Geen categorie

Mijn bucketlist: 10 dingen die ik kan afstrepen

10 september 2014
Volgens mij heeft iedereen wel een aantal dingen die je nog graag zou willen doen of zou willen bereiken in de komende jaren. Ook ik heb een hele waslijst, maar ik heb er gelukkig al heel wat dingen van af kunnen strepen. Van een prachtige rondreis in Thailand, tot een programma maken voor Endemol. Benieuwd welke 10 dingen ik al van mijn bucketlist af kan strepen? Kijk mee! 

Rijbewijs in één keer behaald
Nog nooit ben ik zó ontzettend zenuwachtig geweest als een jaar geleden. Na 30 lessen mocht ik eindelijk op examen en heel zeker van m’n zaak was ik helaas niet. Na een zenuwslopende rit hoorde ik met klotsende oksels dat ik toch écht geslaagd was. Ik kan jullie niet vertellen hoe ontzettend blij ik toen was – en nog steeds ben – met m’n rijbewijs. Super fijn om onafhankelijk te zijn.


Een blog begonnen
Een van de grootste veranderingen afgelopen jaar is toch wel het starten van m’n blog. Eigenlijk ben ik 24/7 met de site bezig. Ik fotografeer, bewerk foto’s, bedenk en schrijf artikelen, doe inspiratie op, lees andere blogs en houd alle social media kanalen bij. Hoé gaaf is het dat ik 500 volgers binnen 4 maanden bereikt heb, ongelofelijk!

4 continenten bezocht
Misschien ben ik hier nog wel het meest trots op, ik heb ontzettend veel prachtige plaatsen in de wereld met m’n eigen ogen mogen bekijken. Een rondreis door Thailand, ontzettend veel stedentrips in Europa – denk aan Barcelona, Parijs, Rome, Londen etc-, een aantal zonvakanties in Egypte en natúúrlijk kan ik mijn laatste rondreis door Amerika niet vergeten. New York heb ik trouwens ook bezocht, absoluut een van m’n hoogtepunten! Zo kan ik inmiddels Azie, Europa, Amerika én Afrika al afstrepen!

Propedeuse behaald
Kort maar krachtig: ik wist m’n propedeuse afgelopen jaar te behalen in één jaar! Dit betekent dat ik alle studiepunten en dus alle tentamens gehaald heb. Stiekem ben ik best een beetje trots.

Quadrijden door de woestijn
Hoé gaaf, in Egypte besloten we om quad te rijden in the middel of nowhere. Ik mocht een eigen quad besturen en samen met een gids maakten we een tocht van twee uur. Met gezandstraalde benen kwam ik terug, maar wát een ervaring!

2 prachtige rondreizen gemaakt
De twee rondreizen die ik gemaakt heb verdienen toch nog een apart kopje in dit artikel. Vorig jaar maakten we een rondreis door heel Thailand, wat ik ontzettend mooi en bijzonder vond. Helaas liep die vakantie wat minder goed af, but we did it again! Dit keer Amerika, een onvergetelijke rondreis door het Westen. Voor meer verhalen kun je wat artikelen lezen die ik eerder geschreven heb.

Instrument bespelen
Lang geleden – in een héél ver verleden – leek het me leuk om een instrument te kunnen bespelen. Ik volgde drie jaar lang een cursus om noten te lezen – ik was toen volgens mij een jaar of 8 – en nadat ik m’n diploma bemachtigd had kocht ik mijn dwarsfluit. Inmiddels ligt ‘ie al zo’n acht jaar te verstoffen in de kast máár ik kan ‘m wel bespelen, toch?!


Wintersporten
Wie had dit ooit gedacht? Als je mij een beetje kent, weet je dat ik een held op sokken ben. Skien en snowboarden is nou eenmaal niet voor mij weggelegd, bleek na een paar lesjes wel. Toch ben ik dit jaar samen met papa en Joost op wintersport geweest in Zuid-Frankrijk. Super leuk en leerzaam!


Een tv-programma gemaakt voor Endemol
In het eerste jaar van m’n opleiding communicatie kregen we een échte opdrachtgever: Endemol! Het was de bedoeling dat je er in 12 weken een compleet nieuw tv-programma klaarstond, met veel verschillende regeltjes etc. We did it!


15 jaar vriendinnen
Ik kan met trots zeggen dat ik – oké, bijna! – 15 jaar vriendinnen ben met Lotte. Al sinds groep 1 van de basisschool zijn we dikke maatjes en dat is eigenlijk altijd zo gebleven! <3

Wat heb jij al af kunnen strepen?

You Might Also Like

90 Comments

 • Reply Cheyenne 10 september 2014 at 04:46

  Ik wil nu vooral succesvol mijn studies afronden, dan zou ik al heel blij zijn! Verder zou ik ook graag rondtrekken in Schotland , en gaan klimmen in de bergen. Leuk artikel!

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 06:18

   Dankje Cheyenne! Wat gaaf lijkt me Schotland, ik ben er ook nog nooit geweest!

 • Reply Laura Steenks 10 september 2014 at 04:54

  Leuk om te lezen! Oa m'n rijbewijs halen staat zeker op mijn lijstje. Oh en mijn Havo diploma natuurlijk!

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 06:18

   Dankje Laura! Aah ja, die twee zijn érg belangrijk. Het gaat je vast lukken! <3

 • Reply Michaela J. 10 september 2014 at 05:36

  Wat een leuke items kan je afstrepen! Mijn rijbewijs halen komt nu bovenaan te staan 😉

 • Reply Merdjelin 10 september 2014 at 05:46

  Wat een leuk artikel, heerlijk om al die dingen afgestreept te zien! Je bent goed bezig!! x

 • Reply Dagmar Valerie 10 september 2014 at 06:16

  Wooow wat een prachtige lijst, ongelooflijk leuk om te lezen, wat ben je toch een topper <3

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 10 september 2014 at 06:17

  Erg leuk lijstje! Wat heb je al leuke dingen kunnen afstrepen!

 • Reply Fleurtje 10 september 2014 at 06:35

  Wat een mooi lijstje! Al veel leuke dingen gedaan!

 • Reply Kimsbloglife 10 september 2014 at 07:19

  Wat een leuk lijstje! Je mag inderdaad best trots zijn! 🙂

 • Reply Irene Bienefelt 10 september 2014 at 07:20

  Leuke lijst! liefs irene

  http://www.madebyirenelouise.blogspot.com

 • Reply Renee Raadsheer 10 september 2014 at 07:27

  Denise, wat een prachtige lijst! Je mag echt trots zijn op jezelf! Je reizen, endemol, rijbewijs, propedeuse en wintersport! Allemaal zulke mooie en bijzondere dingen!

 • Reply Marloes 10 september 2014 at 07:27

  Wat een mooie lijst zeg! En wat een prachtige reizen heb je toch gedaan <3

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 07:32

   Dankjewel Marloes! Mijn dag kan vandaag ook niet stuk door je leuke pakketje! <3

 • Reply Kim - Bestyoubeauty.nl 10 september 2014 at 07:27

  Leuk artikel, 5 van die dingen kan ik ook al afstrepen.

 • Reply Justine A 10 september 2014 at 07:29

  Tof om te lezen. Mooie dingen kun je al afstrepen!

 • Reply Linda 10 september 2014 at 07:33

  Oh wat is het toch een prachtige lijst met punten die je af kan strepen! Tof dat je jou P in een jaar haalde en hoe vet is het om iets voor tv te doen! Mijn lief doe hetzelfde (media) en zo tof om alles van achter de schermen mee te krijgen. Thailand wil ik ook nog graag zien, ik kwam helaas niet verder dan het vliegveld haha 🙂 en heb zelf ook een quad gehad, nu ik erover lees mis ik het toch wel om rond te crossen 🙂 op naar de volgende tien dingen die je af kan strepen!

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 07:33

   Ah wat een lieve reactie Linda! Super gaaf dat je vriend voor de tv werkt, heel interessant hoe alles er van achter de schermen aan toe gaat!

 • Reply Mirne 10 september 2014 at 08:39

  Wat tof dat je al zoveel af kan strepen! Ik zou eigenlijk eens een echte lijst moeten maken.

 • Reply Eva Realitijd 10 september 2014 at 08:40

  Oh wauw! Heel jaloers op je rondreizen, staat ook nog op de bucketlist! 🙂

 • Reply Saskia 10 september 2014 at 08:42

  Super dat je zo veel hebt kunnen afstrepen, altijd fijn!

 • Reply Laura - Sunlight Dream 10 september 2014 at 08:43

  Hele gave bucketlist! Ik heb ook nog genoeg op mijn list staan xD

 • Reply Beautyjuf 10 september 2014 at 08:54

  Wat een prachtige lijst! Mooie zaken waar je volgen mij met een enorme smile op terug kunt kijken. Ik houd ook ontzettend van reizen. Het werkt gewoon echt verslavend, haha! Iedere keer wanneer ik van een reis terugkom, wil ik juist nog meer zien.

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 11:23

   Hihi dankje! Ik zag al jou prachtige reisverslagen ook al inderdaad, ik kan niet wachten om weer weg te gaan!

 • Reply Sara - lovelowbudget 10 september 2014 at 09:11

  Wat een super leuk artikel! Wat knap dat je zo snel je rijbewijs hebt gehaald. Daar heb ik toch echt 120 uur en 2 examens over gedaan. Het tweede examen had ik overigens pillen voor hartfalen van de dokter gekregen. God, wat was ik zenuwappig. En dwarsfluit, ja bekend verhaal! Dat ding ligt bij mij nu ook te verstoffen in de kast. Haha. 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 11:23

   Ah dankje Sara! Aaah, gelukkig heb je hem nu eindelijk binnen! Bij mij was het ook puur geluk, ik ben geloof ik nog nooit zó zenuwachtig geweest!

 • Reply Estelle Alessandra 10 september 2014 at 10:14

  Leuke bucketlist! Ik heb ook kunnen afstrepen dat ik mijn rijbewijs in een keer heb gehaald, een mooie verre reis heb gemaakt en al 16 jaar vriendinnen ben met mijn beste vriendin. Nu staat bovenaan mijn hbo diploma behalen en die kan ook ook bijna afstrepen 😀

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 11:24

   Dankjewel! Wat fijn dat jij ook je rijbewijs in een keer gehaald hebt! Super dat je HBO diploma ook bijna in the pocket is, ik moet nog twee jaar!

 • Reply Mayara Esther 10 september 2014 at 12:07

  Super gaaf dat je al zo veel van je lijst heb mogen afstrepen, hopelijk komen er steeds meer bij. Vooral het bezoeken van 4 continenten vind ik gaaf, zou ik zelf ook eens willen doen (ik heb al 2 continenten bezocht).

 • Reply Maaike 10 september 2014 at 12:53

  Gaaf, die opdracht voor Endemol! Wij hebben ook zulke opdrachten op school, echt tof om te doen 🙂

 • Reply Kiss & Make-up 10 september 2014 at 12:54

  Leuk! Proficiat dat je je rijbewijs van de eerste keer al had! Ik niet… 😉 En ja, door een woestijn reizen is echt een unieke ervaring eh. Ik deed het in Death Valley, onvergetelijk.

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 13:26

   Dankjewel! Ik ben ook door Death Valley gereden, super indrukwekkend!

 • Reply mesamaris.com 10 september 2014 at 13:08

  Mooi lijstje heb je al van je bucketlist kunnen afstrepen zeg 🙂

 • Reply Esmée 10 september 2014 at 13:18

  Wauw, wat heb je al mooie dingen bereikt. Gefeliciteerd met je rijbewijs en je propedeuse. Ongelofelijk hoe snel je blog groeit, ga zo door, je doet het echt super! x

 • Reply Renate 10 september 2014 at 14:05

  Wat een leuk lijstje! En heel gaaf dat je een rondreis door Amerika hebt gedaan, dat wil ik ook nog echt heel graag een keer doen!

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 14:31

   Dankje Renate! Amerika was veruit het leukste wat ik tot nu toe gedaan heb, ik kan het je dan ook zeker aanraden!

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 10 september 2014 at 14:43

  Superleuk om te lezen :)! Je hebt al erg leuke dingen van je lijstje mogen afstrepen! Zelf hoop ik nog veel te reizen (Parijs, Rome, Barcelona) en een tijdje naar Australië te gaan :)!

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 15:41

   Dankjewel Lieselot! Wat gaaf, Australie staat ook echt nog op mijn bucketlist!

 • Reply Kim 10 september 2014 at 14:49

  Wauw, hele fijne dingen kan je allemaal al aftrepen <3. You're doing goood!

 • Reply Stiene Saenen 10 september 2014 at 14:56

  Wauw, zoveel leuke dingen kunnen afstrepen!!
  Proficiat met je rijbewijs ook 😀
  x

 • Reply Lotje - Beautybylj 10 september 2014 at 15:09

  Wauw wat heb je al mooie dingen gedaan! XOXO

 • Reply natasha 10 september 2014 at 15:27

  Superleuk om te lezen! Wat knap dat je in zo'n korte tijd zo enorm veel volgers hebt gekregen, wauw!

  Liefs x

 • Reply Manon Boerakker 10 september 2014 at 15:59

  Super om te lezen en wow ik wist niet dat je zo kort blogde super!

 • Reply Lizzy 10 september 2014 at 16:34

  Wat een leuk artikel Denise! 🙂 Echt knap wat je al bereikt hebt met het bloggen! Je bent goed bezig! En wat goed dat je je propedeuse hebt gehaald! En wat gaaf dat je bent gaan wintersporten! Je hebt al veel bereikt van je bucketlist!

 • Reply JulieStarr 10 september 2014 at 16:41

  Echt erg leuk om te lezen! 🙂
  Ik vind het ook leuk om te zien dat je altijd op alle reacties reageert, dat geeft een erg betrokken indruk! 😉

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 20:01

   Ah dankjewel Julie! Lief dat je dat zegt, ik vind het ook leuk wanneer ze aandacht aan mijn reactie besteden!

 • Reply Raounak 10 september 2014 at 17:00

  Trots mag je zeker zijn!

 • Reply Globe Love 10 september 2014 at 17:04

  wat heb je al super veel gave en leuke dingen kunnen afstrepen! & blog je nog maar 4 maand .. wow ! knap hoor, doe ik je niet na haha
  Liefs Ryanne

 • Reply Marlayne Vermeulen 10 september 2014 at 18:23

  Leuk artikel!

 • Reply Madeleine Lestuny 10 september 2014 at 18:46

  Mooi om te lezen! Wat ben je goed met alles bezig geweest 🙂

 • Reply Manon 10 september 2014 at 19:00

  Wat leuk zeg je hebt superveel leuks gedaan, ik was voor mijn rijbewijs ook zoooo zenuwachtig niet normaal. Niet nodig want ook ik had hem in 1 keer Joehoe, nu heb ik eigenlijk vooral saaie dingen op mijn bucketlist ik wil graag een mooi huis en een kat haha, maar als het kan ook nog graag een keer naar Zuid-Afrika 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 20:02

   Gaaf dat je je rijbewijs ook in een keer wist te behalen, wauw! Zuid-Afrika lijkt me ook zó gaaf!

 • Reply Jill Van Dooren 10 september 2014 at 19:11

  Wat een geweldige dingen heb je gedaan! (500 volgers in 4 maanden, whut!?) En in één keer je rijbewijs halen, ik wilde dat ik dat kon zeggen. Ik had mijn theorie al op zak maar helaas is hij verlopen aangezien rijlessen me iets té duur werden..

 • Reply Jessica 10 september 2014 at 20:41

  wat heb je leuke dingen gedaan!
  Ik wil zó graag mijn rijbewijs halen!
  Ik ben dit jaar naar Warschau gegaan, en dat stond héél hoog op mijn wishlist!

 • Reply Valerie 12 september 2014 at 00:20

  Een lijst om trots op te zijn 🙂

 • Reply Charlotte 13 september 2014 at 11:46

  Wauw wat een mooie dingen kan je afstrepen! heel tof

 • Reply Anna 17 september 2014 at 07:05

  wat een mooie lijst! wat heb je al veel van de wereld gezien x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten