Persoonlijk

Hello May – Shop till we drop!

17 mei 2018

Hello May! De maand waarin het zonnetje zichzelf volop laat zien, de zomeritems weer uit de kast getrokken worden en we volop kunnen genieten op de terrasjes in ons land. Vandaag vertel ik jullie meer over mijn plannen deze maand. Kijk je met me mee?

Een beetje bijbruinen
Dit kopje mag je met grote knipoog lezen, want ik kom natuurlijk net terug van een heerlijke vakantie op Cyprus samen met mijn familie. We hebben echt ontzettend genoten van een week vol zon, zee en cocktails, dus ik kan er de komende tijd weer goed tegenaan. Een artikel met alle foto’s komt deze week nog online 🙂 Mijn melkflessen zijn inmiddels ook aardig gebruind en gelukkig valt het weer in Nederland ook niet tegen, dus ik hoop dat ik mijn kleurtje kan behouden door af en toe ook hier even van het zonnetje te genieten. Wel merk ik dat het lastig is om weer in mijn werkritme en gezonde levensstijl te komen, dus daar wil ik mezelf deze maand weer even op gaan focussen. Let’s do this!

Shop till we drop!
Het voorjaar is nu officieel van start gegaan met héérlijke temperaturen, dus dat betekent dat mijn kledingkast ook wel een opfrisser kan gebruiken. De dikke wintervesten hebben inmiddels al plaats gemaakt voor dunne shirtjes en jurkjes, ik ben écht gemaakt voor de zomer. Daarnaast ben ik tijdens het opruimen ook tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk vrij weinig zomerschoenen heb. De schoenen die ik heb zijn eigenlijk al van jaren geleden en vrij ver versleten. Helemaal niet erg eigenlijk, want nu kan ik het heel goed aan mezelf verantwoorden om deze maand een aantal leuke paren te scoren. Ik heb inmiddels al een nieuw paar slippers in m’n bezit en meegenomen naar Cyprus, daarnaast heb ik bij Gabor schoenen ook een aantal mooie sandalen gezien op de website. Deze hebben een wat dikkere zool en een mooie glans, dus helemaal perfect voor de zomer. Gabor heeft overigens schoenen t/m maat 44, dus er is echt voor iedereen wat leuks te vinden. Ik heb al vaker sneakers van dit merk gehad en deze zaten zó fijn, dus ik denk dat ik deze sandaaltjes de komende week ook even ga bestellen 🙂 *

Heel veel afspraken
Zowel zakelijk als privé staat de maand mei eigenlijk volgepland met afspraken. Naast gewoon hele gezellige lunchdates en avonden met vriendinnen, ga ik ook weer een aantal keer naar Amsterdam voor persevents en meetings. Het is echt véél te lang geleden dat ik naar onze hoofdstad ben afgereisd, dus ik heb er eigenlijk weer veel zin in. Dit keer gaat mijn zusje mee om me te vergezellen, plus het is natuurlijk voor haar als beginnende ‘influencer’ ook wel heel leuk om eens te zien hoe dit soort dagen in zijn werk gaan. Erg veel zin in! Ook ben ik een soort plan de campagne voor mezelf aan het maken. Wil ik toch nog een master gaan doen? Of doorgaan met bloggen? Of fulltime gaan werken bij een bedrijf? Heel veel lastige keuzes waar ik deze maand toch echt de knoop over wil gaan doorhakken. Daar vertel ik jullie uiteraard snel meer over!

En wat zijn jouw plannen voor de maand mei?

Liefs,
Denise

*Deze alinea is tot stand gekomen middels een samenwerking.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply chucky1012 17 mei 2018 at 11:12

  Fijn dat jij je garderobekast een boost hebt gegeven.
  Mooie shoes van Gabor.
  Ik heb een grote schoenmaat en vindt dit een fijn merk met mooie shoes ?

 • Reply Justine 18 mei 2018 at 13:58

  Sounds good! Ik moet zeggen dat deze temperaturen mijn shopkriebels ook aanwakkeren. Er is zoveel leuks nu in de winkels!
  Mei is alweer bijna voorbij joh. Voor je het weet is het alweer juni en zomer woehoee
  Justine plaatste onlangs…5 dingen die je moet weten voor je naar Australië gaatMy Profile

 • Reply Daniëlle Springer 18 mei 2018 at 19:54

  Klinkt goed! Succes ook met de keuze voor bloggen, werken etc. Lijkt me toch een lastige keuze, maar het komt vast helemaal goed 🙂
  Daniëlle Springer plaatste onlangs…Help! Ik lijk heel wit op foto’s! Dit is de oplossingMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten