Photo Diary

Photo Diary #127 – Deze weken zitten er ook tussen

15 augustus 2017

Een dag later dan gepland, maar de nieuwe Photo Diary van afgelopen week staat weer voor jullie klaar. Vorige week was eigenlijk vrij normaal met weinig poespas, maar ook deze weken horen erbij. Ik heb veel gewerkt, ging lekker lunchen en scoorde nog wat leuke decoratie items. Kijk je met me mee?

Om heel eerlijk te zijn: dit was mijn week niet helemaal. Natuurlijk kan het zijn dat je jezelf de ene week beter in je vel voelt dan een andere week, maar omdat het weer ook te wensen overliet (hoi zomer in Nederland!) kon mijn humeur wel beter zijn. Tijdens het schrijven van deze Photo Diary ben ik daar gelukkig weer helemaal overheen, maar ik denk dat het ook goed is om te vertellen dat ook ik mijn dipjes heb. En mindere dagen. En dat is alleen maar menselijk, het is heus niet altijd feest met lunchafspraken en wijn.

Gelukkig kocht Joost vorige week deze mooie lelies die inmiddels helemaal zijn uitgekomen. Ik moet zeggen dat ik de geur vrij heftig vind en ze daarom waarschijnlijk niet opnieuw aan zou schaffen, maar ze zijn PRACHTIG. Echt een mooie toevoeging op de eettafel twee van die grote vazen.

Verder ga ik maandagmiddag lekker in de tuin werken bij mijn ouders. Op ons balkon hebben we niet de hele dag zon én het is een keer goed weer, dus daar moet ik natuurlijk gebruik van maken.

 Ik kwam deze week trouwens ook deze leuke wandrekjes tegen online. We hebben inmiddels al een ander soort wandrek gekocht, maar ik wil misschien dat metalen muurkastje nog wel kopen om er een leuk plantje in te zetten of iets. Items zijn verkrijgbaar bij de webshop Stoer Metaal. Dit is trouwens niet gesponsord of iets, maar ik wilde deze tip gewoon met jullie delen 🙂

En van mijn ouders krijgen we nog een grote bos bloemen, mooooi <3

 Dinsdag slaap ik lekker uit, daarna ga ik aan het werk aan onze grote eettafel. Toch wel een super fijn plekje hoor, ik schrijf hier bijna al mijn artikelen en bewerk ook eigenlijk al mijn Instagram-foto’s hier.

‘s Middags rijden we naar Breda om even over de woonboulevard te lopen, te lunchen met een lekkere bol carpaccio én een bezoekje aan Ikea te brengen om de laatste spulletjes te kopen. We zijn hier inmiddels al een maand niet meer geweest en dat kan écht niet (lol).

 Goed geslaagd met een aantal leuke items, zoals een nieuw vloerkleed, een wandrek en wat leuke decoratie dingetjes. Die drie paraplus namen we trouwens gewoon mee van thuis omdat het weer lekker dramatisch was vandaag, met héél veel regen.

Ook krijg ik deze week een pakketje van DKNY met hun nieuwste geur: nectar love. Ik heb hem inmiddels een aantal dagen gedragen en hij is lekker zoet en ruikt inderdaad een beetje naar honing. Heel bijzonder, ik heb véél geuren maar eigenlijk niets dat hier op lijkt! Zeker een aanrader om eens te gaan ruiken in de parfumerie, ze verkopen hem nu onder andere bij Douglas.

 Deze week ga ik ook aan de slag met een DIY project. Eigenlijk ben ik ongelofelijk onhandig en helemaal niet goed in al die zelfgemaakte spullen, maar ik moest persé een gouden wandplank. Aangezien ik deze niet voor een leuke prijs kon vinden, trok ik een spuitbus uit de kast en spoot ik onze kersverse witte wandplank helemaal goud. Inclusief schuren, een primer en een hele handige moeder. Inmiddels is ‘ie af (met een paar onzuiverheden, maar goed) en gaan we even kijken of het mooi staat wat ik precies in gedachten heb. Het resultaat volgt nog!

Ook ga ik gezellig lunchen met mijn mama en lopen we een rondje door de stad. Omdat ze bij Het Paviljoen in Roosendaal écht de allerlekkerste carpaccio hebben kon ik het weer niet laten en bestelde ik een heerlijk broodje… Oepsie.

 Vrijdagochtend ga ik fotograferen bij Gossip. Ze hebben deze week de nieuwe winkel geopend en het is zó mooi, echt waar. Ik ben helemaal verliefd op alle mooie hoekjes in de winkel en het licht is ook super om foto’s te maken. Gelukkig regent het vandaag niet, dus we kunnen leuke setjes op straat schieten. Het resultaat is weer te zien op Instagram bij @gossipfashionstore.

‘s Middags worden Joost en ik uitgenodigd om bij een vriend en toevallig ook buurman een drankje te komen doen. Zoiets als een vrijdagmiddagborrel, maar dan veel beter. Inclusief carpaccio (ja, ALWEER!), aardbeien en ander despo’s. Yum!

‘s Avonds eet ik bij mijn ouders en ga ik aan de slag met de planning voor New York. We vertrekken bijna en ik vind het heel fijn om mezelf er vooraf al in te verdiepen. Daarnaast is een goede planning geen overbodige luxe. Inmiddels zijn we er bijna uit en ik heb er nóg meer zin in gekregen. Kan echt niet wachten om dat vliegtuig in te stappen.

Dafne Schippers gaat er deze week ook nog even met de gouden medaille vandoor, ZO goed.

Zaterdag spendeer ik samen met mijn lieve vriendin Daniek. We kletsen héél veel bij en bereiden een heerlijke maaltijd met pesto en groenten. Ik voel me altijd goed wanneer ik lekker met vriendinnen bijgekletst heb!

En dan zijn we alweer bij zondag, een dag waarop ik niet veel foto’s gemaakt heb. Misschien heb ik ook wel gewoon héél weinig gedaan, haha. Ik lunch met twee crackers met avocado (echt, ik vind dit ZO lekker!) en de rest van de dag luier ik een beetje. Moet ook kunnen in de vakantie!

Gisteren zijn Joost en ik een dag naar de Beekse Bergen geweest, dus vandaar dat deze Photo Diary een dag later is. Deze week staan er wel weer veel leuke activiteiten gepland trouwens. Ik ga gewoon weer veel bloggen, ga misschien nog een dag varen (even kijken naar het weer..) en bezoek een festival met vriendinnen én mijn zusjes zaterdag. Erg veel zin in! 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply chucky1012 15 augustus 2017 at 14:17

  Leuke DIY..
  Leuk om te shoppen in het woonwarenhuis.

  Xoxo

 • Reply Laura | I scream beauty 15 augustus 2017 at 18:02

  Ik ben heel benieuwd naar je gouden plank!!

 • Reply Laura | I scream beauty 15 augustus 2017 at 18:03

  Oeps..de vorige ging mis..

  Ik ben heel benieuwd naar je gouden plank!!
  Laura | I scream beauty plaatste onlangs…Update: 8 weken Personal Body Plan + eetdagboek?My Profile

 • Reply Lieke 15 augustus 2017 at 18:36

  Die lelies zijn echt prachtig!
  Lieke plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reply Robin Valentine 16 augustus 2017 at 23:44

  Die metalen wandrekjes vind ik altijd zo leuk! Ik krijg ook trek van al dat lekkere eten op je foto’s <3
  Robin Valentine plaatste onlangs…Engeland – CulverthorpeMy Profile

 • Reply Rachel 18 augustus 2017 at 00:55

  oh liefde voor carpaccio..

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten