Photo Diary

Photo Diary #112 – Pasen en veel lekker eten

19 april 2017

Leuk dat je weer een kijkje komt nemen naar mijn afgelopen week! Pas op: er staat véél lekker (en vooral ongezond!) eten in deze Photo Diary… Daarnaast vertel ik jullie ook nog hoe mijn lange Paasweekend was. Kijk je met me mee?

Maandagochtend, 06.00 uur. Ik moet zeggen dat ik meer een avondmens ben dan een ochtendmens, dus je kunt me op z’n zachtst gezegd treffen op gunstigere tijden… Wanneer ik de koelkast opentrek om mijn yoghurt te pakken moet ik toch even lachen: eieren met grappige stickers erop. Ik kan het niet laten en maak er ook nog een foto van, dit maakt mijn vroege ochtend tóch iets beter!

En af en toe moeten er als stagiaire ook wat minder leuke klusjes gedaan worden, ach. Hoort erbij en zo heel vervelend is het eigenlijk niet. Lekker stickers plakken tussen het schrijven van mijn scriptie door, moet ook gebeuren 🙂

Joost is deze week in Boedapest en stuurt me (terwijl ik diehard aan het werken ben aan m’n scriptie) deze foto door. Soms is de wereld best een beetje oneerlijk verdeeld. Uiteraard mag je deze uitspraak met een grote korrel zout nemen, want ik heb het alles behalve slecht, maar op dat moment zou ik héél graag ook van dit mooie uitzicht genieten in Boedapest.

Na het werken aan m’n scriptie besluit ik dus maar om even te gaan sporten. Jullie begrijpen straks waarom ik deze lelijke foto in deze Photo Diary heb gestopt, er komt namelijk véél lekker en ongezond eten voorbij deze week. Oké, daar is het natuurlijk Pasen voor, maar de hoeveelheden die ik heb opgegeten zijn niet echt meer te verantwoorden.

Donderdagavond vertrek ik meteen uit kantoor naar een gezellige Italiaan bij ons in de stad. Ze hebben er super lekker eten, véél eten en het is hartstikke betaalbaar. Ik ga een hapje eten met een vriendinnetje waarmee ik nodig weer eens moest bijkletsen.

Allebei gaan we voor de pasta met zalm en een lekker wijntje. Super geslaagde avond!

Van vrijdag heb ik helemaal geen foto’s besef ik me nu, ik heb alleen maar aan m’n blog gewerkt en vooral héél veel mail beantwoord. In totaal ben ik daar zo’n vijf uur(!) mee bezig geweest, maar nu is wel alles weer helemaal bij en ben ik weer up-to-date. Zaterdag slaap ik lekker uit en ga ik samen met Joost en m’n zusje naar IKEA. We willen kijken of er nog wat leuke spulletjes zijn voor ons nieuwe appartement, uiteraard moeten die bedden ook getest worden…

En we kunnen IKEA niet verlaten zonder de Zweedse balletjes met friet. Te lekker. Uiteindelijk kopen we trouwens helemaal niets op een enorme overload aan zweedse balletjes, ijsjes, hotdogs en snoep na (lol). Wel hebben we een aantal dingen gezien die we later nog willen halen wanneer we het een en ander op kunne meten, dus het bezoek was niet helemaal voor niets.

Zondag, Happy Easter! Ik maakte een week geleden deze foto’s al en draag daarbij een haarbandje met strik van het merk Zenner. Moet zeggen dat ik dit op een alledaagse dag niet zou dragen omdat ik het wel een klein beetje een ‘paaseffect’ vind hebben met die strik, maar ideaal voor Pasen dus. Mijn hele outfit kun je trouwens in dit artikel bekijken!

We ontbijten zondag met lekkere broodjes, de gezellige eiren en scones bij Joost thuis.

 Zondagmiddag vertrekken we naar mijn oma, die een overload aan zoetigheid in huis heeft gehaald. We vieren naast Pasen ook meteen haar verjaardag, dus vandaar die dubbele porties chips en chocolade ;-).

‘s Avonds schuiven we aan een Italiaans buffet dat ze speciaal heeft laten komen, het was echt ontzettend lekker. Veel verschillende soorten pasta, wraps, pesto, meloen met ham, lasagne, vlees. Te veel om op te noemen!

Maandag is het natuurlijk Tweede Paasdag, dus thuis bereiden we ook nog een uitgebreide brunch voor. Joost en mijn oma blijven gezellig eten en er staat weer véél lekkers op tafel. De rest van de dag besteden Joost en ik aan het uitzoeken van een nieuwe televisie (nog aanraders?!) en…

… het afkijken van de nieuwe serie Thirteen Reasons Why op Netflix. We hebben de hele serie (13 afleveringen van een uur) in één weekend afgekeken, dus dat zegt wel iets. Morgen staat er een artikel online over deze serie en waarom je het echt moet kijken. Aanradertje hoor!

Wat heb jij gedaan de afgelopen week? En heb je fijne Paasdagen gehad?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Charlotte 19 april 2017 at 14:17

  Wat een superleuke foto’s! Ik snap dat je ook graag van dat kiekje in Budapest had willen genieten maar je bent super goed bezig met je scriptie! De paasdagen zien er heerlijk uit! Ik ben ook erg benieuwd naar de serie 13 reasons why. Mijn vriend en ik gaan er dit weekend aan beginnen

 • Reply Manon 19 april 2017 at 16:09

  Je hebt inderdaad veel lekkers gegeten hoor. Ik snap wel dat je ook in Budapest had willen zijn, wie weet als je klaar bent met je scriptie?
  Manon plaatste onlangs…Leuke AlieExpress KoopjesMy Profile

 • Reply Marleen 19 april 2017 at 20:26

  Ah al dat eten! Zoo lekker allemaal zeg 🙂

 • Reply Iep 19 april 2017 at 20:35

  Oooh wat een heerlijke foto’s allemaal! Ikzelf heb 13 reasons why ook gekeken en vond ‘m heel erg heftig!
  Liefs Iep xo
  Iep plaatste onlangs…P O R T R A I T • B E N T EMy Profile

 • Reply Suzanne 20 april 2017 at 07:45

  Leuke foto’s! Ik vond je outfit inderdaad erg leuk!
  Suzanne plaatste onlangs…Spring Shopping #1 – Shoe PartyMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten