Photo Diary

Photo Diary #109 – Heerlijk dineren en pech met de trein

20 maart 2017

Afgelopen week was ontzettend leuk eigenlijk. Ik besloot last minute om twee keer uit eten te gaan met vriendinnen, ging uiteraard stemmen en struinde weer heel wat uren rond op de meubelboulevard. Helaas had ik wel enorme pech met de trein, maar daarover vertel ik jullie zo meer. Kijk je met me mee?

Maandagochtend, 06:59 uur. Helemaal aangekleed en ready richting de bushalte: morning! Klinkt vrolijk, maar zo voelt het niet. Na zo’n heerlijk weekend is het altijd wennen om weer zo vroeg de wekker te zetten en een dag op kantoor te spenderen. Die scriptie is gewoon niet leuk…

Gelukkig ga ik ‘s avonds wel met mijn lieve schoolvriendinnetjes uiteten in Tilburg. We hebben eigenlijk een zogenoemde “terugkomdag” op school, maar omdat mijn begeleider niet aanwezig is besluit ik om gewoon op kantoor te werken aan m’n scriptie. Zeer verstandig, er moet namelijk nog véél gebeuren… Om 17.00 uur is een collega zo lief om me af te zetten in het centrum, waar ik een hapje ga eten bij Havana. Was hier nog nooit geweest eigenlijk (behalve voor die lekkere cocktails!), maar ze hebben hier echt verrassend lekker eten en het is er hartstikke betaalbaar. Vooraf ga ik uiteraard voor een carpaccio en als hoofdgerecht kies ik de enchilada met kip en guacamole. Te lekker!

Woensdag werk ik een dag thuis, waarbij ik naast mijn scriptie ook tijd besteed aan het schrijven van een aantal artikelen én geniet van een lekker ontbijtje met yoghurt en cruesli. Normaal neem ik dit altijd mee naar kantoor in een speciale beker, maar thuis eet dit toch een stuk lekkerder.

Tussendoor lees ik alle folders even door, het lijkt wel of iedere woonwinkel opeens met aanbiedingen strooit. Helemaaal niet erg uiteraard. Ik vind dit bakkersrek echt ontzettend leuk en ook de prijs staat me niet tegen. Klein dingetje wel: ik heb geen idee uit welke folder ik deze foto gemaakt heb. Lol, oeps.

Ik heb trouwens ontzettend leuke bijzettafeltjes ontvangen van MisterDesign. In totaal heb ik er twee en ik denk dat we ze straks gaan gebruiken als nachtkastjes. Het blad is van glas met koper en stalen poten, echt heel erg mooi. Hier ga ik jullie binnenkort nog meer over vertellen in weer een verhuisupdate 🙂

EN ik werd heel erg verwend met een nieuwe koffer van Samsonite. Hij is ontzettend licht en weegt echt niets, waardoor je makkelijk tien kilo mee kunt nemen als handbagage. Daarnaast heeft ‘ie vier wieltjes (een stuk handiger dan twee!) en is dit exemplaar ook gewoon heel erg mooi en super stevig. Nu nog een reis boeken, heb ik in ieder geval een goed excuus.

Samen met m’n zusje ga ik woensdagmiddag ook even stemmen bij een basisschool in onze wijk. Het is haar eerste keer, voor mij de tweede. Ik heb me dit jaar meer dan ooit verdiept in de verkiezingen en überhaupt in politiek, dus ik ben er helemaal uit waar mijn stem naartoe gaat. Daarnaast heb ik echt het idee dat vrijwel iedereen zich er echt mee bezig heeft gehouden, met de uitslag ben ik in ieder geval tevreden 🙂

Omdat het feest niet op kan deze week, ga ik ook woensdagavond weer uiteten met vriendinnen in Breda. Ik stap iets eerder in de trein zodat ik nog even een prosecco kan drinken met een vriendin op het terras, ze heeft namelijk een bod uitgebracht op een huis en dat mag gevierd worden.

We gaan trouwens eten bij Bregje, echt een enorme aanrader wanneer je lekker en MEGA goedkoop wilt eten. Op maandag t/m woensdag betaal je hier namelijk maar 12,50 euro voor een driegangendiner waarvan je echt héél erg vol zit. Uiteraard ga ik vooraf weer voor de carpaccio (sorry not sorry), als hoofdgerecht ossenhaaspuntjes en een dame blanche na. Daarnaast was het ook weer veel te gezellig met iedereen, waardoor ik pas om 23.30 uur in bed lig en de wekker kan zetten om 06.00 uur. Doet altijd wel een beetje pijn…

Een kleine throwback naar de nacht in het Citizen M hotel in Rotterdam, een TE mooi uitzicht in een heerlijk hotel. Als ik zo toch eens iedere ochtend wakker kon worden… 🙂

Het is deze week trouwens zulk lekker weer, hier kan ik écht van genieten. Ondanks dat ik een aantal dagen op kantoor zit probeer ik er het beste van te maken, dus op ieder moment dát het kan ben ik lekker buiten te vinden in het zonnetje. De sproetjes zijn alweer doorgekomen hoor 🙂

Donderdagochtend staat in het teken van pure ellende. En dit alles heeft uiteraard weer te maken met NS en het openbaar vervoer. Dit jaar is het erger dan ooit met alle werkzaamheden en vertragingen, maar vandaag spant toch wel de kroon. Tussen Breda en Tilburg wordt er opeens omgeroepen dat we het achterste treinstel “verloren” zijn, te bizar voor woorden. Uiteindelijk blijkt dat deze dus ontkoppeld is terwijl we gewoon keihard reden, maar dat het beveiligingssysteem ervoor gezorgd heeft dat beide delen hard op de rem zijn gegaan en daardoor niet op elkaar zijn geknald. Een verschrikkelijk foutje dus, die heel anders had kunnen aflopen…

Van Daniel Wellington kreeg ik een paar weken geleden ook dit prachtige horloge opgestuurd, het gloednieuwe model The Classic Petite. Ideaal voor dunne polsen, het klokje is namelijk iets kleiner dan de standaard modellen. Ik ga jullie hier nog veel meer over vertellen, maar ik kan jullie alvast wel verklappen dat je met de code ‘DWDENIES’ 15% korting krijgt op alle Daniel Wellington horloges. Sowieso mijn favorieten 🙂

Vrijdag staat weer in het teken van fotograferen bij Gossip. Ik werk vandaag alleen ‘s ochtends omdat het erg druk is in de winkel, maar in de tijd dat we bezig zijn hebben we wel weer veel nieuwe dingen uit kunnen proberen. Snel allemaal te zien op de social media kanalen bij Gossip!

‘s Middags heeft mijn jongste zusje Rosalie haar rijexamen en zoals je ziet.. dik geslaagd! Nu zijn we thuis alle drie in één keer geslaagd en kan de strijd om de auto’s écht beginnen.

De lente is zo leuk, ik word helemaal vrolijk van alle mooie bloemen en het lekker weer. Samen met mama rijd ik nog even langs de bloemist, waar we een boeket voor oma samenstellen die weer terug is van een heerlijke zonvakantie. Altijd leuk en gezellig als er dan een mooi bloemetje op tafel staat. Uiteraard heb ik ongegeneerd een aantal foto’s gemaakt van de bloemen 😉

Mijn ouders zijn deze week ook nog een dag in Amsterdam en ik vraag mama of ze een aantal foto’s voor mijn Instagram-account wil maken aangezien ik het ontzettend druk heb. Doet ze gewoon even hoor, de beste personal assistant op het gebied van mijn blog die er is!

De rest van het weekend ben ik gezellig samen met vriendinnen. Vrijdag drink ik een aantal wijntjes, zaterdag ga ik lekker voor een kop thee (en daarna toch maar een Martini Fiero). Uiteindelijk besluit ik om zondag toch maar te besteden aan alle rot klussen die nog op me te wachten liggen. Zo moet ik een aantal facturen maken, heb ik mijn mailbox eindelijk opgeruimd en aangifte inkomstenbelasting gedaan. Een verschrikkelijke klus waardoor ik er iedere keer achterkom dat ik écht een stuk georganiseerder te werk moet gaan…

Hoe was jouw week? Heb je het naar je zin gehad?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Dionne 20 maart 2017 at 07:21

  Wat een heerlijk week alleen wat raar van die trein. Dat is echt niet normaal.
  Dionne plaatste onlangs…Fashion Friday | Een nieuwe baan, een nieuwe outfitMy Profile

 • Reply Denise 20 maart 2017 at 07:34

  Wow, maar €12,50 voor een 3 gangenmenu? Dat is echt niks! Maar wat ongelofelijk raar van die trein zeg, en heel gevaarlijk! Fijne week!

 • Reply Lindsey Beljaars 20 maart 2017 at 09:37

  Leuke foto’s! En Proeflokaal Bregje is inderdaad altijd een goed idee 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Babor Creamy Lip Colour in Sun RoseMy Profile

 • Reply Tedje 20 maart 2017 at 09:52

  Oeh, leuke foto’s weer! En ik heb té lang al geen carpaccio gegeten. Daar moet eens verandering in komen 😉
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Maart #3My Profile

 • Reply Denise vN 20 maart 2017 at 10:13

  Ziet er uit als een leuke week en mooie foto’s weer!
  Ik weet niet of je het inmiddels al weer weet, maar het bakkersrek komt uit de Leen Bakker folder 🙂
  Liefs,
  Denise

  • Reply Denise 22 maart 2017 at 10:27

   Jeej, dankjewel voor de tip Denise!

 • Reply Come-Moda 20 maart 2017 at 10:29

  Wat een mooi DW horloge!

 • Reply Alexandra 20 maart 2017 at 10:53

  Ziet eruit als een fijn weekje met mooie momenten! Wel héél bizar van die trein zeg, wauw!

  De folder is denk ik Leen Bakker, zo ziet het er in ieder geval wel uit! 🙂

  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…Sunshine in AmsterdamMy Profile

 • Reply anna 20 maart 2017 at 11:38

  Wat veel leuke foto’s! Wat erg van die trein, er is inderdaad altijd wat bij de NS… Lief dat je moeder een foto had gemaakt voor je Instagram haha!
  anna plaatste onlangs…MEGA REVIEW | RIMMEL LONDON SPRING 2017 COLLECTIEMy Profile

 • Reply Linda 20 maart 2017 at 12:08

  Wat een heerlijke drukke én productieve week! Je nieuwe horloge is ook echt een plaatje, en die lichtgewicht koffers met 4 wielen zijn zo onwijs handig 🙂
  Linda plaatste onlangs…Vegan pompoensoep | Sous vide koken met de Byzoo turtleMy Profile

 • Reply Rachel 20 maart 2017 at 16:46

  Ik ben ook zo gek op carpaccio haha ik krijg er geen genoeg van. Hij de lacubanita vind ik de carpaccio eigenlijk het lekkerst!
  Rachel plaatste onlangs…CANON G7x Mark IIMy Profile

 • Reply Manon 20 maart 2017 at 18:48

  Je hebt een goede en drukke week gehad. een driegangen menu voor €12,50 is niet veel en als het dan nog eens lekker is dat is het helemaal top
  Manon plaatste onlangs…Een beetje blauw in het interieur + verbouwplannenMy Profile

  • Reply Denise 22 maart 2017 at 10:26

   Het is daar echt HEEL goed!

 • Reply Alexandra 20 maart 2017 at 19:37

  Ziet eruit als een fijn weekje, tof je nieuwe horloge! Het krantje is volgens mij Leen Bakker! 🙂

  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…Sunshine in AmsterdamMy Profile

  • Reply Denise 22 maart 2017 at 10:26

   Ah super, thanks voor de tip haha!

 • Reply Kim 20 maart 2017 at 20:41

  Wat een lekkere carpaccio! Het kastje van Xenos staat al heel lang op mijn lijstje. Action had een budget versie maar daar grijp ik elke keer naast.
  Kim plaatste onlangs…Mijn verjaardag wishlistMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 21 maart 2017 at 18:42

  Mooie foto’s heb je weer gemaakt! en lekkere food foto’s en carpaccio kan natuurlijk niet ontbreken in je photo diary hihi. ik ga donderdag ook weer lekker carpaccio etebn, yum! dat kastje uit de folder vind ik ook super leuk
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…WODEN | Lente/Zomer collectie 2017My Profile

  • Reply Denise 22 maart 2017 at 10:25

   Ik ben er inmiddels achter dat ‘ie van Leen Bakker is!

 • Reply Larissa 22 maart 2017 at 12:45

  Wat leuk dat je zo met je zusjes betrokken bent! En wat apart.. Van die verloren trein.. Heel fijn dat dat goed is afgelopen!
  Larissa plaatste onlangs…De meest tijdloze items uit je kledingkastMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten