Photo Diary

Photo Diary #120 – Alleen maar klussen

26 juni 2017

Afgelopen week werd er volop geverfd, een vloer gelegd en schoongemaakt in ons nieuwe appartement. Het was tijd om te klussen en met temperaturen van 35 graden was dat soms best lastig te combineren. Daarnaast had ik nog twee leuke feestjes en ging ik uiteten. Kijk je met me mee?

We starten de week met temperaturen rond de 30 graden en een verfroller, dit alles in ons nieuwe appartement. De vader van Joost heeft een week vrij genomen en komt ons helpen met klussen (super fijn!!!). Heel veel kan ik overigens niet doen, ik heb zelf twee linkerhanden en een muur verven kun je eigenlijk al niet aan mij overlaten. Maar goed, de muren voorstrijken moet wel lukken.

Om 19.00 uur geeft Instagram Stories nog steeds een temperatuur van 31 graden aan. Zo fijn dit lekkere zomerweer!

Dinsdag gaan we weer aan de slag in het appartement, ‘s avonds sjouwen we alvast het laminaat naar boven. Flink zweten met deze hittegolf, haha.

Een lekkere healthy lunch met rucola, druiven, tomaat, kip en feta. Glaasje water met citroen en klaar!

Donderdag ga ik langs een vriendin die ook definitief afgestudeerd is, super knap. Ik maak weer een pakketje dat ik cadeau geef, altijd leuk om soms spontaan wat mooie producten weg te geven. Met de verhuizing in aantocht verwacht ik dat ik sowieso héél veel weg moet gaan doen… Even kijken hoe ik dat aan ga pakken.

Ze heeft een zwembadje opstaan, ideaal om donderdag met 35 graden(!) in af te koelen. Love it <3

Mama en ik doen ook nog een rondje over de meubelboulevard, op zoek naar een leuke tuinset. We hebben een vrij ruim balkon van 9m2 en ruimte voor twaalf personen, dus er kan zeker een mooie set komen te staan. Uiteindelijk zijn we niet geslaagd, dus we gaan aankomende week nog even verder op zoek.

‘s Middags kom ik terug in het appartement en… de vloer ligt! Zo mooi, we zijn er echt heel erg blij mee. We hebben een aantal steunpilaren in het appartement staan waardoor het leggen van de vloer een ENORM karwei was, maar gelukkig hebben Joost en vooral zijn vader het super mooi gelegd. I’m just a happy girl!

Van de nieuwe bovenbuurvrouw krijgen we een lief kaartje met een zelfgebakken cake, super lief. Joost en ik voelen ons echt helemaal welkom met al die lieve buren en daarnaast is het er ook echt heel erg gezellig. Iedereen is nieuw omdat het een nieuw appartementencomplex is, dus iedereen is samen aan het zwoegen in deze enorme hitte. En dat schept toch een band, haha 🙂

Kijk eens hoe leuk deze combinatie! Ik zag dit bij een meisje op Instagram voorbij komen en heb haar meteen een berichtje gestuurd. Ik vind dit TV-meubel zó tof, dat haar schoonvader hem voor mij ook wil gaan maken. Super lief, ik vind vooral de combinatie met die houtblokken eronder heel erg gaaf. To be continued! 

Vrijdagavond ga ik gezellig een drankje doen op het terras met een aantal vriendinnetjes. Spontaan besluiten we om daarna nog uit te gaan. Lil Kleine komt optreden (ik vind er eigenlijk helemaal niets aan), dus het is ENORM druk en warm. Uiteindelijk is hij er om 03.15 uur nog steeds niet en besluiten we om maar gewoon naar huis te gaan. Wat een sukkel. Gelukkig wel een té gezellige avond gehad met mijn lieve vriendinnen.

Hoe leuk is onze nieuwe lamp in het toilet? Haha. Lekker kitch, ik vind het helemaal mooi.

Zaterdagavond hebben we een verjaardag van de oom van Joost, 50 jaar! Hij heeft een ruimte afgehuurd in de stad en de voetjes gaan zeker van de vloer. Super gezellig feestje 🙂

De allereerste meubels zijn nu ook richting het appartement verhuisd, aaaah. Kijk hoe leuk onze salontafeltjes zijn, ik vind ze echt ontzettend mooi. Ga hier nog een apart artikel over schrijven, maar ik kon het niet laten om jullie alvast een sneak preview te geven.

Zondag spenderen Joost, mijn zusje en ik de hele dag bij IKEA. Ik vind het echt heerlijk om daar doorheen te lopen en al die leuke items te zien. We hadden eigenlijk nog helemaal niets bij IKEA gekocht, maar vandaag gaan we de deur uit met een gloednieuwe kast, wat accessoires en heel wat tientjes minder in de portemonnee. Dat samenwonen is toch maar een duur geintje. ‘s Avonds gaan we nog lekker eten bij de Italiaan bij ons in de stad, heerlijk.

En daarna is het tijd om even aan mijn blog te werken en tentamens te leren. Moet ook gebeuren!

Aankomende week gaan we het hele appartement goed schoonmaken en alles verhuizen. Aan het einde van de week komen de bank, eettafel en stoelen binnen en ik ben zo benieuwd hoe alles bij elkaar zal staan. Ik laat het jullie uiteraard weten!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Yvette 26 juni 2017 at 14:42

  Het ziet er al zo leuk uit je eigen plekje 🙂
  Benieuwd naar het eindresultaat .

 • Reply Manon 26 juni 2017 at 15:26

  Super leuk! Veel succes!
  Mag ik vragen van welke Instagram je de leuke inspiratie had van het tv-meubel?
  Liefs Manon

 • Reply Linda 26 juni 2017 at 16:42

  Enorm leuk om te zien hoe jullie appartement langzaam aan vorm begint te krijgen. En wat bof je met alle hulp die je krijgt, zo zit je er lekker vlot in! 🙂
  Linda plaatste onlangs…Hot Summer Beauty RoutineMy Profile

 • Reply Maaike 26 juni 2017 at 17:12

  Dat houten tafeltje ziet er inderdaad onwijs schattig uit! Super lief dat haar schoonvader dat ook voor jou wil maken haha 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #99 (XXL) – Eerste hardloopwedstrijd ooit & mijn verjaardag vierenMy Profile

 • Reply Larissa 26 juni 2017 at 18:39

  Ik vind het zo ontzettend leuk om al deze mini verhuis updates voorbij te zien komen, haha! Dat tv-meubel is inderdaad super mooi!
  Larissa plaatste onlangs…Achter de schermen: zo maak ik zelf mijn outfitfoto’sMy Profile

 • Reply Manon 26 juni 2017 at 19:54

  Vervelend klussen met die hitte, maar het zal vast wel mooi gaan worden!
  Manon plaatste onlangs…Mineralissima Natural Lipstick – EviMy Profile

 • Reply Monica 26 juni 2017 at 22:16

  Super leuk en erg benieuwd naar het eind resultaat. Succes nog de komende tijd en geniet ervan.
  Monica plaatste onlangs…La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Wet Skin Gel Lotion SPF50+ | ReviewMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 27 juni 2017 at 10:08

  Wat een leuke foto’s! Dat TV meubel hebben wij ook (zelf gemaakt) en het is echt heel erg simpel te maken! Mocht je tips nodig hebben, let me know 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Absolute musthaves voor de zomerMy Profile

 • Reply Justine 27 juni 2017 at 10:40

  Ooooooh ik denk dat jullie huisje zó mooi gaat worden! Dat meubel is inderdaad prachtig, simpel maar heel mooi!
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – juni 2017 #2My Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 27 juni 2017 at 15:27

  Het ziet er zo leuk uit, helemaal mijn smaak! ben zo benieuwd hoe het totaal plaatje straks is

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten