Beauty

MAC – Mischief Minx Palette

13 december 2017

Het is tijd voor weer een uitgebreide beauty review! In het buitenland was dit pareltje van MAC al een tijdje te koop, maar sinds kort is ‘ie ook in Nederland verkrijgbaar. Het exclusieve Mischief Minx palette van MAC met warme oogschaduws en een highlighter belooft veel, maar maakt ‘ie het ook waard? Kijk je met me mee?

De MAC Girls collectie bestaat in totaal uit zes verschillende palettes, waarvan Mischief Minx er één is. Allemaal bevatten ze acht oogschaduws en één highlighter, maar alle tinten verschillen en ook hebben ze allemaal een bijzondere verpakking. Deze Mac Girls collectie is limited edition (op=op!) en dat maakt ze stiekem nóg een beetje meer bijzonder. Ik ontving Mischief Minx en achteraf is dit ook exact het palette dat bij mij past. Ten eerste natuurlijk het knallende panterprintje op de verpakking (love it!) en het bevat prachtige en warme tinten die ik ieder dag kan dragen. Het palette is daarnaast ook erg compact en makkelijk om mee te nemen. Oogschaduw blijft mij bij ook met een primer niet altijd even goed zitten, dus dit is voor mij zéker een groot voordeel.

Mischief Minx bestaat uit acht verschillende oogschaudws en één knallende highlighter (Stride of Pride). De kleuren zijn neutraal en daardoor geschikt voor een alledaagse look. Alle oogschaduws zijn warm en in bronstinten, daarnaast zorgen de bijzondere namen van de oogschaduws weer voor een speels gevoel van het palette (V Frisky, Been There Done That, Flaming Femme, Mischief Minx, Natural Tease, She-naniganas, Schemer en Totally Trouble). Ondanks dat ik persoonlijk de meest donkere kleur niet vaak zal gebruiken denk ik dat het palette wel mooi compleet is en dat iedere kleur een unieke bijdrage levert.

Het was ontzettend moeilijk om de eerste vier kleuren uit het palette goed voor jullie vast te leggen, maar ik denk dat ik op deze manier toch het beste weer kan geven hoe ze eruit zien. Op de linkse foto zie je de swatches van Mischief Minx, V Frisky, Natural Tease en She-naniganas. Deze bevatten een shimmer en lijken met de swatches erg veel op elkaar, ondanks dat ze in het palette redelijk wat verschillen. De overige vier tinten zijn mat en hebben een betere pigmentatie, deze brengen ook een stuk gemakkelijker aan.

Dit palette is overigens gemaakt met een nieuwe formule in compact poeder in Satin Shine, Smooth Pearl, Foiled Shadow en Creamy Matte. Dit zorgt voor een crèmeachtige, zijdezachte textuur en daarnaast een goede pigmentatie. Ook aan de highlighter is gedacht: deze is bijzonder door de formule Opalescent, hierdoor glijdt ‘ie over de huid met een mooie parelmoer glans. Ook de pigmentatie van de highlighter is ontzettend goed en brengt fijn aan, ik ben fan!

Al met al ben ik ontzettend tevreden over dit limited edition palette van MAC. De kleuren zijn draagbaar en brengen mooi aan. Daarnaast ben ik geen oogschaduw koningin, maar met dit palette heb je gelukkig zo een mooie look gecreëerd. Voor mijn look heb ik Schemer en Been There, Done that aangebracht in combinatie met Natural Tease en V Frisky. Ook de highlighter heb ik aangebracht! Met een primer blijven de kleuren in ieder geval acht uur mooi zitten, dus ook daar heb ik niets over te klagen. Het enige nadeel vind ik het feit dat de eerste vier kleuren redelijk veel op elkaar lijken, wat meer variatie had hierbij ook niet verkeerd geweest. Voor mij is dit in ieder geval een mooi pareltje die ik er nog vaak bij zal pakken!

Het Mischief Minx palette kost €39,95 euro en is verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf. Het is geen goedkoop palette, maar je krijgt er in ieder geval acht(!) mooie oogschaduws en een highlighter voor terug. En hurry, want op is op!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lotje 13 december 2017 at 21:59

  Ik vind de Mac girls echt een leuke collectie. Mooi palette is dit!
  Lotje plaatste onlangs…5 apps die ik gebruik bij het bloggenMy Profile

 • Reply Nienke 14 december 2017 at 14:08

  Ziet er uit als een handig basic oogschaduwpalette, de perfecte basic kleurtjes in één!
  Nienke plaatste onlangs…Winactie: Twee sauna Thermen Bussloo entree kaartjesMy Profile

 • Reply Quinty 14 december 2017 at 17:15

  Het ziet eruit als een mooi pallete, maar toch trekt het mij niet om hem te kopen. De buitenkant van het palette vind ik trouwens echt geweldig!
  Quinty plaatste onlangs…Tea topics | #1My Profile

 • Reply Nienke 15 december 2017 at 17:52

  Lekker basic dat is wel iets voor mij. Ik ben niet zo van de felle kleurtjes.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten