Geen categorie

Internet ABC – Mijn favoriete blogs, Google en Ebay

5 november 2014

Op veel blogs zag ik laatst de eeuwenoude ABC-tag voorbij komen, dit keer over het internet! De bedoeling is dat je bij iedere letter in het alfabet het woord laat zien wat als eerste opspringt en dus het vaakst bezocht is. Benieuwd welke websites ik vaak bezoek? Kijk mee naar mijn internet ABC!


Annemerel.com, AnneSolveig.nl
Dit zal niemand waarschijnlijk verbazen! Annemerel haar blog bezoek ik écht twee keer per dag en ook op de website van Anne zal ik trouw iedere dag een kijkje nemen. Beide meiden heb ik al een aantal keer ontmoet en in ‘real life’ zijn ze minstens even leuk als op de blogs.
Blogger, Bloglovin.com
De B is misschien wel mijn meest ingetypte letter de afgelopen maanden. Blogger is de website waarop ik mijn artikelen typ, dit is de site waarop mijn blog als het ware staat. Via Bloglovin lees ik iedere dag een hoop andere blogs. 
Crocojill.nlCocogold.nl
De C is weliswaar geen hele populaire letter maar de blogs van Jill en Nicole bezoek ik toch echt regelmatig. Jill heeft ook nog eens een onwijs goedlopend YouTube kanaal en van haar video’s word ik iedere keer spontaan vrolijk. Nicole blogt over low-budget producten en is in het echt een ontzettend lieve meid. 
Denise
Alles waar mijn naam in verwerkt is plopt opeens naar voren: wat een waslijst!  Natuurlijk staat mijn eigen blog BeautyByDenies.nl ook tussen dit rijtje. Meerdere malen per dag check ik even of het artikel goed staat, reageer ik op alle lieve comments en lees ik mijn artikelen nog even terug.
Ebay
Ondanks dat ik er zelf nog nooit écht iets besteld heb, kan ik het niet laten om af en toe even rond te neuzen. Mama kocht er laatst een leuke tas voor maar vier euro. Zo cheap!

Facebook, Fontys.nl
Wanneer ik even niets te doen heb – in de les, tijdens mijn treinrit of in bed – klik ik standaard Facebook aan. Wel vind ik het ontzettend jammer dat alle statusupdates vervangen zijn door filmpjes. Op de Fontys site neem ik ook iedere dag even een kijkje. Hier vind ik mijn Fontys mail en kan ik zien of er lessen uitvallen en alle colleges terugvinden.

Google
What do I need to say more? Mijn beste vriend wanneer ik me af vraag of ik een woord met een d of t schrijf, wanneer ik een engelse tekst wil of wanneer ik gewoon wil weten wie de finale van HNTM gewonnen heeft. 

Homeenzo-interieurs.nl
Mijn lieve vriendin Niki is laatst een bedrijfje gestart en hier neem ik regelmatig een kijkje. Ze maakt ontzettend leuke sieraden en telefoon hoesjes en is daarnaast ook nog eens een top interieur ontwerpster. Hier moet je zeker eens een kijkje nemen voor wat leuke inspiratie!

Instagram
Wanneer mijn telefoon het begeeft – sinds ik een nieuwe iPhone 6 heb geldt dit gelukkig niet meer! – bekijk ik Instagram via m’n laptop. Ik vind het heerlijk om naar al die mooie plaatjes te kijken en volg dan ook echt alleen mijn favoriete accounts met prachtige kiekjes. Volgen jullie mij al op Instagram?

Jenniefromtheblog.com
Jennie is een topper en komt dan ook ruim aan kop op de eerste plaats wat betreft de J. Iedere dag neem ik een kijkje op haar fantastische blog, ze schrijft zo ontzettend leuk en inspireert me met haar prachtige outfit foto’s. Volg jij haar al? 
Kieskeurig.nl
Op de website van Kieskeurig zocht ik laatst een horloge van Daniel Wellington op. Hier kun je prijzen en producten vergelijken en zijn er ook nog ontzettend veel reviews te lezen over het product dat jij intypt! Overigens twijfel ik nog steeds een beetje over het horloge.. doen of niet?

Loavies
Dagelijks struin ik de nieuwe kleding en accessoires bij Loavies af om vervolgens alle leuke dingen in m’n mandje te gooien. Helaas moet ik van mezelf vaak noodgedwongen de website weer wegklikken wanneer ik het eindbedrag bekijk. Ja, zo kom ik soms wel hele avonden door.

MintsandMangos.nl
Sophie heeft een ontzettend leuke blog waarop ze dagelijks een artikel post met onwijs mooie foto’s. Het is iedere keer weer een feestje om naar haar blog te gaan. Het is zeker de moeite om eens een kijkje bij haar te nemen wanneer je haar nog niet kent.
NS.nl, NU.nl
Op deze handige websites kom ik ook heel wat uurtjes door. Iedere ochtend check ik op de NS site even of mijn treinen wel rijden en breng ik mezelf op de hoogte van het wereldnieuws met NU.nl. 

Omoda
Afgelopen weken heb ik heel wat studieontwijkend gedrag vertoond en daar was mede de website van Omoda schuldig aan. Wat heb ik heerlijk weg lopen kwijlen bij de nieuwste Michael Kors tassen en Shabbies. Misschien nog een leuk cadeautje als beloning voor m’n tentamens?

Promiss
Op de website van Promiss bestelde ik laatst twee ontzettend leuke items. Ik kocht een heerlijk fluffy gilletje en een warme oversized trui waar ik ‘s avonds lekker in weg kan kruipen. De outfits komen trouwens heel snel op m’n blog!
Q-music
Wanneer er iets leuks gaat gebeuren zet ik meestal meteen de radio aan. Q-music draait vaak leuke muziek en is dan ook de eerste die ik aan klik. Maken jullie je trouwens ook altijd op met een achtergrond muziekje? Ik vind het heerlijk!
Rabobank
Even online mijn rekening checken is in een handomdraai gedaan met de Rabobank website. Handig en af en toe best confronterend dat die heerlijke pastasaldes maar liefst 3,50 euro per stuk kosten!

SimplyEmily.nl
Via deze weg wil ik de blog van Emily ook even in het zonnetje zetten. Ik volg al een tijdje haar blog en met haar ontzettend leuke lifestyle artikelen weet ze iedere keer weer een glimlach op m’n gezicht te toveren. 

Twitter
Yes, ik ben een diehard fan van Twitter en vind het heerlijk om mijn status te delen met de rest van de wereld. Helaas merk ik dat het steeds verder ‘uitsterft’, zo jammer! Wie tweet er nog? Je kunt mij trouwens volgen onder de naam @Denise__xxx.
Ultimatefashionlover.nl
Wanneer ik de U intypt ploppen er ontzettend veel blogs van Sarah mijn scherm in. Met haar leuke video’s doet ze het ontzettend goed. Komt daar ook nog eens bij dat ze in het echt óók een schatje is!

VeraCamilla.nl
Vera is absoluut een van de eerste bloggers die ik ooit volgde. Met haar fantastische filmpjes weet ze me iedere dag weer te boeien en mede hoor haar ben ik zelf ook een blog begonnen. Topper!

Weeronline
Wanneer ik een afspraak heb staan check ik altijd even het weer voor de komende twee uur. Een bui die er binnen twee minuten aankomt? Ik wacht wel even! Of een spontaan zonnetje binnen een half uur? Mee met die zonnebril! 

xxxcharr.nl
Charlotte volg ik nu al een tijdje, van haar blog word ik oprecht blij. We hebben elkaar helaas nog nooit echt ontmoet – ik had helaas een tentamen waardoor ik onze afspraak moest afzeggen -, maar ik die dag komt er vast snel. Kende jij haar blog al?

Youtube
Een leven zonder Youtube? Lastig! Ik ben geabonneerd op heel wat leuke bloggers en iedere dag word ik wakker met een heerlijke dosis video’s. De nieuwste videoclip? Check! Youtube weet er wel raad mee.

Ziggo webmail
En bij de Z plopt mijn Ziggo webmail op. Niet heel boeiend, maar wanneer mijn MacBook onverwacht geen zin meer heeft om mails te laden kijk ik altijd via mijn online profiel. Handig, zo heb ik altijd en overal mijn mails bij!
Wat is jouw favoriete blog of website?

You Might Also Like

92 Comments

 • Reply Emily 5 november 2014 at 06:19

  Leuk dat je bij elke letter iets gevonden hebt! Grappig artikeltje, maar heel fijn om te lezen 🙂

 • Reply Manon 5 november 2014 at 06:36

  Leuk! Weer nieuwe sites om te bekijken 🙂

  • Reply Denise 5 november 2014 at 08:34

   Hihi yeey, dat was stiekem ook wel een beetje de bedoeling!

 • Reply Dagmar Valerie 5 november 2014 at 06:54

  Aah superleuk ingevuld, zo leuk om te lezen!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 08:35

   Thanks girl! <3

 • Reply Esther 5 november 2014 at 07:06

  Erg leuke tag om te lezen! Bij mij zullen er wel alleen blogs verschijnen, haha (:

  • Reply Denise 5 november 2014 at 08:34

   Dankjewel Esther!

 • Reply Desiree 5 november 2014 at 07:34

  Leuk om te lezen!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 08:35

   Dankjewel Desiree!

 • Reply Anita 5 november 2014 at 07:47

  Leuk om zo te zien welke sites je bezoekt. Veel blogs maar dat ik natuurlijk het allerleukste op internet 😉

  • Reply Denise 5 november 2014 at 08:34

   Jaaa blogs blijven natuurlijk het allerleukste!

 • Reply Bianca | Glamorous Lifestyle 5 november 2014 at 08:25

  Wat leuk om te lezen! Heel herkenbaar haha!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 08:34

   Super bedankt Bianca! <3

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 5 november 2014 at 08:28

  Superleuk ingevuld! Leuk dat je bij elke letter iets hebt gevonden 🙂

  • Reply Denise 5 november 2014 at 08:34

   Dankjewel Melanie! <3

 • Reply Sas 5 november 2014 at 08:38

  Erg leuk lijstje heb je ervan gemaakt 🙂

 • Reply Marloes 5 november 2014 at 08:50

  Wat leuk om te lezen zo'n ABC! Mooie blogs heb je ertussen staan <3!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 09:33

   Ah dankjewel Marloes! <3

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 5 november 2014 at 08:56

  Ik vind deze ABC echt heel leuk! <3

 • Reply Mariëlle M. 5 november 2014 at 09:00

  Hee dit is een leuk artikel 🙂 leuke blogs ook!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 09:34

   Dankjewel Marielle!

 • Reply Manon 5 november 2014 at 09:02

  Wat leuk, de meeste blogs die je noemt volg ik ook 🙂

  • Reply Denise 5 november 2014 at 09:36

   Dankjewel Manon!

 • Reply Eva Realitijd 5 november 2014 at 09:10

  Ik wil deze ook eens doen, vind het echt een leuk artikel!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 09:36

   Dankjewel Eva! <3

 • Reply claudia verloop 5 november 2014 at 09:27

  Deze tag is echt mega leuk!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 09:36

   Hihi dankjewel Claudia!

 • Reply Daniëlle Springer 5 november 2014 at 09:40

  Leuk om te zien! Eigenlijk wil ik dit ook gaan doen, maar heb net deze week mijn internet geschiedenis verwijderd, dus dan is het nog niet zo leuk.

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:37

   Dankjewel Danielle! Ah nee, daar heb je helemaal gelijk in. Nog even een weekje wachten!

 • Reply Bo 5 november 2014 at 09:42

  Onwijs leuke tag! Deze kende ik nog niet!

 • Reply Sarah 5 november 2014 at 09:42

  Wat een leuke tag zeg!! Grappig dat je zegt dat het confronterend is dat die lekkere pasta salades maar liefst 3.50 kosten.. het lijkt niet veel maar als je er een paar in de week neemt wordt het wel veel he! Moet me ook altijd inhouden op het station haha.

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:37

   Hihi dankjewel Sarah! Ja precies!

 • Reply Emily Eilander 5 november 2014 at 09:44

  Ah, wat lief dat je me genoemd hebt! <3 Ik heb ook ooit eens deze tag gedaan, maar de websites zullen ondertussen wel weer veranderd zijn 🙂

  Fijne dag vandaag! X

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:37

   Dankjewel Emily! <3

 • Reply Dionne Knooren 5 november 2014 at 09:57

  Super leuk om te lezen! leuke tag!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:37

   Dankjewel Dionne!

 • Reply wellnewss 5 november 2014 at 10:02

  Leuk gedaan! Knap dat je bij alles wat kom vinden, dat zou mij niet lukken:( xx Laura

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:37

   Ah vast wel joh! Al was de Q nog best lastig, haha!

 • Reply Lenith 5 november 2014 at 10:06

  Leuke tag! Weer nieuwe blogs om even naar te kijken! Zelf volgde ik al een paar 🙂

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:38

   Dankjewel Lenith!

 • Reply Beautyjuf 5 november 2014 at 10:16

  Natuurlijk hoort jouw blog in dit rijtje thuis 😉 Herkenbaar! Ik check ook meerdere keren per dag mijn site. Altijd zo leuk om te zien of er mensen reageren.

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:38

   Leuk is dat he! <3

 • Reply Justine A 5 november 2014 at 10:21

  Dit is zo'n leuke tag! heb deze ook al wel eens gedaan inclusief variaties. Altijd leuk om bij andere in hun 'surfgeschiedenis' te neuzen, hihi.

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:38

   Dankjewel Justine! <3

 • Reply Laura 5 november 2014 at 10:23

  Altijd leuk om te lezen deze tag! Je hebt het ook erg leuk ingevuld.

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:38

   Dankjewel Laura! 🙂

 • Reply Melissa Charlotte 5 november 2014 at 10:55

  Leuk om te lezen!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:38

   Yeey dankjewel Melissa! <3

 • Reply Charlotte 5 november 2014 at 11:48

  Wat ben je een lieverd dat je me genoemd hebt! Ik vind jou blog ook echt super! En zeker gaan we elkaar snel meeten! <3

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 5 november 2014 at 12:47

  Dit heb je leuk ingevuld! Goed gevonden de Q van Q music 😉

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:38

   Haha goede he! 🙂

 • Reply Marloes | NOVA Magazine 5 november 2014 at 12:53

  Ah ja deze tag is zo leuk! x

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:38

   Dankjewel Marloes! <3

 • Reply Miss Happinez 5 november 2014 at 13:07

  Ik vind dit echt een leuke tag! Ik volg alle blogs die je genoemd hebt ook al 🙂

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:39

   Wat leuk! Toppers zijn het he!

 • Reply Manon Boerakker 5 november 2014 at 13:20

  Leuk om te lezen, alle bloggers kende ik al, zijn leuke bloggers!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 13:39

   Dankjewel Manon! <3

 • Reply Janniek 5 november 2014 at 14:08

  Wat een leuk artikel zeg! Nieuw leesvoer! 🙂

  • Reply Denise 5 november 2014 at 14:17

   Dankjewel Janniek!

 • Reply Milou S 5 november 2014 at 14:45

  Heel leuk ingevuld zo!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 15:27

   Dankjewel Milou! <3

 • Reply withlovefromS 5 november 2014 at 15:00

  Wat een leuke internet ABC!
  Nicole van cocogold en Simplyemily volg ik ook al een tijdje! Echt leuke blogs!
  Liefs, <3

  • Reply Denise 5 november 2014 at 15:27

   Ja he, twee toppers!

 • Reply Rosanne van Dieren 5 november 2014 at 15:12

  Dit blijft een onwijs leuke tag. Je hebt hem ook heel leuk ingevuld <3

  • Reply Denise 5 november 2014 at 15:27

   Dankjewel Rosanne! <3

 • Reply beautyforgirls 5 november 2014 at 15:26

  Leuke tag! Ik heb hem ook al eens eerder ingevuld.
  Liefs, xxx

  • Reply Denise 5 november 2014 at 15:27

   Ah wat lief! <3

 • Reply Life of Natasja 5 november 2014 at 15:36

  Wat leuk ingevuld Denise!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 18:32

   Dankjewel Natasja!

 • Reply Nortfhlix NL 5 november 2014 at 15:57

  Leuk om je antwoorden te lezen!
  Ik had hem zelf ook al ingevuld.

 • Reply nathalieruiter 5 november 2014 at 16:29

  Erg leuk ingevuld

  • Reply Denise 5 november 2014 at 18:32

   Dankjewel! 🙂

 • Reply Evelien 5 november 2014 at 17:04

  Ik vind dit zo'n leuke tag, zo ontdek ik weer leuke (voor mij nieuwe) sites. Leuke blogs en sites staan er tussen. Dat wat je beschrijft bij Loavies is zeer herkenbaar voor me.

 • Reply Iris de Wolf 5 november 2014 at 17:15

  Erg leuke tag!! En leuk ingevuld, Liefs

  • Reply Denise 5 november 2014 at 18:33

   Ah dankjewel Iris!

 • Reply Vanessa 5 november 2014 at 19:12

  Leuk artikel. Vera Camilla is ook een favoriet van mij!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 20:17

   Dankjewel Vanessa!

 • Reply Simone Diederich 5 november 2014 at 19:58

  Leuk om te zien!

  • Reply Denise 5 november 2014 at 20:17

   Hihi dankjewel Simone!

 • Reply Roshelle | Life Of Roshelle 5 november 2014 at 22:09

  Oh no! Niet aan Ebay beginnen dan maar :')!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 5 november 2014 at 22:11

  Ik vulde m afgelopen weekend in! Hij is leuk he!

 • Reply Dianne Overbeeke 6 november 2014 at 13:06

  Wat een leuke TAG en je hebt hem leuk ingevuld! Ik ga hem ook maar eens invullen op mijn eigen blog!

 • Reply Kirsten 11 november 2014 at 11:12

  Wat is dit een super leuke tag zeg! Ik ga hem ook nog maar even doen denk ik. Ik ga je nu ook volgen op Bloglovin', dat deed ik nog helemaal niet! Slecht slecht haha. Liefs <3 xx

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten