Photo Diary

Photo Diary #101 – De eerste week op kantoor, wennen!

16 januari 2017

Iets later dan normaal, maar hier is de 101e Photo Diary van afgelopen week! Ik zat voor de eerste keer in een jaar(!) weer op kantoor om te beginnen met afstuderen, toch weer even wennen. Daarnaast viel ik met m’n neus in de boter en had ik eigenlijk een hele leuke week, met als kers op de taart een heleboel SNEEUW. Love it! Kijk je met me mee?

Maandag, mijn eerste dag op kantoor én meteen tijd om af te studeren. Naja, om in ieder geval een begin te maken aan mijn scriptie. Ik val meteen met m’n neus in de boter: het is de nieuwjaarsborrel en ik mag meteen genieten van een uitgebreide lunch, Kerstpakketten en véél te lekkere taartjes. Volgens mij zit ik hier wel op m’n plek. Alle ins & outs mijn afstudeerstage kun je trouwens in dit artikel lezen!

Hoe feestelijk het is op kantoor, hoe $*@#($@# het is gesteld met het openbaar vervoer de eerste dagen. Tegenwoordig stap ik dus om 06.00 uur uit bed, maar dinsdagochtend zie ik al dat de treinen richting Tilburg niet rijden. Flink balen dus, maar gelukkig kan ik met mijn zusje en haar studievriendinnen carpoolen richting kantoor. Klein nadeel: we rijden in de spits en hebben zeker 20 minuten in de file gestaan. Meh, dit is zo niks voor mij.

Pretty office!

Oja, had ik al verteld dat ik tijdens mijn eerste stagedag meteen twee flessen wijn scoorde? Dus.

Terugweg dinsdagavond is trouwens nóg erger. De treinen rijden maar tot de helft en het laatste stuk moet ik dus met een snelbus van NS. Nou ja, snelbus… Ik heb over een kleine 30km bijna 1,5 uur gedaan. Letterlijk stapvoets met honderd man in een bus over de snelweg. Geloof dat dit mijn dag gewoon niet is…

Nieuwe kleurtjes nagellak, wij hebben er nooit genoeg thuis! <3

Woensdag werk ik thuis en heb ik even de tijd om mijn nieuwe outfit op de foto te zetten. Morgen een uitgebreid artikel online over mijn nieuwe jurk én tas, ben er in ieder geval ontzettend blij mee 🙂

Zo grappig, ik kreeg een persoonlijk bericht of ik mee wil doen met het programma Nederland Verhuist wanneer ik ga samenwonen. Besloten om het uiteindelijk niet te doen omdat ik toch wel een stukje privé wil hebben, maar wellicht komt mijn TV-debuut nog een andere keer.

SNEEUW, ik ben dolgelukkig!!! Gelukkig ben ik donderdag al thuis wanneer dit flinke pak sneeuw naar beneden valt, ik wil niet weten hoe het openbaar vervoer er anders uitzag… Haha.

Ook ligt er een mega groot pakket op me te wachten wanneer ik thuis kom van mijn laatste stagedag van de week. Het merk Urtekram stuurde me de nieuwe lijn met verzorgingsproducten op, dit alles in een nieuwe rozengeur. Een super uitgebreid assortiment dat ik op dit moment aan het testen ben, soon online!

Ondertussen laat ik ook nog even de puntjes van mijn haren afknippen, ik kan er nu echt niet meer omheen. Twee jaar geleden had ik overigens nog helemaal geen problemen met de kapper, maar op dat moment knipte ze er zo’n 15 cm vanaf terwijl ik duidelijk vroeg om de PUNTEN. Niet dus. Sindsdien ga ik gewoon liever helemaal niet, maar ja, dat is natuurlijk ook geen zicht.

Vrijdag word ik weer wakker met een flink pak sneeuw in de achtertuin, zo’n mooi gezicht. Wel jammer dat ik dus de hele ochtend moet werken (BUITEN!) voor Gossip, dat gaat hem dus niet worden tussen de sneeuwbuien door. In plaats daarvan werk ik aan m’n blog, scriptie én zoek ik het zonnetje even op. Ik ga eigenlijk nooit onder de zonnebank, maar ik was zo wit dat zelfs mijn eigen gezin erom moest lachen. Na deze twintig minuten zie je er in ieder geval een stuk gezonder uit (en nee, dat is het niet!!!). Maar goed, een enkele keer in het jaar moet kunnen.

JEEJ, ik heb weer een leuke winactie voor jullie! Via mijn Instagram-account kunnen jullie deze drie gave armbanden van My Bendel winnen ter waarde van 120 euro. Het enige dat je hoeft te doen is mij volgen, My Bendel volgen en een reactie achterlaten. Simple as that 🙂

Ik ben trouwens heel erg blij met mijn nieuwe sneakers. Ze zijn helemaal zwart en ideaal te combineren bij iedere outfit. Wel een beetje koud nog met die blote enkeltjes, maar dat nemen we maar voor lief. Wie mooi wilt zijn moet pijn (in dit geval) lijden…

In plaats van vrijdag werk ik dus zaterdag bij Gossip, gelukkig is de sneeuw ver gesmolten. Klein nadeel: de sneeuw heeft plaats gemaakt voor regen, ook niet ideaal wanneer je buiten fotografeert. Gelukkig heb ik veel outfits en sieraden op de foto gekregen, tijd om alles te bewerken onder het genot van een lekker kopje thee.

Rond 23.00 uur is Joost klaar met werken en rijden we nog even langs een vriendin die haar verjaardag viert. Ondanks dat we erg moe zijn is het gezellig en liggen we vervolgens om 03.00 uur in bed. Toch best pittig na zo’n eerste werkweek, ik besef me opeens weer dat ik nog heel even moet genieten van het feit dat ik een student ben en geen 40 uur per week werk…

Sunday, fun day! We gaan langs bij mijn oma om daar verlaat Kerst te vieren (héél laat, haha). Zoals je ziet is er genoeg lekkers, vooral die kleine Twix, Mars en Snickers zijn zó lekker. Vandaag dus even niet zo healthy, maar het is feest dus het mag. ‘s Avonds eten we oma’s zelfgemaakte salades, het ziet er fantastisch uit en zo smaakte het ook. Gezellig!

Aankomende week werk ik dus weer volle bak aan m’n scriptie op kantoor. Het is nog even wennen om zo veel weg te zijn en vroeg op te staan, maar dit alles voor een goed doel natuurlijk. Verder wil ik deze week iedere dag een nieuw artikel online hebben staan, dus ik moet even goed gaan plannen. Fijne week allemaal! 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Sophie 16 januari 2017 at 20:15

  Aah inderdaad, wat een fijne eerste werkdag! Productief weekje!
  Sophie plaatste onlangs…De tofste foto’s van IJsland #1My Profile

 • Reply Annelies 16 januari 2017 at 20:17

  Veel succes met je scriptie en op kantoor! Wat leuk dat je dat bijbaantje voor Gossip kan doen, lijkt me leuk om te doen!
  Annelies plaatste onlangs…Mijn meest gelezen artikels van 2016My Profile

  • Reply Denise 16 januari 2017 at 20:54

   Dankjewel Anneloes! Ja zeker, echt een leuke bijbaan 🙂

 • Reply Malou | Blonde Blossom 16 januari 2017 at 20:25

  Heerlijk dit soort artikelen! Wat een mooie nagellakjes en wat ziet dat pakket er gaaf uit. En waarom kreeg je die aanvraag van Nederland Verhuist?! Heel grappig wel, al snap ik wel dat je het hebt afgeslagen. Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…DIY | Je leukste herinneringen in een Brag Book!My Profile

  • Reply Denise 16 januari 2017 at 20:51

   Wat een leuke reactie! Haha, ik begrijp ook niet waarom ik daarvoor benaderd ben.. Hilarisch wel!

 • Reply Benthe 16 januari 2017 at 21:01

  Wauw, dat kantoor ziet er heel gaaf uit! Leuk dat je meteen zo’n leuke dag had vol verrassingen. En inderdaad, zo’n OV-fail dagje is wel vervelend. Hopelijk valt het de komende tijd weer mee.
  Benthe plaatste onlangs…Music: de ultieme zondag playlistMy Profile

 • Reply Danielle 17 januari 2017 at 10:21

  Leuke fotos en wat een fijn eerste weekje! 🙂 Wel jammer dat je ver moet reizen elke keer…
  Danielle plaatste onlangs…Last-minute uit eten voor een leuk prijsjeMy Profile

 • Reply Yvette 17 januari 2017 at 21:48

  Lekkere drukke week 🙂

 • Reply Mieke | mieksmind 17 januari 2017 at 21:54

  leuk weekje en leuke foto’s! vind je fotos de laatste maanden echt super. Je nieuwe tas had ik eerst ook..maar toen is die gestolen 🙁 Urtekram ken ik helemaal niet. benieuwd naar je review!
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Ziaja oog creme eyebrightMy Profile

 • Reply Larissa 18 januari 2017 at 09:21

  Dat ziet er uit als een gezellig weekje! Veel plezier en succes op je stage op kantoor!
  Larissa plaatste onlangs…Mijn outfit van gisterenMy Profile

 • Reply Dionne 18 januari 2017 at 09:47

  Wat een leuke week! Zo tof dat je begonnen bent met afstuderen. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat bevallen!
  Dionne plaatste onlangs…Cactus oorbellen, sterretjes telefoonhoesje & meerMy Profile

 • Reply anna 18 januari 2017 at 12:44

  Ahhhh jammer dat je niet mee gaat doen met Nederland verhuist haha! Ik vind dat echt een tof programma.
  anna plaatste onlangs…MLBB #91 | SCRIPTIE GEHAALD, BRAK ZIJN EN VERHUIZEN?!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten