Fashion

OUTFIT – Happy Easter!

17 april 2017

Happy Easter allemaal! Een klein beetje laat, maar niet minder gemeend. Vandaag een update over mijn afgelopen Paasweekend, inclusief een aantal foto’s met een fijne (en zomerse!) outfit. Kijk je met me mee?

Shirt: Famous Store  |    Rokje: Famous Store       |       Zonnebril: Fendi     |      Schoenen: TOMS     |      Haarband: Zenner    |      Horloge: Daniel Wellington 

Ondanks dat Pasen officieel nog maar een paar uur duurt, wil ik jullie toch allemaal nog een fijne Pasen wensen. Bij deze dus. Het is me door een mega druk en gezellig paasweekend niet eerder gelukt om deze outfitpost online te zetten, dus vergeef me 🙂

Op de bovenstaande foto’s draag ik voor het eerst mijn nieuwe outfit van de webshop Famous Store. Ik kreeg het setje opgestuurd en ben er echt ontzettend blij mee, ideaal voor de zonnige dagen die (hopelijk!) binnenkort weer zullen komen. Op het shirtje staan watermeloenen en het rokje is gemaakt van een soort roze nep-leer. Ze passen perfect bij elkaar! Verder draag ik mijn nieuwe TOMS (die ik in deze outfitpost al uitgebreid aan jullie liet zien), een haarbandje van Zenner (ideaal voor de paasdagen!) en mijn nieuwe Daniel Wellington horloge. Sinds dat ik deze een week geleden ontving is ‘ie letterlijk geen dag van mijn pols gebleven, zo fijn. Met de code ‘DWDENIES’ krijg je trouwens 15% korting op ALLE items op de website van Daniel Wellington. Mocht je dus van plan zijn om een nieuw horloge aan te schaffen, dan is ‘ie nu nog een paar tientjes goedkoper. Altijd mooi meegenomen, toch? 🙂

De afgelopen dagen heb ik het dus vooral heel druk gehad met leuke dingen om het paasweken te vieren. Ondanks dat ik niet gelovig ben vind ik het wel altijd een mooie gelegenheid om alle familie weer eens te bezoeken en het gewoon gezellig met elkaar te hebben. Vrijdagavond ben ik samen met Joost even naar zijn opa en oma geweest om een drankje te doen en zaterdag hebben we de hele dag ongegeneerd achter de laptop besteed om de nieuwe serie 13 Reasons Why te kijken. Hierover komt deze week trouwens nog een artikel online, het is namelijk echt een bijzondere serie die wel wat uitleg verdient… Zondag zijn we ‘s middags naar mijn oma gegaan om haar verjaardag en Pasen te vieren, inclusief een heerlijk Italiaans buffet. Erg gezellig en lekker! En vandaag sloten we het fijne Paasweekend af met een uitgebreide brunch bij ons thuis en een bezoekje aan een meubelwinkel, want ja, wij doen gewoon lekker met die trend mee. Vanaf morgen dus weer back to reality en knallen aan die scriptie… Wish me luck!

En wat heb jij dit extra lange weekend gedaan?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply dionne 17 april 2017 at 19:09

  Ik vind je t-shirt echt super tof!

 • Reply Lisanne 17 april 2017 at 20:03

  Mooie outfit! En ik ben heel benieuwd wat je van 13 reasons why vindt, ik heb het zelf in één dag gekeken.. kon gewoon niet stoppen
  Lisanne plaatste onlangs…Nooit tevreden met een lay-out..My Profile

 • Reply Manon 17 april 2017 at 20:17

  Heel mooi . Je ziet er prachtig uit Denies. Die kleuren staan je zo goed. Succes met je scriptie!

 • Reply Kim 17 april 2017 at 21:19

  Hele leuke outfit!
  Kim plaatste onlangs…Miss Sporty – Boeing Brush Clubbing Color NailpolishMy Profile

 • Reply Yvette 18 april 2017 at 08:46

  Leuke outfit erg zomers 🙂

 • Reply Lindsey Beljaars 18 april 2017 at 09:32

  Hele leuke outfit!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…L’Occitane Terre de LumièreMy Profile

 • Reply Alexandra 18 april 2017 at 14:10

  Klinkt als een heerlijk weekend! Ik heb vooral veel foto’s bewerkt, nog een shoot gedaan en verder niet zo veel gedaan 🙂 Oh, en tot laat New Girl gekeken met mijn vriend elke avond haha 😉

  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…Love captured on cameraMy Profile

 • Reply Quinty 18 april 2017 at 15:28

  Ik ben zaterdag ook begonnen aan 13 reasons why. Heftige serie! Zeker als je mensen kent die een poging hebben gedaan tot.
  Quinty plaatste onlangs…Just My Life April #2 2017My Profile

 • Reply Marleen 18 april 2017 at 20:21

  Hele leuke zomerse outfit. Zo te horen had jij ook een fijn paasweekend 🙂 Succes met je scriptie!

 • Reply Sara | MevrouwMiauw 18 april 2017 at 22:01

  Wat een mooie outfit. Je meloenenshirt is echt super cute en grappig! 🙂 Lekker zomers ook.

 • Reply Suzanne 19 april 2017 at 07:26

  Hele leuke outfit. Heel veel succes met je scriptie. Ik ben nu vol spanning aan het wachten tot ik de uitslag krijg van mijn scriptie.
  Suzanne plaatste onlangs…ELF Blush & Bronzing PowderMy Profile

  • Reply Denise 19 april 2017 at 12:21

   Wat spannend! Ik duim voor je mee!

 • Reply alexa 20 april 2017 at 00:11

  wat een lieve outfit draag je en veel succes met je scriptie!
  alexa plaatste onlangs…Da’s pech, filmrol wegMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten