Persoonlijk

Mijn planning op New Year’s Eve

31 december 2015

Wauw, wat een ongelofelijk jaar is 2015 voor mij geweest. Een jaar vol met hoogtepunten en uiteraard ook wat minder leuke gebeurtenissen, waar ik binnenkort uitgebreid op terugblik in een uitgebreid jaaroverzicht. Vanavond gaan we met z’n allen knallend het jaar uit (met uiteraard héél veel champagne), een moment waar ik jullie graag nu al even mee naartoe neem.

Na lang twijfelen heb ik toch besloten om met Joost, mijn vriend, en zijn vrienden mee te gaan naar Rotterdam. Voorgaande jaren hebben we ook samen oudjaar gevierd, maar er zijn de afgelopen maanden een aantal dingen veranderd waardoor het toch ook dit jaar anders zal zijn. We kochten een aantal weken geleden kaartjes voor een feest op een boot, maar na lang wikken en wegen hebben we deze weer verkocht en zullen we gewoon weer een kroegentocht maken, zodat we niet ‘opgesloten’ zitten op de boot en lekker zelf kunnen beslissen waar we naartoe gaan. Uiteraard gaan we eerst nog uitgebreid eten in een luxe restaurant en uiteindelijk met de taxi weer terug. Ik heb er zin in!

En dan, mijn outfit….. Door alle stress rondom mijn onderzoeksverslag (waar ik de rest van deze mooie oudejaarsdag aan ga besteden) ben ik helemaal vergeten om iets nieuws aan te schaffen… Het is niet dat ik niks in mijn kast heb hangen (verre van dat), maar mijn inspiratie op het gebied van kleding is de laatste maanden ver te zoeken. Misschien dat ik nog een vrij gaatje vind om vanmiddag even een uurtje te winkelen, we’ll see. Mochten jullie nog kledingsuggesties hebben (jurkje, rokje, broek en wat voor schoenen?!!) dan hoor ik het uiteraard GRAAG. Tussen het werken door vandaag heb ik gelukkig nog wel een gezellige lunch gepland met mijn beste vriendinnetje, die ik graag nog even wil zien voordat we het nieuwe jaar ingaan (lekker cliché).

Aanstaande maandag, 4 januari, lever ik mijn verslagen in op school en vanaf dan heb ik écht vakantie tot en met 9 februari. Een heel gek idee dat er even helemaal niets gedaan hoeft te worden, maar na vier maanden fulltime stage lopen en dat vervloekte document maken ben ik wel toe aan even helemaal niets. Mochten jullie benieuwd zijn wat ik allemaal al gepland heb in januari, morgen verschijnt er een uitgebreid artikel online. En ik kan jullie verklappen, ik ga het jaar 2016 HEEL erg goed beginnen…

Een hele fijne jaarwisseling voor jullie allemaal en ik wens jullie een prachtig en liefdevol 2016, met uiteraard heel wat blogjes van mij <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply José 31 december 2015 at 15:46

  Leuke plannen heb je! Alvast een fijne jaarwisseling toegewenst. 🙂

 • Reply Manon 31 december 2015 at 16:15

  Geniet van je jaarwisseling, alvast heel veel plezier!
  Manon plaatste onlangs…Persoonlijk | Wat ik heb geleerd in 2015My Profile

 • Reply Mariëlle 31 december 2015 at 17:09

  Ik wens je heel veel plezier! Fijne jaarwisseling<3
  Mariëlle plaatste onlangs…Mijn hoogtepunten van 2015My Profile

 • Reply Lisa 31 december 2015 at 17:39

  Ik wens jou een spetterend uiteinde en een top 2016!
  Lisa plaatste onlangs…Get ready with me | New years eveMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 31 december 2015 at 18:05

  Leuke plannen! Jij ook een hele fijne jaarwisseling x
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Terugblikken op 2015My Profile

 • Reply Sarah 31 december 2015 at 18:53

  Heel veel plezier. Geniet van je jaarwisseling!
  Sarah plaatste onlangs…Goede voornemens 2016?My Profile

 • Reply anna 31 december 2015 at 20:26

  Veel plezier vanavond! 😀 Happy new year!
  anna plaatste onlangs…DE HOOGTEPUNTEN VAN 2015!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten