Fashion

Mijn nieuwe classy handtas van Patrizia Pepe

9 augustus 2016

I’m so happy, ik heb eindelijk een handtas van Patrizia Pepe bemachtigd! Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken (lucky!) en al snel wist ik dat ik voor deze classy en handige zwarte tas zou gaan. Naast het feit dat ‘ie ongelofelijk mooi is, past mijn laptop er precies in. Ideaal voor het komende schooljaar! Vandaag veel outfitfoto’s en een uitgebreide beschrijving van dit exemplaar. Kijk je met me mee?

Patrizia pepePatrizia pepe Patrizia pepe Patrizia pepe Patrizia pepeDe handtas waar ik voor gegaan ben heeft de kleur black/beige en heeft de juiste afmetingen om een laptop (in mijn geval de MacBook Pro Retina 13″) in te vervoeren, maar groter kan ook prima. Daarnaast kunnen ook mijn By Lou Lou portemonnee, een klein toilettasje en een flesje drinken nog de tas in. Precies groot genoeg om in september weer te gebruiken als schooltas, maar daarnaast neem ik hem ook graag mee naar de stad als shopper of tijdens een dagje weg. Ondanks dat de tas gemaakt is van leer, is ‘ie gelukkig niet heel zwaar. Het strakke design van de tas zorgt in ieder geval voor een toffe uitstraling en door de matzwarte kleur kun je hem echt bij iedere outfit goed combineren. Daarnaast kun je de tas aan de hand dragen, maar ook aan de arm. Hier is het hengsel lang genoeg voor, ideaal!

De tas heeft geen ritssluiting bovenaan, maar wel verschillende vakken die afgesloten kunnen worden. Belangrijke spullen kun je dus gewoon veilig opbergen en daarnaast kun je met twee koordjes aan de bovenkant de tas ook helemaal dichtknopen. Ziet er ook nog eens heel tof uit! Verder vind ik de gouden details op de tas ook erg mooi, ik let er altijd op dat ik tijdens het dragen van deze Patrizia Pepe ook gouden sieraden draag. Ziet er nog net iets mooier en geslaagder uit. Naast mijn veel gedragen Paper Bag heb ik dus weer een fijn exemplaar om te gebruiken voor school, kantoordagen en grote shopsessies. Ondanks dat de tas dus redelijk groot is, vind ik het door het lichte gewicht geen moeite om hem overal mee naar toe te slepen. Mocht ik echt op stap gaan ‘s avonds dan neem ik natuurlijk wel een kleiner tasje mee, maar voor overdag is deze Patrizia Pepe handtas in ieder geval helemaal geschikt. Ik heb de tas inmiddels al een aantal keren gedragen en vind hem echt ontzettend fijn. Hij is stevig, ontzettend mooi en handig: zeker een aanrader!

Heb jij een tas van Patricia Pepe? En wat vind jij van dit exemplaar?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Valerie 9 augustus 2016 at 11:09

  Wauw, schitterende foto’s Denise! Welke lens/camera gebruik jij? En hele mooie, praktische handtas 🙂

  • Reply Denise 9 augustus 2016 at 14:04

   Lief, dankjewel Valerie! Ik fotografeer met mijn 50mm f/1.8 lens en ik heb de Sony Alpha A58!

 • Reply Amanda 9 augustus 2016 at 11:12

  Wat een mooierd!
  Amanda plaatste onlangs…TARTELETTE BY TARTE OOGSCHADUW PALETTESMy Profile

 • Reply Marloes 9 augustus 2016 at 12:09

  Wauw wat een prachtig exemplaar! Hij is heel mooi!
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #113My Profile

 • Reply Maaike 9 augustus 2016 at 12:15

  Wat een mooie tas en het jurkje wat je aanhebt is ook érg mooi 🙂
  Maaike plaatste onlangs…NEW IN – Witte sneakers van de PrimarkMy Profile

 • Reply Mariëlle 9 augustus 2016 at 12:39

  Ik vind de hele outfit geweldig <3 Maar de tas is ook super tof!
  Mariëlle plaatste onlangs…Hoe mijn agenda er uit ziet – mijn organiserMy Profile

 • Reply Yvette 9 augustus 2016 at 14:03

  Wat een mooie tas 🙂

 • Reply Jamey 9 augustus 2016 at 14:42

  Heel erg mooi!
  Jamey plaatste onlangs…3D Blogger Event Essence en CatriceMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 9 augustus 2016 at 14:54

  Ik vind Patrizia Pepe echt een leuk merk. Ik heb er een blazer van. Toffe foto’s!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Hotspot in Den BoschMy Profile

 • Reply joske 9 augustus 2016 at 15:03

  ik ga zeker ook eens naar deze tas kijken

 • Reply Larissa 9 augustus 2016 at 18:49

  Wauw, wat een énorm mooie tas! Inderdaad classy, en staat je heel leuk! Als een tas je kan ‘staan’.. Haha. In elk geval past ‘ie goed bij je, laat ik het zo zeggen ;). Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…Een jaar later: mijn eerste spiegelreflexcamera!My Profile

 • Reply Natascha 9 augustus 2016 at 19:49

  Wat een mooie tas zeg! Staat ook erg gaaf bij je jurkje 🙂

 • Reply Femke 9 augustus 2016 at 19:53

  Oh wauw! Wat een prachtige tas, helemaal mijn ding! Wat heb je ook een mooi jurkje aan :-)!
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: Save or kill tagMy Profile

 • Reply Julia 9 augustus 2016 at 20:03

  Wat een mooie tas en vooral ook hele mooie foto’s zeg!
  Julia plaatste onlangs…Hoe bespaar je geld met online shoppen?My Profile

 • Reply Lisa 9 augustus 2016 at 21:08

  Hele leuke tas!!
  Lisa plaatste onlangs…We’re Back!My Profile

 • Reply Linda 11 augustus 2016 at 00:43

  Oh wauw wat een beauty, deze tas is echt prachtig! Hij staat je ook heel erg goed <3
  Linda plaatste onlangs…Stralende gladde huid | 3 x ontharenMy Profile

 • Reply Mylou 11 augustus 2016 at 16:46

  Wauw! Heel mooie tas en prachtige foto’s 🙂

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 11 augustus 2016 at 19:40

  Prachtige tas Denise! Zo’n model is ideaal voor school, maar voor mij zou ie ook perfect zijn voor werk.
  Marloes – GLAMOURMOES plaatste onlangs…GLAMOURMOES WEEKLY 119: Shoppen, uiteten en CanicrossMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 16 augustus 2016 at 22:35

  Wat een super gave handtas en wat een mooie foto’s meid!
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Hallo augustus – Nieuwe baan, vakantie, verjaardagMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten