Fashion

Mijn nieuwe grijze enkellaarsjes van Sacha

5 september 2015

Het perfecte paar schoenen voor in de herfst, het blijft voor mij een héél lastig onderwerp. Na die heerlijke zomerse dagen op mijn favoriete Minnetonka-sandaaltjes, comfy badslippers en favoriete sleehakken blijft het een pittig moment wanneer de dichte schoenen weer uit de kast getrokken worden. Laat staan wanneer je alvast een nieuw paar voor de wat koudere maanden aan wil gaan schaffen…

Tijdens mijn zoektocht naar het perfecte paar heb ik heel wat in mijn handen gehad. Wil ik gaan voor een nieuw paar sneakers (daar heb ik er oprecht véél te weinig van, mijn Woden sneakers worden veel te vaak uit de kast getrokken) of ga ik voor een wat vrouwelijkere schoen? Het is niet zo dat mijn schoenenplank leeg is, stiekem past er eigenlijk echt geen paar meer bij,  maar ach, a woman can never have enough shoes, right? Ergens roept er ieder seizoen een klein stemmetje om een nieuw paar schoenen in mijn garderobe en vaak, héél vaak, geef ik daar dan toch weer aan toe.

Uiteindelijk ben ik als een blok gevallen voor deze toffe grijze enkellaarsjes van Sacha. Naast mijn enorme collectie aan zwarte laarsjes (met een minimale hak van 13 cm, blijft lastig tijdens een dagje weg) leek het me tof om gewoon eens iets compleet anders te kiezen. Dacht ik… sinds twee winters loop ik namelijk rond op een favoriet paar Shabbies, waar deze laarsjes toch eigenlijk wel verdacht veel op lijken. Oké, dit nieuwe paar is grijs in plaats van zwart, heeft een wat hogere hak en geen voering aan de binnenkant én je betaalt er ook nog eens minder dan de helft(!) voor. Één ding weet ik in ieder geval zeker: het wordt geen straf om deze schoenen om te wisselen voor mijn luchtige sandaaltjes. Ik heb het er zelfs graag voor over, laat de herfst maar komen!
Heb jij ook een favoriet paar laarsjes?
Liefs,
Denise

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Esther 5 september 2015 at 06:12

  Hele mooie laarsjes! Bij mij kriebelt het ook eigenlijk weer om een nieuw paar enkellaarsjes aan te schaffen. Shabbies heb ik ook nog staan, can't wait om ze weer uit de kast te trekken 🙂

 • Reply Anouk Hodemaekers 5 september 2015 at 06:16

  Leuke laarsjes! Krijg er al echt een herfstgevoel van

 • Reply Suze 5 september 2015 at 07:01

  Wat een mooie laarsjes, super leuk zijn ze en perfect voor dit weer 🙂 X

 • Reply Desiree Wanders 5 september 2015 at 07:39

  Prachtige laarsjes! Al zijn zulke hakken niet voor mij weg gelegd, helaas!

 • Reply Justine A 5 september 2015 at 08:03

  Ze zijn echt heel pretty! <3

 • Reply Iep 5 september 2015 at 08:31

  Wat een prachtige laarsjes. En je hebt het zoooo leuk vastgelegd! Daar houd ik echt van!
  Liefs Iep

 • Reply Valerie 5 september 2015 at 08:46

  Wat een mooi paar laarsjes! Ik krijg nu ook weer zin om een nieuw paar laarsjes aan te schaffen!

 • Reply withlovefromS 5 september 2015 at 08:53

  Mooie laarsjes heb je gekocht! Ik hoop dat het zonnetje nog een aantal keer gaat schijnen en dat we nog even onze sandaaltjes kunnen aandoen! 🙂

 • Reply Amber Schaelaeckens 5 september 2015 at 08:58

  Wauw ontzettend leuke laarsjes! Ik denk dat ik maar eens maar sacha moet! 🙂

 • Reply Nina Koch 5 september 2015 at 09:51

  Ik vind ze leuk! De hak ziet er ook nog fijn uit, alsof hier prima op te lopen is 🙂

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 5 september 2015 at 10:17

  Dit lijken mij echt heerlijke schoenen om op te lopen 😀 Ze zijn echt heel erg leuk 🙂

 • Reply Ismay 5 september 2015 at 11:17

  Prachtige laarsjes! Inderdaad ideaal voor de herfst. Ik heb ook echt een favoriet. Ook zwarte enkellaarsjes met een blokhak. Ze lopen echt super fijn 🙂

 • Reply Kaylee 5 september 2015 at 14:01

  Leuke laarsjes! Heb nu al zin in de herfst 🙂

 • Reply Denise Joanne 5 september 2015 at 15:32

  Sacha is echt by far de leukste schoenenwinkel, vind ik! <3

 • Reply Anne-Sterre van der Zalm 5 september 2015 at 16:15

  Wat een toffe laarsjes, ideaal voor de herfst en de winter. Ik zou ook wel zo'n paar willen!

 • Reply Daphne 5 september 2015 at 17:08

  Wat een leuke laarsjes! Ze zijn op vele manieren te combineren zie ik al 🙂 Ik draag op dit moment vooral m'n Superstars, maar heb ook zwarte laarsjes met veters en een hakje en die vind ik ook heel leuk, al doen ze wel wat pijn aan m'n voeten, haha.

 • Reply Dionne Knooren 5 september 2015 at 18:20

  Ze zijn heel tof!

 • Reply Kim van Kampen 5 september 2015 at 19:02

  Die zijn echt prachtig!!

 • Reply Esmée 5 september 2015 at 20:50

  Wat een gave laarsjes! Ik heb ook heel veel leuke laarzen gezien bij Sacha, binnenkort echt eventjes naar de winkel om ze te passen. x

 • Reply Lisanne 6 september 2015 at 09:29

  Wat een mooie laarsjes zijn dat!

 • Reply Melissa 7 september 2015 at 19:59

  Ik vind je nieuwe enkellaarsjes zo mooi!

 • Reply Evelien - www.ohfashion.nl 9 september 2015 at 21:15

  Leuke laarsjes zijn dat! Sacha heeft leuke schoenen altijd.

 • Reply Inge 16 september 2015 at 09:19

  Leuke laarsjes zijn het! Grijs is altijd mooi, past ook overal wel bij. Ik kan alleen niet goed op hakken lopen, krijg snel last.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten