Geen categorie

Mijn gloednieuwe Calvin Klein designerbag!

10 augustus 2014

Ein-de-lijk kan ik jullie mijn nieuwste aanwinst showen: m’n gloednieuwe designerbag van Calvin Klein. Stiekem heb ik een enorme obsessie voor tassen – ik kan heel de dag besteden aan het bekijken van de duurste exemplaren – en eindelijk heb ik er weer eentje bij m’n collectie kunnen voegen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Kijk je met me mee?

Een week geleden ben ik naar Amerika geweest en daar heb ik na-tuuur-lijk ook even geshopt. Ik had veel positieve verhalen gehoord over de gigantische outletstore in Las Vegas en kon het niet laten om er zelf ook een bezoekje aan te brengen. Werkelijk alle merken hadden hier een eigen winkel, met de fijnste prijsjes variërend van 20% tot zelfs 90% korting!

Deze prachtige tas zag ik in de Calvin Klein store staan en mijn blik werd er meteen naartoe geworpen. Toen ik het prijskaartje zag kon ik een klein vreugdekreetje niet onderdrukken, wauw! 60% korting voor deze beauty, nee er was geen twijfel mogelijk dat ik deze zou laten liggen. Ik ben zelf gek op dit soort ‘klassieke’ tassen en het slangenprintje vond ik ook nog eens erg gaaf. Heel materialistisch ingesteld ben ik ook weer niet, maar nu Calvin Klein op de voorkant glimt kan ik er niets aan doen dat het stiekem best een gelukkig gevoel geeft, haha!

De tas is net niet groot genoeg om er een laptop in te doen – het wordt dus geen ‘schooltas’ – maar verder kunnen alle dagelijkse benodigdheden er prima in. Ook zit er nog een lang hengsel bij, waardoor je hem ook over je schouder kunt dragen.

Ik kan nog steeds bijna niet geloven dat ik deze beauty voor een heerlijke prijs op de kop heb weten te tikken. Het is vast een tas uit de wat oudere collectie van Calvin Klein, maar ach, dit staat er niet op toch?! Dit exemplaar staat nu bijna een weekje tussen m’n tassencollectie te shinen en ik ben er ontzettend blij mee. Hij is licht, handig in gebruik en ook nog eens ontzettend mooi. Ik ben geloof ik een beetje verliefd geworden..

Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas?

You Might Also Like

53 Comments

 • Reply Lovely Lonnie 10 augustus 2014 at 05:46

  Wauw hij is zo mooi! Wat een geluk dat je deze met korting hebt kunnen kopen. En dat deze van een oudere collectie is maakt toch niets uit.

 • Reply beautydiarynl 10 augustus 2014 at 08:27

  Wow, I love it! En wat een goede korting!
  Veel plezier met je aankoop, wat ongetwijfeld gaat lukken!

 • Reply Jasmijn 10 augustus 2014 at 08:28

  Wauw, hij is echt prachtig! <3 Ik heb zelf ook een lichtelijke tassen verslaving en moet me vaak inhouden om niet een impulsieve en veel te dure aankoop te doen. Super leuk ook dat je hem in zo'n outlet centre hebt kunnen kopen 🙂 Liefs x

  • Reply Denise van Kalmthout 10 augustus 2014 at 13:12

   Dankjewel Jasmijn! Ik ben inderdaad zo blij dat ik hem met deze super korting heb kunnen bemachtigen. Tassen zijn leuk!

 • Reply Petra 10 augustus 2014 at 09:36

  Het is echt een plaatje om te zien…heel erg mooi!

 • Reply Annelies DP 10 augustus 2014 at 12:33

  Ik kan ook echt verliefd worden op handtassen.. hoe raar het ook klinkt 😀 Mooie aankoop! Liefs

 • Reply Irene Bienefelt 10 augustus 2014 at 13:59

  Waauw ik vind hem heel gaaf! liefs irene

  http://www.madebyirenelouise.blogspot.com

 • Reply Anna 10 augustus 2014 at 14:38

  Wat tof! Niet mijn stijl, (die print dan), maar kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent. Hij ziet er super mooi en strak afgewerkt uit! Fijn ook dat je korting kon krijgen 🙂 Als ik in Amerika was zou ik ook zeker een designer tas aanschaffen! X

 • Reply Melissa 10 augustus 2014 at 15:20

  Wat een prachtige tas!
  x

 • Reply beautylisz.com 10 augustus 2014 at 17:32

  Wat tof dat je hem met zoveel korting hebt kunnen kopen! De tas is niet echt mijn stijl. Maar ben wel blij voor jou dat je er zo happy mee bent! 😀

 • Reply Svenja 10 augustus 2014 at 18:31

  Waaaauw, wat een prachtige exemplaar <3 Leuk ook dat je niet voor een standaard kleur bent gegaan, maar voor een gave print, lekker opvallend, just how i like it <3

  • Reply Denise van Kalmthout 11 augustus 2014 at 15:20

   Ah dankjewel voor je lieve reactie Svenja! Ja, weer eens wat anders! <3

 • Reply iThinkPink 10 augustus 2014 at 19:26

  Echt een prachtige tas!

 • Reply Alexa Op 't Land 10 augustus 2014 at 21:28

  wat een prachtige tas en wel 60% korting! pareltje

 • Reply Saraya Callewaert 10 augustus 2014 at 22:21

  Wauww wat een Beauty <3
  X

 • Reply Kimberley NJ 10 augustus 2014 at 22:58

  Wauw! Lijkt me een onwijs fijne tas.
  En wat issie mooi! Vooral met zoveel procent korting. Wauw!

 • Reply Window On My Wardrobe 11 augustus 2014 at 06:57

  Echt een suuuuupermooie tas! Ik ben verliefd!

  X Sara

 • Reply Lisa's Beautybabbels 11 augustus 2014 at 09:53

  Wauw, wat een beauty! Heel veel plezier ermee 🙂

 • Reply Esmée 11 augustus 2014 at 13:41

  Wauw, hij is echt heel erg mooi! Ik werd ook een beetje verliefd toen ik de foto's zag, dus ik snap je volledig. Super dat je hem met korting hebt kunnen scoren, want ik zou echt niet zeggen dat hij uit een oudere collectie komt, hij is nog helemaal van deze tijd. x

 • Reply Valerie 11 augustus 2014 at 17:43

  Waaauw, Denise! Deze tas is echt prachtig. En wat een geluk dat je zoveel korting kreeg 🙂

 • Reply Lotje - Beautybylj 11 augustus 2014 at 19:15

  Wat is ie mooi!!! xxx

 • Reply Sarah 12 augustus 2014 at 15:25

  Hij is echt prachtig!! De print is echt geweldig, en ook nog voor een fijne prijs, beter kan niet! 😀

 • Reply Myrthe 12 augustus 2014 at 19:24

  Ik heb niet veel met designertassen, of designers in het algemeen, maar WAAAW!

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 12 augustus 2014 at 19:31

  Supermooie tas :)! Die slangenprint maakt het echt af <3!

 • Reply Rachel Kromdijk 13 augustus 2014 at 12:38

  wauw hij ziet er echt super uit! liefs x

 • Reply Mariëlle M. 14 augustus 2014 at 13:07

  Wat een super gave tas <3

 • Reply Sophie 14 augustus 2014 at 16:07

  Wauw; jaloers!! Haha xxx Sophie

 • Reply Hetlevenvaneenvanderpoorten 17 augustus 2014 at 12:03

  Wow, prachtige tas! Heb je goed gescoord. Ik kocht zelf mijn Steve Madden tas ook voor een prijsje in Amerika, hier in België vind je dit niet zo snel.

  • Reply Denise van Kalmthout 7 september 2014 at 21:35

   Dankjewel! Hier in Nederland helaas ook niet, ik had er eigenlijk veel meer mee moeten nemen!

 • Reply Estelle Alessandra 24 augustus 2014 at 20:07

  Echt een leuke tas en niet veel mensen hebben 'm 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten