Photo Diary

Photo Diary #124 – Eindelijk een vakantiegevoel!

25 juli 2017

Het is tijd voor weer een nieuwe Photo Diary, leuk dat je hem weer leest! Afgelopen week deed ik ontzettend veel leuke dingen, waardoor ik eindelijk een vakantiegevoel had. Ik ging een dag varen in Zeeland, lunchte drie keer buiten de deur en ging aan de slag in ons nieuwe appartement. Kijk je met me mee?

 We starten de week met dit te grappige kiekje van mijn kat Floris. Hij woont natuurlijk nog bij mijn ouders, maar wij zijn nog steeds elkaars allergrootste vriendjes. Helaas kan ‘ie niet met mij mee omdat het een buitenkat is (had ik wel heel gezellig gevonden!) en dat héél erg zielig is in een appartementje. Dan maar vaak langskomen, kroelen en lekkere snoepjes geven.

Maandagavond doe ik nog een drankje op het balkon bij de buurman, gezellig! Het is niet voor niets vakantie en daarnaast laat het weer ons een keer niét in de steek, genoeg redenen om een glas prosecco te drinken op een maandag dus. Moet kunnen.

 Outfit of the day! Wit kanten shirt en shortje van Famous Store, crossbody van Furla, zonnebril van Fendi. Mocht je mij de afgelopen week gezien hebben, dan is er een grote kans dat ik deze outfit aanhad. Zit zo lekker en ik vind het echt een goede match 🙂

YAY, eindelijk lekker weer! Niet wetende dat het de dagen erna eigenlijk heel erg gaat tegenvallen…

 Woensdag poetsen we het huis (hoor mij nou… lol) en ‘s middags spreek ik af met een vriendinnetje om nog gezellig te lunchen voordat ze op vakantie gaat. Ik ga voor een salade met kip, ei, spek, tomaat en truffelmayo. Daniek gaat voor de gazpacho, ook een grote aanrader.

 Het lijkt wel of ik alleen maar gegeten heb afgelopen week, woops. Wéér een foto van eten, want donderdagavond komt mijn vriendinnetje Laura gezellig langs en ze blijft eten. Joost werkt veel en daarom ben ik redelijk vaak alleen, dus hartstikke gezellig wanneer een vriendin even langs komt waaien. Er staat vanavond pastasalade op het menu, te lekker. Van deze hoeveelheid kan ik overigens ook vrijdagavond nog eten, wel zo makkelijk.

En er komt een nieuw dekbedovertrek binnen bij de post, heerlijk!

 Vrijdag spreek ik af met mijn oma en tante. We lunchen héél erg lekker en maken daarna nog een wandeling door het bos. Vervolgens belanden we nog bij oma in de tuin om even lekker te zonnen en voor ik het weet is de dag alweer voorbij, zo gezellig! ‘s Avonds komt er een vriend van Joost eten en daarna ga ik nog even met ze bij de Jeugdronde kijken die in onze stad gehouden wordt. Dit is een soort wielerronde voor kinderen tot en met 14 jaar, het duurt ongeveer een week. Super stoer hoor, ik doe het ze niet na.

Mijn ouders sturen me deze foto toe en ik ben ZO jaloers, hoe mooi is deze zonsondergang? Gelukkig ga ik morgen ook varen, hopen op net zulk lekker weer…

Ook wordt er deze week nog gebarbecued bij de ouders van Joost, wéér eten… Wel erg lekker en gezellig, uiteraard met een gin tonic en een schijfje citroen. Yummie.

Zaterdag ga ik samen met Joost en een vriend varen in Zeeland. Hij heeft een eigen boot en neemt ons een dagje mee, super leuk. ‘s Ochtends schijnt het zonnetje heerlijk wanneer we van huis vertrekken, maar helaas laat het weer ons ‘s middags een beetje in de steek. Gevolg: een enorme hoosbui terwijl we nog midden op het water lagen. Als verzopen katjes kwamen we dus van de boot af, maar we hebben er nog hard om kunnen lachen. Ik mocht ook nog even zelf varen, ZO LEUK. Mocht ik ooit genoeg gespaard hebben dan wil ik misschien ook wel een boot kopen en mijn vaarbewijs halen, ik word hier echt heel erg blij van 🙂

‘s Middags meren we nog even aan in Veere, een super schattig plaatsje in Zeeland. We eten er lekkere pizza’s en kibbeling en varen daarna weer verder. Wat een heerlijke dag, dit zorgt bij mij echt voor het ideale vakantiegevoel.

En zondag zijn we weer back to reality en staat de hele dag in het teken van de zoektocht naar gordijnen. Want ja, die moeten er nu écht eens komen. Uiteindelijk slagen we bij Leen Bakker en gaan we met mooie en grote plissé gordijnen weer naar huis. We hangen ze meteen op en het staat goed. Heel fijn dat we nu eindelijk wat meer privacy hebben en dat het huis steeds verder ‘aangekleed’ wordt!

Ook deze week doe ik het nog eventjes rustig aan en geniet ik van mijn welverdiende vakantie. Heel veel bijzondere dingen staan er daarom nog niet gepland, maar we willen sowieso nog wat meubelboulevards afstruinen naar de perfecte decoratie voor in het appartement. Verder staat er nog een gezellige afspraak gepland met mijn tante en met vriendinnen, allemaal erg leuk dus. En wat zijn jouw plannen voor komende week?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Yvette 25 juli 2017 at 10:05

  Lekker hoor al dat eten krijg er gelijk honger van 🙂

 • Reply Judith 25 juli 2017 at 11:04

  Meteen zin in pizza haha! Ziet er weer uit als een leuke week 🙂
  Judith plaatste onlangs…Friday Faves – 1My Profile

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 25 juli 2017 at 14:00

  Ik herken het zo goed dat je nu eindelijk privacy in je huisje hebt. Ik was ook blij toen mijn duo rolgordijnen eindelijk opgehangen waren. En het eten ziet er allemaal super lekker uit. Geniet lekker van je vakantie!

 • Reply Lindsey Beljaars 25 juli 2017 at 14:05

  Ah wat een super leuke foto’s!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Lancaster Sun Sport Invisible Face MistMy Profile

 • Reply Maaike 25 juli 2017 at 14:20

  Ahh heel erg leuk dat je zelf ook mocht varen! Zou ik zelf ook nog wel een keertje willen doen haha 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Griekenland #3 – Naar de mooiste stranden van CorfuMy Profile

 • Reply Mylou 25 juli 2017 at 21:25

  DIE BOOT FOTO! Potverdorie wat een goals.
  Mylou plaatste onlangs…Deze toffe boeken wil ik hebbenMy Profile

 • Reply Larissa 27 juli 2017 at 11:44

  Die foto van jou op de boot is ontzettend leuk!
  Larissa plaatste onlangs…Vier generaties vastgelegdMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten