Persoonlijk

Hello October – 21 diner, Tenerife en jarig zijn

1 oktober 2015

Mijn plannen voor oktober? Heb je even? Terwijl ik dit artikel schrijf besef ik me dat oktober een ongelofelijk drukke (maar zeker een hele toffe!) maand gaat worden. De 30e ben ik natuurlijk jarig, maar daarvoor staan er nog tientallen andere dingen in mijn agenda. Ik heb er zin in!

21 diner
Mijn Facebook-timeline overstroomt tegenwoordig van alle leeftijdsgenootjes en hun 21-diners. Super tof en aanstaande zaterdag staat mijn allereerste ook op de planning. Twee goede vriendinnen van mij zijn jarig en vieren dat met een gezellig (en hopelijk lekker!) diner voor alle vriendinnen. Ik twijfel er nog een beetje aan of ik dit zelf ook wil doen als ik jarig ben. Aan de ene kant lijkt het me super gezellig, maar omdat ik best veel mensen uit wil nodigen (waaronder ook jongens) vind ik zo’n diner weer niet zo geschikt. Wat vinden jullie?

Heel ver komen met mijn onderzoek
Mijn stage bij DutchCowboys loopt in de maand oktober natuurlijk gewoon door. Ik zit inmiddels al weer in mijn zesde week en wanneer oktober eindigt sluit ik mijn tiende week(!) al weer af. Als het goed is ga ik dus heel ver komen met mijn onderzoek deze maand, iets waar ik toch wel een klein beetje tegenop kijk. Oja, mocht er iemand zijn die enorm goed is in SPSS (een programma waarmee je statistieken kunt meten) en mij graag wil helpen met een paar vragen, je zou mijn redding zijn!

Persevents
Gelukkig staat oktober ook weer heerlijk vol gepland met leuke uitjes voor mijn blog. Heel veel dingen heb ik helaas af moeten zeggen (veertig uur stage lopen in de week….), maar vanavond heb ik een diner bij Dr. Hauschka in Antwerpen en er staan nog wat ritjes richting Amsterdam op de planning. Zin in!

Een weekje naar Tenerife
En dan misschien nog wel het leukste van oktober… Ik ga een weekje naar Tenerife! Even relaxen, ontspannen, cocktails drinken en bruin worden in een all-inclusive resort. Na de enorme verandering van het studentenleven naar fulltime werken kan ik wel wat rust gebruiken. Even een momentje voor mezelf, waar ik ontzettend naar uit kijk (en jullie heel erg mee vol ga spammen!).

Mijn 21e verjaardag
30 oktober is mijn 21e verjaardag, time flies! Wat ik precies wil gaan doen weet ik nog niet, maar mijn verjaardag vier ik in ieder geval er na. Als jullie nog tips hebben voor cadeaus, let me know. Ik ben tegenwoordig een beetje inspiratieloos op het gebied van leuke cadeautjes, terwijl er zo veel leuks is tegenwoordig. En… wie jarig is trakteert! Daarover snel meer 😉

Wat zijn jouw plannen in oktober?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Sophie 1 oktober 2015 at 07:12

  Oh wat ontzettend heerlijk dat je er een weekje uit gaat. Ik heb spss redelijk onder de knie maar geen idee of ik het nog allemaal zo goed ken als een half jaar geleden! Zelf wil ik er ook mee aan de slag gaan over een aantal weken. Oh en 21 dinner lijkt mij ook super gezellig maar indd in gemengd gezelschap is dat vaak net wat anders. Gelukkig heb je nog een hele tijd om daar over na te denken!
  Sophie plaatste onlangs…De mooiste plaatjes van Mallorca!My Profile

 • Reply raounak 1 oktober 2015 at 08:04

  Wat een leuke dingen!! Dat onderzoek ga je knallen, weet ik zeker!

 • Reply Denise 1 oktober 2015 at 08:07

  Oeeh wat een leuke plannen! Vooral dat weekje Tenerife. Zo fijn! Ik wist stiekem niet dat 21 ook opeens zo’n booming leeftijd was in Nederland. Tot ik inderdaad ook al die foto’s van 21 diners zag. Lijkt me leuk, maar met een gemengd gezelschap zou ik het inderdaad niet zo snel doen. Geniet van al het moois deze maand en succes met je stage!
  Denise plaatste onlangs…Hee Denise, hoe is het nou?My Profile

 • Reply Ingeborg 1 oktober 2015 at 08:54

  Oh wat een heerlijke plannen! Lekker dat je er een weekje tussenuit gaat, dat verdien je wel! Misschien een 21 diner met daarna gelijk een feestje voor iedereen? Dat zou ik denk ik doen haha!

 • Reply lonneke 1 oktober 2015 at 08:56

  Wauw, wat een ontzettend leuke plannen allemaal!
  Heerlijk een weekje naar Tenerife zeg. Dat verdien je!
  Succes met alles en geniet ervan <3
  Liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Lekker en gezond tussendoortje!My Profile

 • Reply Svenja 1 oktober 2015 at 09:33

  Wat een hoop leuke dingen in het vooruitzicht <3 En oooh spss is altijd zo rot, hopelijk vind je iemand die je er wat bij kan helpen! En wat een heerlijk vooruitzicht dat je naar Tenerife gaat, alvast heel veel plezier gewenst!
  Svenja plaatste onlangs…DIY / Glitz and Glam Fall DecorationMy Profile

 • Reply Desiree 1 oktober 2015 at 09:38

  Wat een hoop mooie plannen zeg! Ik ben heel erg benieuwd! Ennuh, je lay-out is echt prachtig geworden!!
  Desiree plaatste onlangs…Je bent mooiMy Profile

 • Reply Mariëlle 1 oktober 2015 at 09:48

  Wat een heerlijke maand voor jou zeg!! Wij zitten allemaal net in de 20 jarige fase, maar volgend jaar is het voor ons ook zo ver… En Tenerife, aaah zo jaloers!
  Mariëlle plaatste onlangs…Personal: laatste jaar als student?My Profile

 • Reply Kelly 1 oktober 2015 at 09:56

  Wat een leuke dingen heb je op de planning staan! Hier is het rustig in Oktober, op wat persevents na!
  Kelly plaatste onlangs…de leuke dingen van de herfstMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 1 oktober 2015 at 10:02

  Ik ben helaas ook echt bagger in SPSS xD
  Mijn oktober is ook best wel druk, ik ben me juist aan het voorbereiden op de stage. Lekker veel deadlines en proposals die geschreven moeten worden -.-
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…1 oktober – Poetry DayMy Profile

 • Reply Linda 1 oktober 2015 at 10:22

  Etentjes, persevents, jarig zijn en naar de zon! Woohoo wat een heeeeer-lijk vooruitzicht! Kom maar op met oktober en dat hij maar minstens net zo fijn mag worden als je omschrijft <3

 • Reply Dionne 1 oktober 2015 at 10:30

  Wat heerlijk dat je naar Tenerife gaat!

 • Reply Moniek 1 oktober 2015 at 12:02

  Wat een hoop mooie plannen zeg deze maand! Heerlijk zeg zo’n weekje naar Tenerife! Stiekem wel een beetje jaloers!
  Moniek plaatste onlangs…Hello blogtober!My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 1 oktober 2015 at 12:29

  Wat een leuke uitjes op de planning! Al vast heel veel plezier! X
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Beautyfavorieten September 2015My Profile

 • Reply Justine 1 oktober 2015 at 12:30

  Ahh Tenerife, bofkont! Jij gaat er sowieso genieten, dat heb je ook meer dan verdiend! <3
  Justine plaatste onlangs…New Month: oktober 2015 – Halloween & BoektoberMy Profile

 • Reply Suzanne 1 oktober 2015 at 12:40

  Ik vind oktober zo leuk, stiekem omdat ik deze maand ook jarig ben 😉 Ik ben helaas slecht in statistieken en dat soort programma’s.
  Suzanne plaatste onlangs…10x Het is herfst!My Profile

 • Reply Dianne 1 oktober 2015 at 13:16

  Tenerife! Ik ben officieel jaloers haha! Alvast ontzettend veel plezier <3!
  Dianne plaatste onlangs…Hallo Oktober – School, vakantie en shoppenMy Profile

 • Reply manon 1 oktober 2015 at 14:08

  Oh heerlijk dat je een weekje naar tenerife gaat !!!
  manon plaatste onlangs…Dr. Hauschka De Regeneratie verzorgingsset getest door mijn moederMy Profile

 • Reply marjolein 1 oktober 2015 at 15:29

  Ja hoor.. Ik kom voor het eerst op deze blog en ben gelijk vervuld van jaloezie: nog even lekker naar de zon! Zelf leuke herinneringen aan dit eiland, heel veel plezier! Mocht je er gelegenheid toe hebben, bezoek de El Teide!

 • Reply Lonneke 1 oktober 2015 at 15:46

  Dit wordt een leuke maand met afsluiting jouw 21e verjaardag! Geniet en have fun deze maand!

 • Reply Fabiënne 1 oktober 2015 at 20:27

  Wat heerlijk dat je er even een weekje tussenuit gaat! En heel veel succes nog met je onderzoek, komt vast goed!
  Fabiënne plaatste onlangs…Vernieuwde website & webshop lancering!My Profile

 • Reply Yvette 1 oktober 2015 at 22:39

  Lekker dat je naar tenerife gaat . Ben best wel jaloers . Ik wil ook vakantie 🙁 .
  Oktober is bij mij een rustige maand maar november dan weer niet 😀

 • Reply Denise Joanne 2 oktober 2015 at 11:00

  Ahh, Tenerife! Heerlijk! Wil ik ook graag weer eens naar terug!
  Waar zitten jullie ergens? Playa de las Americas toevallig?
  Denise Joanne plaatste onlangs…FALL TRENDS | Trench coatMy Profile

 • Reply Laura 2 oktober 2015 at 19:51

  Wat fijn dat je lekker op vakantie gaat! Lekker hoor!

 • Reply Ilse 4 oktober 2015 at 18:05

  Wat een fijne plannen! Geniet van je weekje op Tenerife, waar zitten jullie precies? Het is er heerlijk, dus ik weet zeker dat je weer helemaal relaxed terug komt!
  Ilse plaatste onlangs…Hoe ik door Amerika veranderd benMy Profile

 • Reply Julie 7 oktober 2015 at 16:32

  Veel plezier op vakantie! Mijn vriend en ik zijn pas ook 12 dagen naar Tenerife geweest! Heerlijk! 🙂
  Julie plaatste onlangs…Julie | Deautybox SeptemberMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten