Geen categorie

Kletspraatje – De uitslag van de enquête

25 september 2014
Drie weken geleden hield ik een enquête met een handjevol persoonlijke vragen wat betreft mijn blog. Ik was benieuwd wat jullie graag lezen, wat er beter kon en of er nog speciale opmerkingen waren. De uitslagen stroomden binnen en nu wil ik jullie ook even een korte update geven over wat ik te weten ben gekomen – weliswaar drie weken later maar niet minder waar!

Vijf maanden geleden startte ik met bloggen. Door mijn overload aan beauty producten leek het me leuk om daar juist iets mee te doen, in plaats van het alleen maar gebruiken en weer terugzetten. Ik wilde mensen inspireren en mijn kennis delen en ik kan met trots zeggen dat het tot nu redelijk goed gelukt is, iets waar ik ontzettend blij mee ben. Natuurlijk zijn er altijd verbeter punten, vandaar het idee om jullie wat vragen te stellen in de vorm van een enquête.

De afgelopen tijd merk ik echter steeds meer dat ‘beautyblogger’ misschien niet het juiste woord is voor wat ik wil uitstralen en overbrengen. Persoonlijke artikelen zijn stiekem nog steeds mijn favoriet en ik merk dat jullie – mijn lieve lezers – dit ook het leukste vinden. Niet verassend was dan ook dat meer dan 75% van de ingevulde enquêtes het liefste mijn Diary’s, What did I do- artikelen en andere leuke lijstjes ziet verschijnen. Voor mij een reden om hier zeker wat meer mee te doen maar don’t worry, de reviews blijven ook zeker terugkomen.
Als goede tip kreeg ik om mijn ‘selfies’ wat minder groot als eerste foto te plaatsen. Het klopt inderdaad – wanneer ik het nu terug kijk valt het nog meer op! – dat m’n selfies van Instagram groter en onscherper zijn dan de rest van de foto’s. Ik heb hier meteen op gelet en ben nu al veel meer tevreden over hoe mijn blog er op de homepage uitziet, veel strakker en netter.
Verder ben ik heel ontroerd en vereerd door alle geweldig lieve complimenten. Het blijft een ontzettend raar idee dat er zo veel mensen zijn die iedere dag m’n blog lezen, iets wat ik totaal niet had durven dromen. Het is natuurlijk míjn blog, mijn stukje internet en ik kan volledig zelf beslissen wat ik publiceer of niet maar het voelt fijn om jullie af en toe om hulp te vragen en zo m’n blog weer te verbeteren. 
Het mooiste resultaat van de enquête was misschien nog wel dat m’n blog gemiddeld met een dikke acht uit de test kwam. Wauw! Een mooier compliment had ik niet kunnen krijgen.
Liefs,
Denise 

You Might Also Like

46 Comments

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 25 september 2014 at 13:23

  Nou die zit in je zak! Wat goed.
  Heel fijn dat je nu meer weet van je bezoekers.

  • Reply Denise van Kalmthout 25 september 2014 at 13:39

   Dankjewel Nesrin! Inderdaad een ontzettend fijn idee dat ik weet wat men nu echt heel graag leest en juist wat minder!

 • Reply Laura - Sunlight Dream 25 september 2014 at 13:29

  Een dikke 8 verdient jouw blog ook 😉 Ik geniet er altijd van om jouw leuke artikels te lezen :3

 • Reply Maaike 25 september 2014 at 13:47

  Ik heb de enquête niet in gevuld, maar ik ben het overal mee eens wat hier staat! Maar je reviews zijn ook echt heel fijn om te lezen trouwens 🙂

 • Reply withlovefroms 25 september 2014 at 14:31

  Wat een mooie resultaten Denise!
  What did I do is inderdaad super leuk om te lezen, maar de beautyartikelen ook hoor!
  Doe zo voort! Je doet dit echt héél goed!

  Liefs, xxx

 • Reply Marlayne Vermeulen 25 september 2014 at 14:52

  Je hebt ook een hele leuke blog!

 • Reply Rebecca 25 september 2014 at 15:19

  Top dat je er zo veel aan hebt gehad en er ook echt iets mee gaat doen 🙂

 • Reply Romy 25 september 2014 at 15:23

  Ik heb je blog nog maar net ontdekt maar ik vind hem nu al heel erg leuk!

 • Reply Valerie 25 september 2014 at 15:44

  Wat goed dat je openstaat voor feedback 🙂

 • Reply Kim 25 september 2014 at 15:50

  Wat goed van je dat je ook echt iets met de feedback doet! keep on going girlll! 🙂

 • Reply Mariëlle M. 25 september 2014 at 16:02

  Nou meid dat is je gegund hoor want je bent ook gewoon heel leuk! 🙂 En wat grappig om te lezen dat meiden zo van persoonlijk houden, misschien moet ik daar toch ook wat meer mee doen!

 • Reply Pinkit puntnl 25 september 2014 at 16:26

  Helemaal super om te lezen, ik vind je blog ook altijd erg leuk om te bezoeken 😀 x

 • Reply nynkeslifestyle 25 september 2014 at 17:03

  Echt fijn dat je er veel aan hebt! Heel gaaf dat je er echt wat mee gaat doen 🙂 Je blog is echt heel leuk.

  Liefs <3

 • Reply Marloes Meeusen 25 september 2014 at 17:15

  Je doet het echt goed voor zo'n korte tijd bloggen! Ga vooral zo door! Je bent een leuke persoonlijkheid die je uitstraalt via je blog!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 25 september 2014 at 17:58

  Wauw in zo`n korte tijd, zoveel volgers! Respect! Ik heb net pas 125 bloglovin volgers… wow!

  • Reply Denise van Kalmthout 25 september 2014 at 20:36

   Dankjewel Eilish! Ik kan het zelf ook niet echt geloven maar ik doe het dan ook niet voor de volgers. Als je er maar plezier in hebt toch, daar gaat het om!

 • Reply Anouk 25 september 2014 at 18:10

  Wat een leuk kletsartikel! Ik ben blij voor je dat het zo goed gaat met je blog. Helemaal verdiend! X

 • Reply Lisanne 25 september 2014 at 18:38

  Wat mij betreft heb je die 8 dik verdiend. Ik ken je blog nog niet zo lang, maar zoals je merkt kom ik er nu al iedere dag <3

 • Reply Manon Boerakker 25 september 2014 at 19:05

  Wow wat een super resultaat ! Ik kom ook echt met plezier op je blog

  • Reply Denise van Kalmthout 25 september 2014 at 20:37

   Dankjewel lieve Manon! Ik volg jou blog ook echt al from the beginning!

 • Reply Ellemieke 25 september 2014 at 19:11

  Wauw wat gaaf voor je 🙂

 • Reply wellnewss 25 september 2014 at 20:28

  Je blog en jij verdienen ook echt een 8. Je artikelen zijn leuk om te lezen en je blog ziet er mooi uit. Ga zo door:D xx

 • Reply Justine A 25 september 2014 at 20:56

  Ik vind het zo ontzettend knap hoe veel je gegroeid bent in zo'n korte tijd! Wil je opvallen als blogger, dan moet je het meteen goed aanpakken tegenwoordig. Dat heb je gedaan, en hoe! Super! Ik lees met veel plezier je blog Denise 🙂

 • Reply Jill Van Dooren 26 september 2014 at 01:33

  Ik ben ontzettend trots op je, terwijl ik jou en je blog nog helemaal niet lang volg ben je wel een van mijn favorieten blogs. Je persoonlijkheid is ontzettend tof en dat straal je uit, van mij krijg je een dikke 9! Ga zo door meid!

 • Reply Kimsbloglife 26 september 2014 at 05:37

  Super dat je zoveel geleerd hebt uit de enquête, en ook dat je nu gewoon bevestigd gekregen hebt hoe goed je bezig bent! Ga zo voort zou ik zeggen! 🙂

 • Reply Sara - lovelowbudget 26 september 2014 at 14:42

  Ook ik heb je enquete ingevuld en meegewerkt aan je hoge eindscore. Je hebt een leuk blog, en nog maar 5 maanden?! Wauw wat goed!!!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten