Geen categorie

Mijn bucketlist: 8 dingen die ik graag nog af zou willen strepen

7 oktober 2014
Een fantastische trip naar Amerika, op een olifant gereden door Thailand, een selfie voor de letters in Hollywood en mijn rijbewijs met vlag en wimpel in één keer gehaald. Allemaal fantastische gebeurtenissen waar ik nog steeds dagelijks ontzettend van geniet. Natuurlijk heb ook ik nog veel wensen en vandaag vertel ik jullie acht dingen die ik graag van mijn bucketlist zou willen afstrepen. Kijk je met me mee?

Reizen

Al sinds ik me kan herinneren zijn we ieder jaar een aantal keer op vakantie gegaan, af en toe met het vliegtuig maar ook genoeg gezellige kampeervakanties in eigen land. De afgelopen jaren heb ik steeds meer van de wereld gezien – rondreizen door Amerika en Thailand – en dit is me zo goed bevallen dat ik hier graag mee door zou willen gaan. Vooral Curacao en Australië staan hoog op m’n lijstje!

Een eigen onderneming

Eigenlijk wist ik al op jonge leeftijd dat ik graag iets voor mezelf wilde beginnen. Hoe tof is het om eigen baas te zijn en zelf je tijden in te delen? Gelukkig ben ik prima zelfstandig en kan ik ook goed verantwoordelijkheid nemen dus wellicht komt er nog wel iets op m’n pad wat ik later écht op zou willen starten. Wie weet wordt Beauty By Denies nog wel eens mijn eigen onderneming? 🙂


Fotografie cursus

Wat zou ik graag een fotografie cursus willen doen! Ik heb sinds een paar maanden m’n eerste spiegelreflex camera aangeschaft en merk dat er zó veel opties opzitten die ik nooit allemaal zelf kan uitvogelen. Iemand zin om mee te gaan?


HBO diploma behalen

Ik ben goed op weg en hoop over twee jaar mijn HBO diploma in the pocket te hebben! Wat ik daarna ga doen is nog een groot raadsel maar het lijkt me heerlijk om gewoon helemaal afgestudeerd te zijn.


Sporten

Een sport vinden die goed bij mij past, klinkt makkelijk en is het absoluut niet. Ik heb meer dan 11 jaar getennist en ook 2 jaar op hockey gezeten maar een paar jaar geleden vertrok ik met steeds meer tegenzin richting de sportvelden. Toch begint het stiekem wel weer te kriebelen als ik weer bij een tennisbaan sta.. Sporten is in ieder geval écht iets wat ik moet gaan doen. En snel.


1000 volgers op alle social media kanalen

Het lijkt me zó gaaf om op alle social media kanalen – inclusief mijn blog! – 1000 volgers te hebben. Misschien nog een beetje ver gezocht, maar de Instagram teller staat al weer op 925 volgers – bijna bijna! – en ook op Bloglovin gaat het goed. Twitter en Facebook blijven een beetje achter maar dit mag de pret niet drukken. Volg jij mij al?


Een eigen plekje

Ondanks dat ik het erg goed heb thuis, zal ik vroeg of laat toch op zoek gaan naar een plekje voor mezelf. Het lijkt me geweldig om alle woonboulevards en magazines af te struinen om inspiratie op te doen en zo mijn paleisje helemaal in te richten zoals ik het in gedachten heb. Laat die interieur blogs maar komen!

Jaar bloggen

Ik blog nu bijna een half jaar – 18 oktober! – maar er is echt een mijlpaal bereikt wanneer ik in april een jaar blog. Mijn droom is om op deze datum terug te kijken met net zo veel plezier en passie als dat ik nu aan mijn blog werk. Ook hoop ik dat ik dan nog meer tevreden ben over de artikelen die ik plaats en gewoon weer een beetje meer gegroeid ben!


Wat staat er op jouw bucketlist?

You Might Also Like

97 Comments

 • Avatar
  Reply Laura Steenks 7 oktober 2014 at 04:16

  Mooie dingen! Ik hoop voor je dat ze allemaal uitkomen!

 • Avatar
  Reply Anniek 7 oktober 2014 at 05:21

  Tof om te lezen! Leuk om te zien hoe je in zo'n korte tijd zoveel volgers hebt weten te verzamelen, een teken van goede kwaliteit!

 • Avatar
  Reply Inge | blogboutique 7 oktober 2014 at 05:37

  Sommige dromen komen wellicht sneller uit dan de ander, maar ik weet zeker dat ze allemaal gaan uitkomen!

 • Avatar
  Reply Dagmar Valerie 7 oktober 2014 at 05:46

  Wauw wat een heerlijk lijstje, ik hoop van harte dat je van al deze mooie punten werkelijkheid kunt maken <3

 • Avatar
  Reply Lovely Lonnie 7 oktober 2014 at 05:56

  Wat een mooie doelen heb je nog! En ik hoop dat ze allemaal mogen uitkomen is je gegunt! En wat heb je al veel mooie dingen mogen doen. Liefs

 • Avatar
  Reply Marloes/GLAMOURMOES 7 oktober 2014 at 06:17

  Mooie bucketlist! Ik wil ook nog graag eens een fotografiecursus doen!

 • Avatar
  Reply Kimsbloglife 7 oktober 2014 at 06:19

  Leuk om te lezen! Een fotografiecursus lijkt me ook wel fijn! Ik ben altijd zo jaloers op bloggers die van alles prachtige foto's kunnen nemen! En ik ben ook echt nog op zoek naar een sport die me ligt.. Sinds kort ben ik terug begonnen met dansen en dat vind ik wel fijn 🙂 maar helaas is het maar 1 keer per week… En mijn eigen plekje (samen met mijn vriend), daar kijk ik ook echt heel erg naar uit!

 • Avatar
  Reply Yudeska 7 oktober 2014 at 06:23

  Oeh ik heb alweer bijna 2.000 volgers op insstagram dus moet makkelijk haalbaar zijn die 1.000. Maar je hebt mooie dingen opgeschreven

 • Avatar
  Reply Justine A 7 oktober 2014 at 06:35

  Mooie bucketlist! Ik weet zeker dat je ze allemaal zult gaan halen! 🙂

 • Avatar
  Reply Melanie Jong Tjien Fa 7 oktober 2014 at 06:35

  Mooie bucketlist! Als je van je blog je onderneming wilt maken, weet ik zeker wel dat je er komt! Je artikelen zijn zo leuk en worden inderdaad steeds beter <3

 • Avatar
  Reply Esther 7 oktober 2014 at 07:00

  Hele leuke bucketlist! Ik ga met je mee op fotografie cursus, haha! Oh en reizen, sporten en een HBO diploma halen kan ook op m'n lijstje worden gezet. Leuk artikel (:

 • Avatar
  Reply Sharona 7 oktober 2014 at 07:03

  Ontzettend toffe dingen heb je al gedaan en ben je van plan nog te gaan doen! Ik ben ervan overtuigd dat alles wat je wil mogelijk is, zolang je er maar hard voor blijft werken! En dat doe je :)!

 • Avatar
  Reply Marloes 7 oktober 2014 at 07:49

  Wat een mooi lijstje Denise! Dat gaat vast helemaal goedkomen <3

 • Avatar
  Reply Raounak 7 oktober 2014 at 07:57

  Vooral afstuderen staat bij mij hoog. Wat zou dat fijn zijn!

 • Avatar
  Reply Mariëlle M. 7 oktober 2014 at 08:52

  Hele leuke lijst, je hebt echt al ontzettend veel bereikt in niet eens een halfjaar! Ik hoop voor je dat al je doelen (snel) uitkomen, iets om voor te werken is altijd fijn he 🙂

 • Avatar
  Reply Lou Leeft 7 oktober 2014 at 09:07

  Mooie lijst. Ik hoop dat al je dromen mogen uitkomen:-)

 • Avatar
  Reply Anna 7 oktober 2014 at 09:25

  Wat een mooie lijst! Ik moet ook echt weer gaan sporten, haha. X

 • Avatar
  Reply kim 7 oktober 2014 at 09:26

  Heel fijn lijstje! Ik hoop dat het je allemaal gaat lukken 😀

 • Avatar
  Reply Lisanne 7 oktober 2014 at 09:56

  Mooi lijstje! Bijna alle dingen die je noemt staan ook op mijn bucketlist haha

 • Avatar
  Reply Jouvence 7 oktober 2014 at 10:02

  een mooie buckietlist heb je.! xx

 • Avatar
  Reply Anoniem 7 oktober 2014 at 10:08

  Denise ! Mooie lijst en dat gaat helemaal goed komen met jou!! Groet Edwin

 • Avatar
  Reply Kimberley NJ 7 oktober 2014 at 10:13

  Heel gaaf om te lezen. En wie weet wordt Beauty By Denies nog je eigen onderneming, gaaf!

 • Avatar
  Reply Laura 7 oktober 2014 at 10:41

  Wat een mooie bucketlist! Een aantal dingen zou ik zelf ook graag willen doen. Een fotografie cursus lijkt mij ook super handig en leuk om te doen!

 • Avatar
  Reply Manon Boerakker 7 oktober 2014 at 10:53

  Wat een mooi lijstje, ik wil ook graag nog een foto cursus nemen

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 7 oktober 2014 at 15:31

   Hihi dankjewel Manon! Lijkt me ook zo gaaf, ik zou graag wat handiger worden met m'n camera!

 • Avatar
  Reply Renee Raadsheer 7 oktober 2014 at 10:56

  Wat een mooie lijst, ik hoop dat je alles kunt doen en kunt waar maken! Je verdient het! <3

 • Avatar
  Reply Rebecca 7 oktober 2014 at 12:40

  Ah tof die foto bij Hollywood, zo een soort heb ik ook haha. Vond het zo tof!
  De laatste 3 dingen staan ook op mijn lijstje 🙂

 • Avatar
  Reply Cindy 7 oktober 2014 at 13:10

  Een hele mooie lijst, een lijst die ook prima haalbaar is. Een half jaar bloggen binnenkort, yay!

 • Avatar
  Reply Rachel Kromdijk 7 oktober 2014 at 14:35

  je hebt al erg mooie dingen beleefd en gedaan! ik wil ook wel een fotografie cursus met mijn canon 60d gaan doen.. en ook van mijn youtube kanaal en blog kunnen leven.. liefs

 • Avatar
  Reply Marlayne Vermeulen 7 oktober 2014 at 15:06

  Mooi lijstje!

 • Avatar
  Reply Mandy Doornenbal 7 oktober 2014 at 15:45

  Ik weet zeker dat je heel snel veel dingen kan afstrepen van je lijst! Je hebt in een half jaar al super veel bereikt met je blog. Super knap! Een fotografiecursus lijkt me ook erg leuk en nuttig.

 • Avatar
  Reply Window On My Wardrobe 7 oktober 2014 at 15:50

  Hele leuke bucket list! Een echt stekje vinden is echt heerlijk, en het inrichten ervan ook! En een eigen zaak wil ik ook erg graag, maar financieel gezien is dat niet zo eenvoudig. Ik heb nu al een zaak in bijberoep maar zou er graag een fulltime job van maken. Alles op z'n tijd he, maar nu moet ik eerst goed werken en sparen om dat te kunnen verwezelijken!

  X Sara

 • Avatar
  Reply Janne 7 oktober 2014 at 16:05

  Mooi lijstje! Ik wil ook graag op mezelf wonen, maar aangezien ik volgend jaar waarschijnlijk een tussen jaar ga doen blijf ik een jaartje langer thuis. Gaaf dat je naar Thailand bent geweest, lijkt me echt geweldig daar. Australië staat ook op mijn lijstje 🙂

 • Avatar
  Reply Anne Solveig 7 oktober 2014 at 16:44

  Mooie doelen Denies! <3 Het gaat je vast en zeker snel lukken!

 • Avatar
  Reply esther geertsma 7 oktober 2014 at 16:58

  Je hebt een mooie bucketlist! Ik heb wel wat herkenbare dingen haha, Ik hoop snel samen te gaan wonen met mijn vriend.. helaas kunnen we niet echt wat vinden. Wat goed dat je bijna 1000 volgers hebt! Je doet het hartstikke goed meid en je hebt een hele leuk blog

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 7 oktober 2014 at 17:56

   Ah dankjewel Esther! Wat een ontzettend lieve reactie, bedankt voor je complimenten. Dat huisje gaat er vast en zeker snel komen, ik ga voor je duimen!

 • Avatar
  Reply Femke 7 oktober 2014 at 17:00

  Mooi lijstje heb je gemaakt! En wauw, wat gaat het goed met jouw blog zeg! Ik weet zeker dat je sowieso wel aan die 1000 volgers komt 😀

 • Avatar
  Reply Petra 7 oktober 2014 at 17:10

  Volgens mij zijn sommige dingen best op korte termijn te realiseren.. mooie lijst…..komt vast goed!

 • Avatar
  Reply Daniëlle Springer 7 oktober 2014 at 17:31

  Wauw, blog je nog maar een half jaar?! Ik had echt het idee dat je al veel langer blogte! Ik wil ook nog wel eens een fotografie cursus gaan volgen <3

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 7 oktober 2014 at 17:58

   Jaaa, nog geen half jaar zelfs! Voor mij voelt het ook al wel wat langer hoor!

 • Avatar
  Reply Rosa 7 oktober 2014 at 17:52

  Lijkt heel veel op mijn bucket list! Leuk om te lezen 🙂

 • Avatar
  Reply Sara - lovelowbudget 7 oktober 2014 at 17:59

  Super leuk lijstje! Veel succes met het waarmaken van deze fijne bucketlist.

 • Avatar
  Reply Mayara Esther 7 oktober 2014 at 18:02

  Mooie en vooral hele leuke lijst! Ik wil graag ook een fotografie cursus volgen zodat ik meer uit mijn camera kan halen.

 • Avatar
  Reply Eilish (artisticstateofmind) 7 oktober 2014 at 18:08

  Bijna alles van je lijstje staat ook op mijn lijst haha! Die 1000 volgers ga jij wel redden hoor! Je bent echt een voorbeeld.. we bloggen ong even lang en jij hebt al zoveel meer bereikt.. echt jaloers!

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 7 oktober 2014 at 18:56

   Ah wat leuk dat we dezelfde interesses hebben! Wauw Eilish, wat een complimenten! Gaat bij jou ook helemaal goedkomen topper!

 • Avatar
  Reply Iris The Beauty Magazine 7 oktober 2014 at 18:35

  Super leuk lijstje! En wat leuk dat je bijna een half jaar blogt! Dat is wel een feestje waard!

 • Avatar
  Reply alookinsidethelife 7 oktober 2014 at 18:56

  Wauw, je bent snel gegroeid in zo'n korte tijd. En een fotografie cursus, dat lijkt me echt geweldig. 🙂

 • Avatar
  Reply Saraya Callewaert 7 oktober 2014 at 21:13

  Leuk artikel!
  Leuk om te lezen 🙂
  X

 • Avatar
  Reply Isabel Cristina 7 oktober 2014 at 21:51

  Wat een mooi lijstje, ik hoop dat je ze allemaal kunt afstrepen. Veel succes!

 • Avatar
  Reply Bianca 7 oktober 2014 at 21:55

  Leuk lijstje! Ik zou graag eens naar een groot en bijzonder event gaan voor mijn blog, duiken in een koraalrif en een helikopter besturen haha!

 • Avatar
  Reply Natasja 8 oktober 2014 at 07:08

  Mooi lijstje! Een eigen onderneming wil ik graag ook nog een keer afstrepen op mijn lijstje en reizen naar verre landen staat ook nog heel hoog. 🙂

 • Avatar
  Reply Kim Buining 8 oktober 2014 at 12:13

  Oh wat een leuke dingen heb je al gedaan en wil je nog doen! Een fotografie cursus wou ik ook heel erg graag ooit gaan doen en daarom heb ik gevraagd of professioneel fotograaf Arno de Jonge een cursus zou willen geven speciaal voor Bloggers. Hij wou dit graag doen en op 19 okt. as. gaat het dan echt gebeuren.

  Het word gesponsord door o.a. Dr. Hauschka en je kan er al voor 25 euro heen 🙂 Heel vet en misschien ook wat voor jou? Zou het heel tof vinden om je te ontmoeten.

  https://www.facebook.com/pages/Masterclass-Fotografie-by-Immind/297517823764750

  Liefs,
  Kim

  • Avatar
   Reply Denise van Kalmthout 8 oktober 2014 at 20:23

   Oh wauw Kim, dankjewel voor je tip. Helaas vind ik Groningen een beetje te ver. Wanneer het dichterbij gehouden wordt, is dit zeker een leuke optie!

 • Avatar
  Reply Lieselot Vandemeulebroucke 8 oktober 2014 at 20:20

  Australië staat ook erg hoog op mijn verlanglijstje om te bezoeken! Dat lijkt me zo'n fantastische ervaring! Je hebt een erg leuke bucket-list opgesteld :)!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten