Persoonlijk

Kerst 2016 ★

25 december 2016

De feestdagen zijn aangebroken en het is weer tijd om deze dagen gezellig samen met vrienden en familie te spenderen. Lekker eten, veel cadeautjes en vooral gezelligheid! Bij deze wil ik jullie dan ook allemaal een hele fijne Kerst wensen! Benieuwd wat mijn plannen zijn? Kijk mee!

Allereerst heel even een side note, gisteren en vandaag zijn de laatste plogs van Plogmas namelijk niet online gekomen. Ik heb ontzettend hard gewerkt de afgelopen dagen en ben een beetje aan het einde van m’n latijn gekomen, waardoor ik nu misselijk en mega verkouden in bed lig. Lekker begin van de feestdagen, verschrikkelijk. Kon mezelf er dus simpelweg niet toe zetten om nog twee plogs in elkaar te zetten, het werd me eerlijk gezegd een beetje te veel. Plogmas heb ik dus niet op een mooie manier af kunnen sluiten, maar ik wil hier nog wel een uitgebreid artikel schrijven over mijn ervaringen met Plogmas, want 23 dagen lang je leven bijhouden met foto’s is niet niks!

En dan nu terug naar de feestdagen. Gisteren begon het dus allemaal met Kerstavond, die ik gezellig samen met Joost en zijn familie spendeerde. Ik had de hele dag gewerkt bij Douglas (uiteraard TOPdrukte!) en begon me al wat ziek te voelen, maar ondanks mijn lichaam heb ik het heel gezellig gehad en heerlijk gegeten. Gelukkig wel vroeg naar bed gegaan, zodat ik vandaag er weer met frisse moed tegenaan kon.

Helaas bleek dat niet helemaal het geval na een mega slechte nacht. Kon maar niet in slaap komen en de verkoudheid hielp ook niet echt mee. Blugh. Toch ben ik vanmiddag (Eerste Kerstdag dus) samen met mijn eigen familie naar oma gegaan en daar heb ik ondanks mijn verkoudheid een super gezellig middag en avond gehad. Lekker gegeten, mooie cadeaus en heel gezellig. Voel me nu gelukkig al iets beter, dus ik ga vanavond weer lekker op tijd naar bed en morgen nog gezellig thuis brunchen. Verder de hele dag lekker rustig aan doen en wat blogjes schrijven en vervolgens ‘s avonds nog een laatste keer uitgebreid dineren bij Joost thuis. Drukke planning!

Uiteraard wens ik jullie ook allemaal nog fijne feestdagen toe samen met jullie vrienden en familie. Maak er het beste van en geniet van al dat lekkere eten en de gezelligheid 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Rahma 25 december 2016 at 23:10

  Fijne feestdagen 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten