Persoonlijk

Ik heb m’n assessment behaald!

26 januari 2016

Hi guys! Gisteren vroeg ik jullie in mijn Photo Diary al om een klein beetje voor me te duimen, het belangrijkste assessment over het laatste half jaar stage en mijn drie onderzoeksverslagen vond op dat moment namelijk plaats… En het duimen heeft geholpen: inmiddels is alle stress voorbij, ben ik er helemaal vanaf én heb ik het met een mooie 7 behaald. YES! Tijd voor een persoonlijk artikeltje.

Eind augustus stapte ik vol zenuwen het kantoor van DutchCowboys binnen om mijn eerste stagedag in te gaan, misschien kunnen jullie je het nog wel herinneren uit de Photo Diary’s van die tijd. Ontzettend spannend was het in ieder geval, super veel nieuwe indrukken en een geheel nieuwe omgeving. Het duurde gelukkig niet lang voordat ik me helemaal op m’n plek voelde. Leuke en gezellige collega’s, op een kleine tien minuten afstand van mijn huis en ook het werk dat ik moest doen beviel me goed. Schrijven, social media, nieuwtjes zoeken… Deze stage was me zo ongeveer op het lijf geschreven.

Uiteraard moest er naast alle gezelligheid ook gewoon gewerkt worden. In de vier maanden dat ik stage heb gelopen, was het ook de bedoeling om een onderzoek te doen en drie verschillende verslagen te schrijven. En nee, niet zomaar verslagen, maar echt scriptie-waardig. Een soort test voor het afstuderen dus. Pittig was het zeker, ik heb vooral in de laatste weken voor het inleveren nog heel wat stressmomenten gehad. Goed, ik zou mezelf niet zijn wanneer ik alles twee weken van te voren af heb, ik werk nou eenmaal tien keer beter onder druk. Achteraf best wel vervelend, maar zoals ik al schreef in dit artikel komt uiteindelijk toch alles wel op tijd af. Enfin, naast het werken aan mijn onderzoeken en verslagen heb ik dus ook fulltime meegewerkt en heb ik echt ontzettend veel geleerd over het leven op kantoor, het fulltime werken en de zelfstandigheid die ik er van kreeg. Het was allereerst pittig (laat ik maar gewoon eerlijk zijn) en ik heb sinds mijn stage nog veel meer bewondering gekregen voor iedereen die fulltime werkt. Het is geen makkie en ik heb veel vrije tijd in moeten leveren, maar wanneer je leuk werkt hebt is het uiteraard ook weer geen straf.

Begin januari heb ik dan eindelijk mijn verslagen ingeleverd (maar liefst acht uur(!) voor de deadline, ik ben trots op mezelf!!!) en tot die tijd was het duimen, duimen en nog meer duimen. Gisteren vond dus mijn assessment, ofwel verdediging, plaats, waarbij ik een korte presentatie gehouden heb en vervolgens een half uur lang vragen op me afgevuurd kreeg. Midden in mijn presentatie werd ik ongelofelijk zenuwachtig trouwens, echt ZO gek. Eigenlijk heb ik hier bijna nooit last van, maar het idee dat dit half jaar misschien wel afgerond zou zijn binnen een paar minuten maakte me gewoon helemaal nerveus. Gelukkig ging het gesprek en de vragen prima, ik wist eigenlijk overal wel een uitgebreid antwoord op te geven en uiteindelijk kreeg ik dan ook de beoordeling: een dikke 7.

EINDELIJK zit dit half jaar er voor mij dus ook officieel op. Voor deze voldoende heb ik 30 studiepunten gekregen en straks kan ik er voor mijn minor aan de Fotovakschool ook 30 behalen. Ik heb in ieder geval ontzettend veel zin om ook het komende half jaar me weer op iets totaal anders te storten. Een nieuwe stad (Rotterdam), heel veel nieuwe mensen en een compleet ander vakgebied. We gaan het zien, maar waarschijnlijk zal het weer net zo leuk en leerzaam worden als het vorige half jaar.

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd, wat voor minor heb jij ooit gedaan of zou je graag willen doen?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

54 Comments

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 26 januari 2016 at 07:59

  Oh gefeliciteerd meid! Wat ik blij voor je 😀
  Wij hebben niet zulke stages. Vorig jaar liep ik 5 maanden stage bij een afdeling die onderzoek deed naar baarmoederhalskanker. Het is namelijk nog niet bekend waar het virus je precies infecteert… Nu loop ik 9 maanden stage op een andere afdeling. Hier onderzoeken we de mechanismen die veranderen tijdens kanker, en de “kleine ballonnetjes” die ze uitscheiden. Die ballonnetjes blijken super belangrijk te zijn bij uitzaaiingen. Dus als we die ballonnetjes kunnen stoppen…
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Review | Bruine benen met L’Oréal Sublime Bronze Duo Zelfbruinende DoekjesMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:26

   Dankjewel Laura, wat lief van je! Wat een super interessante stages heb je gelopen zeg, wauw!

 • Reply Denise 26 januari 2016 at 08:48

  Yaaay, super goed van je. Gefeliciteerd! Ik heb morgen mijn laatste stage dag op het speciaal basisonderwijs. Totaal wat anders dus, maar ook helemaal leuk. Voordeel aan MBO; ik hoef mezelf verder niet te verdedigen en krijg ook geen cijfer in het algemeen. Alleen mijn examenopdrachten die ik heb moeten maken kregen een beoordeling ( allemaal goed, yaay!). Ook geen minor voor mij dus, maar gewoon weer een halfjaar naar mijn eigen school ( niet zo yaay). Succes in Rotterdam!
  Denise plaatste onlangs…Wat ik nog wil leren als bloggerMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:27

   Dankjewel Denise! Heel erg veel plezier morgen! <3

 • Reply Svenja 26 januari 2016 at 09:03

  Woehoeee, super dat je het gehaald hebt Denise. Je mag heel erg trots zijn op jezelf <3 Nu op naar de volgende studie uitdaging!
  Svenja plaatste onlangs…Real Techniques Core CollectionMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:27

   Dankjewel lieve Svenja! <3

 • Reply Suze 26 januari 2016 at 09:09

  Ooooh wat een opluchting zeg! Gefeliciteerd meid. Wat gaaf dat je naar de fotovakschool in Rotterdam gaat. Lijkt me inderdaad super leuk en interessant om dat te gaan volgen daar. Ik begin pas in september met mijn HBO opleiding, maar ik kan nu eigenlijk al niet meer wachten hihi. X
  Suze plaatste onlangs…Ditverzinjeniet.nl – Gadgets & CadeausMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:29

   Dankjewel Suze! Ik heb er inderdaad ontzettend veel zin in. Welke studie ga je doen? 🙂

 • Reply Tedje 26 januari 2016 at 09:33

  Oh yeah! You did it! Super goed gedaan, Denise, me so proud! En zo fijn dat je bij ons blijft werken 🙂
  Tedje plaatste onlangs…Enquête Teddlicious.nl | 2016My Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:29

   Je bent een lieverd <3

 • Reply Dianne 26 januari 2016 at 09:42

  Good job!! Zo jammer dat ik geen minor heb mogen volgen (hebben ze afgeschaft bij ons op school…). Ik ben heel erg benieuwd hoe je de minor gaat vinden :-)!
  Dianne plaatste onlangs…Een groene wintersportvakantie!My Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:29

   Ah wat jammer dat ze dat afgeschaft hebben!!!

 • Reply Sophie 26 januari 2016 at 09:51

  Ah wat onwijs goed Denise, zoals ik gisteren al zei! Oeh ben benieuwd naar je minor! Ik moet gewoon een half jaar naar school. Tijd om me te oriënteren op wellicht een minor in het buitenland. Ben benieuwd naar jouw bevindingen! Geniet nog van je laatste vrije dagen 😉
  Sophie plaatste onlangs…Lief dagboek #28 Instagram dipjeMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:30

   Lief van je Sophie, jij gaat ook lekker knallen <3

 • Reply Nicole 26 januari 2016 at 10:33

  Jeej gefeliciteerd!! Je mag trots op jezelf zijn <3
  Nicole plaatste onlangs…Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture #4 Rouge VermillionMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:30

   Wat lief, dankjewel Nicole!

 • Reply anna 26 januari 2016 at 11:12

  Wat super, gefeliciteerd! Echt heel leuk dat je nu een minor gaat doen. Met mijn opleiding kan dat helaas niet.
  anna plaatste onlangs…MLBB #56 | VERVEN IN HET KATTENCAFÉ, NAAR IKEA EN KOFFIEMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:30

   Jippie! Ah wat jammer 🙁

 • Reply Mariska 26 januari 2016 at 11:24

  Jaaaa gefeliciteerd! Het is dus allemaal super goed gegaan 😀 Ik ben nog niet zover dat ik aan de minor zit!
  Mariska plaatste onlangs…Sigma 3DHD Kabuki, een rare kwast | Review en dupeMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:30

   Het viel inderdaad erg mee gelukkig! 🙂

 • Reply Maaike 26 januari 2016 at 11:31

  Ik ga de minor Ondernemen in de media doen, waarbij we een businessplan moeten opstellen etc.! Trouwens, jouw stage klinkt wel echt heel pittig, je school heeft het wel moeilijk voor je gemaakt zeg
  Maaike plaatste onlangs…My Life Tag – Wat ik doe in mijn vrije tijd, mijn droomcarrière & favoriete make-up merkMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:31

   Wat een super interessante minor!

 • Reply Léonie 26 januari 2016 at 14:10

  Ah wat fijn voor je, meid! Een 7 is ook een heel fijn cijfer. Ik moet volgend jaar pas stage lopen maar begin het eerste half jaar met mijn minor. Ik heb alleen nog echt geen idee wat voor minor ik zou willen volgen. Misschien wordt het tijd om mij daarin te gaan verdiepen, haha. Jouw minor klinkt ook echt onwijs leuk en leerzaam. Alvast heel veel plezier!

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:32

   Dankjewel Léonie! Succes met kiezen, er is zo veel leuks!

 • Reply irene 26 januari 2016 at 14:39

  Wauww super goed! Gefeliciteerd :)X

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:31

   Dankjewel Irene! <3

 • Reply Chantalle 26 januari 2016 at 14:40

  Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van je assesment! Heel goed gedaan.

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:32

   Dankjewel Chantalle!

 • Reply alexa 26 januari 2016 at 14:41

  Wat leuk dat je totaal iets anders gaat doen in een geheel nieuwe stad en uiteraard super gefeliciteerd met het behalen van je assessment! Je mag trots zijn op jezelf!
  alexa plaatste onlangs…Opalescent Statement KettingMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:32

   Dankjewel Alexa! 🙂

 • Reply Manon 26 januari 2016 at 14:44

  Wat geweldig dat je het hebt gehaald denies! gefeliciteerd x
  Manon plaatste onlangs…Nieuwe producten van Orilame | Stardust & Lace LoveMy Profile

 • Reply Larissa 26 januari 2016 at 14:53

  Wat fijn dat je ‘m hebt gehaald, Denise! Gefeliciteerd! Liefs!
  Larissa plaatste onlangs…TRAVEL MOODBOARDMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:33

   Jippie! Dankjewel Larissa!

 • Reply Marushi 26 januari 2016 at 15:11

  Gefeliciteerd! Ee zal nu wel een last van je schouders gevallen zijn. -x-
  Marushi plaatste onlangs…Fotoshoot | StarfactorMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:33

   Dat kun je wel zeggen haha! Dankjewel! <3

 • Reply Birgit Roobol 26 januari 2016 at 16:55

  Gefeliciteerd en alvast heel veel plezier met je nieuwe minor. Rotterdam is echt een hele leuke stad! Je mag trots zijn op jezelf. Ik heb zelf nooit voor mijn studie stage gelopen. Ik heb een jaartje Media, Informatie en Communicatie gedaan, maar stopte hiermee omdat ik de opleiding veel te breed vond. Ik wist niet goed wat ik moest gaan doen, dus ben ik het jaar daar op Nederlands gaan studeren. Erg leuk, maar nog steeds niet wat ik echt wilde. Na heel lang nadenken wist ik dat ik écht gelukkig werd van schrijven en hele mooie dingen creëren. Daarom stopte ik met mijn studie en ben ik stage gaan lopen bij I Love Fashion News, maar ook daar stopte ik mee vanwege een héle leuke reden: ik had namelijk een baan bemachtigd. Een echte, grotemensenbaan, veertig uur per week én op HBO/WO niveau (zonder diploma). Normaal dacht ik altijd dat werken saai was en dat ik het nooit veertig uur per week zou volhouden, maar nu ik mijn dagen vul met schrijven, content creëren en met social media, is dat echt een droom die uitkomt. Ik hoop dat jouw nieuwe avontuur je ook heel veel kansen biedt. Je zult vast heel veel gave dingen leren en dat is zo belangrijk. Ondanks dat je stage af en toe best pittig was heb je wel echt een héle mooie en waardevolle ervaring opgebouwd die straks mooi staat te pronken op je CV. Succes meid! XO
  Birgit Roobol plaatste onlangs…Huisje, boompje, FacebookMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:34

   Dankjewel Birgit! Wat fijn dat je je droombaan gevonden hebt. Ik hoop dat ik dat ook echt ooit zo mag meemaken <3

 • Reply Kaoutar 26 januari 2016 at 17:29

  Gefeliciteerd met je mooie cijfer! Op naar een nieuwe stad, nieuwe mensen en nieuwe ervaringen 😀

 • Reply Lindsey Beljaars 26 januari 2016 at 17:43

  Wat supergoed! Je mag trots zijn op jezelf x
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Londen Dag 1My Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:34

   Dankjewel Lindsey! 🙂

 • Reply Nina Simplynspecial 26 januari 2016 at 19:09

  Wat een goed nieuws, gefeliciteerd. En het is waar; hard work pays off!
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Personal | oude fotoshoot foto’sMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:35

   Dankjewel lieve Nina!

 • Reply Charlotte 26 januari 2016 at 20:05

  Wat supergoed van je! Gefeliciteerd meid!
  Charlotte plaatste onlangs…Etos botanical boost lime&mintMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:35

   Dankjewel Charlotte!

 • Reply Cindy 26 januari 2016 at 20:29

  Joepie! Van harte gefeliciteerd, daar moet op geproost worden *zoekt Jip en Janneke champagne*. Het is je zo gegund, wauw!
  Cindy plaatste onlangs…Pauline Oud – Mijn 9 maanden dagboekMy Profile

  • Reply Denise 26 januari 2016 at 20:36

   Dankjewel lieverd! <3

 • Reply Emily 26 januari 2016 at 21:01

  Aah wat leuk om te lezen Denies! Ik ga straks ook iets nieuws tegemoet; vanaf volgende week ga ik stage lopen in Utrecht. En dan hopelijk ben ik in juli afgestudeerd.. Echt een gek idee, maar ook wel weer heel fijn als dat allemaal gebeurt is.

  En de Fotovakschool lijkt me echt zo tof, super leuk dat dat kan! Veel succes met alles lieverd <3

  Liefs!

 • Reply Sara 26 januari 2016 at 21:23

  Wat goed Denise! Geweldig om op die manier een half jaar lekker af te sluiten. Ik vind het ook ontzettend gaaf dat je je minor op de fotovakschool gaat doet, ik ben echt ontzettend benieuwd! Veel succes met je verdere opleiding en met je minor. <3
  Sara plaatste onlangs…Oilily lippenbalsem voor tijdens de koude dagenMy Profile

 • Reply robin 26 januari 2016 at 21:31

  gefeliciteeeerd! wat een mooi cijfer een 7 ^^

 • Reply Evelien 28 januari 2016 at 12:56

  Gefeliciteerd, wat goed gedaan zeg!! Je mag trots zijn ♥

 • Reply Justine 28 januari 2016 at 14:58

  Wauw dat is een super resultaat! You go girl! Ik wist wel dat je t kon <3
  Justine plaatste onlangs…6 dingen die je moet weten vóór je naar een blogevent gaatMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten