Photo Diary

Photo Diary #100 – Tijd voor een gave winactie!

9 januari 2017

Welkom bij de honderdste Photo Diary op rij en tevens mijn laatste vakantieweek voor het afstuderen. Ik maakte er dan ook een groot feest van de afgelopen week. Drie steden bezoeken, veel etentjes buiten de deur én een toffe winactie voor jullie om mijn 100e Diary met jullie te vieren. Tip van de sluier: iets met sieraden en een héél gaaf merk. Kijk je met me mee?

Jep, de allerlaatste week voordat ik officieel ga afstuderen is begonnen. Vorige weken waren hectisch vanwege mijn dubbele baan, de laatste loodjes wat betreft de projecten op school en de feestdagen, maar deze week heb ik écht vakantie. Niets moet, alles mag. En dus vertrek ik meteen maandagochtend richting Antwerpen samen met Joost.

Het is nog Kerstmarkt en aangezien ik dit jaar behalve cadeaus vrij weinig in de kerstsferen gezien heb, besluiten we om hier een rondje overheen te lopen. Ook staat er een kraam waar je je wens op kunt schrijven. Wat wens ik voor 2017? Een mooi appartement samen met Joost met leuke meubels. En vooral dat we het maar heel gezellig gaan hebben samen.

Het is helaas wel ijskoud en ik ben mijn handschoenen vergeten, niet heel slim. Gelukkig wel een goed excuus om binnen op te warmen met een lekkere thee én meteen te lunchen. Ik nam een keer een pasta met pesto en gegrilde kip, maar vond hem erg tegenvallen. Vrij smaakloos en de kip was verbrand, meh.

En tijdens de zonsondergang staan we precies op de juiste plek, perfecte fotospot <3

Dinsdag staat voor mij in het teken van vooral helemaal NIETS doen. En wat is dit lang geleden zeg. Met Kerst kreeg ik deze heerlijke trui van mijn tante, heerlijk warm. Ook draag ik vandaag mijn Daniel Wellington horloge én mijn nieuwe armband, waar deze week nog een uitgebreide post over online komt!

Wel werk ik vooruit voor mijn blog en Instagram-account. Vanaf volgende week ben ik vier hele dagen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds weg en heb ik dus geen tijd om met daglicht foto’s te maken. Niet echt bevorderlijk voor mijn Instagram en blog, dus wat vooruit werken kan geen kwaad. Essentials of the day!

Kijk, hier zie je meteen een goede foto van de trui waar ik het hierboven ook al over had. Hij is besteld bij de webshop Shein en vervolgens dus naar Nederland geleverd. Duurt wel even, maar dan heb je dus wel een exemplaar dat bijna niemand heeft. Vind de mouwen héél erg tof, maar het is echt een typisch gevalletje van “you hate it or you love it”.

Hoe grappig is het trouwens dat ik deze post precies nu voorbij zie komen? Exact dezelfde trui, maar dan in een andere kleur. De trénd van deze winter. Nou, ik heb hem in ieder geval al 🙂

Op woensdag ga ik gezellig een dag winkelen met mama in Breda. De uitverkoop is begonnen en dat is goed te merken… Chaos in de winkels en vooral veel mensen het huis uit. Uiteindelijk scoor ik een shirtje bij Costes, een toffe broek bij Zara en nog een trui. Geen enorme buit, maar wel hele leuke dingen.

En ik mocht weer een decemberkalender open krassen. Bij mijn vorige kalender won ik een nieuwe (deze dus) en ook dit keer ben ik weer vijf euro rijker. Lucky me!

KIJK DEZE CHAOS?! Iets met Zara, uitverkoop en Rotterdam. Donderdag reis ik namelijk samen met m’n moeder en zusje af naar het centrum van Rotterdam, maar het is er ver-schrik-ke-lijk druk. Alle kleding ligt op de grond, op enorme hopen en er is totaal geen overzicht. Heb hier zo’n hekel aan, wanneer ik in zo’n winkel binnenkom heb ik al niet eens zin meer om te kijken.

Nog snel een foto voor de kerstboom, nu kan het nog!

Eigenlijk hebben we alledrie geen zin meer om tijdens deze chaos naar leuke kleding te zoeken, we lopen dus richting de Markthal en besluiten om daar een hapje te eten. Roos en ik gaan voor een clubsandwich met frietjes, zo leuk dat we deze in een soort mini frietpan geserveerd krijgen. Aanradertje!

En ‘s avonds reis ik door naar Tilburg, waar ik met mijn studievriendinnen heb afgesproken om weer gezellig bij te kletsen onder het genot van een etentje. Zit nog vrij vol van die enorme clubsandwich vanmiddag, maar wat Indonesisch eten gaat er ook wel in. Weer eens wat anders, erg leuk om ook zo iets te proberen én heel gezellig met mijn studievriendinnetjes <3

Vrijdag, workday. Ik weet niet wat het is, maar vandaag kan ik mijn bed echt niet uitkomen. Het is ongelofelijk koud (het vriest de hele dag) en ik besluit om sneakers aan te trekken. Niet echt een goede combi wanneer je heel de dag buiten aan het fotograferen bent… Dus. Gelukkig houden we de vaart erin en staan alle outfits voor de komende week snel op de foto. Ik ben helaas wel een snotneus rijker, maar je moet er wat voor overhebben.

Vanuit Gossip pak ik meteen de trein naar Breda, ik ga gezellig samen met twee vriendinnen sushi eten. Wist je trouwens dat je bij Geisha Lounge voor maar 11 euro kunt lunchen? Hartstikke goedkoop en je krijgt precies genoeg sushi. Normaal krijg ik die vijf rondes nooit vol, maar bij Geisha kun je dus drie rondes doen voor dit bedrag. Prima!

Ik ben uiteindelijk pas om vijf uur thuis en rijd meteen door naar Joost. Samen boeken we een MEGA goedkope citytrip waar ik jullie snel meer over vertel in een artikel, ik heb er in ieder geval nu al véél zin in. Vervolgens kleed ik me thuis om en fiets ik weer door naar een vriendin. Tijd voor nacho’s, véél kaas, cocktails en gezelligheid. Heerlijk die vrijdagavonden.

Uiteindelijk lig ik vrijdagnacht pas om 04.00 uur in bed en fiets ik dus door weer en wind naar huis. Het sneeuwt enorm hard en het is ijskoud, maar ik kan er eigenlijk ook wel om lachen. De volgende dag sta ik om 09.00 uur al op en maak ik een wandeling door de sneeuw samen met m’n ouders. Het ideale moment om weer een outfit foto te maken, love it <3

De rest van het weekend doe ik eigenlijk niet zoveel. Ik bereid me voor op de komende periode, relax nog even, schrijf artikelen voor m’n blog en ik maak foto’s voor de winactie. JA, ik mag namelijk een prachtige ketting van Take What You Need by Mi Moneda weggeven. Heb hem zelf ook en hij is práchtig! Het enige wat je hoeft te doen is mij volgen op Instagram en een reactie achter laten onder de foto (klik!). Good luck!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Femke 9 januari 2017 at 06:13

  Wat een fijne, drukke week. Oké, één dag vrij maar wel vooruit werken aan je blog en Instagram is ook werken haha.
  Femke plaatste onlangs…Review: Etos Color Care lipsticksMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 9 januari 2017 at 08:46

  Ah wat een super leuke foto’s allemaal zeg!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders KeepersMy Profile

 • Reply Yara 9 januari 2017 at 09:02

  Lijkt me een fijne week. (:
  Liefs,
  Yara
  Yara plaatste onlangs…Challenge : 1 week vegan eten ; dag 6My Profile

 • Reply Larissa 9 januari 2017 at 10:15

  Wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt.. Ziet er uit als een gezellige week!

 • Reply Daphne 9 januari 2017 at 10:18

  Ik zag die advertentie inderdaad ook supervaak voorbij komen van je trui haha!
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Rotterdam, Macarons & SneeuwMy Profile

 • Reply Maaike 9 januari 2017 at 12:04

  Heel veel succes met afstuderen! Eigenlijk heb ik ook wel zin om te beginnen want het is het enige wat nog moet gebeuren voor die hbo diploma…
  Maaike plaatste onlangs…Overnachting in het Bilderberg Europe hotelMy Profile

 • Reply Leonie 9 januari 2017 at 14:43

  Super leuke Photo Diary weer! Nummer 100 alweer 🙂

  Wil je nog een keer een artikel schrijven over hoe je 8 kg bent afgevallen, je sportroutine & over hoe je je motivatie vasthoud?
  Alvast bedankt!

  Liefs Leonie

 • Reply Rachel 9 januari 2017 at 15:10

  wauw drie rondes voor 11 euro is inderdaad niet veel geld voor sushi, woah! ik ga a.s. donderdag naar shiki in Rotterdam daar is ook zo’n verlichte mooie lounge, ik ben heel erg benieuwd! en wat heb je weer leuke foto’s gedeeld! die bij de kerstboom is ook erg leuk, ik ben gek op je outfit foto’s

 • Reply Mieke | mieksmind 9 januari 2017 at 18:55

  Hele leuke en mooie foto’s! al dat lekkere eten hihi, yummy zeg! i love sushi! ja de zara is momenteel echt overal een puinhoop, niet te doen!
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Photodiary nr 105 – Sushi, Lunchen en Miek’s Mind 2 jaar!My Profile

 • Reply Justine 9 januari 2017 at 23:29

  Die foto van jou tijdens die wandeling is écht gorgeous <3
  Justine plaatste onlangs…De 112 films die ik in 2016 keekMy Profile

 • Reply anna 10 januari 2017 at 11:51

  Heel veel leuke foto’s! Die foto van jou in de sneeuw is zo mooi! Ik vind je nieuwe trui met wijde mouwen echt super tof, vraag me wel af of je er een jas overheen kunt dragen?!

 • Reply Yvette 10 januari 2017 at 12:30

  Succes met afstuderen en die trui is echt super leuk 🙂

 • Reply Sherry 10 januari 2017 at 13:18

  Leuke foto’s meid. Ik doe mee met de winactie ( beautyandbooksmagazine).

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten