Fashion

OUTFIT – Party proof met Miinto

21 december 2016

De feestdagen komen eraan en het is nu echt dé tijd om een nieuwe outfit te shoppen. In samenwerking met Miinto heb ik mijn outfit in ieder geval al klaarliggen: uiteraard een rokje met een glittertop. Helemaal party proof! Kijk je met me mee?

Shirtje: Sisters Point via Miinto   |     Laarzen: Sacha Shoes       |       Rokje: Lofty Manner via Miinto     |      Armbandjes: My Jewellery     |     Panty: Conte

Gisteren leek het me weer eens leuk om wat outfit foto’s voor jullie te maken! Samen met m’n moeder ben ik naar een park bij ons in de buurt gereden en heb ik staan bibberen in mijn rokje en shirtje met korte mouwen. Maar hé, wie mooi wil zijn moet af en toe even pijn lijden. Ik draag vandaag namelijk alvast mijn feestoutfit die ik tijdens de kerstdagen en met de jaarwisseling ook zal dragen en ik weet dat jullie het stiekem ook al leuk vinden om even mee te gluren naar deze outfit :-). Vind het altijd leuk om toch iets speciaals te dragen op deze dagen (het liefst ook iets nieuws!), dus voor mij stond het al vrij vast dat ik toch weer voor een rokje of jurkje zou gaan. Het is dit keer een iets wijder rokje van Lofy Manner geworden, die ik via het platform Miinto heb besteld. Omdat ik ook hierop iets feestelijks wil dragen ben ik voor een glittertop van Sisters Point gegaan, vol met kleine zilveren glittertjes. Zo mooi! Voor de finishing touch draag ik mijn nieuwe panty van Conte met kleine dots, deze zie je steeds vaker tegenwoordig.

Voor iedereen die nog nooit van Miinto gehoord heeft zal ik het concept ook nog even kort uitleggen. Miinto is namelijk een soort platform waar de leukste boetiekjes uit heel het land zich kunnen aanmelden. Vervolgens shop je dus online, maar steunt je tegelijkertijd ook de lokale (kleinere) zelfstandige winkels. Daarnaast heb je hier bijna alle merken die je kunt verzinnen, van Scotch en Soda tot Lofty Manner en Aaiko. De keuze is reuze en er zijn duizenden leuke items te vinden, het was dus nog best lastig om uiteindelijk een outfit samen te stellen. Uiteindelijk heb ik in ieder geval een goede keuze gemaakt en weet ik nu in ieder geval zeker wat ik zal dragen eind december, love it 🙂

Heb jij al een party outfit voor de feestdagen?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Lindsey Beljaars 21 december 2016 at 12:49

  Hele toffe outfit! Perfect voor de feestdagen 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Maybelline Rock the Holidays Party LookMy Profile

 • Reply Dionne 21 december 2016 at 13:01

  Toffe outfit! Ik vind je panty en rokje erg mooi!
  Dionne plaatste onlangs…Sieraden van Luz | Minimalistische armcandyMy Profile

 • Reply Alexandra • ilumuoti 21 december 2016 at 13:16

  Ahh wat een leuke outfit, stat je goed! Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik ga dragen met Kerst haha 😉

  xx Alex
  Alexandra • ilumuoti plaatste onlangs…Sporty Beach GirlMy Profile

 • Reply Danielle 21 december 2016 at 13:36

  Staat je super leuk!! Ik heb mijn nagels al wel helemaal kerstproof laten lakken, maar de outfit moet ik nog kiezen.

 • Reply Tedje 21 december 2016 at 14:09

  Het rokje is echt super leuk!!
  Tedje plaatste onlangs…Tips en inspiratie: kerstcadeaus leuk inpakkenMy Profile

 • Reply Larissa 21 december 2016 at 15:02

  Leuke outfit, Denise! Die schoenen vind ik persoonlijk echt heel tof!
  Larissa plaatste onlangs…Ik kocht een nieuwe schoudertas met Black FridayMy Profile

 • Reply Natascha 21 december 2016 at 15:26

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg. mooie outfit ook. Mijn outfit ligt ook al klaar, dit jaar wordt het een jurkje.

 • Reply Léonie 21 december 2016 at 16:34

  Wat ben je mooi, meid! Echt een hele leuke outfit, vooral met die stippeltjespanty. <3
  Léonie plaatste onlangs…Jezelf onderscheiden in de bloggerswereldMy Profile

 • Reply Manon 21 december 2016 at 16:47

  Die rok staat je ontzettend goed!
  Manon plaatste onlangs…Twee goedkope handcrèmes voor de winterMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 21 december 2016 at 18:09

  Leuke outfit, vooral het rokje vind ik erg leuk!
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Vichy Dercos Energie shampooMy Profile

 • Reply Yvette 21 december 2016 at 18:42

  Super leuk rokje en de website klinkt ook erg handig 🙂 thankss voor de tip

 • Reply Lotte 21 december 2016 at 19:25

  Zo leuk, ik wil nog wel meer van Miinto zien!

 • Reply Maaike 21 december 2016 at 19:45

  Oh inderdaad, dat moet koud geweest zijn haha! Maar super leuke outfit, ik vind de combinatie van de glittertop en de rok erg leuk <3
  Maaike plaatste onlangs…Waarom je zo nu en dan iets nieuws moet proberenMy Profile

 • Reply Suzanne 21 december 2016 at 22:38

  Hele toffe outfit. Zelf ga ik voor een grijs jurkje en een cozy vest voor de feestdagen
  Suzanne plaatste onlangs…LUZ earcandyMy Profile

 • Reply Rachel 22 december 2016 at 10:06

  Ik ben echt jaloers op je figuurtje zeg, wat een prachtige outfit ook liefs

 • Reply anna 22 december 2016 at 12:22

  Wauw, echt een super mooie en feestelijke outfit! Het rokje vind ik echt geweldig. Zelf heb ik ook nog een panty met dots, zal eens kijken of ik daar wat leuks mee kan voor Kerst!
  anna plaatste onlangs…I HEART MAKE-UP | BRONZE AND GLOW PALETTE & UNICORNS HIGHLIGHTERMy Profile

 • Reply Evelien 22 december 2016 at 20:13

  Oh wat klinkt Miinto leuk zeg! Al die kleine boetiekjes.. love it. Je outfit is geweldig <3 Je rok vind ik echt supertof!
  Evelien plaatste onlangs…Dag 22 van The Body Shop Deluxe Advent CalendarMy Profile

 • Reply Sabine 23 december 2016 at 00:07

  Hele leuke look!!
  Sabine plaatste onlangs…L00K: my long-lost dressMy Profile

 • Reply Eline 28 december 2016 at 17:19

  Wat een ontzettend mooi rokje! Even bibberen, maar dan heb je ook wel een heel mooi resultaat.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten