Photo Diary

Photo Diary #118 – Afscheid stage en beach days

29 mei 2017

Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week liet het weer ons eindelijk niet in de steek en kwam het zonnetje heerlijk vaak tevoorschijn. Zo lekker! Ik had mijn laatste stagedag in Tilburg, behaalde 20.000 volgers op Instagram en ging naar het strand met vriendinnen. Kijk je met me mee?

We slaan maandag even over in deze Photo Diary, gek genoeg ben ik helemaal vergeten om toen überhaupt een foto te maken. Op dinsdag kom ik het kantoor binnen gelopen en tref ik deze vrolijke ballonnen met vlinders aan. Zo leuk dat mijn collega’s mijn plekje extra versierd hebben omdat het mijn laatste dag is. De hele dag werk ik aan het afronden van mijn werkzaamheden en ik kan nog wat aan mijn scriptie doen, daarna is het toch echt tijd om officieel afscheid te nemen.

Thuis wacht er een mega leuk pakketje op mij, de nieuwe LUNA2 van Foreo. Een super fijne en luxe gezichtsreiniger die ik met heel veel enthousiasme de komende weken ga testen. De review volgt uiteraard, ik ben heel benieuwd of hij zijn lovende woorden waar gaat maken!

Woensdag is mijn eerste dag dat ik officieel geen stage meer loop, maar aan die scriptie moet natuurlijk nog drie weken kei hard gewerkt worden. Ik start de dag met een rondje van 5 kilometer door de weilanden en langs de vijver, heerlijk wakker worden zo. Het gaat iets minder soepel dan ik had gehoopt, maar goed, ik ben de deur weer uit geweest en heb weer aan mijn conditie gewerkt. Goed bezig dus! De rest van de dag werk ik aan mijn scriptie, er moet namelijk nog veel gebeuren.

Donderdag besluit ik om van het heerlijke weer te gaan genieten en mijn scriptie even te laten voor wat het is, ik rijd dus om 08.00 uur ‘s ochtends al met drie vriendinnen richting Zeeland om lekker aan het strand te genieten.

Om 09.30 uur zitten we al aan zee met een heerlijke verse jus, zo fijn deze dagen <3

We zijn vandaag op het strand in Dishoek, echt een super fijne plek vind ik dat. Fijn zand, een mooi en groot strand en op zich ook best leuke strandtenten. Wij hebben in ieder geval flink genoten. ‘s Middags eten we een lekkere salade die we hebben meegenomen, heerlijk met dit warme weer.

Om 18.00 uur besluiten we om weer terug richting huis te rijden, Instagram vertelt me dat het op dat moment nog steeds 25 graden is. LEKKER! Ik draag vandaag trouwens mijn nieuwe playsuitje van Famous Store over mijn bikini. Super luchtig (ideaal voor deze warme dagen) en ontzettend leuk met bloemetjes!

We douchen thuis allemaal even snel en verzamelen vervolgens bij een restaurant bij ons in de stad. Tijd voor een uitgebreid diner met heerlijke cocktails, perfect om deze leuke dag mee af te sluiten. Ik vind het interieur daar trouwens erg leuk, zo mooi met hout en staal. Kan het niet laten om er nog even een foto van te maken, deze heb je misschien ook wel terug gezien op mijn Instagram-account 🙂

Vrijdag doe ik het rustig aan. Om 09.00 uur ontbijt ik in de tuin met granola van My Muesli (lekker!) en de thermometer vertelt mij dat het al 26 graden is. Dit gaat dus een hele warme dag worden, maar daar maak ik helaas maar weinig van mee. Ik werk toch het beste aan mijn scriptie wanneer ik gewoon binnen en helemaal alleen aan mijn bureau zit. Geen hele sociale dag dus, maar wel een productieve.

En dan zie ik opeens dat ik 20K volgers op Instagram heb bereikt. Jongens, gewoon 20.000 volgers?!?!?! Ik had hier echt nooit van kunnen dromen toen ik mijn account @beautybydenies aanmaakte. Mijn zusje maakte deze prachtige foto in Ibiza voor mij zodat ik ‘m kon delen om dit bijzondere moment te delen. De meeste volgers hadden trouwens ook helemaal niet door dat ik het niet was op de foto, maar mijn zusje haha! Fijn dat we erg op elkaar lijken 🙂

En dan zijn we alweer beland bij zaterdag, een dag met fijne temperaturen, maar helaas geen leuke planning. Mijn vriendinnen vertrekken weer vroeg richting het strand, maar ik besluit om af te zeggen en toch echt die scriptie in te duiken. Er is geen ontkomen meer aan, hup! Tussendoor lig ik kwartiertjes in de zon, ik moet het natuurlijk wel leuk houden voor mezelf. ‘s Avonds besluit ik dat het genoeg geweest is en dat ik prima even iets leuks kan gaan doen. Ik vertrek richting mijn vriendinnen om een hapje te eten, daarna fiets ik naar Joost en doe ik daar nog een drankje.

Ook zondag voer ik niet heel veel uit, moet kunnen. Joost en ik ondernemen wat belangrijke stappen voor ons appartement zoals het uitzoeken van een energieleverancier en vieren vervolgens de verjaardag van zijn vader.

We sluiten deze heerlijke week af met een nieuw masker van Gold Collagen, echt ontzettend fijn. Joost en ik hebben hem beide getest en waren flink verkleurd in ons gezicht, dus we konden wel een hydraterende boost gebruiken. Je laat dit masker er zo’n 45 minuten opzitten, daarna is je huid echt SUPER zacht en helemaal gehydrateerd. Het ziet er gewoon stukken beter uit en het voelt heel prettig aan. Aanradertje in deze fijne zomerdagen!

Zondagavond maak ik nog een eindsprint wat betreft mijn scriptie, daarna lever ik het nogmaals in voor de allerlaatste feedback. Daarna plof ik doodmoe in bed, maar ik voel me wel super opgelucht en blij. Weer een deadline van de planning af, heerlijk. Ik hoop vandaag of morgen deze feedback te ontvangen, zodat ik ervoor kan zorgen dat mijn scriptie deze week gewoon zo goed als af is. Zo spannend allemaal, want over precies twee weken moet ‘ie definitief ingeleverd zijn.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Larissa 29 mei 2017 at 13:36

  Ahh wat ben je lekker sportief bezig met hardlopen! Tof dat je collega’s op stage zo lief afscheid van je namen! Dat is dan toch wel weer fijn.
  Larissa plaatste onlangs…My week in Pictures #85 | Overgroot oma 92, chloor in broek en een egel op bezoekMy Profile

 • Reply Marloes 29 mei 2017 at 13:56

  Wat een mooi weekje heb je achter de rug, ondanks dat je druk bent geweest met je scriptie! Leuk hoor. En het was dus je zusje? Haha! Had super grappig! Leuke foto ook! En gefeliciteerd met je 20k mop! Heel erg verdiend!
  Marloes plaatste onlangs…The Body Shop Body BB Cream Honey BronzeMy Profile

 • Reply Yvette 29 mei 2017 at 14:51

  Laatste loodjes zijn het zwaar maar komt helemaal goed 🙂

 • Reply Yessica 29 mei 2017 at 22:03

  Klinkt als een superweek, ondanks het bikkelen voor je scriptie!
  Succes met de laatste loodjes!

 • Reply Femke 30 mei 2017 at 07:13

  Heerlijk hè, dat mooie weer. Het strand in Dishoek rij ik het makkelijkst heen, daar ben ik met een uurtje ongeveer. Fijn dat je goed op weg bent met je scriptie, nog heel even doorzetten!
  Femke plaatste onlangs…Happy list april & mei ’17 ♡My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 30 mei 2017 at 08:37

  Wat een leuke foto’s, het strand in Dishoek is inderdaad top! Grappig zeg, dat dat je zusje is op die foto 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…OOTD Ruffles & PolkadotsMy Profile

 • Reply Suzanne 30 mei 2017 at 09:10

  Leuk om te zien en ook heerlijk dit weer!
  Suzanne plaatste onlangs…Gladde benen met Wilkinson Sword Quattro for WomenMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 30 mei 2017 at 11:05

  Ik ben echt enorm jaloers op je figuurtje! wat heb je weer een mooie foto’s gemaakt!

 • Reply Justine 2 juni 2017 at 06:53

  ahhh die laatste dagen van je scriptie, nog eventjes girl! Je bent er bijna!!
  Haha, ik had inderdaad niet door dat het je zusje was. Wel vroeg ik me af waar deze locatie was en of je die serieus al weken/maanden terug had gemaakt voor dit moment haha!
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – mei 2017 #3My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten