Fashion

OUTFIT – Cuddle proof

27 september 2017

De bladeren vallen weer van de bomen en de zomer is nu toch echt verdwenen (helaas!). Één van de voordelen van de herfst is het feit dat we weer een geheel nieuwe garderobe kunnen aanschaffen. So I did! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe jas van Miinto zien: ontzettend zacht, warm en cuddle proof. Een opvallend exemplaar, maar wel echt een plaatje. Kijk je met me mee?

Jas: Goosecraft via Miinto |    Crossbody: DKNY       |       Shirt: Vero Moda     |      Schoenen: Sacha     

Al twee jaar ben ik op zoek naar de perfecte fluffy winterjas, het is de laatste jaren een hele hype en ook dit jaar hangen de winkels er weer vol mee. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik nogal wat eisen heb en het perfecte exemplaar dus maar niet kon vinden: niet te lang, mega zacht, warm, geen echt bond en het liefst een opvallende print. Afgelopen week werd ik benaderd door het platform Miinto en toen ik daar door de nieuwe collectie winterjassen snuffelde zag ik ‘hem’ meteen. Dit moest hem worden.

Zoals jullie op de foto’s zien is het inderdaad een héél opvallend exemplaar geworden en komt hij uit de nieuwe herfstcollectie van het Amsterdamse merk Goosecraft. Van dit merk heb ik al een leren jasje en deze bevalt ontzettend goed, waardoor ik zeker wist dat de kwaliteit top zou zijn. En dat bleek inderdaad zo te zijn. De jas kost 169,95 euro en is voorzien van zwarte, grijze en witte strepen. Hij kan trouwens dicht door middel van drie knoopjes aan de voorkant, dus er zit helaas geen rits in. Omdat het nu nog vrij warm is voor zo’n dikke jas draag ik hem nog gewoon open en dan valt hij ook perfect. Ik draag normaal maat S, maar heb van deze jas een maat M besteld en die zit trouwens prima. Op deze manier kan ik er ook nog dikke kleding onder dragen in de winter, dus ik kan een maatje groter zeker aanraden. Ook valt hij precies op de bovenkant van mijn broek en is hij dus niet te lang, ik kan er gewoon fatsoenlijk mee de fiets op springen. Wel zo handig aangezien ik geen auto meer heb (snik!). Vandaag combineer ik de jas trouwens met een zwarte jeans, maar ik vind hem ook ontzettend leuk op een nette chino met loafertjes of sneakers. Omdat ‘ie wel ontzettend opvalt zou ik er niet zo snel een print onder dragen, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk!

Ik schreef er maanden terug al eerder over, maar voor iedereen die nog nooit van Miinto gehoord heeft zal ik het concept ook nog even kort uitleggen. Miinto is namelijk een platform waar boetieks en kleine winkels uit heel Nederland zich kunnen aanmelden. Op de website vind je alle items gewoon onder elkaar zoals Scotch & Soda, Aaiko, Josh V etc. en wanneer je dus iets leuks vindt, bestelt Miinto deze bij de desbetreffende boetiek. Op deze manier steun je dus eigenlijk de kleine en zelfstandige winkels, maar shop je toch merkkleding online. Ook kost het gewoon evenveel (of zelfs minder!) als op de websites van de merken zelf, sowieso een win-win situatie dus. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met de jas, waarschijnlijk zullen jullie hem nog vaak voorbij zien komen 🙂

Heb jij al een warme jas aangeschaft voor de koude dagen die komen gaan?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Anna 27 september 2017 at 13:37

  Wat een toffe jas Denise!

 • Reply Justine 27 september 2017 at 14:19

  Staat je super leuk! So fluffeeeehhh <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – september 2017 #4My Profile

 • Reply Sija 27 september 2017 at 15:54

  Wat een heerlijke jas! Deze is inderdaad cuddle proof <3 Lijkt me heerlijk om in weg te kruipen hihi.
  Sija plaatste onlangs…Mijn tips om in een workflow te komenMy Profile

 • Reply Manon 27 september 2017 at 16:48

  Wat een heerlijke warme jas. Een mooie ook nog!
  Manon plaatste onlangs…Dierproefvrije producten gebruiken – Hoe ik ben begonnenMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 27 september 2017 at 19:02

  so fluffy! staat je goed deze kleuren combi, lekker voor de koude dagen! alleen niet als het regent 🙁 ik heb nog een winterjas van vorig jaar van de Zara

 • Reply Yvette 27 september 2017 at 19:23

  Super leuke jas zag hem al voorbij komen op instagram . Ik ben er nog niet over uit wat ik wil. Zag er laatst een met sterren die leek me ook we leuk 🙂

 • Reply Larissa 27 september 2017 at 22:01

  Ah, wat een mooie jas! Jammer dat hij zo duur is, anders had ik hem zeker aangeschaft voor deze winter! 🙂
  Larissa plaatste onlangs…9X favoriete outfits van Most WantedMy Profile

 • Reply Lotje 27 september 2017 at 22:24

  Ah wat een leuke jas! Je ziet idd veel bontjasjes, maar vind deze toch wel heel speciaal! X
  Lotje plaatste onlangs…Dose of Colors DESIxKATY collectieMy Profile

 • Reply Léonie 28 september 2017 at 07:51

  Zo’n leuk jasje! Hij staat je ook geweldig. Ik heb zo’n soort jasje bij de Zara gekocht maar dan helemaal in het zwart. So fluffy, I’m gonna die. <3
  Léonie plaatste onlangs…IK VOLG ZO’N LEUKE MINOR!My Profile

  • Reply Denise 29 september 2017 at 10:23

   Ooooh ook heel leuk denk ik <3

 • Reply Marjolein 28 september 2017 at 09:08

  Die lijkt me echt heerlijk warm en ik vind ‘m er heel tof uit zien!

 • Reply anna 29 september 2017 at 15:41

  Wauw wat een prachtige jas! Ik vind ‘m ook heel erg origineel, vaak zie je toch wel overal dezelfde fluffy jassen!

 • Reply Rosanne 1 oktober 2017 at 12:45

  Wat een leuke jas! Ik heb zelf laatst ook een faux fur gekocht met een streepjes patroon, vind ze zo fijn en ook lekker zitten!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten