Photo Diary

Photo Diary #123 – Mijn eerste officiële vakantieweek

18 juli 2017

Leuk dat je de nieuwe Photo Diary weer komt bekijken! Afgelopen week had ik voor het eerst écht vakantie: niets moest, alles mocht. Natuurlijk moesten er nog veel dingen in ons nieuwe appartement gebeuren, maar daarnaast vierde ik ook de verjaardag van mijn zusje en ging ik lekker lunchen. Kijk je met me mee?

 Vakantie, eindelijk. Mijn verdediging zit er op en ik ben officieel afgestudeerd, dus vanaf nu kan ik echt gaan relaxen. Ik moet zeggen dat onze nieuwe bank wel héél lekker zit (en ligt), dus dat komt wel goed.

Floris lijkt op zijn baasje zoals je ziet, hij houdt ook van lekker lui op bed liggen. Deze foto stuurt mijn moeder me door, volgens mij mist Floris me een beetje en is ‘ie daarom op mijn bed in slaap gevallen. Altijd leuk om er zelf een verhaal bij te verzinnen 😉

 Dinsdag wordt eindelijk onze nieuwe wasmachine afgeleverd. Geen excuses meer dus om de was naar huis te brengen… Haha. We hebben deze gloednieuwe wasmachine trouwens gekregen van mijn oma en we zijn er ontzettend blij mee. SUPER cadeau!

En mijn andere oma heeft ontzettend hard gespaard voor servies en bestek, ook al zo mooi. We boffen maar met zo veel hulp en lieve cadeautjes.

 Iedere week maak ik foto’s voor de social media van kledingwinkel Gossip en afgelopen week spotte ik twee foto’s van mij in het F/W lookbook van Tango Shoes, yeey! Blijft leuk als merken je foto’s reposten en in dit geval zelfs in een magazine zetten.

Oja, dit gebeurde er ook nog deze week. Nadat ik foto’s maak laat ik mijn SD-kaartje vaak in mijn laptop zitten. Gewoon uit gemakzucht eigenlijk. Laatst gleed mijn laptop van het bed af en blijkbaar was mijn SD-kaartje dus helemaal afgebroken. Had ik niet gezien, tot dat ik hem nodig had en hem echt NERGENS meer kon vinden. Uiteindelijk trof ik dus dit aan in mijn MacBook, oeps…. Op wonderbaarlijke wijze werkte het kaartje nog wel en kon ik alles eraf halen (thank god!) en ook de kaart kreeg ik er vrij gemakkelijk uit. Maar goed, ik heb er weer van geleerd en mijn nieuwe kaartje laat ik er niet meer inzitten. Scheelt toch weer een hoop stress en het is een kleine moeite.

 Lekker aan de slag met inspiratie opdoen om ons appartement verder in te richten!

Een paar weken geleden ging ik trouwens naar Cosmo voor een touch-up en mijn haar werd daar ZO mooi gedaan binnen 10 minuten. Maar hoe dan? Ik zag deze foto weer terug en wil het graag nog eens zo. Ga binnenkort eens zelf oefenen…

 Wat is dit een mega burgerlijke Photo Diary zeg, excuses, maar de rest van de week doe ik eigenlijk niet veel. Alle stress van de afgelopen maanden komt eruit en ik ben vooral gewoon gezellig met Joost en mijn ouders. En check onze nieuwe televisie met Ambi-light, love it. Vooral ‘s avonds kleurt heel onze witte muur mee met de TV!

Mijn zusje viert afgelopen week ook nog haar 20e verjaardag, tijd voor taart en visite. Het is eigenlijk de eerste keer dat ik dus zelf ook op ‘visite’ kom, maar ik moet zeggen dat het zo helemaal nog niet voelt. Het is echt wel even wennen dat ik uit huis ben, maar omdat ik maar 10 minuten verderop ben gaan wonen ben ik bijna iedere dag nog wel even langsgegaan om wat op te halen of even bij te kletsen. Ach, als het kan, waarom eigenlijk ook niet.

 Donderdag ga ik gezellig lunchen met een vriendin. We hebben allebei een nieuw appartement en moeten dus nodig weer eens bijkletsen. Ik ga voor de carpaccio, dat was echt héél lang geleden en Veerle gaat voor de boterham met kip en courgette. Ook een aanrader. Daarna chillen we de hele middag bij mij thuis, ik hoop deze week ook even een kijkje bij haar in het appartement te kunnen nemen. Héél benieuwd 🙂

Vrijdagavond ga ik gezellig naar het terras met mijn moeder en zusje. Aperol Spritz en Gin Tonics, absoluut geen straf! Na twee drankjes sluit ik aan bij een aantal vriendinnen die een eindje verderop zitten, uiteindelijk ben ik pas om 04.00 uur thuis omdat het zo gezellig is.

 Breakfast met Joost, een lekker eitje en van die heerlijke mini kwarkjes. Zo wil ik iedere dag wel wakker worden.

The Body Shop heeft trouwens een campagne lopen tegen dierproeven en stuurde mij deze gepersonaliseerde body butter met veel informatie toe. Super goed dat zo’n groot merk hier zo veel aandacht aan besteed, ik denk dat veel merken daar een voorbeeld aan kunnen nemen.

Zondag ga ik samen met m’n moeder even op de koffie bij oma, vervolgens is het tijd om wat foto’s te schieten voor Instagram. Ik heb weer een hele hoop nieuwe kleding ontvangen, dus er komen binnenkort weer heel wat nieuwe kiekjes aan. Hierbij alvast een sneak peek!

Wanneer ik ‘s avonds terug kom in ons appartementencomplex zie ik dat de naambordjes eindelijk hangen bij de voordeur. EINDELIJK ons eigen naambordje, haha. Zo degelijk en zo cliché, maar ik vond het stiekem toch wel heel leuk om te zien.

Deze week gaan Joost en ik het appartement nog verder ‘aankleden’ en moet er ook gewoon gewerkt worden. Daarnaast hopen we op lekker weer zodat we nog een dag kunnen gaan varen en andere leuke vakantiedingen kunnen doen. To be continued…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Judith 18 juli 2017 at 11:34

  Zo leuk om het proces te volgen van jullie verhuizing en appartement! Heel veel plezier samen 🙂 Lijkt me heerlijk zo’n plekje!

 • Reply Yvette 18 juli 2017 at 11:34

  Lekker genieten van je vrije tijd . Je hebt het verdiend 🙂

 • Reply Linda 18 juli 2017 at 14:44

  Zo leuk die gepersonaliseerde Body Butters, ik ga de mijne ook zeker bewaren 🙂 En geniet van je vakantie!
  Linda plaatste onlangs…De kracht van consuminderen | Tips & tricksMy Profile

 • Reply Larissa 18 juli 2017 at 23:21

  Ieks, het SD-kaartje! De nachtmerrie van elke fotograaf of blogger, haha. Gelukkig is het goed gekomen!
  Larissa plaatste onlangs…Interieur inspiratie | De werkkamerMy Profile

 • Reply Justine 19 juli 2017 at 06:05

  Ahhhh naambordjes, daar zou ik ook helemaal enthousiast van worden haha! Maakt het toch echt af of officieel ofzo. Leuk!
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – juli 2017 #3My Profile

 • Reply Femke 19 juli 2017 at 10:22

  Je hebt het druk gehad dus dan mag je ook wel even rustig aan doen hè. Leuk dat jullie naambordjes hangen :-). Ik woon nu zo’n 6 jaar niet meer thuis maar als ik naar ‘huis’ ga, dan voelt het nooit alsof ik op visite ga haha!
  Femke plaatste onlangs…Review: Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting SprayMy Profile

 • Reply Anouk 19 juli 2017 at 11:43

  Ah wat leuk jullie eigen appartementje! Geniet van je vacay!

 • Reply Cassandra 19 juli 2017 at 19:10

  Geniet van je appartementje en je vakantie! Je eigen naambordje hangen hebben is idd echt een superleuk gevoel. Die lunch van donderdag ziet er ook erg lekker uit.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten