilijke keuze om hier tussen te kiezen, ze hebben namelijk allebei zowel voor- als nadelen. Maar goed, het is een luxepositie waar ik in verkeer en ik ben al lang blij dat ik sowieso iets onwijs tofs bemachtigd heb. To be continued, zeer snel… 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply alexa 1 december 2016 at 10:33

  ahh klinkt als een prima maandje, ben benieuwd voor welke van de twee bedrijven je gaat! Wat leuk dat je voor de feestdagen leuke jurkjes hebt ingeslagen! O en succes met je projecten afronden en presenteren en werken bij de douglas. Leuke drukke periode! ik denk we ldat je de 10.000 haalt misschien wat enthousiast maar dat komt vast wel goed.
  alexa plaatste onlangs…How’s life?My Profile

 • Reply Loïs 1 december 2016 at 10:55

  Succes met de laatste lootjes!
  Loïs plaatste onlangs…Wishlist / Sinterklaas (cadeaus onder de € 10,-)My Profile

 • Reply Larissa 1 december 2016 at 10:58

  Wat een leuke plannen! Heel fijn dat je veel mag gaan werken bij Douglas, altijd handig voor de feestdagen!
  Larissa plaatste onlangs…De meest sprankelende maand van het jaarMy Profile

 • Reply laura 1 december 2016 at 12:00

  Gefeliciteerd met je 10K volgers op Instagram, wat een mijlpaal en mooie foto

 • Reply anna 1 december 2016 at 12:02

  Leuke update! De laatste maand van het jaar is altijd super druk he? Ik vier dit jaar maar liefst vier keer Sinterklaas en ook mijn scriptie moet af, geen idee hoe ik dit allemaal moet doen haha. Maar het zal vast goedkomen, het komt altijd goed! <3 Succes deze maand!
  anna plaatste onlangs…PERSONAL UPDATE | AFSTUDEREN, MIJN BLOG EN WINTERDIP!My Profile

 • Reply marleen@burgertrutjes 1 december 2016 at 12:56

  Mooie doelen! 10k…wow!!!
  marleen@burgertrutjes plaatste onlangs…Bloggen is moeilijk – waar voor mij de moeilijkheid in schrijven ligtMy Profile

 • Reply Rachel 1 december 2016 at 16:27

  wauw en 10K geweldig! dat wil ik ook gaan bereiken met mijn youtube kanaal, ik had dit jaar in gedachte maar dat is helaas niet uitgekomen dus dat betekent nog harder KNALLEN! zoals jij zegt haha, succes met alles meis <3

 • Reply Sarah 1 december 2016 at 18:38

  Leuke plannen allemaal. Klinkt alsof je een plezante, drukke maand tegemoet gaat 🙂 En oeeh, hopelijk kom je snel aan die 10K op Instagram. Ik volg je alvast met veel plezier hoor!
  Sarah plaatste onlangs…TAG – It’s DecemberMy Profile

 • Reply Manon 1 december 2016 at 18:43

  Lekker bijverdienen met de feestdagen!
  Manon plaatste onlangs…aGreenstory | Greenbook PocketMy Profile

 • Reply Tess 2 december 2016 at 13:31

  Succes met je laatste dingetjes voor school. Heel erg herkenbaar dat school al je tijd opzuigt.. 🙂
  Gelukkig mag je deze maand afronden met een goed nieuwjaarsfeest!

  x Tess

 • Reply Sophie 16 december 2016 at 00:17

  Haha aaah zoveel instagram volgers! Ik ben al blij als ik ze behoud haha!
  Sophie plaatste onlangs…Hoe is het om weer thuis te zijn!?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten