Photo Diary

Photo Diary #122 – Een spannende verdediging…

13 juli 2017

Dit is alweer de 122e Photo Diary op rij, bizar dat ik al meer dan twee jaar(!) mijn weken hier met jullie deel. Afgelopen week stond helemaal in het teken van mijn afstudeerverdediging, waar ik eigenlijk de hele week mee bezig geweest ben.. Het was in ieder geval een super zenuwslopende week met veel pieken en dalen. Benieuwd hoe het afgelopen is? Kijk mee!

 De week begint goed, ons nieuwe matras van EMMA wordt namelijk bezorgd in het appartement. Zo gek dat een mega groot matras van twee meter in zo’n doos past. Wanneer je hem uitvouwt en het pastic eraf haalt blaast ‘ie zichzelf helemaal op. Wow! Ik heb dit matras trouwens gekregen om te testen en het is natuurlijk ontzettend fijn dat Joost en ik écht helemaal ‘nieuw’ kunnen starten. Zelfs met een gloednieuw matras, in een gloednieuw appartement. Deze week hebben we er dus ook echt voor het eerst op geslapen en je merkt echt dat ‘ie van goede kwaliteit is. Mijn rug moet er nog wel een beetje aan wennen omdat mijn eigen matras iets zachter is, maar we gaan er vanuit dat dat helemaal goed komt. Er komt deze maand in ieder geval nog een uitgebreide review online over dit Emma-matras!

Alle liefhebbers van highlighters opgelet!!! Sleek heeft een prachtig nieuw palette uitgebracht met vier verschillende highlighters in één palette, echt een plaatje. Het palette is vormgegeven in een compact gouden doosje met een spiegel en een mini penseel. Daarnaast bevat ‘ie twee baked highlighters en twee crème formules. Een highlighter voor op de jukbeenderen, een voor op de bovenlip, een voor in de binnenkant van de ogen en een voor op de neusbrug. Ideaal! Mocht je benieuwd zijn, het palette kost 14 euro en is onder andere verkrijgbaar bij Ici Paris en Etos. Absoluut een aanrader!

Dinsdag gaan Joost en ik druk aan de slag in ons appartement. Er moet nog een kast in elkaar gezet worden (de ultieme relatietest, we hebben hem overwonnen hoor!), daarnaast moeten er eigenlijk nog gewoon heel veel kleine dingetjes gedaan worden. Langzaam maar zeker wordt het steeds meer ‘af’ en ons eigen plekje.

 Van Desenio ontvangen we ook nog een aantal posters in luxe lijsten. Deze krijgen sowieso een mooi plaatsje in ons appartement! Eerst even kijken waar precies, voordat we overal weer gaten boren in die perfect geschilderde muren.. Haha.

Woensdag hebben we een kleine borrel met alle bewoners van ons appartementencomplex. Leuk om wat meer gezichten te zien en een klein praatje te maken. De catering is goed verzorgd met lekkere hapjes en drankjes, een goed begin van ons nieuwe avontuur in ieder geval.

 Maar goed, ik kan niet te lang doordromen over het appartement. Er moet nog even gewerkt worden, die verdediging komt nu namelijk wel HEEL dichtbij. Begin deze week kreeg ik het bericht dat mijn scriptie überhaupt verdedigbaar is en ik hem aanstaande vrijdag mag verdedigen, erg fijn. Ergens had ik het wel verwacht, maar het is toch altijd een opluchting wanneer het ook daadwerkelijk bevestigd wordt. Omdat ik mijn afstudeerscriptie geschreven heb voor Manfield wil ik ook mijn verdediging door laten voeren met het thema schoenen. Dus ik trok al mijn kinderschoentjes uit de kast, zo schattig.

BIJNA….. Ik geloof dat ik nog nooit zo zenuwachtig geweest ben…

 En toen was het vrijdag 7 juli, D-day. Een ongelofelijk spannend moment waar ik al een jaar echt naartoe leef. Een uitgebreid verslag over mijn afstudeerperiode en de opleiding die ik gevolgd heb komt nog online (ik heb er namelijk veel vragen over gekregen!), maar ik kan wel alvast vertellen dat ik gewoon AFGESTUDEERD ben. I did it! Ik heb uiteindelijk een cijfer 8(!) gekregen en heb mijn Bachelor of Communication nu dus écht in de pocket. Nog steeds onwerkelijk, maar ik ben ongelofelijk blij 🙂

Vanaf nu heb ik dus écht tijd om volop te genieten van ons nieuwe plekje én de gloednieuwe meubels die afgelopen dagen allemaal geleverd zijn. Deze bank heb ik bijvoorbeeld gewonnen via Facebook (het blijft een ongelofelijk bizar verhaal dat je hier terug kunt lezen) en we zijn er ZO blij mee. Een heerlijk plekje om lekker onderuit te hangen, daarnaast is ‘ie ook gewoon héél erg mooi en past hij perfect in ons appartement.

 Na die mega spannende verdediging rijden Joost en ik meteen naar huis om even wat anders aan te trekken. Er staat namelijk een etentje op de planning met mijn ouders en de ouders van Joost, gezellig! Natuurlijk vieren we het feit dat ik mijn diploma heb gehaald, maar eigenlijk draait het vanavond om het feit dat we morgen officieel gaan samenwonen. En kijk deze fotogenieke gerechten, te mooi en te lekker. Na het etentje gaan Joost en ik ook nog even langs een vriendin die een afstudeerfeestje geeft. Ook al zo gezellig! Uiteindelijk liggen we toch om 02.30 uur in bed. Ik ben bekaf na deze enorm inspannende dag, het lijkt wel of alle stress er in een keer uitkomt. Tijd om lekker uit te rusten!

Zaterdag spenderen we uiteraard weer de hele middag bij IKEA. Het is eindelijk tijd om een aantal accessoires te gaan kopen, het leukste gedeelte van alles. Ik zie deze leuke hangplantjes en maak er meteen een foto van. Uiteindelijk nemen we ze niet mee, maar misschien dat ik ze toch nog even ga halen. Vind ze echt heel erg leuk en gezellig!

Geen IKEA zonder een lekkere portie friet met Zweedse balletjes of saté. En vooruit, een glas vers geperste jus d’orange voor wat extra vitaminen.

Zondag doen we lekker helemaal niets, heerlijk dit soort dagen. ‘s Avonds gaan we gezellig uiteten met mijn ouders en zusjes om te vieren dat ik mijn diploma heb. IK HEB GEWOON MIJN DIPLOMA! Wat een gek idee, haha. We gaan trouwens bij het ‘t Zusje eten in Bergen op Zoom, echt een enorme aanrader. Allemaal kleine tapas gerechtjes (onbeperkt!) en een enorme kaart met deserties. Allemaal even lekker, kiezen is zó moeilijk! Hier kom ik sowieso snel weer eens terug.

Deze Photo Diary is een paar dagen later online gekomen omdat ik het de afgelopen dagen vrij druk heb gehad. Vanaf nu ben ik weer back online met veel leuke dingen, ik heb ook echt weer zin om lekker vooruit te gaan schrijven en mooie foto’s te maken! 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Femke 13 juli 2017 at 06:56

  Nogmaals gefeliciteerd! Fijn dat het zo ver is en je afgestudeerd bent. Heel veel plezier en geluk met het samenwonen!
  Femke plaatste onlangs…I said YES ♡My Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 13 juli 2017 at 09:34

  Wat heerlijk dat je bent afgestudeerd meis! Echt heel erg fijn, gefeliciteerd! Je week ziet er ook superleuk uit en wat leuk om uit eten te gaan om je afstuderen te vieren! Die hangplantjes vind ik ook heel cute, ik ga eens kijken of dat iets is voor mijn nieuwe kamer! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Hotspot | Poké bowls en salads to go bij Chop ChopMy Profile

  • Reply Denise 13 juli 2017 at 09:44

   Ah dankjewel Malou! Vind ze echt heel leuk en ze kunnen ook prima met nep planten!

 • Reply Lisanne 13 juli 2017 at 10:48

  Wat fijn zeg! En dat palette van Sleek ga ik even halen denk ik, zo mooi!
  Lisanne plaatste onlangs…Albums I’ve been lovingMy Profile

 • Reply Yvette 13 juli 2017 at 14:16

  Gefeliciteerd met het afstuderen 🙂
  Nu kan je lekker genieten en meer leuke dingen doen .

 • Reply Larissa 13 juli 2017 at 16:28

  Jaaa, gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Topper!
  Larissa plaatste onlangs…Tips voor het leren van je autotheorieMy Profile

 • Reply Lieke 13 juli 2017 at 18:47

  Gefeliciteerd met je diploma! Wat moet dat spannend zijn geweest zeg! Ik moet ook nog een keer bij ‘t zusje gaan eten. Ik heb er veel positieve verhalen over gehoord.
  Lieke plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 14 juli 2017 at 12:13

  Gefeliciteerd!!! Super goed gedaan joh!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Bourjois Maxi Delight Bronzer in 01 LightMy Profile

 • Reply anna 14 juli 2017 at 13:40

  Gefeliciteerd met je diploma! Voor mij voelt het ook nog steeds een beetje onwerkelijk, haha.
  anna plaatste onlangs…IK GA OP VAKANTIE NAAR…My Profile

 • Reply Justine 15 juli 2017 at 06:47

  YAAAAAY Gefeliciteerd, nogmaals, met je diploma! Zo chill hee. <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – juli 2017 #2My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten