Fashion

Mijn nieuwe sneakers van EST1842

22 november 2016

Sneakers, je kunt ze niet genoeg hebben. Ik ontving afgelopen week een super tof paar van het merk EST1842, inclusief een gave blauwe kleur en klittenband. Benieuwd met welke outfit ik ze combineer? Kijk mee!

EST sneakers est-outfit EST sneakers EST sneakersWollen jas: Zara    |     Schoenen: EST1842       |       Broek: H&M       |      Tas: Myomy      |     Hoesje: Kruidvat     |      Shirt: Zara

Gisteren ben ik gezellig samen met m’n moeder de stad ingedoken, tijd om een aantal sinterklaas inkopen te doen en lekker veel cadeaus te kopen. Tussendoor maakten we een paar foto’s van mijn outfit, inclusief mijn nieuwe sneakers van het merk EST1842 zien. Simpele sneakers in het donkerblauw met klittenband, gewoon pure liefde voor dit exemplaar. Ik heb het de laatste tijd al vaker voorbij zien komen, sneakers met klittenband, maar nu ik zelf zo’n paar bezit weet ik pas HOE handig het is. Geen geklooi meer met veters of ritsen die kapot gaan, klittenband laat je nooit in de steek én het ziet er ook gewoon heel tof uit.

Naast het mooie design lopen ze ook hartstikke goed. Ik maakte helaas wel de fout om tijdens het inlopen van de sneakers geen sokken te dragen, GEEN aanrader. Met sokken zitten ze overigens wel helemaal prima en een stuk beter :-). Deze variant is er trouwens ook nog in het legergroen, zwart en taupe, maar ik besloot om eens gek te doen en voor een kleur te gaan die ik nog helemaal niet heb. Genoeg donkerblauwe shirtjes en jassen in m’n garderobe hoor, maar geen enkel paar schoenen in het blauw, de keuze was dus snel gemaakt. Meer informatie over de Something Blue Velcro Sneakers van EST1842 vind je trouwens op deze website, voor een paar betaal je 89,95 euro. Leuke prijs voor toffe sneakers, ik ben in ieder geval helemaal

Wat zijn jouw favoriete sneakers?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Yvette 22 november 2016 at 06:51

  Ze staan je erg goed 🙂 . Ik moet nog een beetje wennen aan het klitteband .

 • Reply Dionne 22 november 2016 at 08:19

  Ik vind je schoenen echt onwijs mooi!
  Dionne plaatste onlangs…Vijf mooie AirBnB’s in ManchesterMy Profile

 • Reply Jamey 22 november 2016 at 09:10

  wat een leuke sneakers!
  Jamey plaatste onlangs…HHB report #2 Maestro kwasten by MariMy Profile

 • Reply Tedje 22 november 2016 at 09:14

  Hele leuke schoenen! En mooie foto’s!

 • Reply Maaike 22 november 2016 at 09:29

  Liefde voor schoenen met klitteband! Ik vind ze echt heel tof <3
  Maaike plaatste onlangs…Dit zijn de dingen waar ik nu naar uitkijkMy Profile

 • Reply Suzanne 22 november 2016 at 09:37

  Echt prachtige schoenen!
  Suzanne plaatste onlangs…Deze haartruc scheelt je uiteindelijk veel tijdMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 22 november 2016 at 09:50

  Oeh ze zijn super tof!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016My Profile

 • Reply Larissa 22 november 2016 at 09:58

  Wauw, dat zijn mooie schoenen! Staan je heel leuk ook!
  Larissa plaatste onlangs…13X cadeau ideeën voor de feestdagen voor vrouwen onder de €50My Profile

 • Reply Léonie 22 november 2016 at 10:08

  Ah die zijn zo leuk! Schoenen met klittenband lijken me inderdaad onwijs handig maar had ze tot nu toe alleen nog in het wit gezien. Die blijven niet lang wit met dit weer, haha. Je hebt een hele mooie kleur uitgekozen, love it! <3
  Léonie plaatste onlangs…Update: hoe gaat het nu met mij?My Profile

 • Reply joske 22 november 2016 at 10:13

  schoenen zijn echt heel mooi, ik ga ook eens kijken

 • Reply Charel 22 november 2016 at 10:21

  De schoenen vind ik heel erg tof! Zelf heb ik geen schoenen met klittenband dus dat is even wennen maar ze staan je erg goed!
  Charel plaatste onlangs…My muesli flakes+chocolateMy Profile

 • Reply laura 22 november 2016 at 10:34

  mooie foto’s, ze staan je echt superleuk die sneakers X

 • Reply Marjolein 22 november 2016 at 11:39

  Oh leuk! Ik kende het merk nog niet, maar zal het zeker eens bekijken!
  Ik heb er zelf met klittenband van Adidas en dat is zoooo gemakkelijk.

 • Reply Kelsey 22 november 2016 at 13:26

  Leuke outfit & de sneakers zijn echt vet! Liefs, Kelsey

 • Reply anna 22 november 2016 at 14:14

  Ik vind ze erg tof! Leuke foto’s ook <3 Zelf heb ik ook een paar donkerblauwe schoenen maar ik vind dat lastig te combineren haha!
  anna plaatste onlangs…MLBB #88 | DAGJE ZWOLLE, INSTAGRAM EN VRIESKOU!My Profile

 • Reply Rachel 22 november 2016 at 14:19

  ze zijn echt mega leuk! <3 mooie foto's ook!

 • Reply Sabine 22 november 2016 at 19:11

  Hele toffe shoes 🙂
  Sabine plaatste onlangs…Els, 2016My Profile

 • Reply Lesley 22 november 2016 at 21:23

  Wat een super leuke sneakers zijn dat zeg! Ik vind klittenband nog steeds erg tof staan, en de kleur is ook mooi 🙂
  Lesley plaatste onlangs…Outfit | De tule rok, celebrate life!My Profile

 • Reply Alexandra • ilumuoti 23 november 2016 at 12:48

  Ik heb zelf niet zoveel met klitteband op schoenen, maar ze staan je wel heel tof! 🙂

  xx Alex
  Alexandra • ilumuoti plaatste onlangs…THAT GIRLMy Profile

 • Reply Laura 25 november 2016 at 20:25

  Heel tof!:)
  Laura plaatste onlangs…Velvet: 5 manieren om deze herfst/winter trend te dragenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten