Fashion

OUTFIT – Stoere biker boots voor bij iedere outfit

8 februari 2017

Biker boots zijn dit seizoen niet meer weg te denken, ik geloof dat bijna ieder schoenenmerk er wel een paar van in haar collectie heeft. Ondanks dat ik ze ontzettend leuk vind had ik tot vorige week nog geen paar in mijn kast staan, MAAR daar is verandering in gekomen… Vandaag show ik jullie mijn nieuwe aanwinsten in véél outfit foto’s. Kijk je met me mee?

Shirtje: Lofty Manner   |     Biker boots: Sacha       |       Kettinkje: Zag     |      Rokje: Primark    |     Muts: H&M

Misschien hebben jullie mijn nieuwe biker boots al wel een aantal keren voorbij zien komen op Instagram, want ik kon het inderdaad niet laten om ze daar al met jullie te delen. Vorige week mocht ik ze bestellen bij Sacha, een dag later vielen ze op de deurmat en sindsdien heb ik ze bijna iedere dag gedragen. Eigenlijk ben ik altijd al op zoek naar zwarte laarsjes zonder een te hoge hak naast de enkellaarsjes die ik al heb: ideaal om tijdens school- of kantoordagen te dragen en daarnaast ook gewoon heel fijn wanneer je bijvoorbeeld heel de dag wilt gaan winkelen. Ik had dus één paar, maar het is ook zo wat om die de hele week te dragen. Daarnaast vind ik sneakers in deze periode van het jaar soms gewoon té koud, dus deze biker boots met zilveren gespen zijn een PRIMA oplossing voor de koudste dagen!

Maar goed, vorige week ben ik dus samen met Justine een dag naar Amsterdam geweest. We bezochten een persevent van Hugo Boss, liepen langs alle mooie grachten en lunchten bij The Corner Bakery (mega Instagrammable hotspot!). Daarnaast leek het wel -10 graden, uiteraard een beetje overdreven, maar het was écht ontzettend koud. Tijdens dit soort dagen (lees: véél kilometers maken) gaat mijn voorkeur sowieso uit naar schoenen met een hakje van maximaal 4 cm. Een perfecte dag dus om mijn biker boots voor het eerst uit de kast te trekken. Ik ben altijd een beetje voorzichtig met het inlopen van schoenen met de kans op blaren, maar vanaf het eerste moment dat ik deze boots aan heb gehad heb ik gewoon géén blaren gehad. Super fijn!

Waar ik deze biker boots mee combineer? Vrijwel met alles dat ik heb eigenlijk. Zo draag ik ze onder rokjes en jurkjes met een panty, maar daarnaast staan ze ook heel stoer onder een strakke jeans. Het is maar net waar ik zin in heb en door de zwarte kleur van de laarzen staan ze gewoon bij álles goed. De zilveren siergespen op de zijkant zorgen voor een mooie afwerking, deze kun je door middel van klittenband openen en vervolgens de schoenen aandoen met de rits die in het midden van de schoen zit. Daarnaast zijn ze helemaal van leer en dus super stevig, deze biker boots gaan in ieder geval mee in de koffer tijdens mijn trip naar Praag! 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lonneke 8 februari 2017 at 13:37

  De biker boots zijn zo gaaf ik heb ze helaas nog niet, maar staat wel op mijn wishlist. Ik vind de outfit goed gecombineerd en staat je mooi!

 • Reply Larissa 8 februari 2017 at 14:33

  Die boots staan je echt mega leuk! En de manier waarop je ze gecombineerd hebt ook.
  Larissa plaatste onlangs…Deze schoenentrend uit 2016 nemen we mee naar 2017My Profile

 • Reply Sabine 8 februari 2017 at 14:47

  Zo leuk die boots & je rokje!!
  Sabine plaatste onlangs…HOTSPOT Betty Blue [Amsterdam]My Profile

 • Reply Lesley 8 februari 2017 at 15:14

  Wat een toffe outfit zeg! En die laarsjes zijn inderdaad heel erg leuk!

 • Reply Kim 8 februari 2017 at 16:32

  Ze zijn zo leuk!
  Kim plaatste onlangs…Blogfoto’s waar ik trots op ben #1My Profile

 • Reply Sarah 8 februari 2017 at 18:19

  Oeh, zo’n toffe outfit. Zalige combinatie, dat rokje met die stoere boots. Ik moet zulke dingen ook vaker dragen!
  Sarah plaatste onlangs…Deze boeken heb ik gelezen in 2016My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten