Persoonlijk

Hello May – Voor alles een laatste keer…

1 mei 2017

Het is vandaag de eerste dag van mei. Nog 244 dagen tot het jaar voorbij is en ook al zijn we nog net niet op de helft, af en toe voelt het wel zo. Afgelopen maand is dan ook niet normaal snel voorbij gegaan, iets dat ik zelf altijd als een positief iets zie. De tijd is voorbij gevlogen en ook de maand mei belooft in mijn geval een hele bijzondere maand te worden. Voor alles een laatste keer… Kijk je met me mee?

De laatste maand thuis wonen
Nu ik de titel van dit eerste kopje echt heb uitgeschreven voelt het eigenlijk wel heel raar: in de maand mei woon ik voor het laatst thuis. In mijn verhuisupdates hebben jullie er al meer over kunnen lezen, maar Joost en ik gaan zéér binnenkort samenwonen en dat betekent dat ik het ouderlijk huis dus na 22 jaar ga verlaten. En dat is stiekem best wel spannend. Hoe zal het straks gaan met het huishouden? Met het koken en het schoonmaken? En gewoon samen met Joost, zonder ouders of zusjes die vaak thuis zijn? Allemaal vragen waarop we binnenkort een antwoord gaan vinden. En ondanks dat het een spannende periode gaat zijn, heb ik er wel ontzettend veel zin in. We gaan gelukkig in dezelfde stad wonen en binnen tien minuten sta ik weer bij mijn ouders op de stoep. Eigenlijk niets om me druk over te maken dus 🙂

Scriptie afronden (HELP!)
Jep, het lijkt wel of er geen einde komt aan die scriptie, maar de deadline komt nu toch wel héél dichtbij. Morgen heb ik de laatste terugkomdag op school, volgende week lever ik mijn concept versie in en over een paar weken is het tijd om mijn definitieve scriptie in te leveren. Heel eerlijk, ik kijk er ZO erg naar uit wanneer dat rottige ding ingeleverd is. Het is niet dat ik het heel vervelend vind om eraan te werken. Ik bedoel, ik heb er vier jaar voor gestudeerd en het is wel in het vakgebied dat me ligt, maar toch. Na vijf maanden bikkelen aan dat document heb ik er wel genoeg van en is het tijd voor iets nieuws, in dit geval de volle focus op mijn social media kanalen, het verhuizen en de blog. Kan. Niet. Wachten…

Laatste stagedag
En ja, voor alles komt er een laatste keer. Nog maar negen werkdagen op stage en dan zit mijn afstudeercontract er al weer op. Ik heb bewust vrij weinig over mijn stageperiode en bedrijf vertelt en dat voelt achteraf eigenlijk best wel fijn. Het is echt een periode geweest die ik volledig offline heb gehouden en het staat ook heel ver van mijn blog af, terwijl ik daar juist wel met bloggers samenwerk. Ondanks dat me een fulltime baan aangeboden is bij mijn stagebedrijf heb ik ervoor gekozen om Tilburg te verlaten en mezelf echt even te focussen op een nieuw hoofdstuk. En over wat ik daarna wil. Daarnaast is het voor mij dus de laatste maand als student, ook al wil ik in februari misschien nog starten met een master. Allemaal belangrijke en grote dingen die afgesloten gaan worden deze maand!

Rust
Na al die belangrijke en hectische punten is het misschien gek om een kopje ‘rust’ te lezen, maar het is wel iets waar wat ik graag wil bereiken deze maand. Mijn hoofd loopt op dit moment over van ALLES dat ik nog moet doen. Dagen van 06.00 uur tot 18.30 uur op kantoor in Tilburg aan mijn scriptie werken, vervolgens artikelen schrijven, fotograferen, mails beantwoorden, vriendinnen zien, een enorme berg aan pakketten die nog op me ligt te wachten, meubels uitzoeken…. En dan tussendoor ook nog acht uur per nacht slaap zien te pakken, want anders ben ik écht niet te genieten. Voor de komende weken is het dus belangrijk dat ik alles goed ga plannen, meer ‘nee’ moet gaan zeggen en wat leuke dingen moet laten schieten. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen 🙂

En wat staat er bij jou op de planning in mei?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply mendie 1 mei 2017 at 21:00

  Oh zo lekker op jezelf wonen en je studie aan het afronden!!
  mendie plaatste onlangs…Spotted | T-shirt & Sweater Logo’sMy Profile

 • Reply Manon 1 mei 2017 at 21:58

  Leuk artikel. Het lijkt mij spannend als ik op mijzelf ga wonen, hoop dat die tijd snel komt haha
  Ik zou zeker een master gaan beginnen als ik jou was!
  Manon plaatste onlangs…Persoonlijk dagboek 2 – Een helse week, een nieuwe auto en ik greep mijn kansMy Profile

 • Reply anna 1 mei 2017 at 23:09

  Heel veel succes de komende tijd! Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe plekje.
  anna plaatste onlangs…5 DINGEN WAAR IK DE AFGELOPEN TIJD BLIJ VAN WERDMy Profile

 • Reply janneke 2 mei 2017 at 08:38

  Het gaat allemaal vast helemaal goedkomen, je hebt het prima voor elkaar. Succes met de laatste loodjes. xxx

 • Reply Larissa 2 mei 2017 at 21:38

  Wat een mega spannende maand is dat! Heel veel succes met het afschrijven van je scriptie, gelukkig ben je er bijna vanaf! En daarna kun je lekker genieten van je nieuwe (en eigen) appartement! 🙂
  Larissa plaatste onlangs…Mijn nieuwe (en eerste!) Daniel Wellington horlogeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten