Fashion

Mijn sieraden van Happiness Boutique

12 november 2015

Zonder sieraden ga ik de deur niet uit en het leek wel alsof Happiness Boutique dit wist toen ik afgelopen week een mailtje kreeg of ik iets uit wilde zoeken uit de ENORME webshop. Heel eerlijk, heel veel van dit soort verzoeken sla ik af, maar na een blik in de webshop was ik al meteen verkocht op twee paar oorbellen die ik absoluut ook zelf aangeschaft zou hebben. I love it!

In de webshop van Happiness Boutique heb je de keuze uit enorm veel vintage en statement sieraden, zoals kettingen (echt, hier hebben ze de allermooiste!), oorbellen, ringen, armbanden en zelfs kleding. Iedere dag gaat mijn sieradendoos met oorbellen sowieso een keer open om er wat uit te pakken, waardoor mijn keuze snel gemaakt was. Ik koos twee paar uit waar ik ontzettend blij mee ben, ze zijn in het echt namelijk nóg mooier dan online en hartstikke betaalbaar.

Pearl Charm Statement Earrings

Denise en parels… jullie weten nu waarschijnlijk wel dat dit dé ultieme combinatie is. Naast de pareloorbellen die ik laatst van Joost cadeau kreeg, heb ik er nu een nieuw favoriet paar bij. Het is super fijn dat de sluiting van deze Pearl Charm Statement Earrings helemaal dichtgaat (en ik dus niet wéér een oorbel kan verliezen.. onhandig zal ik altijd blijven) en daarnaast maken de gouden details om de parel het geheel wat specialer. Ik heb ze inmiddels al vier dagen op rij aangehad en ze zijn zo licht dat ik ze helemaal niet voel, wat voor mij ideaal is. Deze klassieke oorbellen zijn dus eigenlijk geschikt zijn voor iedere gelegenheid en kosten 12,90 euro per paar. Voor mij absoluut een nieuwe favoriet, it’s definitely worth the money!

Floral Inspired Statement Earrings

Naast de parel oorbellen die ik zo ongeveer iedere dag draag, leek het me ook eens leuk om juist voor iets ANDERS te gaan. Iets dat ik nog niet in mijn sieradendoos heb zitten en een paar oorbellen waarmee ik een keer opval. Want ja, de feestdagen komen er weer aan en een flink paar oorbellen kan ook hartstikke leuk zijn op een basic outfit. Deze Floral Inspired Statement Earrings in de vorm van bladeren zijn in ieder geval lekker opvallend en ondanks dat de sluiting van mij wel anders had gemogen (er is namelijk een grote kans dat ik dit soort oorbellen kwijt raak, woops), zijn ze ontzettend mooi om te dragen tijdens een diner of een feestje. Daarnaast ook nog lekker betaalbaar, voor 15,90 euro zijn ze te bestellen op de webshop van Happiness Boutique.

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd geworden, draag jij ook iedere dag oorbellen? En zo ja, echt statement oorbellen of juist kleine hangers, parels of knopjes?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Femke 12 november 2015 at 06:35

  Ik hou van oorbellen, toch heb ik er tegenwoordig veel te weinig omdat ik regelmatig een allergische reactie krijg door het dragen van oorbellen. Pearl Charm Statement Earrings vind ik erg mooi.
  Femke plaatste onlangs…Review: Make Up van Xelly Cabau van KasbergenMy Profile

  • Reply Denise 12 november 2015 at 08:59

   Wat vervelend! Dankjewel, dat is ook mijn favoriet! 🙂

 • Reply Desiree 12 november 2015 at 08:10

  Wat een super mooie oorbellen zeg! Ik ben heel benieuwd hoe ze je staan! 🙂 Ergens houd ik niet zo van oorbellen..althans bij mezelf niet. Komt waarschijnlijk omdat ik die al super lang niet meer heb gedragen.
  Desiree plaatste onlangs…Cheffrey – TortillataartMy Profile

  • Reply Denise 12 november 2015 at 09:00

   Ah dankjewel, ik zal er nog wat ‘aan foto’s’ mee maken, haha! 🙂

 • Reply Jamey 12 november 2015 at 08:52

  Leuke oorbellen! maar zijn ze niet ontzettend zwaar?
  Jamey plaatste onlangs…By LouLou – My Smart Little BagMy Profile

  • Reply Denise 12 november 2015 at 09:00

   Dankje! Nee, de parel oorbellen zijn sowieso erg licht. Natuurlijk zijn de Floral Inspired Statement Earrings iets zwaarder, maar ik vind het zelf niet vervelend eigenlijk. Niet te veel mee springen, haha 😉

 • Reply beautifulday4makeup 12 november 2015 at 09:51

  De blaadjes vind ik echt supermooi. Deze wil ik ook wel dragen

 • Reply Lindsey Beljaars 12 november 2015 at 11:00

  Wat een mooie sierraden, ben nu wel erg benieuwd hoe ze je staan! 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Dr. Hauschka Rouge Powder 03 Blushing RoseMy Profile

 • Reply Marushi 12 november 2015 at 14:02

  Heel apart! Niet echt mijn ding, maar ze zullen je ongetwijfeld leuk staan!
  Marushi plaatste onlangs…Film review – Crimson peakMy Profile

 • Reply Rachel 12 november 2015 at 14:31

  Ziet er prachtig uit zeg!

 • Reply Kim 12 november 2015 at 16:41

  Ik vind de oorbellen heel erg mooi!
  Kim plaatste onlangs…Marco Borsato Symphonica in RossoMy Profile

 • Reply Manon 12 november 2015 at 17:39

  Ik vind de sieraden heel erg mooi!
  Manon plaatste onlangs…Max & More 8 Color Eyeshadow Palette / Nude LookMy Profile

 • Reply Melissa 12 november 2015 at 18:01

  De kleine parel oorbellen zijn echt te mooi! De grote zijn inderdaad perfect voor de feestdagen 🙂
  Melissa plaatste onlangs…Spinazie-Banaan SmoothieMy Profile

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 12 november 2015 at 18:49

  Wat een prachtige sieraden! Vooral de parelvariant vind ik heel tof! Ik droeg eerder altijd oorbellen, maar ik kan er helaas niet meer tegen. Zelfs niet tegen mijn dure oorbellen van Pandora. Daar baal ik wel ontzettend van.
  Marloes/GLAMOURMOES plaatste onlangs…Shoplog Primark november 2015My Profile

 • Reply Donna Luisa 12 november 2015 at 18:56

  Mooie oorbellen! Ik heb zelf eigenlijk nooit andere oorbellen in dan degene die bij mijn ketting horen, maar dat neemt niet weg dat ik dol ben op sieraden 🙂
  Donna Luisa plaatste onlangs…Tony’s Chocolonely, de lekkerste chocolade!My Profile

 • Reply Kelly 12 november 2015 at 19:57

  Wat een prachtige oorbellen! Ik heb ook wat moois mogen uitzoeken, ben benieuwd wanneer het binnenkomt!
  Kelly plaatste onlangs…Monotheme parfumsMy Profile

 • Reply anna 12 november 2015 at 20:22

  Oh wauw, die statement earrings zijn echt prachtig!
  anna plaatste onlangs…TRAVEL | WEEKENDJE KOPENHAGENMy Profile

 • Reply Eilish 12 november 2015 at 21:26

  Ik draag al jaren geen oorbellen meer. Van de 1 op de andere dag was ik er klaar mee haha
  Eilish plaatste onlangs…Beauty ♥ Ik ben een Diva | MACMy Profile

 • Reply Anne-Sterre 12 november 2015 at 22:12

  Ik snap helemaal dat je dit aanbod niet af kon slaan, wat een mooie sieraden!
  Anne-Sterre plaatste onlangs…Ik betrapte overvallers met hun buitMy Profile

 • Reply Yvette 12 november 2015 at 22:29

  Die met parels zijn echt mooi 🙂
  Zelf draag ik elke dag knopjes , parels ook van de primark .
  Ik houd van lekker simpel .

 • Reply Rosanne 12 november 2015 at 22:35

  Wauw mooie sieraden zeg! Je ziet heel vaak zilver qua sieraden, daarom is zwart ook eens leuk.

 • Reply raounak 13 november 2015 at 08:50

  Heel mooi!

 • Reply Daphne 13 november 2015 at 10:48

  Wauw, prachtige oorbellen!
  Daphne plaatste onlangs…PARIS – Do’s & Don’tsMy Profile

 • Reply Esmée 13 november 2015 at 12:51

  Ik draag tegenwoordig het liefst knopjes. Het zit net wat lekkerder, want als ik grote oorbellen in heb, dan ben ik zo onhandig haha. Al vind ik het laatste exemplaar echt prachtig. Ik heb toevallig laatst een ketting uitgekozen, kan niet wachten tot hij binnenkomt. x
  Esmée plaatste onlangs…BOURJOIS NUDE SMOKY OOGSCHADUWMy Profile

 • Reply irene 13 november 2015 at 14:50

  Wauw, heel mooi! Ik vind kleine oorbelletjes altijd super fijn. Maar voor een feestje is iets groters ook altijd heel leuk!

  Liefs Irene
  irene plaatste onlangs…New in: Schoenen Super MeMy Profile

 • Reply Linda 15 november 2015 at 10:08

  Wat een prachtige oorbellen! Ik heb er laatst een ketting uit mogen zoeken en die ziet er ook zo mooi en feestelijk uit <3 Echt een heerlijke webshop!
  Linda plaatste onlangs…Weekvlog 4 | PR afspraken, Zalando Blogger Awards & ParijsMy Profile

 • Reply dresses and daisies 15 november 2015 at 10:57

  Ziet er pretty uit! 🙂
  dresses and daisies plaatste onlangs…Win een heel groot make-up-, nagel- en verzorgingspakket!My Profile

 • Reply Stylish Mom 15 november 2015 at 12:30

  Heel erg mooi!
  Stylish Mom plaatste onlangs…Jennifer 5 maandenMy Profile

 • Reply Withlovefroms 15 november 2015 at 19:12

  Heel mooi zijn ze! <3

 • Reply Marloes 15 november 2015 at 21:46

  Wat een mooie sieraden <3
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #79 Rare week, camera gewonnen & lunchenMy Profile

 • Reply Alexandra 16 november 2015 at 14:59

  Hele mooie oorbellen heb je gekozen! Ik draag zelf altijd kleine oorbelletjes, dat vind ik het fijnste 🙂

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…SilenceMy Profile

 • Reply Wies | Nature of Happiness 18 november 2015 at 13:32

  Hele toffe sieraden! Zelf draag ik niet zulke grote oorbellen, maar misschien toch maar eens proberen 🙂
  Wies | Nature of Happiness plaatste onlangs…MAC Lipstick WhirlMy Profile

 • Reply Claudia 21 november 2015 at 12:23

  Wauw, zo mooi! Vooral het tweede paar is prachtig! Liefs
  Claudia plaatste onlangs…Shop Daily Poetry | EindhovenMy Profile

 • Reply Teddy 22 november 2015 at 21:07

  Wat een gave oorbellen!
  Teddy plaatste onlangs…5x films om vandaag nog te kijkenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten