Fashion

OUTFIT – Better at the beach

23 maart 2018

Vorige week mocht ik iets héél leuks doen: ik sliep namelijk in een huisje, midden op het strand. Wakker worden van het geluid van de zee en vanuit bed de zee gewoon al zien, heerlijk. Het ideale moment om weer eens outfit foto’s voor jullie te schieten met mijn nieuwe outfit van Marcez, perfect voor het voorjaar! Kijk je met me mee?

Trui: Marcez  |    Rokje: Marcez       |       Zonnebril: Elise Store     |      Tasje: Marcez     |      Sailor cap: Famous Store    |      Horloge: Cluse      |      Kettinkje: My Jewellery

Hoe tof is het om te slapen in een huisje op het strand? Ik vertelde jullie er al iets over in mijn laatste Photo Diary, maar ik denk dat bovenstaande foto’s ook wel laten zien dat ik het er erg naar mijn zin heb gehad. Ondanks dat het weer niet echt mee zat toen ik samen met Fleur hier op persreis was, vonden we ‘s ochtends vroeg nog een momentje om even foto’s te schieten. Zonder regen. De huisjes staan bij Kijk Duin in Den Haag, het zijn er twintig in totaal. Ze hebben twee slaapkamers (vier slaapplekken), een badkamer, keukentje en zelfs een prima leefruimte. En ook voor de koudere dagen is er gewoon een verwarming aanwezig, daar waren wij op dit moment erg blij mee. Leuk feitje: wij mochten er als eerste gasten van dit jaar weer inslapen, in de winter worden ze namelijk allemaal weggehaald!

Op de bovenstaande foto’s draag ik voor het eerst mijn nieuwe outfit van de webshop Marcez.com. Ik kreeg de items opgestuurd en ben er echt ontzettend blij mee. Wanneer je de items besteld wordt het dezelfde dag al verzonden, dus ideaal voor last minute aankopen. De outfit zelf vind ik perfect voor de lente die er (hopelijk!) snel weer aankomt. Vergeef me dat ik er op dit moment dus nog een panty onder draag, want met blote benen was het toch echt iéts te koud geweest. En al helemaal op het strand waar het toch altijd nét iets harder waait dan in de binnenstad. De trui is lekker fluffy en wit, een kleur en textuur die ik totaal nog niet in mijn garderobe heb hangen. Je kunt hem op de website vinden onder de naam ‘Long sleeve fluffy sweater white’, ik draag zelf maat S en deze is overigens niet heel lang. Daarnaast ben ik heel gevoelig voor stofjes die in mijn huid prikken, maar dat is bij deze trui gelukkig niet. YAY! Onder de trui draag ik een leather look rokje, ook van de webshop Marcez. Deze sluit aan de bovenkant aan met elastiek én een rits, dus hij zit eigenlijk altijd perfect. Ook heeft ‘ie twee zakken aan de zijkant van het rokje, altijd makkelijk 🙂

Verder draag ik een heel tof nieuw tasje van Marcez, een kleine chain bag met een magneetsluiting. Ik heb deze al in het groot, maar juist een kleine variant kan erg handig zijn met avondjes uit of een dagje weg. Mijn leren laarsjes zijn van Sacha Shoes en mijn sailor cap is echt een favoriet, deze doe ik tegenwoordig bijna niet meer af. Ik vind het zo fijn zitten, helemaal wanneer het enorm hard waait en je haar dus gewoon op zijn plaats blijft zitten, haha. Mijn nieuwe horloge van Cluse is ook echt een eyecatcher waar ik enorm blij mee ben. Ze hebben nu ook vierkante modellen in hun assortiment en ik vind ze mooier dan OOIT. Met de code ‘beautybydenies’ krijg je nu een gratis extra bandje bij aankoop van een Cluse horloge.

Heb jij wel eens in een huisje op het strand geslapen?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Simone 23 maart 2018 at 11:15

  Hele leuke outfit! Vooral het rokje vind ik heel mooi.
  Simone plaatste onlangs…Plog: Weekendje ZwolleMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 23 maart 2018 at 11:18

  Oh wat een super leuke outfit, staat je heel goed. De webshop is voor mij nieuw dus ik ga even doorklikken 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Door Beautyblogs Gekocht TagMy Profile

 • Reply Wies | Nature of Happiness 23 maart 2018 at 12:30

  Echt een leuke outfit! Mooie trui ook!

 • Reply Justine 23 maart 2018 at 22:31

  Ahhh zo leuk deze foto’s! Wij moeten ook weer een keer shooten!! <3
  Justine plaatste onlangs…Alle Australia stories op een rijtjeMy Profile

  • Reply Denise 27 maart 2018 at 13:16

   JA, zullen we dat volgende week ook meteen doen? 🙂

 • Reply Marloes 23 maart 2018 at 23:24

  Super leuk die strandhuisjes. Lijkt me heerlijk om in de zomer eens te doen. Mooi lookje mop, staat je super!
  Marloes plaatste onlangs…Mooie leren tas van CowboysbagMy Profile

 • Reply anna 24 maart 2018 at 12:18

  Wat een super leuke outfit, staat je goed! <3
  anna plaatste onlangs…Persoonlijke update | Nieuwe baan, bloggen en verjaardag!My Profile

 • Reply Larissa 26 maart 2018 at 12:19

  Mooie foto’s en leuke outfit, girl!
  Larissa plaatste onlangs…Days in the city ♥︎My Profile

  • Reply Denise 27 maart 2018 at 13:16

   Dankjewel lieverd!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten