Photo Diary

Photo Diary #128 – Dit is pas echt vakantie!

21 augustus 2017

Welkom bij een nieuwe Photo Diary en de leukste week van mijn vakantie tot nu toe! Ga er maar lekker voor zitten, want ik was veel van huis en deed bijna iedere dag leuke dingen. Een bezoekje aan de Beekse Bergen, Strafwerk festival, varen en uit eten gaan. Kijk je met me mee?

 Maandag besluiten Joost en ik super spontaan om in de auto te stappen en naar de Beekse Bergen te rijden. De thermometer geeft vandaag 27 graden aan (eindelijk!!!), dus het is de perfecte dag om een dagje weg te gaan. Uiteindelijk gaan het zusje van Joost en haar vriendje ook mee en hebben we een super gezellige dag. Het deed ons trouwens echt weer een beetje denken aan onze rondreis door Zuid-Afrika, al die wilde dieren en de safari in de auto.

 Dinsdag laat het weer ons een beetje in de steek helaas, maar dat is geen excuus om eens een grote schoonmaak te houden thuis. Joost en ik doen uitgebreid boodschappen en ruimen de boel eens goed op, moet ook gebeuren… ‘s Avonds eten we carpaccio en een lekkere pasta. Inclusief een wijntje. Yum.

 En ook woensdag besluiten we om spontaan de deur uit te gaan, dit keer rijden we weer richting Zeeland om een dag te gaan varen op het Veerse meer. ‘s Middags lunchen we bij een tentje waarvan ik de naam niet meer weet, maar een mega erge aanrader was het ook niet haha. Ik ging voor een pannenkoek en dat kies ik eigenlijk NOOIT. Helaas was het ook geen hele goede keuze achteraf..

Gelukkig liet de zon zich vandaag ook genoeg zien en hebben we een heerlijke dag gehad. Mijn trui heb ik wel een paar momenten nodig gehad, deze is trouwens van Rad.co en hij zit echt héérlijk <3

Ik maakte ook nog even van de gelegenheid gebruik om foto’s te maken van mijn nieuwe jurkje op het water. Deze heb ik gekregen van het merk Lewis & Melly. Moet nog wel even wennen aan de hoeveelheid kant aangezien ik dit eigenlijk nooit draag, maar verder is ‘ie erg schattig!

En wat vinden jullie van mijn nieuwe armcandy van Cluse? Ze verkopen nu ook armbandjes naast alle horloges, dat maakt het geheel toch iets meer ‘af’. Dit is trouwens de Minuit Mesh Gold, de kleinste variant van de horloges. Ik vind hem echt súper mooi en het staat net iets klassieker dan een horloge met een gewoon formaat.

Vrijdag ga ik weer fotograferen bij kledingwinkel Gossip. Een collegaatje is jarig en neemt deze overheerlijke taartjes mee, zo lekker. Tussen het fotograferen door kan ik dus lekker genieten van een aardbeientaartje, helemaal niet vervelend 🙂

Lofty Manner stuurde me deze week trouwens ook nog een leuk pakketje op met nieuwe items. Ik heb ze al laten zien op Instagram Stories (volg jij mij al?), maar dit bomber jack is echt wel mijn favoriet. Denk dat ik hem meeneem naar New York om er een mooie outfit post mee te maken!

Zaterdag staat er iets héél leuks op de planning: samen met twee vriendinnen ga ik naar Strafwerk Festival in Amsterdam. Dit festival wordt gehouden op een soort strand en het is zó leuk opgezet met verschillende stages, kraampjes en barretjes. De weersvoorspellingen waren niet al te best, maar uiteindelijk hebben we het tot 21.00 uur helemaal droog gehouden en zelfs de zon gezien. Daarna begon het trouwens wel echt te gieten, maar dat mocht de pret niet drukken. Denk dat ik hier volgend jaar sowieso weer naartoe ga, echt een aanrader!

Zondag ben ik dan ook mega moe en heb ik overal spierpijn van twaalf uur door het zand banjeren. Heel veel doe ik dan ook niet, maar tussendoor pak ik wel een paar pakketjes uit zoals deze te schattige koffiekopjes van Bloomingville. Zo leuk!

En Sleek heeft het nieuwe i-Divine palette uitgebracht met twaalf hele mooie nude kleuren. Ik ga deze uitgebreid testen, maar het persbericht belooft in ieder geval dat het de hele dag mooi zal blijven zitten. Ben benieuwd!

Zondagavond voel ik me niet helemaal top, maar ik besluit om toch gezellig mee uiteten te gaan met een grote groep vrienden. Vooraf uiteraard weer carpaccio, als hoofdgerecht zeebaars met mosseltjes en als nagerecht ijs met aardbeien. Top avond!

Deze week vertrek ik naar New York en daar heb ik zo veel zin in, ik kan echt niet wachten! Ik heb niet vooruit geschreven, maar ik neem wel mijn laptop mee dus er kunnen sporadisch wat artikelen verschijnen. I’ll keep you updated!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Yvette 21 augustus 2017 at 14:20

  Wat een leuke week 🙂 . Het jurkje staat je wel erg goed 😀 . Veel plezier in new york .

 • Reply Simone 21 augustus 2017 at 14:56

  Hele mooie foto’s weer! Vind het Cluse armbandje + horloge echt een perfecte combi, super mooi. Heeel veel plezier alvast in New York, maar dat komt vast goed. Wij willen volgend najaar gaan dus ik wacht alvast op je verslagen 🙂

 • Reply Kelsey 21 augustus 2017 at 16:16

  Wat een fijne week heb je gehad! En jouw foto’s zijn echt elke keer weer plaatjes, wat het nog 10x leuker maakt om te lezen! Geniet van NYC, babe! <3
  Kelsey plaatste onlangs…LEVI’S IN PARISMy Profile

 • Reply Justine 21 augustus 2017 at 16:57

  Oooh heerlijk al die leuke dingen deze week! En dan ook nog NY in het vooruitzicht, genieteeeen <3
  Justine plaatste onlangs…3 dingen die ik heb geleerd sinds ik in het buitenland woonMy Profile

 • Reply Laura | I scream beauty 21 augustus 2017 at 17:15

  Wat een leuke week, heerlijk om zo’n vakantie te hebben!! Alvast heel veel plezier in New York!!
  Laura | I scream beauty plaatste onlangs…Photo Diary #2 Kamperen & Strandfestival ZandMy Profile

 • Reply Kim 21 augustus 2017 at 19:34

  Oeh de trui met lashes is heel gaaf zeg!
  Kim plaatste onlangs…My Kiehl’s skincare night routineMy Profile

 • Reply Rosanne 21 augustus 2017 at 20:51

  ziet er leuk uit! Mooie foto’s heb je gemaakt (:

 • Reply Esmée 22 augustus 2017 at 06:12

  Dat witte jurkje is zooo leuk! Heel veel plezier in NY!

 • Reply Larissa 22 augustus 2017 at 09:09

  Wat een leuk weekje! Die mokken die je binnen hebt gekregen zijn zó schattig! Heel veel plezier in New York! X
  Larissa plaatste onlangs…Grožnjan, Poreĉ en Pazin, KroatiëMy Profile

 • Reply anna 22 augustus 2017 at 15:13

  Wat een leuke week! Oh, palettes van Sleek zijn zo fijn <3

 • Reply Frederique 1 september 2017 at 11:13

  Je nieuwe bomber is zoo leuk babe, love it!
  XXX Frederique
  Frederique plaatste onlangs…Fashion blogger point-of-view: photographyMy Profile

 • Reply Lois 1 september 2017 at 11:49

  Je New York foto’s zien er te gek uit!
  Lois plaatste onlangs…Outfit / Open back dress & biker bootsMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten