Persoonlijk

Mijn stage is afgelopen, wat nu?

28 december 2015

Waarschijnlijk hebben jullie de afgelopen weken wel een aantal keren voorbij zien komen dat ik vanaf augustus vijf dagen per week stage liep op kantoor bij DutchCowboys. Op dit moment heb ik al weer 2,5 jaar van de opleiding HBO communicatie achter de rug, waarbij ik dus ook onder andere een meewerkstage moest vinden én een adviesplan moest schrijven voor een probleem in de organisatie. Inmiddels zitten de vier maanden erop, maar wat nu?

Allereerst geloof ik dat ik wel kan zeggen dat ik heel veel geluk heb gehad met de stage die ik de afgelopen maanden gevolgd heb. Het kantoor zat nog geen tien minuten fietsen bij me vandaan, alle medewerkers zijn jong en gezellig, ik heb de leukste stagebegeleidster ooit gehad (Tedje!!!! eigenlijk veel meer een vriendin dan een begeleidster) het is er lekker informeel en de werkzaamheden zoals bloggen, artikelen schrijven en social media zijn me zo ongeveer op het lijf geschreven. Het was dan ook niet moeilijk om een bedrijf te kiezen waar ik stage wilde gaan lopen: DutchCowboys. Één van de grootste blogs in Nederland en een bedrijf waar ik ongetwijfeld heel veel van kon gaan leren. Waar ik uiteindelijk zelfs echte vriendinnen heb gemaakt en het geen moment ongezellig heb gehad.

En nu (we zijn inmiddels vier maanden verder) zit het er allemaal al weer op…. Het is een gek idee dat ik sinds vandaag niet meer vijf dagen in de week op kantoor zit, terwijl alles wél gewoon doorgaat daar. Stiekem check ik nog steeds minimaal tien keer per dag de blog, stuur ik mijn collega’s berichtjes en vraag ik me af en toe af of ik alles wel goed ingepland heb op social media (wat ik sinds vandaag dus helemaal niet meer hoef te doen!). Ik heb inmiddels mijn eindbeoordeling van het bedrijf binnen (spannend!), maar zoals ik stiekem wel een beetje gehoopt had is alles ontzettend positief uitgevallen. Zó positief, dat ik nu zelfs een baan heb en tussen mijn minor door weer lekker terug aan de slag ga. HEEL erg blij mee!!! Ik ga overigens een minor volgen aan de Fotovakschool in Rotterdam, waar ik nu al ontzettend naar uitkijk. Maar het duurt nog even, tot 9 februari heb ik namelijk officieel vakantie. Mijn planning voor de maand januari is dan ook nu al een feestje (maar daar moeten jullie nog even op wachten, artikel volgt!).

Intussen ben ik druk bezig met het afronden van mijn onderzoeks- en adviesplan, dat ik volgende week maandag op school in moet leveren. Spannend en ontzettend stressvol, maar ik heb inmiddels wel in de gaten dat bijna alles op het einde toch wel goed komt… Ik ga er vanuit dat dit nu ook gaat gebeuren. In het ergste geval moet ik straks iets aanpassen, maar ach… van fouten kan ik leren en het is heus geen wereldramp dat het niet in één keer goed gemaakt wordt. Dus. Dit blogje wilde ik gewoon even schrijven tussen het werken aan mijn onderzoek door, als afleiding en omdat ik niet kan wachten tot ik dat verschrikkelijke document straks op school ingeleverd heb. We’ll see…. to be continued…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 28 december 2015 at 17:00

  Super fijn dat je zo van je stage genoten hebt! Ik heb tot juni fulltime stage, en daarna ben ik klaar met mijn master opleiding… wel eng hoor als je niet weet wat er daarna gaat gebeuren!
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Recept | Feestelijke homemade macaronsMy Profile

  • Reply Denise 28 december 2015 at 18:47

   Pff, dat begrijp ik helemaal! Heel veel succes nog met je stage! 🙂

 • Reply Denise 28 december 2015 at 17:00

  Dat klinkt als een onwijs leuke stage. Tedje lijkt me zeker een heel leuke begeleidster. En wat onwijs gaaf dat je een baan aangebroken hebt gekregen. Ik loop nu stage op een basisschool met speciaal onderwijs ( totaal iets anders dan, maar ook echt super leuk!) en moet ook veel verslagen en onderzoeken maken. Wat ik dan weer een stuk minder leuk vindt, dus ik kan helemaal begrijpen dat het zo mega fijn is als je onderzoek ingeleverd kan worden! Succes nog met de laatste loodjes! <3
  Denise plaatste onlangs…Diary #12 – Cadeautjes, sushi en mannenhartenMy Profile

  • Reply Denise 28 december 2015 at 18:48

   Ah dat klinkt inderdaad heel leuk, veel succes nog!

 • Reply Dionne 28 december 2015 at 17:16

  Wauw! Wat is de tijd snel voorbij gegaan zeg. Nu nog even knallen en dan is het voorbij
  Dionne plaatste onlangs…Mijn reizen van 2015My Profile

 • Reply Laura en Jaimy 28 december 2015 at 17:22

  Ohh wat fijn zeg!! Wat goed dat je daar lekker kunt blijven en hoe fijn om nog zo lang vakantie te hebben!
  Laura en Jaimy plaatste onlangs…De ‘sporty girl’ tagMy Profile

 • Reply Kelly 28 december 2015 at 17:22

  Volgens mij heb je echt de leukste stage ooit gehad! Natuurlijk was het hard werken maar als ik je erover hebt gehoord / en het heb gelezen op je blog, heb je onwijs veel geleerd en ook plezier gehad! Succes met je onderzoek!
  Kelly plaatste onlangs…31 Cinedays of december #28 Vlog 24 decemberMy Profile

  • Reply Denise 28 december 2015 at 18:49

   Dankjewel Kelly! <3

 • Reply Sandra 28 december 2015 at 18:29

  Wat gaaf dat je een minor gaat volgen aan de fotovakschool! Super goed ook van je dat je zo’n goede beoordeling hebt gekregen bij je stage. Super tof dat je een baan aangeboden hebt gekregen! Geniet van al die mega mooie lichtpuntjes en veel succes met het afronden met je onderzoeks- en adviesplan!
  Sandra plaatste onlangs…Photo Diary #40 | Macbook gekocht, kerst & nieuwe telefoonMy Profile

 • Reply Manon 28 december 2015 at 18:48

  Succes met de laatste loodjes! Je hebt volgens mij een onwijs leuke stage gehad
  Manon plaatste onlangs…Mijn kerstcadeau | E-readerMy Profile

 • Reply Mariëlle 28 december 2015 at 18:55

  Dit klinkt ook echt als een droombaan, zo super leuk! En hoe fijn is het als je op je stage gewoon een super tijd hebt. Veel succes met de laatste loodjes en het volgende ‘project’ 🙂
  Mariëlle plaatste onlangs…Dermolin DagcrèmeMy Profile

 • Reply Mariska 28 december 2015 at 19:58

  Fijn dat je je stage zo leuk vond, lang niet iedereen vindt zo’n leuke plek! Succes met alle volgende avonturen en projecten 🙂
  Mariska plaatste onlangs…DuWop rotating map palette (review) + kerstoutfitMy Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 28 december 2015 at 21:05

  Van wat ik op je blog lees en zie lijkt Dutchcowboys mij ontzettend gezellig 🙂 Je heb wel echt geluk gehad hoor, het is vast niet overal zo gezellig. Ik wens je nog veel succes met het onderzoek.
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Personal photo diary #52 too much food, gifts & foute kersttruienMy Profile

 • Reply anna 28 december 2015 at 21:25

  Leuk om te lezen! Gaaf dat je een baan hebt gekregen en ook fijn dat je stage zo goed beviel. Dat was bij mij wel anders, haha! En wat heerlijk dat je nu zo lang vakantie hebt. Ik ben wel een beetje jaloers, haha! 😀
  anna plaatste onlangs…MIJN BEAUTY FAVORIETEN VAN 2015My Profile

 • Reply Jennifer | JenniferZ 28 december 2015 at 21:28

  Het klinkt echt ls de ideale stage plaats, wat een geluk heb ge had! Ik zit pas in het eerste jaar van mijn hbo dus hoef me nog niet druk te maken over stage 🙂

 • Reply Yvette 28 december 2015 at 22:24

  Je stage klinkt echt als een leuke plek 🙂 bofkont jij .

 • Reply Desiree 28 december 2015 at 22:30

  Waaaaaauw! Wat gaaf! Als ik jou was zou ik het van de daken schreeuwen en heel veel vreugde dansjes doen! Gefeliciteerd met die baan! En succes met de laatste lootjes. Geniet je wel een beetje van oudjaarsdag? 🙂
  Desiree plaatste onlangs…Diary – Midweek in Vaals (Zuid-Limburg)My Profile

 • Reply Withlovefroms 28 december 2015 at 22:31

  Wat fijn dat je stage zo goed is meegevallen! 🙂 En zo tof dat je zo’n lange vakantie hebt! Geniet ervan!

 • Reply Sophie 28 december 2015 at 22:51

  Yay, zo goed van jou! Je gaat vast en zeker ook een geweldig punt krijgen vanuit je school! Succes met de laatste loodjes! You can do it!
  Sophie plaatste onlangs…Mijn 2015!My Profile

 • Reply Bianca 29 december 2015 at 07:59

  Whaaaat! Wat ontzettend tof! Gefeliciteerd meis X!
  Bianca plaatste onlangs…3 Dingen TagMy Profile

 • Reply Kim | Kimsbloglife 29 december 2015 at 10:23

  Leuk om hierover even een update te lezen. Wat fijn dat je stage mocht lopen bij zo’n grote blog, kan me voorstellen dat je daar veel geleerd hebt! En zo ontzettend fijn dat je er nu ook een baan aangeboden gekregen hebt, wauw! Heel fijn! Voor nu alvast veel succes met de laatste loodjes van je onderzoeksplan en geniet daarna nog even van je vakantie 😉
  Kim | Kimsbloglife plaatste onlangs…Doelen voor 2015 bereikt?My Profile

 • Reply Amy 29 december 2015 at 11:40

  Wat leuk dat je zo’n goede stage hebt gehad! Succes nog even met het laatste, het afronden van de dingen die je in moet leveren op school 🙂
  Amy plaatste onlangs…Beste hotel locatie in LondenMy Profile

 • Reply Julia 29 december 2015 at 11:56

  Wat ongelofelijk fijn zo’n leuke stage zeg! Daar mag je inderdaad heel blij mee zijn. En die afkickcerschijselen hahaha! Natuurlijk ook lekker dat je aan baan hebt aangeboden gekregen!
  Julia plaatste onlangs…Favorieten van 2015My Profile

 • Reply Dianne 29 december 2015 at 14:52

  Ontzettend fijn dat je z’n leuke stage hebt gehad en wat ben ik jaloers op jou dat je nog t/m februari vakantie hebt! Geniet ervan!
  Dianne plaatste onlangs…Marble case voor mijn Galaxy S4!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten