Persoonlijk

HOERA! Happy birthday to me!

30 oktober 2017

HOERA, I just turned 23! De kalender hangt vandaag op de pagina met 30 oktober en dat betekent ook ik weer een jaar bij mijn leeftijd mag optellen. 23. Drieëntwintig, jongens. De tijd gaat zo snel en op de een of andere manier klinkt het vanaf nu ZO oud (en zo voel ik mezelf helemaal niet?).

Mijn plannen voor vandaag? Afgelopen weekend heb ik mijn verjaardag eigenlijk al goed gevierd, waardoor ik het vandaag even rustig aan doe. Zaterdagavond gaven Joost en ik een feestje en kwamen al mijn vrienden en vriendinnen langs. Het ideale moment om zowel mijn verjaardag als de housewarming te vieren natuurlijk. We hebben het hele appartement omgebouwd tot een grote dansvloer en alle meubels naar de slaapkamer verplaatst, zodat ik straks niet opgescheept zit met een nieuwe bank vol vlekken. Lekker safe ook wel natuurlijk, maar het was gelukkig ontzettend gezellig en we hebben een super avond gehad. Daarnaast is gister mijn familie gezellig langs gekomen voor een taartje en een borreltje en ook dat was erg gezellig. Mijn wilde plannen zitten er dus eigenlijk al wel op, dus grootste plannen voor vandaag heb ik eigenlijk niet. Ik wil in ieder geval even mijn mail bijwerken en dit artikeltje schrijven en straks fiets ik nog even langs mijn ouders. Altijd gezellig!

Ook heb ik al heel veel leuke cadeautjes gehad, uiteraard ook een van de leukste dingen van het jarig zijn. Zo heb ik onder andere heel veel leuke spulletjes voor in huis gekregen, cadeaubonnen voor woonwinkels, een mega grote bos bloemen, een Bloomon abonnement (love it!) en uiteraard nog een aantal leuke envelopjes. Inclusief vrienden, familie, een volle schaal donuts, toostjes met de lekkerste kazen en slingers voel ik me altijd zo jarig 🙂

Afgelopen jaar was trouwens mooi, met als kers op de taart het behalen van mijn diploma en natuurlijk het samenwonen in ons nieuwe appartement. Daarnaast was de reis naar New York met mijn familie ook onvergetelijk en zijn zowel mijn blog als Instagram-account ontzettend gegroeid. Ik ben voor mezelf gaan werken en voel me super, ik kan eindelijk doen wat ik écht leuk vind. Ik hoop dan ook dat dit jaar weer net zo mooi mag worden, met heel veel nieuwe mijlpalen en kansen. Mijn Photo Diary heb ik trouwens even verplaatst naar morgen, dus die hebben jullie nog van me te goed.

Liefs en een virtueel taartje voor jullie allemaal,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Linda 30 oktober 2017 at 10:40

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! <3
  Linda plaatste onlangs…Wisdom of India – Spa Secrets Body Scrub & Shower MilkMy Profile

 • Reply Larissa 30 oktober 2017 at 11:11

  Wat fijn om te horen dat je je verjaardag al zo fijn hebt gevierd met je vrienden en familie! En natuurlijk onwijs fijn dat het allemaal goed met je gaat en dat je blij bent met waar je nu staat. X
  Larissa plaatste onlangs…Oktober, je was fijn. ♥My Profile

 • Reply Sophie 30 oktober 2017 at 11:22

  Gefeliciteeerd b-day girlll!
  Sophie plaatste onlangs…Kopzorgen voor een gouden randjeMy Profile

 • Reply Ine 30 oktober 2017 at 11:42

  Gelukkige verjaardag meid! Fijn om te horen dat je zo genoten hebt van de afgelopen dagen met vrienden en familie.
  Ine plaatste onlangs…Interior detailsMy Profile

 • Reply Anna 30 oktober 2017 at 12:27

  Gefeliciteerd Denise!
  Anna plaatste onlangs…FASHION WISHLIST – PULL & BEARMy Profile

 • Reply anna 30 oktober 2017 at 13:34

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! <3
  anna plaatste onlangs…MLBB #104 | EEN WEEKJE VAKANTIE IN HET ZONNIGE TURKIJE!My Profile

 • Reply Simone 30 oktober 2017 at 15:32

  Gefeliciteerd met je verjaardag Denise!
  Simone plaatste onlangs…5 tips voor een betere concentratieMy Profile

 • Reply Manon 30 oktober 2017 at 16:39

  Gefeliciteerd en wat fijn dat je het al zo goed hebt gevierd!
  Manon plaatste onlangs…The Body Shop X House Of Holland Limited Edition cadeauset Matte Lip Liquids ✯My Profile

 • Reply Anita te Gussinklo 30 oktober 2017 at 18:25

  Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Nog een fijne avond.

 • Reply Lindsey Beljaars 30 oktober 2017 at 21:27

  Gefeliciteeeeeeerd!! XX
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-sodaMy Profile

 • Reply Lotje 30 oktober 2017 at 22:07

  Gefeliciteerd met je verjaardag! ?
  Lotje plaatste onlangs…Favoriete Halloween tutorials 2017My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten