Photo Diary

Photo Diary #104 – 10K volgers en een nachtje weg

6 februari 2017

Leuk dat je mijn Photo Diary van afgelopen week weer komt bekijken! Hoe mijn dagen waren afgelopen week? Eigenlijk verrassend leuk. De teller op Instagram gaf maar liefst 10.000 volgers aan, ik ging een nachtje naar Rotterdam met Joost én vierde veel feestjes met veel te lekker eten. Kijk je met me mee?

Hi Monday! Je vraagt je misschien af waarom ik om 14.38 uur thuis op de bank zit. Na het feest afgelopen weekend vind ik het fijner om maandag op een schappelijke tijd op te staan in plaats van 06.00 uur, ik werk dus vandaag thuis en woensdag extra op kantoor. Fijn dat dit kan, ik heb namelijk ENORM veel last van te weinig slaap dus dit is een fijne oplossing.

JA, ik heb gewoon 10.000 volgers op Instagram. ZO VEEL! Het klopt dat ik er de laatste tijd veel bloed, zweet en tranen in steek, maar het is toch enorm leuk wanneer je ziet dat dit ook écht aanslaat. Volg jij mij ook al op Instagram? Vind ik leuk! Ik plaats hier sowieso iedere dag een foto die je nog niet op mijn blog voorbij hebt zien komen, Instagram loopt namelijk altijd een beetje voor 🙂

Dinsdag ben ik wel weer op kantoor in Tilburg en ik word meteen in het diepe gegooid. Ik vertel er eigenlijk nooit veel over op m’n blog, maar ik heb echt een hekel aan auto rijden. Heb inmiddels al heel wat jaren mijn rijbewijs, maar verder dan 30 km van mijn huis kom ik er eigenlijk niet mee. Maar goed, ik kreeg dus de sleutels van een gloednieuwe Range Rover in mijn handen geduwd. “Of ik even wat op wilde halen”. Goed, ten eerste is het echt een ENORME bak en drie keer zo groot als mijn eigen auto en daarnaast ken ik de weg ook helemaal niet in Tilburg. Redenen genoeg voor een klein paniekmomentje, maar ik heb het tóch gedaan. Helemaal alleen. En zonder problemen. Dus ik ben stiekem best een beetje trots en vind het nu zelfs niet erg meer om die auto te pakken en Tilburg rond te rijden. Weer iets overwonnen!

Dat moet gevierd worden met donuts, brownies en TAART. Nee grapje natuurlij, dit stond op kantoor wegens een afscheid van een collega.

Even proosten op de gezellige (en voor mij korte!) samenwerking. Zo leuk hoe ze dit bij mij op kantoor doen <3

Daarna gaan we met de hele marketing afdeling gezellig uiteten bij Happy Italy in Tilburg. Kom er wel vaker, maar dat is eigenlijk altijd voor een snelle hap en geen “uitgebreid” eten. Maar goed, het blijkt dus dat dat gewoon kan, we hebben namelijk twee uur(!) aan tafel gezeten en heel wat flesjes wijn open getrokken. Ik ging voor de Pasta Carbonara, maar die zou ik persoonlijk niet weer nemen. Iets te veel kaas naar mijn zin.

Maar deze pizza met een mega dikke laag NUTELLA gaat er wel in 🙂

Joost stuurt me deze week nog deze foto door, hij heeft al wat schoonmaak spullen ingeslagen voor ons nieuwe appartement. Goed bezig! Er komen langzaam steeds meer spulletjes bij, ik krijg er iedere keer NOG meer zin in.

Vrijdagmiddag is het zover: Joost en ik gaan samen een nachtje naar Rotterdam. Eerst moest er gewerkt worden bij Gossip, maar ik merkte al snel dat ik me helemaal niet zo lekker voelde en véél te moe was om goed te functioneren. Gelukkig hadden we nog een aantal foto’s voor social media op voorraad, dus waren we zo klaar.

Joost en ik sliepen dus in het CitizenM hotel vlakbij station Blaak in Rotterdam, een ideaal hotel wanneer je een nachtje weg wilt. We hebben vooral héél veel uitgerust en lekker TV gekeken in het veel te grote en lekkere hotelbed.

Ook kregen we in de lobby nog een bakje met sushi én twee muntjes waar we heerlijke cocktails voor hebben uitgezocht. Joost ging voor een soort mojito, ik koos een cocktail met abrikoos (iets zoeter). Dit was trouwens de eerste keer dat ik quinoa sushi op heb, heel bijzonder. Niet echt lekkerder dan gewone, maar je proeft op de een of andere manier dat het toch een tikkie gezonder is (of denk ik dat maar?) 😉

‘s Avonds gaan we uiteten bij het restaurant van Jamie Oliver in de Markthal. Tip: reserveren! Het is er eigenlijk altijd druk en er staan zoveel mensen te wachten, dus het is zonde wanneer je geen plaatsje kunt bemachtigen. Ik koos de zalmfilet met groenten, Joost ging voor een kalkoenfilet met kaas en truffel. Stiekem hadden we er wel iets meer van verwacht. Ik weet niet, misschien door de naam? Het eten was lekker hoor, maar voor 65 euro per persoon hadden we wellicht iets verwacht dat meer bijzonder was. Deze zalmmoot had ik thuis ook kunnen klaarmaken.

En een ijsje na 🙂

JONGENS, kijk nou toch. Dit uitzicht! Alleen al hiervoor zou ik nog een keer een hotel boeken bij CitizenM, alle kamers zijn namelijk voorzien van één grote glazen wand met fantastisch uitzicht. Meer informatie over het hotel en mijn weekendje weg kun je in dit artikel lezen. Om 11.00 uur moeten we uitchecken, maar eigenlijk willen we helemaal nog niet weg…

Hotelontbijtjes, love it!

‘s Avonds ga ik naar een verjaardag van twee lieve vriendinnetjes. Ze zijn allebei deze week jarig en vieren het samen, inclusief véél snoep en zoetigheid. Het thema is dan ook Candy Land, zo leuk bedacht. Ze hebben zelfs een suikerspin apparaat!

Iedereen krijgt zelfs een snoepzakje mee naar huis, net als vroeger haha. Heerlijke avond, met kiespijn van al die zoetigheid ga ik om 01.30 uur weer met een vol buikje naar huis 😉

En mijn zondag, ja, die zag er zo uit. Heel veel chillen in mijn badjas en het testen van mijn nieuwe Rodial producten. Ik heb drie verschillende crèmes ontvangen en ik ben er nu al heel erg over te spreken. Wellicht dat ik er nog een review over schrijf als jullie dit graag zouden willen, laat maar weten 🙂

Aankomende week ga ik hard aan de slag met mijn scriptie, want naast al deze leuke dingen moet er ook gewoon gewerkt worden. Vrijdagavond vier ik mijn 22e verjaardag voor vriendinnen (zin in!) en verder wil ik het weer rustig aan doen. Wat zijn jouw plannen deze week?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Bertine 6 februari 2017 at 19:40

  oh wat veel lekkers zeg! een pizza met nutella wil ik ook nog eens proberen! en wat heb je veel instagram volgers, tof!
  Bertine plaatste onlangs…Fotodagboek 2017 #week5My Profile

 • Reply Manon 6 februari 2017 at 20:06

  Een pizza met nutella heb ik altijd al een keer willen eten, ben wel benieuwd naar hoe dat smaakt. Oh goh ik wist niet eens dat ze quinoa sushi hadden haha
  Manon plaatste onlangs…Ik als Blogger-TagMy Profile

 • Reply Yvette 6 februari 2017 at 20:41

  Al dat lekkere eten. Jouw kantoor is wel een soort van heaven 🙂

 • Reply anna 6 februari 2017 at 20:43

  Heerlijke foto’s! Wat jammer dat het eten een beetje tegenviel, zeker gezien de prijs zou ik ook meer verwacht hebben! En gefeliciteerd met je 10.000 volgers, super leuk, je maakt zulke mooie foto’s <3
  anna plaatste onlangs…MLBB #92 | EVENT, SCHOENEN KWIJT EN BLOGGERSMEETING!My Profile

 • Reply Daphne 6 februari 2017 at 21:18

  Wat een mooi uitzicht!

 • Reply Rachel 7 februari 2017 at 15:29

  Die foto rechts onderin.. echt je foto’s zijn echt mega vooruit gegaan..
  Thanks for sharing ♥

 • Reply Janneke 7 februari 2017 at 16:32

  je hebt altijd al mooie fotos gemaakt! nu ook weer. Super

 • Reply Mieke | mieksmind 7 februari 2017 at 20:47

  lekkere food foto’s…en drankjes! Ik ga as donderdag ook naar happy italy, yummy! je foto’s vind ik echt top, mooi gemaakt
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…High tea bij Brasserie Lunchroom de Rozentuin in GarderenMy Profile

 • Reply Suzanne 8 februari 2017 at 07:40

  Leuk om te zien. Mooie foto’s weer. Geniet van deze week.
  Suzanne plaatste onlangs…17 goals voor 2017My Profile

 • Reply Larissa 8 februari 2017 at 08:20

  Wat leuk om te lezen! En gefeliciteerd met de 10K volgers op Instagram, dubbel en dwars verdiend! Persoonlijk vind ik die foto’s zoals de allerlaatste (rechter in de laatste collage) het mooist. Hoe doe je dat toch, ‘even tussendoor’? Haha. Heel mooi!
  Larissa plaatste onlangs…Deze schoenentrend uit 2016 nemen we mee naar 2017My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten